Ben pek etkisini goremedim 12 saatte vir 6 damla senin doz nasil canimKızlar gaz sorunu icin doktorumuz bir damla verdi sab simplex. Bize aşırı iyi geldi. Çocuk resmen emmeden sonra kendi kendine geğirip osuruyor komedi akdkskks
Ay sorma şaka gibiler felaket tellalığı onların ki ben gayet sakin relax iyi enerjileri çeken bir insanım yani sen beni niye dürtüyosunBenimkini görse o doktor afrika dan mı geldiniz derdi sanırım
Üzme kendini babasiyla atsın nolcak herseye biz yetemeyiz zaten tek çıksın da gazı.Rezene kimyon papatya çayı içiyorum günde birer bardak fazlası da zararlı olur mu bilemedim rezene içmeyin de diyolar o yüzden günde 1 e düşürdüm rezeneyi 2 3 kupa içiyodum öncesinde. Onun yerine 1 kupa papatya 1 kupa rezene içiyorum kimyon da aklıma geldikçe 1 bardak ılık suya 1 çay kaşığı.
Yavrum çok ağlamıyor şimdi Allah var ama sürekli rahatsız karnı ağrıyor belli uyuyamıyor dalamıyor gaz sancısından gözleri kıpkırmızı uyku akıyor ama yok uyuyamıyor çıkmıyor gazı. Ben mi çıkaramıyorum bilmiyorum ki babası gelip çıkarınca atıyor patır patır ben uğraşınca yok ben niye yapamıyorum rahatlayamıyorum bebeğimi diye üzülüyorum
Kesin kv dir o doktor yada kv zulmune Maruz kalmış gelin en son annesi ve karısı arasında kalmış koca da olabilirAy sorma şaka gibiler felaket tellalığı onların ki ben gayet sakin relax iyi enerjileri çeken bir insanım yani sen beni niye dürtüyosun
Herkes başka birşey diyor bugün benim doktor da rezene beyin fonksiyonlarını etkiler bebeğin içme onun yerine papatya iç dedi.Rezene kimyon papatya çayı içiyorum günde birer bardak fazlası da zararlı olur mu bilemedim rezene içmeyin de diyolar o yüzden günde 1 e düşürdüm rezeneyi 2 3 kupa içiyodum öncesinde. Onun yerine 1 kupa papatya 1 kupa rezene içiyorum kimyon da aklıma geldikçe 1 bardak ılık suya 1 çay kaşığı.
Yavrum çok ağlamıyor şimdi Allah var ama sürekli rahatsız karnı ağrıyor belli uyuyamıyor dalamıyor gaz sancısından gözleri kıpkırmızı uyku akıyor ama yok uyuyamıyor çıkmıyor gazı. Ben mi çıkaramıyorum bilmiyorum ki babası gelip çıkarınca atıyor patır patır ben uğraşınca yok ben niye yapamıyorum rahatlayamıyorum bebeğimi diye üzülüyorum
Valla sadece deneyimden diyebilirim. Kendimi zorladim bu kez. Cubku ilk cocugumda ben de cikamamistim uzun sur3 yalniz. Kapinin onune cikamiyordum korkudan. Ilk ciktigimizda iki bucuk uc aylikti valla. Kanguruya koyup cikmistim. Disarida uyuyolar genelde ya. Ben de korkuyordum kisacasi. Gozunda buyutme, wn kotueve geri donersin. Guvenlik onlemlerini al, cesur ol, aninin tadini cikar derim.Ya biz daha küçüğüz gerçi ama o ilk çıkış korkusunu nasıl açtınız? Benim grup derslerim var onlar başlayacak yakında ama ben dışarı çıkmaya korkuyorum çok ağlar susturamam falan diye
Oooo siz aşmissinizBiz avm ye gittik düğüne gittik kırtasiye kırtasiye dolandık
Haha o da iyi. En azindan oyuncak yapmis kendine. Cok tutumlu cocuklar yetistirnisiz, sag olsunlar sayelerinde ziyan olmuyor emziklerBenim kizda bebeklerinin emzigi yapiyo 5 yas oldugu icin kendi agzinda tutamiyo elinden gelse emecek
Gazı azmıydı benimki sürekli bi ıkınma kıvranma katılıp ağlama halinde bizde de işe yarar kı acabaKızlar gaz sorunu icin doktorumuz bir damla verdi sab simplex. Bize aşırı iyi geldi. Çocuk resmen emmeden sonra kendi kendine geğirip osuruyor komedi akdkskks
Mecburiyetler diğeri okula başlayacak onun alışverişi mecburenOooo siz aşmissiniz
Gelmiş lohusa depresyonuEmzigi arada tutuyor arada birakiyor. Bazi gun cok iyi, uyuyor hep, uyaniksa bakiniyor. Biz rahat rahat yenek yiyoruz, film izliyoruz. Bazi gun cok fena. Saatlerce uyumuyor, bazen oyle agliyor ki korkuyorum. Hele gece 4-6 arasi uyanmalari var. Onu yaparsa ifrit oluyorum. Bagiriyorum el kadar bebege. yeter, ne istiyosun sen benden diye. Kizima 1 yasina kasar sesimi yukseltmemistim. Cok uzuluyorum boyle yaptigim icin. Limitim 1 cocukla kisitliymis, bunyem 2sini kaldiramadi, cok asabiyim, cok mutsuzum, tahammulsuzum. Hep agliyorum. Evde ne esimi ne kizimi istiyorum. Olabilse bebegi de istemiyorum. Ben direkt yalniz olmak herkesten ve her seyden uzaklasabilmek istiyorum ama ne mumkun.
