- 29 Kasım 2021
- 468
- 402
- 33
Nurse harvays cold şurup şeklimde olanılansinoh kullanıyorum onda yoruluuor çekerken. Dinleniyor hatta bir süreama dediğin gibi yapacağım yine de.
Evet bebeğe göre değişiyormuş. Zaten gazlı bir bebek. Daha ne kadar gaz yapar bilmiyorum
Harika haftalar diye geçiyor canım adı. Ücretli bir uygulama
Bende hipp deneyeceğim o zaman. Bir de mama deneyeyim bakalım o nasıl olacak.
Benimki kucakta da sabit durmak istemiyor. Neymiş sallayacakmışım. Sling alsam da durmaz yani. Damlanın adı neydi?
Tamam canım çok sağol hipp alacağız bizde.
Kiz bu gece herkes pırt gözlemiş nöbet tutmuş valla ben en son uyuyodum eşim bebrgi memeye koyup memeden alip gaz cikarmaya calisiyodu yazik
Ayyyy bizde bizde 2 gecedir gece pırt partisi yapiyoruz
Bi daha sütlü bisey yemicem ya kantoron yagi oksizinc gecirmedi dünden beri
Bu otu duydum ama cesaret edemedim nasıl bişey nasıl yapıp verdin ?Kizlar komsum konyadan bana bi ot getirmisti gaz icin 2 cay kasigi verdim hemen pırtlar atildi inşallah uyuyacagim simdi oglumla ay nasil rahatladi cocugum ya civanperçemi sanirim adi
Nasıl açılır pompa ile açılır mı yarın çocuk doktoruna gidicez ordan kadın doğuma geçer dikişlerin gösteririm. Orda gogusumu soylerjmSüt kanalları mı tıkandı acaba o da ağrı yaparmış
Önce sicakca ılık bir dus al ve dusda masaj yap. Çıkınca pompa ile sanarsın, zaten duşta kanallar suyun sıcaklığı ile açılmaya başlayacak, sonra pompa ile de sagarsın cnmNasıl açılır pompa ile açılır mı yarın çocuk doktoruna gidicez ordan kadın doğuma geçer dikişlerin gösteririm. Orda gogusumu soylerjm
Seninki keyfiiiBu grubun bebelerinin bütün huyları birbirine benziyor ya
İşin ilginci bizim gaz sorunumuzda yok çıkarıyor bikaçgündür gazını kakasınıda yapıyor ama uyumuyor
Minicik bi dal yarim cay bardagiyla kaynattim içine azcik seker koydum cok aci 2 çk icirdim 15 dk sonra pirtlatmaya basladi vallahi kalamida kendim ictimAy gerçekten mi ya. Bulursam bende deneyeyim nasılsın yapıyoruz?
Laktozsa kolay laktozsuz ürün dolu heryer insallah degildirHey maşallah5.denemed3 tutmuş bari.
Anafilaksi derecesinde olduğunu, yqni süt alerjisi olduğunu sanmıyorum. Arkadaşımın oğlundan vardı,. Emzirme bitene kadar kız 2 sene süt ve ürünlerini agzina sokamadi. Sen yiyebiliyormussun cnm. Varsa laktoz olabilir
Çok minik bi dal yarim çay bardagi suyla kaynattim 3 4 dk 2 çk icirdimBu otu duydum ama cesaret edemedim nasıl bişey nasıl yapıp verdin ?
Hiç bişey etki etmiyor piyasa da denemedigim pişik kremi kalmadı direk benim beslenmem odaklı resmen bir kez daha gördüm ne yicem bilmiyorm artık
Annem diyor zaten bişeyi yok edepsiz bu kız diyeSeninki keyfiii
Minicik bi dal yarim cay bardagiyla kaynattim içine azcik seker koydum cok aci 2 çk icirdim 15 dk sonra pirtlatmaya basladi vallahi kalamida kendim ictim
Laktozsa kolay laktozsuz ürün dolu heryer insallah degildir
Çok minik bi dal yarim çay bardagi suyla kaynattim 3 4 dk 2 çk icirdim
Sıcak duş ya da kompres uygulayıp sağ bakalım yarın söylersin doktora çocuk doktoruna da söyle bence emzirme eğitimi için hemşireye yönlendirebilir çocuk Dr u hemşire anlatır neyi nasıl yapacağınıNasıl açılır pompa ile açılır mı yarın çocuk doktoruna gidicez ordan kadın doğuma geçer dikişlerin gösteririm. Orda gogusumu soylerjm
He tamam bizde onu kullanıyoruzNurse harvays cold şurup şeklimde olanı
Deneyeceğim bende bulursam buradaSeninki keyfiii
Minicik bi dal yarim cay bardagiyla kaynattim içine azcik seker koydum cok aci 2 çk icirdim 15 dk sonra pirtlatmaya basladi vallahi kalamida kendim ictim
Laktozsa kolay laktozsuz ürün dolu heryer insallah degildir
Çok minik bi dal yarim çay bardagi suyla kaynattim 3 4 dk 2 çk icirdim
Herkesin bebesi ağlıyor hepsi gazlı hepsi durmuyor anladığım kadarıyla acaba bizde alerji falan yok mu normal gazlı mı bu çocukYazamıyorum yetisemiyorummm kızlar yaa okuyorum elimden geldiğince sadece40 çıkması bize hiç yaramadı benimde leke şeklinde akıntı hala oluyor tam kesilmedi... Bu bebeler sıçrama yapacak büyüyecek diye biz ömür törpüsu oldukk...
