2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmiş olsun dil bagını mı kestirdiniz bir de sğnnet ettirdin galiba, cabucak iyileşsin minik. Sünnet nasıl oluyor süreci anlatır mısın sonrasında kac günde iyileşecek acaba
Evet dil bağı varmış, emmede sorun yoktu ama şimdi kesilmiş diline baktık çocuğumun dili yokmuş öncesinde maşallah iyi emmiş yinede. Sünnette şimdilik hastanedeyiz hala ağlamadı sıkıntı olmadı uyanıyor emiyor geri uyuyor. 1 hafta sonra kontrol var gün geçtikçe paylaşırım :))

Evet meme verdiğimde çabuk uyanıyor mamayla uzun uyuyor. Bide benim oğlan kendisi uyanıyor saldırıyor memeye uzun süre uyuduğu olmadı hiç

Aynen senin 1 ay benim 3 hafta erken işte. Bebeğe göre değişiyor bence

Bugun 2 çocukla kahvaltiya çıktım. 40imiz çıkmadan epey sey yaptik. Insallah boyle devam eder.
Idolumsun Merak ettiğim disarda Emzirme veya bez değişme ihtiyacı yok mu? Evden çıktığın gibi gelebiliyor musun

Bu folik asit bebeleri kök söktürür valla, Allah yardımcımız olsun

Şimdilik rahatız 2 gün banyo yok, stres yapacak bişey yok ağlamadı kerem dil bağı kesilirken ağlamış kuzum o da kafasını tuttular o yüzden sanırım
Krem vs verdiler mi? Bebek huzursuzlandi mi veya üzerini nirnal bezliyo4 musun bebegin

Evet meme verdiğimde çabuk uyanıyor mamayla uzun uyuyor. Bide benim oğlan kendisi uyanıyor saldırıyor memeye uzun süre uyuduğu olmadı hiç

O saldırma ayrı olay zaten, kendinden geçiyor resmen bizimki de

İyi cok şükğr hep böyle gecsin süreç inşallah ben de yaptırmayı düşünüyorum bir aya kadar

Krem verdi pipisine denk gelen yere beze sürecekmişiz, krem 3-4 güne bitermiş o zaman kantaron yağı veya zeytinyağı kullanabilirmişiz aynı şekilde beze sürüyoruz direk pipiye değil. Huzursuzlandı gibi ama gazı var o da huzursuz ediyor, eğer çok huysuz olursa fitilde verdi doktorumuz.

Kızlar bebelerin burnunu nasıl temizliyorsuunuz bir video izledim hayatta yapamam bir enjektör serumu boşalttı burnuna sonra ters çevirip sırtına vurdu

Fitil ne icin yaaaahu

Kızlar dün sağlık ocağında ölçümlerimiz yapıldı boy 58 kilo 4800 ebe diyorki kilosu fazla mama verme artık sütüm yetmeyince ne yapayım ? Birde 1,100 gram alması 1 ayda çokmu ben anlayamadım

Aman duyma, benim kendi annem bile gazı var diye ince giydiriyorusnuz bu çocuğu diyopduruyor. Ev 30 derece, nem 60 derece
Belki annen haklı olabilir Ağustosun ilk haftası evde cehennem sıcakları varken kv dedi çok sıcak soy zıbınla dursun isilik olur, dinledim soydum çocuğu sabaha kadar gaz nöbeti tuttuk. Sonraki gün giydirdim baktım rahat, sonraki gün yine çıkardım yine gaz. O sıcakta bile gazlandı üşümeye çok müsaitler gerçekten. Şimdi havalar biraz serinledi diye tulumun içine çorap giydiriyorum ayaklarını üşütmesin diye

Benimki de 30 içiyor yeni yeni 60 vermeye başladım o da memeden içtiğini çok kusarsa veriyorum kusmazsa 30 yetiyor. Bazen çok fazla kusuyor gaz çıkarmaya uğraşırken çoğunu çıkarıyor o zaman midesi boşaldı diye 60 veriyorum

Ben daha 90 vermem heralde o huzursuz halini gördükten sonra. Bende emdiğinin çoğunu çıkarırsa veya saatlerce boş memeyi emerse 60 veriyorum birazını kusuyor ama midesi boşsa kusmuyor. Benimkinde de içmede sorun yok canım yeter ki içsin nasılsa kusar 60 değil 160 versem bitirene kadar içmeye uğraşacak babası kılıklı

Ya Çorap giyiyordu benimki de. Zibinla sadece emerken duruyordu, yatakta üzerini ortuyorum, cocugun vücut sıcaklığını bile kontrol ediyordum

Ankara’da oturan erkek anneleri sünneti nerede ve hangi doktora yaptırdınız ??memorial da doğum yaptım kadıkndopum bölümü iyi ama çocuk bölümü hiç iyi değil o yüzden orayı eledim …

Kızlar ya bebekleriniz günde kaç kez kaka yapıyor günlük bez değişimimiz 20 resmen hatta bazen 25 cünkü sürekli kaka yapıyor be pişigi var canını yaktığı icin az bişey de yapsa siliyorum hemen ama ne zaman düzelecek bu cok kaka yapma olayı cocuk dr anne sütü ile beslenen bebeklerde normal dedi gecemiz gündüzümüz bez değişmek le PİŞİĞE krem sürmekle geçiyor resmen

Ya bebeği kusan ne çok kişi varmış, benim dr kusma çok oluyosa yediğin bir şeye alerjisi vardır süte geöiyodur onu bulmak lazım dedi ama bence süt mama derken çok geliyor midesini zorluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…