Şimdilik rahatız 2 gün banyo yok, stres yapacak bişey yok ağlamadı keremHaftaya biz de sünnet oluyor, önerin, paylaşacağın bir şey olursa sevinirim
Evet dil bağı varmış, emmede sorun yoktu ama şimdi kesilmiş diline baktık çocuğumun dili yokmuş öncesindeGecmiş olsun dil bagını mı kestirdiniz bir de sğnnet ettirdin galiba, cabucak iyileşsin minik. Sünnet nasıl oluyor süreci anlatır mısın sonrasında kac günde iyileşecek acaba
Evet meme verdiğimde çabuk uyanıyor mamayla uzun uyuyor. Bide benim oğlan kendisi uyanıyor saldırıyor memeye uzun süre uyuduğu olmadı hiçAşırı iyi, biz 15 gunde mamaya rağmen 300 gram doğumda kaybettiğimiz kiloyu alabildik ki 1300 ayda efsanedoyurmak için mama değil sik emzirmek gerekiyor. Mama uzun zaman tok tutuyor, doymuş hissin ondan. Sadece emzirdiginde daha erken acikiyorlarnhem
Aynen benimki de oyle oldu. Dogdugundsn beri bir düzen oturmustu saat gündğz 12. 30 da uyur gece de 10 da uyur saat 1 gibi kalkardı. Tüm saatler karıstı birbirine. Yatakta yatmak istemez oldu. Benimki 1 ay erken dogdu nama bence atak haftasına girdi bile
IdolumsunBugun 2 çocukla kahvaltiya çıktım. 40imiz çıkmadan epey sey yaptik. Insallah boyle devam eder.
Benimki ekstrq erken girdi o zaman bence uyumuyor en fazla 15 dk çiglik atarak uyaniyor emiyor kusuyor zombi gibiyim sabaha kadar hiç uyumadim
Kiz içiyor içnede sorun yok %75ini geri kusuyorbi deneyim dedim belki doyar diye bi daha da vermedim valla 60ccyi gecirmiyorum ben onu da kusuyor zaten
Krem vs verdiler mi? Bebek huzursuzlandi mi veya üzerini nirnal bezliyo4 musun bebeginŞimdilik rahatız 2 gün banyo yok, stres yapacak bişey yok ağlamadı keremdil bağı kesilirken ağlamış kuzum o da kafasını tuttular o yüzden sanırım
Evet meme verdiğimde çabuk uyanıyor mamayla uzun uyuyor. Bide benim oğlan kendisi uyanıyor saldırıyor memeye uzun süre uyuduğu olmadı hiç
Dereotu çok arttırıyor bende her yemekte kullanıyorum zaten sadece zeytinyağlı yediğim için her yemeğe koyuyorumSebzeler mi arttırdı acaba :) yeşillik arttırıyormuş
İyi cok şükğr hep böyle gecsin süreç inşallahEvet dil bağı varmış, emmede sorun yoktu ama şimdi kesilmiş diline baktık çocuğumun dili yokmuş öncesindemaşallah iyi emmiş yinede. Sünnette şimdilik hastanedeyiz hala ağlamadı sıkıntı olmadı uyanıyor emiyor geri uyuyor. 1 hafta sonra kontrol var gün geçtikçe paylaşırım :))
Krem verdi pipisine denk gelen yere beze sürecekmişiz, krem 3-4 güne bitermiş o zaman kantaron yağı veya zeytinyağı kullanabilirmişiz aynı şekilde beze sürüyoruz direk pipiye değil. Huzursuzlandı gibi ama gazı var o da huzursuz ediyor, eğer çok huysuz olursa fitilde verdi doktorumuz.Aynen senin 1 ay benim 3 hafta erken işte. Bebeğe göre değişiyor bence
IdolumsunMerak ettiğim disarda Emzirme veya bez değişme ihtiyacı yok mu? Evden çıktığın gibi gelebiliyor musun
Bu folik asit bebeleri kök söktürür valla, Allah yardımcımız olsun
Krem vs verdiler mi? Bebek huzursuzlandi mi veya üzerini nirnal bezliyo4 musun bebegin
O saldırma ayrı olay zaten, kendinden geçiyor resmen bizimki de
Fitil ne icin yaaaahuKrem verdi pipisine denk gelen yere beze sürecekmişiz, krem 3-4 güne bitermiş o zaman kantaron yağı veya zeytinyağı kullanabilirmişiz aynı şekilde beze sürüyoruz direk pipiye değil. Huzursuzlandı gibi ama gazı var o da huzursuz ediyor, eğer çok huysuz olursa fitilde verdi doktorumuz.
