2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aman duyma, benim kendi annem bile gazı var diye ince giydiriyorusnuz bu çocuğu diyopduruyor. Ev 30 derece, nem 60 derece

Bj hafta bizdede öyle oldu canım( atak evresine göremi ne anlamadım benimkide emmek istiyor amma ağrısı var atıyo ağzınnan

Meme üzerine 30 cc sadece içiyor benimki, bazen onu bile çıkarıyor

Makatindan zeytinyağı süren de varmış, ben ağızdan tercih ediyorum. Benim doktor da sab vermisti ama Mommy bliss grip Walter almıştım önceden, onu kullanıyorum şu an. Bitince doktorun dediği sab i alırım sanırım

Kızlar merhaba nasılsınız? Kızım dünden beri iştahsız 1aylık bebek iştahsız olurmuki
Meme emiyor iki dakika napiyim((

Gaz sancisi geldiğinde benimki de istemiyor ilk, zorluyorum, sonra içiyor,ağrı olunca almaması memeyi o an normal. Ne sıklıkta besleniyor? Saat aralığı mi yakin? Veya uyku yapıyorsa memede üzerini çıkar, serinlesin ki uyumadan emsin

Evet canım yakın 1saattan açıkıyor 5-7dakika en fazla emer
Asla uyumaz memede

Aman duyma, benim kendi annem bile gazı var diye ince giydiriyorusnuz bu çocuğu diyopduruyor. Ev 30 derece, nem 60 derece
Klima açsam klima çarpıyor açmasam sıcak sıkıyo doymuyor mu acaba herkesin bir fikri var ciddiye almıyorum zaten çocuğun derdi belli de dermanını bulamadım

Ben maflor verdiğim halde yine sabaha karsı gazlanıyor bebeğim 10 dk da bir uykusunun içinde çığırış bağırış mahvoluyor cocugum. Benim arkadasım 7 aya kadar maflor verdi hic dw bisey olmadı, neddn damla vermeyin diyorlar

Sabı bende deneyeyim dedim eşim doktor öyle dedi diye abarttıgımı düşünüyor bu sefer

Klima açsam klima çarpıyor açmasam sıcak sıkıyo doymuyor mu acaba herkesin bir fikri var ciddiye almıyorum zaten çocuğun derdi belli de dermanını bulamadım
Böyle böyle buyuyecekler. Dış seslere kulak asarsak stresimiz artar, sütü keser. Ne gerek var ? Zaten uykusuzluk stresi beni fena çarptı, delirella adımı zombirella olarak değineceğim yakında

Gecmiş olsun dil bagını mı kestirdiniz bir de sğnnet ettirdin galiba, cabucak iyileşsin minik. Sünnet nasıl oluyor süreci anlatır mısın sonrasında kac günde iyileşecek acaba

Adı ilaçmış işte sonuçta vermek doğru değil dedi kayınvalidem doğar doğmaz benden habersiz nar suyu soda vermiş bunları söylesem adam doktorluğu bırakacak heralde

Sabı bende deneyeyim dedim eşim doktor öyle dedi diye abarttıgımı düşünüyor bu sefer
Aşı karşıtı doktorlar da var bebeklikte ona bakarsan, doktora göre görüş degisiyor de. Deneriz, ise yaramazsa kullanmayız zaten teklifi ile gidebilirsin belki.

Haftaya biz de sünnet oluyor, önerin, paylaşacağın bir şey olursa sevinirim

Böyle böyle buyuyecekler. Dış seslere kulak asarsak stresimiz artar, sütü keser. Ne gerek var ? Zaten uykusuzluk stresi beni fena çarptı, delirella adımı zombirella olarak değineceğim yakında
evet bu sabah aynaya bi baktım betim benzim kalmamış zaten beyazdım iyice soldum bazen olduğu yerde bırakıyorum bebeği yatıyorum uyuyamıyorum ama sırtım dinleniyo en azından yoksa hep kucakta tabi kucağa alışmış bu diyenleri es geçmek istemiyorum

Bizim ki atak evresine 1 hafta önce gitdi sanırım. Birkaç gündür saatlik uyku, sebepsiz ağlama, kızarma, bozarsa ne ararsan var. 40 indan sonra bir şeyler iyileşiyorum umarım, tesellim o...
Aynen benimki de oyle oldu. Dogdugundsn beri bir düzen oturmustu saat gündğz 12. 30 da uyur gece de 10 da uyur saat 1 gibi kalkardı. Tüm saatler karıstı birbirine. Yatakta yatmak istemez oldu. Benimki 1 ay erken dogdu nama bence atak haftasına girdi bile

Bu benim kızımda da oluyor her bezde azda olsa o şekilde pırt yapsa dediğin gibi alerjik mi yani bu konuyu kaçırdım giremiyorum 2 çocuk olunca
Yok olay sivi kaka degil. Bizde laktoz intoleransi oldugundan kakada asit oluyor. Sivi kaka da durumu zorlastirmis oluyor dolayli olarak. Sik kaka yapiyor, kici islak ve asitli kalinca pisik oluyor. Bizim asil sorunumuz sadece kakanin sivi olmasi degil yani. Laktoz intoleransinin belirtileri; Kusma gaz pişik memeye yerleşememe emerken huzursuzlanma falan olabilir

Bizim ki atak evresine 1 hafta önce gitdi sanırım. Birkaç gündür saatlik uyku, sebepsiz ağlama, kızarma, bozarsa ne ararsan var. 40 indan sonra bir şeyler iyileşiyorum umarım, tesellim o...
Benimki ekstrq erken girdi o zaman bence uyumuyor en fazla 15 dk çiglik atarak uyaniyor emiyor kusuyor zombi gibiyim sabaha kadar hiç uyumadim
Kiz içiyor içnede sorun yok %75ini geri kusuyor bi deneyim dedim belki doyar diye bi daha da vermedim valla 60ccyi gecirmiyorum ben onu da kusuyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…