Bol bol dua et kuran dinle sekine duasi dinle spotifydan insani çok rahatlatıyor bebegine de dinletEmzigi arada tutuyor arada birakiyor. Bazi gun cok iyi, uyuyor hep, uyaniksa bakiniyor. Biz rahat rahat yenek yiyoruz, film izliyoruz. Bazi gun cok fena. Saatlerce uyumuyor, bazen oyle agliyor ki korkuyorum. Hele gece 4-6 arasi uyanmalari var. Onu yaparsa ifrit oluyorum. Bagiriyorum el kadar bebege. yeter, ne istiyosun sen benden diye. Kizima 1 yasina kasar sesimi yukseltmemistim. Cok uzuluyorum boyle yaptigim icin. Limitim 1 cocukla kisitliymis, bunyem 2sini kaldiramadi, cok asabiyim, cok mutsuzum, tahammulsuzum. Hep agliyorum. Evde ne esimi ne kizimi istiyorum. Olabilse bebegi de istemiyorum. Ben direkt yalniz olmak herkesten ve her seyden uzaklasabilmek istiyorum ama ne mumkun.
Bebek annenin stresini hissediyor anne mutluysa bebek mutlu anne üzgün bebek üzgün bu dönemde Eşlere iş düşüyorBol bol dua et kuran dinle sekine duasi dinle spotifydan insani çok rahatlatıyor bebegine de dinlet
Valla 3 saattir çığlık çığlığa bağırıyor bebe, g0nlerdir böyle derdini anlamıyorum bir türlü, 3 kişi susturamadık evden kaçıp gidesim var, mucize gibiydi hamile kalmam ama şuan resmen ağlayarak hamile kalmasaydım keşke diye düşünüyorumEmzigi arada tutuyor arada birakiyor. Bazi gun cok iyi, uyuyor hep, uyaniksa bakiniyor. Biz rahat rahat yenek yiyoruz, film izliyoruz. Bazi gun cok fena. Saatlerce uyumuyor, bazen oyle agliyor ki korkuyorum. Hele gece 4-6 arasi uyanmalari var. Onu yaparsa ifrit oluyorum. Bagiriyorum el kadar bebege. yeter, ne istiyosun sen benden diye. Kizima 1 yasina kasar sesimi yukseltmemistim. Cok uzuluyorum boyle yaptigim icin. Limitim 1 cocukla kisitliymis, bunyem 2sini kaldiramadi, cok asabiyim, cok mutsuzum, tahammulsuzum. Hep agliyorum. Evde ne esimi ne kizimi istiyorum. Olabilse bebegi de istemiyorum. Ben direkt yalniz olmak herkesten ve her seyden uzaklasabilmek istiyorum ama ne mumkun.
Kız babasıyla atıyor maşallah güzel orası ben babası yokken gazını alamayınca kıvranmasına üzülüyorum. Neyi yanlış yapıyorum anlamadımÜzme kendini babasiyla atsın nolcak herseye biz yetemeyiz zaten tek çıksın da gazı.
Resmen sen benmissinEmzigi arada tutuyor arada birakiyor. Bazi gun cok iyi, uyuyor hep, uyaniksa bakiniyor. Biz rahat rahat yenek yiyoruz, film izliyoruz. Bazi gun cok fena. Saatlerce uyumuyor, bazen oyle agliyor ki korkuyorum. Hele gece 4-6 arasi uyanmalari var. Onu yaparsa ifrit oluyorum. Bagiriyorum el kadar bebege. yeter, ne istiyosun sen benden diye. Kizima 1 yasina kasar sesimi yukseltmemistim. Cok uzuluyorum boyle yaptigim icin. Limitim 1 cocukla kisitliymis, bunyem 2sini kaldiramadi, cok asabiyim, cok mutsuzum, tahammulsuzum. Hep agliyorum. Evde ne esimi ne kizimi istiyorum. Olabilse bebegi de istemiyorum. Ben direkt yalniz olmak herkesten ve her seyden uzaklasabilmek istiyorum ama ne mumkun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?