Evet denedim aynı şey. Kıvranıyo acıdan almıyorİki memeyi de deniyor musun? Biraktikca meme değiştirmeyi denedin mi?
Belki annen haklı olabilir Ağustosun ilk haftası evde cehennem sıcakları varken kv dedi çok sıcak soy zıbınla dursun isilik olur, dinledim soydum çocuğu sabaha kadar gaz nöbeti tuttuk. Sonraki gün giydirdim baktım rahat, sonraki gün yine çıkardım yine gaz. O sıcakta bile gazlandı üşümeye çok müsaitler gerçekten. Şimdi havalar biraz serinledi diye tulumun içine çorap giydiriyorum ayaklarını üşütmesin diyeAman duyma, benim kendi annem bile gazı var diye ince giydiriyorusnuz bu çocuğu diyopduruyor. Ev 30 derece, nem 60 derece
Benimki de 30 içiyor yeni yeni 60 vermeye başladım o da memeden içtiğini çok kusarsa veriyorum kusmazsa 30 yetiyor. Bazen çok fazla kusuyor gaz çıkarmaya uğraşırken çoğunu çıkarıyor o zaman midesi boşaldı diye 60 veriyorumMeme üzerine 30 cc sadece içiyor benimki, bazen onu bile çıkarıyor
Makatindan zeytinyağı süren de varmış, ben ağızdan tercih ediyorum. Benim doktor da sab vermisti ama Mommy bliss grip Walter almıştım önceden, onu kullanıyorum şu an. Bitince doktorun dediği sab i alırım sanırım
Gaz sancisi geldiğinde benimki de istemiyor ilk, zorluyorum, sonra içiyor,ağrı olunca almaması memeyi o an normal. Ne sıklıkta besleniyor? Saat aralığı mi yakin? Veya uyku yapıyorsa memede üzerini çıkar, serinlesin ki uyumadan emsin
Ben daha 90 vermem heralde o huzursuz halini gördükten sonra. Bende emdiğinin çoğunu çıkarırsa veya saatlerce boş memeyi emerse 60 veriyorum birazını kusuyor ama midesi boşsa kusmuyor. Benimkinde de içmede sorun yok canım yeter ki içsin nasılsa kusarBenimki ekstrq erken girdi o zaman bence uyumuyor en fazla 15 dk çiglik atarak uyaniyor emiyor kusuyor zombi gibiyim sabaha kadar hiç uyumadim
Kiz içiyor içnede sorun yok %75ini geri kusuyorbi deneyim dedim belki doyar diye bi daha da vermedim valla 60ccyi gecirmiyorum ben onu da kusuyor zaten
Mantıklı evet huyuna gidersem onay verebilirAşı karşıtı doktorlar da var bebeklikte ona bakarsan, doktora göre görüş degisiyor de. Deneriz, ise yaramazsa kullanmayız zaten teklifi ile gidebilirsin belki.
Belki annen haklı olabilir Ağustosun ilk haftası evde cehennem sıcakları varken kv dedi çok sıcak soy zıbınla dursun isilik olur, dinledim soydum çocuğu sabaha kadar gaz nöbeti tuttuk. Sonraki gün giydirdim baktım rahat, sonraki gün yine çıkardım yine gaz. O sıcakta bile gazlandı üşümeye çok müsaitler gerçekten. Şimdi havalar biraz serinledi diye tulumun içine çorap giydiriyorum ayaklarını üşütmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?