- 22 Ocak 2015
- 1.206
- 842
- 123
- 33
Damla olarak metsil isimli damla verdi bilginiz var mı. Yarın genel muane olcaz Sabah için randevu aldık.Merhaba kızlar yeni doktordan geldik.kucuk bey gün içinde keyfi çok guzeoken birden saat 5 gibi gözü döndü saat 7 ye kadar bekledim gazı var diye cikartabildigim kadar çıkarttım emdi emdiğini çıkarttı gerile gerile bı hal oldu bı lokma doktor rotgen çektirdi icinhep gaz doluymuş. Orda lagma yaptılar yaptıkları gibi alttan gazını yapmaya başladı içini bosaltti rahatladı çok ele avuca sığmayacak gibi Kasım Kasım kasılan bebeklerimiz için söylüyorum biz de ilk defa bu kadar uzun süreli siginamadik kızlar...
Ayy gecmis olsun acilde mi yaptilar lavmaniMerhaba kızlar yeni doktordan geldik.kucuk bey gün içinde keyfi çok guzeoken birden saat 5 gibi gözü döndü saat 7 ye kadar bekledim gazı var diye cikartabildigim kadar çıkarttım emdi emdiğini çıkarttı gerile gerile bı hal oldu bı lokma doktor rotgen çektirdi icinhep gaz doluymuş. Orda lagma yaptılar yaptıkları gibi alttan gazını yapmaya başladı içini bosaltti rahatladı çok ele avuca sığmayacak gibi Kasım Kasım kasılan bebeklerimiz için söylüyorum biz de ilk defa bu kadar uzun süreli siginamadik kızlar...
Canım hangi mama mamayı değiştir belki kullandığın mama bağırsaklarını zorluyor olabilirHerkesin derdi gaz kaka. Benim bu oglan kaka yapamiyo ya. Gazi yine cozduk ama kakacocugum 4 5 gunde bi yapio. Doktor her mamaya zeytinyagi koy dedi koyuyorum. Mamadan sonra bi cay kasigi su ver dedi veriyorum. O kadar kati yapio ki tek parca kaka cikariyo diyim siz anlayin. Tabi yapana kadar da perisan oluyo
Degistirdim. Hipp evolvia sma aptamil bebelac bile denedim.Canım hangi mama mamayı değiştir belki kullandığın mama bağırsaklarını zorluyor olabilir
Gecen gecmeyen pisigi arastirirken gordum bevek ishalse 1 olcek mama icin 30 ccden az su koyun diyordu mama yaparken. Ayni sekilde kabizsa suyu 1 okcek icin 30 ccden bir tik cok koyabilirsiniz diyordu. Gecmis olsun.Herkesin derdi gaz kaka. Benim bu oglan kaka yapamiyo ya. Gazi yine cozduk ama kakacocugum 4 5 gunde bi yapio. Doktor her mamaya zeytinyagi koy dedi koyuyorum. Mamadan sonra bi cay kasigi su ver dedi veriyorum. O kadar kati yapio ki tek parca kaka cikariyo diyim siz anlayin. Tabi yapana kadar da perisan oluyo
40 cc ye bi olcek die okudum burda gecen. Doyar mi ki oyle acabaGecen gecmeyen pisigi arastirirken gordum bevek ishalse 1 olcek mama icin 30 ccden az su koyun diyordu mama yaparken. Ayni sekilde kabizsa suyu 1 okcek icin 30 ccden bir tik cok koyabilirsiniz diyordu. Gecmis olsun.
Ay ne bilim ben rezene içiyim mi içmeyim mi kararsız kaldım miktarını azalttım bu zamana kadar rezene içenlerin çocuklarına bakıyorum beyinleri gayet yerindeHerkes başka birşey diyor bugün benim doktor da rezene beyin fonksiyonlarını etkiler bebeğin içme onun yerine papatya iç dedi.
Ah baba çıkartıyorsa daha ne bırakın çıkarsın tek başımıza baba evinden getirmedik ne güzel adam yardım ediyor sağolsun yardım eden
Mirune senin bebek de laktoz intoleransı vardı galiba hangi mamayı kıllanıyorsun bu durum da bizim sulu ve her bez kakalı geçmedi arada mama versem düzelir mi acaba kendim de kestim süt be süt ürünü tüketmeyi bugünden beri kesin şekilde ama biraz araştırdım mama takviyesi iyi gelebiliyormuş sürekli ciş gibi kaka yapıyor yaGecen gecmeyen pisigi arastirirken gordum bevek ishalse 1 olcek mama icin 30 ccden az su koyun diyordu mama yaparken. Ayni sekilde kabizsa suyu 1 okcek icin 30 ccden bir tik cok koyabilirsiniz diyordu. Gecmis olsun.
