2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun kurtarmışsınız. Memede uyumaz mı? Öyle sakinleştirip uyutsan?

2 gündür benim kızda da çıktı yanaklarında ensesinde çok sıcakta değil baktıkça üzülüyorum ya
Bi kaç ay devam edermiş .. büyükler her çocukta olur doluluk deriz kilo alıp büyüyor diyo..
Gençler anneden gelen hormonlar
İnşallah çabuk geçer kırmızılık içinde yüzler enseler nazarımız olsun

Benimki iki göğüsü bitirdi artistlik yaptim kocama mama vermicem anne sütü ile büyüsün diye. Şimdi de kustu. aranıyor durmuyo .Göğüsleri nasıl dolduracak sütle bilmiyorum bı yansan kayısı bı yandan su içiyorum bide duşa girsem hemen etki yapar mı ki

Hanımlar kimyonu nasıl tuketiyorsunuz su ile mi yapan varsa tarif edebilir mi
Ben tadından nefret ettiğim icin çayını içemedim bildiğin bir çay kaşığı ağzıma alıp hap gibi yutuyorum üstüne bi kazan su içiyorum annelik ne zormus en nefret ettiğin şeyleri bile yapıyorsun

İsilik isilik bekle, zamanla gececek aynısı oldu bebemde zamanla düzeliyor hicbisey sürmedim. Hava sıcaksa incecik giydir, gün asırı da banyo yaptır
İnce giydiriyorum aslında ya ama demekki oluyormuş hem yıkıyorum hem pamuklu suyla siliyorum inşallah geçer hemen

Ay hemen geçsin istiyorum kıyamıyorum öyle gördükçe

Bizimki daha kötü oldu 40 tan sonra

Moral şeysi bekliyordum ama ne umdum ne buldum

Harikasın ya. İmkansız 3 saat, benimki az çiş yapsın yaygarayi basıyor, mecbur sık değişiyorum acil bezden çıkmamız lazım. Emzirme ortusu aldım ben de ama cafede felan çekinirim gibi. Sen Avrupa'daki ben TR de.

Merhaba ben de almayı düşünüyorum aldınız mı memnun musunuz acaba

Park yataklı 2 si bir arada hem maddi hem de yer anlamında iyi olacaktı ama forever modeli yatak yanına sığmadı ne yazık ki. Ben de Park yatak olmayan anne yani aldım ama chicco almadım bu kez. Jooe roomie aldım, memnunum. Linkini birakiyorum

Masallah, topikcenek ataklara erken zipladik

Bıraktım canım diyeti. Yeni bir doktora gideceğim. Alerji testi isterse tekrar yaptırırım. Diyet derse yine diyet yaparım. Dün ve bugün yedim süt. Ve yumurta içeren gıdalar aynı şekilde tavuk ve dana eti tükettim. Her gün 7/24 gazdan çıldıran çocuk 2gündür iyi. Hiçbir belirti yok aksine azaldı şaka gibi kakası düzeldi 2günde mukuslu yapmıyor. Ağlaması yok. Anlamadım gitti yani biz ne yaşıyoruz

Bu doktorlar da hemen alerji teşhisini yapıştıyorlar. Bence sadece kusma varsa ilk akla gelen fazla beslenme ya da bebeklik reflüsü olmalı. Alerji ciddi bir rahatsızlık, tedavisi de uzun ve genelde şekil değiştirerek ömür boyu kalan bir rahatsızlık. Bebek bu tok olsa bile rahatlamak için emer sonra fazla emdiğini kusar. Bebeklik reflüsü varsa da 3-4 aya kadar düzelir zaten büyüdükçe mide kapakçığı düzgün kapanacak, kusmayacak.
Kusmaya başka belirtiler de eklenirse o zaman alerjiden şüphe edersin tabi o başka.
Merhaba kızlar, sizin bebeler de ne zaman totosunu temizleseniz kaka yapıyor mu? Oraya mendil değdiğinde durduramıyoruz kakayı
Aynen yaa hemde bizde hem çiş hem kaka Eski bezi henüz almadiysak kardayız ama yeni bezi koyduktan sonra yaparsa gitti babanın parçacıkları
Oğlan çığlığı basıp son noktayı görünce bı çay kaşığı kimyonu yutup üzerine bi güzel su içiyorum korkunun gözünü seveyim. Tadını fln unutuyorum
Böyle zor olmuyor mu tozu boğazınıza kaçmıyor mu? Ben bir kaşık çorba, yemek, acuka, zeytin ezmesi vb. bir şeyin içine karistirip yutuyordum çok daha kolay oluyor.
M Mirune bir arkadaşının kimyonun da alerjik olabileceğini söylemişti. Hale Deniz'in sürekli ağzına geliyor, midesi bulanıyor kimyonunazaltarak bırakayım diye düşünüyordum. 2 gün azalttım Kosova'ya gelirken valize koymayı unutmuşum burada da kaç market gezdik bulamadık böylece kimyon maceramız sona ermiş oldu. Hale Deniz'in gazinda da pek bir değişiklik olmadı bulantısı sanki çok çok az bir şey azaldı gibi ama yine bulanıyor malesef

Dinlendirip bı tülbentle süz öyle içir çay kaşığı ile sudan farkı olmuyo

Bence bir daha tahlil falan verme bebişe yazık zaten bebeklerden kan almak çok zor kör atış yapıyor hemşireler resmen damarları belli olmadığı için. Bu yaştaki sonuçlar doğru çıkmıyor zaten. Senin yediklerin etkileniyorsa alerjisi yok demektir işte daha ne olsun.

Diyet yaparken belirtiler arttiysa o ara kısıtlı şey yediğin için belli gıdaları falza tüketmişsindir ve alerjisi varsa bile muhtemelen onlardan birine karşı olabilir.

Kilo alımı güzel şükür sarılığı 10 günlükken 8 e düşmüştü geçti artık dediler tekrarlar mı bidaha ki.

Aynen öyle ilk duyduğum yaptığımda düşünmeden bı kaşık alıp yuttum eşim öyle bakakaldi hergun yiyen biriymisim gibi iyyy tadı nasıl dedi tadını napim analık böyle bişey dedim

Ben de yapiom bunlari ama yapmiyo az mi yapiyorum ki acaba ne kadar sure yapiyosun
Benimde hemen yapmıyo yapıyorum baya zaman geciyo sabah yapıyorum mesela kaka yapmıyo ama rahatlıyor uyuyo yine uyanıyo yapıyorum yine kaka yapmıyo artık böyle 4 sularında akşam bezini açıp yapıyorum tabi bezini açınca daha iy yapıyo iki üç tur yapıyorum yani her yapmamda olmuyo malesef

Bende de aynı durum var merak ettim açıkçası sadece kusma yeterli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…