Cok gecmiş olsun canım ne güzel kilo almış seninki de inş benimki de alır
Fucidin bizede verdi sünnet için aynen hazır konusu gecmilken sorayımsünnet dikişleriniz kaç günde düştü yani var mıydı dikişler ilk soru bu olmalı tabi . Bebeğim 7 günlükken sünnet oldu. 18 gün gecti dikişl
Eşim de akşam acile gidelim diyo. Dün Nevşehir e gittik dah bayır derken ne kadar esirgesem de kapmış demekki
Cok gecmiş olsun canım ne güzel kilo almış seninki de inş benimki de alır
Fucidin bizede verdi sünnet için aynen hazır konusu gecmilken sorayımsünnet dikişleriniz kaç günde düştü yani var mıydı dikişler ilk soru bu olmalı tabi . Bebeğim 7 günlükken sünnet oldu. 18 gün gecti dikişl
Eşim de akşam acile gidelim diyo. Dün Nevşehir e gittik dah bayır derken ne kadar esirgesem de kapmış demekki
Beni çok korkutuyor bu bebeOf evet bence kızımda simit yüzünden sevmedi.
53 ile hamile kalıp 61 ile doğuma gidip 49 kiloya düştüm.sağlıklı beslenme ile hem süt yaparsın hem kilo verirsin bence bi dahiliye ye falan git diyetisyene yönlendirsin beslenme düzeni oluşturursun
Neden günah ki?
Ya valla bende soracaktım bunu. Mama kullanıyorum feğişik kokmaya başladı kakası. Burnumun direği kırılıyor
Ben memnunum kullanırız. Hiç sızdırmadı daha.
1 kilo almıştı 1 ayda.
Hahaha kız normal herhalde. Benim bebe de aynı
Ay benim koyu ela ama bence kahveEsim kahverengi benim ela .. kardeslerim annemler hep maviş, yesil 3 bebem var 2tanesi kahve bu bari renkli olsa diyorum beklemedeyimama benim herifin soyu bozuk kesin bu 3 numaramda onlara cekmistir biride demez anama benziyim diye
Ya çıvdıvıcamDiyosun ki kafamda deli sorular
Bizimki 3300 kilo yani 21 günde toplam 50 gr aldığı için mama verdi günde 6 kez 30 ml artı emzir dedi devletteki dr sakın mama verme dedi her ağladığında emzir dedi sanki farklı bişi yapıyordumBen sütüm yok sanıp verdim. Kilomuz 4520 di doktor kilosuna göre 90-105 ml içmeli bi öğün demişti. Bende tek meme verdiysem 60 mama yaptım, hiç meme yoksa 90, iki meme verdiysem 30 verdim. 2-3 öğünde bir filan yaptım sanırım her öğünde vermedim. 3-4 gün verdim böyle. 8 günde kilomuz 4920ye çıkmıştı.
Benimkide ilk ay çok az kilo aldı sütüm yoktu mama verme emzir dedi dr sürekli aç bıraktık çocuğumu ,mamada verdik ama enjektörle biberona alışmasın dediler alışsa ne olurdu sanki aç olmasından iyidir tecrübesiz olunca ne dedilerse onu yaptık sonra aldık biberon stümde çoğaldı kilo almaya başladı,yani mama verin mutlaka önce emzirin üstüne verinBizimki 3300 kilo yani 21 günde toplam 50 gr aldığı için mama verdi günde 6 kez 30 ml artı emzir dedi devletteki dr sakın mama verme dedi her ağladığında emzir dedi sanki farklı bişi yapıyordum
Herkes ayri bisey soyluyor ya ne halt yiyecegimizi sasirdik bizde oyle ilk hafta mama verme dediler vermedim cocuk silikon uçla ememiyordu silikon uc kocaman meme ucu minicikti sariligi sinira cikinca dr mama ver dedi alişti gitti mamaya birakman gerektigi zaman birakirsin kasma rahat ol ya ben mememi ememiyor diye hergün aglayip kendime gunleri zehir ettim emzirmeyip sagip veriyordum artik en son yapcak bisey yok boyle devam edicez dedigimde kendimi serbest biraktigimda cocugum memeyi tuttu o yüzden strese girme herkesi de duyma canimBizimki 3300 kilo yani 21 günde toplam 50 gr aldığı için mama verdi günde 6 kez 30 ml artı emzir dedi devletteki dr sakın mama verme dedi her ağladığında emzir dedi sanki farklı bişi yapıyordum