Ben göbeğimi hiç sarmadm korse takmadım sonuç şuanda sallanıyor koca göbeğim hiç kiloda wermedim süt olsun diye yedikçe yedim şimdide midem genişledi doymak bilmiyor
Ay ne oluyorsa kadınlara oluyor yaa her zorluk bizde elhamdülillah Rabbim cennet vadediyor yoksa bu şekilde dayanmak ne zor ne kadar bunalsakta bir gülüşleri bize unuttuyor benim masal kuş aguu gibi sesler çıkarmaya başladı bizi tanıyor artık tamamen, gülüyor konuşunca bisiler yapıyor sıçradı galibabizde durum böyle kimsenin derdine derman olamıyorum yazamıyorum sonra konu geçiyor grubu genelde masalı emzirirken tel elle teli tutarak okuyorum öyle olunca da yazamıyorum kusura bakmayın walla kızlar
Biz nurse harveys kullanıyoruz gaz damlası ben uyku yaptığını düşünüyorum fena değil tamamen kurtarıcı değil ama bir tık hafifletiyor sanciyi doktora çok ağlıyor gazdan kakadan deyince aguline diye bir şurup yazdı kullanan War mı aranızda acaba???
Çok sevgiyle
Mastit ağrısı değilse baska neden olur bende bilemedimKaç gündür ağrıyı bı haftayı geçti sabit bı ağrı benle birlikte
Bize de dedi doktor ama kac eczane aradik bulamadikKızlar gaz sorunu icin doktorumuz bir damla verdi sab simplex. Bize aşırı iyi geldi. Çocuk resmen emmeden sonra kendi kendine geğirip osuruyor komedi akdkskks
Bize de onu vermisti ama başka damla aldigimdan onu almadım. Yalnız 20 dakikadan fazla uzun süren Kolik sancisinda kullanmak üzere yazıyordu reçeteyeKızlar gaz sorunu icin doktorumuz bir damla verdi sab simplex. Bize aşırı iyi geldi. Çocuk resmen emmeden sonra kendi kendine geğirip osuruyor komedi akdkskks
Canım bazı zamanlar ewde gezdirsek sallasak ne yaparsak yapalım asla durmuyo sanırım o zaman atak dönemlerine denk geliyor bizde çok zorlanıyoruz sakinlesmiyor elimiz ayağımıza dolanıyor günü gününe uymuyorHerkesin bebesi ağlıyor hepsi gazlı hepsi durmuyor anladığım kadarıyla acaba bizde alerji falan yok mu normal gazlı mı bu çocukkatıla katıla ağlıyormu gaz girince sakinleşmesinuzun sürüyor mu
Bende onu kullanıyorum,günde kaç defa kaç damla veriyorsun ben eczaneden aldım doktor vermedi günde 3 defa 10 damla veriyorumKızlar gaz sorunu icin doktorumuz bir damla verdi sab simplex. Bize aşırı iyi geldi. Çocuk resmen emmeden sonra kendi kendine geğirip osuruyor komedi akdkskks
Doktor bize 10-15 damla, gaz geçmemesi durumunda 4-6 saatte 1 tekrarlanabilir yazmıştı receteyeBende onu kullanıyorum,günde kaç defa kaç damla veriyorsun ben eczaneden aldım doktor vermedi günde 3 defa 10 damla veriyorum
Bendekinin disi boyle canımHe tamam bizde onu kullanıyoruz
Deneyeceğim bende bulursam buradakız mama bu demi? Bundan aldık şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?