2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben veriyorum zeytinyağı,iki gündür kakasını yapamıyor doktor ver dedi ıkına ıkına fıtık oldu gaz damlasıda veriyorum mecburen çığlık çığlığa çünkü

Kakasını kendisi yapabiliyor mu bizimki pırtı cıkarıyor bi şekilde ama kakayı kendisi hiç yapamıyor tüm gün bekliyoruz masajlar falan yapıyorum akşama yine ben yaptırıyorum
Nasıl yaptırıyorsun benimkide zor yapmaya başladı

Kızlar bebelerin burnunu nasıl temizliyorsuunuz bir video izledim hayatta yapamam bir enjektör serumu boşalttı burnuna sonra ters çevirip sırtına vurdu
Canım bende gördüm o videoyu ama bende asla yapamam ya tıkalı olursa serum fizyolojik aldım 2 şer damla sıkıyorum açılıyor eğer katı pislik varsa burnunda otri bebenin aspiratörü ile çekiyorum. Aspiratör için iyi değil diyorlar ama nasıl alacağız ki diğer türlü de

Kızlar dün sağlık ocağında ölçümlerimiz yapıldı boy 58 kilo 4800 ebe diyorki kilosu fazla mama verme artık sütüm yetmeyince ne yapayım ? Birde 1,100 gram alması 1 ayda çokmu ben anlayamadım
Bence gayet normal ebe işine baksin bebek açken nolcak evde kaos
Ayni bizin bebeler kiz mamayi tencereyle versem içer içer geri kusar emip mama verirsem kesin kusuyor sadece mama verirsem nadir kusuyor benimki
Ankara’da oturan erkek anneleri sünneti nerede ve hangi doktora yaptırdınız ??memorial da doğum yaptım kadıkndopum bölümü iyi ama çocuk bölümü hiç iyi değil o yüzden orayı eledim …
Tobb hastanesinde dusunuyorum abimin arkadaşi kazan devlet hastanesinde anestezi uzmani ayni zamanda sünnetçi evlere gelip sünnet yapiyor belki ona da yaptirabilirim bizim ailedeki yaptiran herkes aşiri memnun eskiden zekai tahirde ucretsiz yapiyolardi ne güzel pandemi girdi tüm devlet hastaneleri sünnet yapmayi birakti kim kesecek bu pipileri
Ya bebeği kusan ne çok kişi varmış, benim dr kusma çok oluyosa yediğin bir şeye alerjisi vardır süte geöiyodur onu bulmak lazım dedi ama bence süt mama derken çok geliyor midesini zorluyor
Bazi doktorlar görüş ayriligina dusuyor benimki reflü oldu ki çok emen çok mama yiyen bebeklerin hepsi kusar bence 2 yegenimde sadece anne sütüyle tazyikli fışkırtarak kusardı ikiside besili dana gibi alerjisi falanda yok

Banada çok yediği için kusuyor gibi geliyor valla, ama genede alerjiye sebep olabilecek yiyecekleri ara ara keserek denesemmi diyorum kesmesem bir zararı olurmu onu kestiremiyorum bu kadar kusmanın

Kızlar merhaba..kızımda yüzünde ensesinde isilik gibi bunlar çıktı havalar çok sıcakta değil pazartesi doktoruna goturucem yazdım ama dönmedi daha isilikmi sizce bu

