2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nurse harvays cold şurup şeklimde olanı

Kizlar komsum konyadan bana bi ot getirmisti gaz icin 2 cay kasigi verdim hemen pırtlar atildi inşallah uyuyacagim simdi oglumla ay nasil rahatladi cocugum ya civanperçemi sanirim adi
Bu otu duydum ama cesaret edemedim nasıl bişey nasıl yapıp verdin ?
Hiç bişey etki etmiyor piyasa da denemedigim pişik kremi kalmadı direk benim beslenmem odaklı resmen bir kez daha gördüm ne yicem bilmiyorm artık

Nasıl açılır pompa ile açılır mı yarın çocuk doktoruna gidicez ordan kadın doğuma geçer dikişlerin gösteririm. Orda gogusumu soylerjm
Önce sicakca ılık bir dus al ve dusda masaj yap. Çıkınca pompa ile sanarsın, zaten duşta kanallar suyun sıcaklığı ile açılmaya başlayacak, sonra pompa ile de sagarsın cnm

Bu grubun bebelerinin bütün huyları birbirine benziyor ya

İşin ilginci bizim gaz sorunumuzda yok çıkarıyor bikaçgündür gazını kakasınıda yapıyor ama uyumuyor
Seninki keyfiii
Ay gerçekten mi ya. Bulursam bende deneyeyim nasılsın yapıyoruz?
Minicik bi dal yarim cay bardagiyla kaynattim içine azcik seker koydum cok aci 2 çk icirdim 15 dk sonra pirtlatmaya basladi vallahi kalamida kendim ictim
Laktozsa kolay laktozsuz ürün dolu heryer insallah degildir
Bu otu duydum ama cesaret edemedim nasıl bişey nasıl yapıp verdin ?
Hiç bişey etki etmiyor piyasa da denemedigim pişik kremi kalmadı direk benim beslenmem odaklı resmen bir kez daha gördüm ne yicem bilmiyorm artık
Çok minik bi dal yarim çay bardagi suyla kaynattim 3 4 dk 2 çk icirdim

Annem diyor zaten bişeyi yok edepsiz bu kız diye

Nasıl açılır pompa ile açılır mı yarın çocuk doktoruna gidicez ordan kadın doğuma geçer dikişlerin gösteririm. Orda gogusumu soylerjm
Sıcak duş ya da kompres uygulayıp sağ bakalım yarın söylersin doktora çocuk doktoruna da söyle bence emzirme eğitimi için hemşireye yönlendirebilir çocuk Dr u hemşire anlatır neyi nasıl yapacağını

Nurse harvays cold şurup şeklimde olanı
He tamam bizde onu kullanıyoruz
Deneyeceğim bende bulursam burada kız mama bu demi? Bundan aldık şimdi

Eklentiler

• Screenshot_20220906-143924_Chrome.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 26
Herkesin bebesi ağlıyor hepsi gazlı hepsi durmuyor anladığım kadarıyla acaba bizde alerji falan yok mu normal gazlı mı bu çocuk katıla katıla ağlıyormu gaz girince sakinleşmesinuzun sürüyor mu

Kızlar gaz sorunu icin doktorumuz bir damla verdi sab simplex. Bize aşırı iyi geldi. Çocuk resmen emmeden sonra kendi kendine geğirip osuruyor komedi akdkskks
Bize de onu vermisti ama başka damla aldigimdan onu almadım. Yalnız 20 dakikadan fazla uzun süren Kolik sancisinda kullanmak üzere yazıyordu reçeteye

Herkesin bebesi ağlıyor hepsi gazlı hepsi durmuyor anladığım kadarıyla acaba bizde alerji falan yok mu normal gazlı mı bu çocuk katıla katıla ağlıyormu gaz girince sakinleşmesinuzun sürüyor mu
Canım bazı zamanlar ewde gezdirsek sallasak ne yaparsak yapalım asla durmuyo sanırım o zaman atak dönemlerine denk geliyor bizde çok zorlanıyoruz sakinlesmiyor elimiz ayağımıza dolanıyor günü gününe uymuyor

Kızlar gaz sorunu icin doktorumuz bir damla verdi sab simplex. Bize aşırı iyi geldi. Çocuk resmen emmeden sonra kendi kendine geğirip osuruyor komedi akdkskks
Bende onu kullanıyorum,günde kaç defa kaç damla veriyorsun ben eczaneden aldım doktor vermedi günde 3 defa 10 damla veriyorum

Do
Bende onu kullanıyorum,günde kaç defa kaç damla veriyorsun ben eczaneden aldım doktor vermedi günde 3 defa 10 damla veriyorum
Doktor bize 10-15 damla, gaz geçmemesi durumunda 4-6 saatte 1 tekrarlanabilir yazmıştı receteye

Kızlar şimdi doktordan geldim.
Göz için antibiyotikli damla verdi çünkü artık sarı iltihap gelmeye başlamıştı.

Gaz için probiyotik damla verdi ama masaj öneririm ilaç ilaçtır ne kadar masumunu vermeye çalışsamda dedi.

D vitamini için güneş yetmiyor destekle dedi onuda verdi

Ve bana rezene anason içme dedi bebeğin beyin gelişimini olumsuz etkiliyor dedi Karpuz incir yeme gaz yapar az ye dikkatli ye dedi. Papatya çayı iç birde vitamin hapı verdi hem süt yapar hem d vitamini destekler hemde doğum sonrası kemiklerin toparlanması için dedi.

Ve minnak hanım 3.900 olmuş. Sütün yarıyor demekki çok iyi almış dedi boyunda 2 cm uzamış

Sarılık da geçmiş kara uzun yaramaz cadı olacak dedi şimdiden göz teması kuruyor dedi

Bir ay sonra gel dedi

Kızlar bugün bizde kontrole gittik benim doğumdan sonraki ilk kontrolümdü dikişimde kanama olmuştu hafiften hiçbir sorun yok herşey çok güzel görünüyor dedi yumurtlıklarıma baktıktan sonra istediğin heran tekrar hamile kalabilirsin dedi ilişkiye 1 ay daha girmeyin sonra prezervatif kullanarak girin yada 10 gün sonra gel spral takalım dedi gerek yok dedim 1 ay daha niye uzattıki ya Birde korse kullanmaya başlayabilirsin dedi. Oğluşuma gelince 4750 54,5 cm olmuş genel muaynesi güzel sorun yok çok şükür inlemeleri hırıltısı hep gaz kaynaklıymış.1 ay sonra getir kalça ultrasonuna alalım dedi. Haftaya da göz muayenesine götürcğiz.

Kızlar bide bu topuk kanı ne zaman çıkıyor biz 12:30 da gittik kontrole geldiğimiz gibi uyumuşuz saat 3 de hastane beni aramış geri dönüş yaptığımda da doktor çıktı yarın arayın dediler şimdi panik oldum topuk kanındamı birşey var ondanmı aradılar diye. Bu sonuçlara biz ulaşabilir miyiz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…