2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkini görse o doktor afrika dan mı geldiniz derdi sanırım
Ay sorma şaka gibiler felaket tellalığı onların ki ben gayet sakin relax iyi enerjileri çeken bir insanım yani sen beni niye dürtüyosun

Üzme kendini babasiyla atsın nolcak herseye biz yetemeyiz zaten tek çıksın da gazı.

Herkes başka birşey diyor bugün benim doktor da rezene beyin fonksiyonlarını etkiler bebeğin içme onun yerine papatya iç dedi.

Ah baba çıkartıyorsa daha ne bırakın çıkarsın tek başımıza baba evinden getirmedik ne güzel adam yardım ediyor sağolsun yardım eden

Valla sadece deneyimden diyebilirim. Kendimi zorladim bu kez. Cubku ilk cocugumda ben de cikamamistim uzun sur3 yalniz. Kapinin onune cikamiyordum korkudan. Ilk ciktigimizda iki bucuk uc aylikti valla. Kanguruya koyup cikmistim. Disarida uyuyolar genelde ya. Ben de korkuyordum kisacasi. Gozunda buyutme, wn kotueve geri donersin. Guvenlik onlemlerini al, cesur ol, aninin tadini cikar derim.

Kızlar gaz sorunu icin doktorumuz bir damla verdi sab simplex. Bize aşırı iyi geldi. Çocuk resmen emmeden sonra kendi kendine geğirip osuruyor komedi akdkskks
Gazı azmıydı benimki sürekli bi ıkınma kıvranma katılıp ağlama halinde bizde de işe yarar kı acaba

Emzigi arada tutuyor arada birakiyor. Bazi gun cok iyi, uyuyor hep, uyaniksa bakiniyor. Biz rahat rahat yenek yiyoruz, film izliyoruz. Bazi gun cok fena. Saatlerce uyumuyor, bazen oyle agliyor ki korkuyorum. Hele gece 4-6 arasi uyanmalari var. Onu yaparsa ifrit oluyorum. Bagiriyorum el kadar bebege. yeter, ne istiyosun sen benden diye. Kizima 1 yasina kasar sesimi yukseltmemistim. Cok uzuluyorum boyle yaptigim icin. Limitim 1 cocukla kisitliymis, bunyem 2sini kaldiramadi, cok asabiyim, cok mutsuzum, tahammulsuzum. Hep agliyorum. Evde ne esimi ne kizimi istiyorum. Olabilse bebegi de istemiyorum. Ben direkt yalniz olmak herkesten ve her seyden uzaklasabilmek istiyorum ama ne mumkun.

Gelmiş lohusa depresyonu
Buda gececek ama hasarsız geçirmek lazım

Bol bol dua et kuran dinle sekine duasi dinle spotifydan insani çok rahatlatıyor bebegine de dinlet

Kızlar benim bebiş kakasını yapamıyo ya 3. Gün bugün anca yaptı ve katıydı baya kakası acaba kabız mı oldu kabız mama mı yapıyo acaba yoksa kullandığımız gaz damlası mı bilemedim

Valla 3 saattir çığlık çığlığa bağırıyor bebe, g0nlerdir böyle derdini anlamıyorum bir türlü, 3 kişi susturamadık evden kaçıp gidesim var, mucize gibiydi hamile kalmam ama şuan resmen ağlayarak hamile kalmasaydım keşke diye düşünüyorum

Kızlar ben çok kötüyüm ya çocuğum hiç toplanmıyor sanki 1 aylık kontrolde Dr kilosu iyi mama verme emzirmeye devam et dedi ama çok takmaya başladım herkes zaten zayıf diyor sütün yetmiyor gibisinden konuşuyorlar çok kötü oluyorum böyle bir dönem olacağını bilseydim hep hamile kalmak isterdim. Sürekli çocuğuma yetemiyor gibi hissediyorum çok zor bı durum psikolojimi nasıl toparlayacagim bilmiyorum

Üzme kendini babasiyla atsın nolcak herseye biz yetemeyiz zaten tek çıksın da gazı.
Kız babasıyla atıyor maşallah güzel orası ben babası yokken gazını alamayınca kıvranmasına üzülüyorum. Neyi yanlış yapıyorum anlamadım

Resmen sen benmissin

Kızlar gaz çıkarabilen kaka yapabilen bebek kolik olurmu, kızım gündüzleri çok ağlayan bir bebek değil ama akşamları yırtıyor kendini, uyumuyor yerine koyduğumuz anda uyanıyor her akşam aynı şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…