2x15 damla benim doz canım günde 2 kere yaniBende onu kullanıyorum,günde kaç defa kaç damla veriyorsun ben eczaneden aldım doktor vermedi günde 3 defa 10 damla veriyorum
2x15 canımBen pek etkisini goremedim 12 saatte vir 6 damla senin doz nasil canim
Valla gündüzleri gazdan hiç uyumuyordu diyebilirim. Sürekli emme tepiklenme ağlanma alt degistirme yatırma ve 5 dk sonra tekrar uyanma olarak geçiyordu gündüzleri. Şimdi düzene girdiGazı azmıydı benimki sürekli bi ıkınma kıvranma katılıp ağlama halinde bizde de işe yarar kı acaba
Bizim duzeldi gibi ya sukur. Cok zor. Sulu kaka yaptikca duzelmesi zor olur dedigin gibi. Ben yediklerime dikkat ediyorum. Laktozu tamamen kesmedim ama cok azalttim. ( Tamamen kesmistim geri basladim. Tamamen kesince ileride laktozla birden tanisinca alerjiye cevirme riski oluyormus) Kaka kivami daha iyi, eskisi gibi sulu degil. Aslinda sut yetiyor mama vermeme gerek yok ama ben sakinca goemuyorum. Genelde emziriyorum, uzerine 30 ya da 60 cc veriyorum. Gunde 1 fln veriyorum zaten o da disariya cikacagimizda uzun sure yetsin emziremem aglarsa belki diye. Laktozsuz aptamil var burda. Onu veriyorum. Bak Turkiyede relactaz diye bir gaz damlasi varmis. Laktoz enzimiymis direkt. Laktoz intoleransi icin ozel bir gaz damlasi. Kullanan birkac kisi daha yazmiati gruba. Ben Maltada benzer icerikte bir damla aldim. Henuz kullanmadim ama ovuyolar. Normal gaz damlasi gibi ama sisaridan laltoz enzimi veriyormussun bebege emzirmeden ve boylece sutundeki laktozun %80i gecmiyormus boylece.Mirune senin bebek de laktoz intoleransı vardı galiba hangi mamayı kıllanıyorsun bu durum da bizim sulu ve her bez kakalı geçmedi arada mama versem düzelir mi acaba kendim de kestim süt be süt ürünü tüketmeyi bugünden beri kesin şekilde ama biraz araştırdım mama takviyesi iyi gelebiliyormuş sürekli ciş gibi kaka yapıyor ya
Doyar ya neden doymasin. Hem rahatlayjnca eski duzene donersin.40 cc ye bi olcek die okudum burda gecen. Doyar mi ki oyle acaba
Bende ikisi de var. Ikisi de bir ise yaramiyor.Bunu almadığıma çok pişmanım ya mommy bliss mi ne ondan aldım hiç bir işe yaramadı ama nurseyi kullanan herkes memnunum diyor
Biz de 1 aylık olacağız ama kakasi yumuşakça. Şimdi sizin sıvı diye yazdığınız kaka boza gibi bir kıvam mi? Yarinyunusakmbir kıvam mi? Benim bebe çok katı yapmiyo cunkuBizim duzeldi gibi ya sukur. Cok zor. Sulu kaka yaptikca duzelmesi zor olur dedigin gibi. Ben yediklerime dikkat ediyorum. Laktozu tamamen kesmedim ama cok azalttim. ( Tamamen kesmistim geri basladim. Tamamen kesince ileride laktozla birden tanisinca alerjiye cevirme riski oluyormus) Kaka kivami daha iyi, eskisi gibi sulu degil. Aslinda sut yetiyor mama vermeme gerek yok ama ben sakinca goemuyorum. Genelde emziriyorum, uzerine 30 ya da 60 cc veriyorum. Gunde 1 fln veriyorum zaten o da disariya cikacagimizda uzun sure yetsin emziremem aglarsa belki diye. Laktozsuz aptamil var burda. Onu veriyorum. Bak Turkiyede relactaz diye bir gaz damlasi varmis. Laktoz enzimiymis direkt. Laktoz intoleransi icin ozel bir gaz damlasi. Kullanan birkac kisi daha yazmiati gruba. Ben Maltada benzer icerikte bir damla aldim. Henuz kullanmadim ama ovuyolar. Normal gaz damlasi gibi ama sisaridan laltoz enzimi veriyormussun bebege emzirmeden ve boylece sutundeki laktozun %80i gecmiyormus boylece.
Bende mama takviyesine başladım. İshal gibi yapıyor sürekli ve mukuslu. Partiküllü değil kakası. Süt ve süt ürünleri de tüketmiyorum. Ama bakalım nasıl olacak bir de böyle deneyeceğim. Kakasını da zor yapıyordu baya ıkınıyordu belki ona da çözüm olur.Mirune senin bebek de laktoz intoleransı vardı galiba hangi mamayı kıllanıyorsun bu durum da bizim sulu ve her bez kakalı geçmedi arada mama versem düzelir mi acaba kendim de kestim süt be süt ürünü tüketmeyi bugünden beri kesin şekilde ama biraz araştırdım mama takviyesi iyi gelebiliyormuş sürekli ciş gibi kaka yapıyor ya
Ya yeminle bende öyle. Bekliyorum uyansın diye artık.Uykusu açılacak da tekrar dalamayacak diye beslemek için uyandırmaya korkuyorum. Resmen elim kadar bebekten korkuyorum.
Olabiliyormuş canım. Kolik bebek sorunu olmayan bebeklermiş zatenKızlar gaz çıkarabilen kaka yapabilen bebek kolik olurmu, kızım gündüzleri çok ağlayan bir bebek değil ama akşamları yırtıyor kendini, uyumuyor yerine koyduğumuz anda uyanıyor her akşam aynı şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?