Eklentiler

• IMG_20220910_151331.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 60
Idolumsun Merak ettiğim disarda Emzirme veya bez değişme ihtiyacı yok mu? Evden çıktığın gibi gelebiliyor musun
Bez, islak mendil, alt degistirme mati, yedek kiyafet, emzirme onlugu vb tum ihtiyaclari aliyorum. Hatta bazen yanima ates olcer, calpol fln bile aliyorum. Eskiden sirf disari cikmak icin mama almistim. Dedim kilo alimi iyi, sutum var, disari cikma ugruna mamayi dayarsam sutum azalacak. Cunku sut oyledir, ne kadar emzir, o kadar sutun gelsin. Emzirme onlugu muthis bir sey. Eskiden utanip arabaya kaciyordum kizimi emzirmeye. Simdi meshur cappuccinomu yudumlarken bacak bacak ustune atip cocugumu emziriyorum restoranlarda. Cok dogal bir sey. Bebegini besliyorsun. Artik utanmiyorum. Bezi degistirmeye gerek olmuyor 2 -3 saat disarida kaldigimdan su anlik. Degistirip cikiyorum ama gerekirse bebek arabasinda bile degistiririm pratiklestim. Parkta bankta degistirdigim var kizimin bezini. Insan cocugu olduktan sonra eksikleri fark ediyor, her yer icin bir alt.degistirme odasi bebek bakim odasi lazim. Bazi restoranlarda olmuyor. Kadinlar tuvaletine koyuyolar , herkesin girip ciktigi tuvalete sokmak istemiyorum bebegimi. Bir de ilginc sadece kadin tarafinda oluyor, sanki babalar bebekleriyle disriya gezmeye cikamazlarmis gibi.

Banada çok yediği için kusuyor gibi geliyor valla, ama genede alerjiye sebep olabilecek yiyecekleri ara ara keserek denesemmi diyorum kesmesem bir zararı olurmu onu kestiremiyorum bu kadar kusmanın
Ben kusmasina cok uzuluyorum cunku oncesinde yatiyorss agliyor midesi bulaniyor herhalde yavrumun bence dene

Kızlar merhaba..kızımda yüzünde ensesinde isilik gibi bunlar çıktı havalar çok sıcakta değil pazartesi doktoruna goturucem yazdım ama dönmedi daha isilikmi sizce bu
Kiyamam isilik gibi gorunuyo. Dogal gul suyu varsa surebilirsin hemen sondurur isilikse

Ben veriyorum zeytinyağı,iki gündür kakasını yapamıyor doktor ver dedi ıkına ıkına fıtık oldu gaz damlasıda veriyorum mecburen çığlık çığlığa çünkü
Gaz damlası etki ediyor mu peki hangi damlayı kullanıyorsunuz

Nasıl yaptırıyorsun benimkide zor yapmaya başladı
Bacaklarını ileri geri yapıyorum biraz bastırıyorum tuvalet pozisyonu gibi düşünün bir de baş parmakla işaret parmağımla kasıklarına masaj yapıyorum asagıya doğru o etkili oluyor ilk o masajı yapıyorum sonra ileri geri yapıyorum bacagını en son biraz bastırıyorum zaten masajı yapınca gazı varsa ıkınıyor hemen

Ben de yapiom bunlari ama yapmiyo az mi yapiyorum ki acaba ne kadar sure yapiyosun

Ya Çorap giyiyordu benimki de. Zibinla sadece emerken duruyordu, yatakta üzerini ortuyorum, cocugun vücut sıcaklığını bile kontrol ediyordum
Kuş kanadından yel alır diyor annem ben giydiriyorum ya ha şimdi gazı yok mu var ama o zamanki gibi dikmiyor bizi ayağa

Kızlar dün sağlık ocağında ölçümlerimiz yapıldı boy 58 kilo 4800 ebe diyorki kilosu fazla mama verme artık sütüm yetmeyince ne yapayım ? Birde 1,100 gram alması 1 ayda çokmu ben anlayamadım
Bizim ki 2000 gr aldı 30. Gün kontrolünde ve cok zayıf doğmuştu bana da aynı şeyi söylediler ama mama almıyor benim oğlum ben 2000 e kader normal diye biliyorum doymuyorsa aynen devam et bence ideal bebişin kilo alımı araştırmalarıma göre o ara kafama takıp baya araştırmıştım

Kızlar bebelerin burnunu nasıl temizliyorsuunuz bir video izledim hayatta yapamam bir enjektör serumu boşalttı burnuna sonra ters çevirip sırtına vurdu
Aslında öyle ama bizim bebeler yenidoğan olunca şırıngada 2 ölçek bı burna 2 ölçek bı burna verip ters çeviriyorum ben ilk haftalar yaptım bayagdir yapmıyorum göründükce burnunun ucundan alıyorum tıkanıklığı da olmuyor bugün temizlerim şırınga ile 3 derece veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…