Ben anca mama verdiğimde saginca dolu dolu süt oluyor ve artık 30 u geçtim 60 da kesmiyor gün içinde bı öğlen bı akşam iki kere 90 istiyor onu da sagp veriyorum emin olup rahat 3 saati cebe koymak icin.yada mama ile anca gobis öyle rahat ediyo bilmiyom valla bende mama ile destekledim yoksa açlıktan agliyormus inadın /50 su açlık /50 gaz onu anladimYa çıvdıvıcamsütüm var fışkırıyor sıkınca ama çocuk sürekli isteyince bitiyor işte bitiyor sonra çekip gelmeyince ağlıyo bebe nasıl oluyor bu işler sadece bende mi böyle herkeste mi böyle herkeste böyleyse meme isteyip de ağlayan çocuğa napıyosunuz bana anlatın ben bilmiyorum psikolojim bozuldu resmen 3 saatte bir emse herşey harika olacak o zaman tek göğüsle bile doyuyor kusuyor ama sık emmek isteyince olmuyor doymuyor ya da doyuyor da kanmıyor bilmiyorum mamaya alıştığı için mi çekince gelsin istiyor çekip getirmeye uğraşmak istemiyor ben çözemedim arkadaşlar bu işi. Sizin kafanızı da süt süt süt şişiriyorum ama bana bi anlatın nolur nasıl yapılıyor bu emzirme işi anaaaa delircem ya ne zormuş tecrübesiz olmak bi foktan anlamıyorum arkadaş. Ben hamile kalmadan önce sanıyodum ki foşur foşur emzircem göğüsler sürekli dolu olacak hiç bunlara hazırlamadım kendimi bebe isteyip de bulamayıp ağlayınca çaresiz kalıyorum doyuramıyorum diye üzülüp mamayı basıyorum sütüm var ben bırakmak istiyorum bu mamayı bana bi yol gösterin tecrübeli annelerim
Bizim pipimiz var kafa rahatKız bebeği olan arkadaşlar vajina temizliğini nasıl yapıyorsunuz içlerini silmeye korkuyorum ama silmemde lazım
Yarın akşama kadar bekliyim ılık su silmeleriyle geçmezse aksaam acile sorayım yazarsaValla dikiş görmedik biz, çan yöntemi ile yapıldı. Pazt sünnet olduk cts şişi bile geçmişti.
Acillik bir durum yok bence göz capagi için. Doktor bize netira damla vermisti. Onunla geçti. Doktoruna yazabilirseniz sor istersen
Ben yaklaşık 10 gündür sadece anne sütü veriyordum. Mememdeki süt bitince çekse de geliyor süt, ama benim bebe sabırsız olduğu için çok hızlı akmadığında sinirleniyo mememde yarım saatte bi emzirsen de bi şekilde geliyo ama bebe debeleniyo. Ben dr dayanamayıp mama veya bızluktaki sütümden ısıtıyorum. Eğer getçekten az emdiğini düşünüyosam kendi sütümü ısıtıp beriyorum yoksa mama hazırlayıp içicek mi diye deniyorum. Bu arada 2 gecedir de 60 ml mama hazırlayıp içiriyorum gögsümü sağıyorum o sırada da. Alerjiden kaynaklı çok kustuğu için biraz aütüme ara vermek istedimMama vermeyip sadece emziren annelerim.. bebeğiniz sık emmek istyip de göğsünüzde süt kalmadığı zaman NE YAPIYORSUNUZ? hiç bitmiyor mu sütünüz yarım saat arayla verseniz bile şakır şakır akıyor mu nasıl oluyor beni bi aydınlatın nolur
Ben de yapamıyorum şuan doktor da yapma dedi bana çok trmizleyesin var içini ama ellemiyorumKız bebeği olan arkadaşlar vajina temizliğini nasıl yapıyorsunuz içlerini silmeye korkuyorum ama silmemde lazım
Canım şimdi herkesin süt oranı farklıdır kimisinin 1 saatte dolar kimisinin 3saate. Ne desek olmaz gibi bu konuda. Benim şu kadar çıkıyor desemde sana faydası olmayacak çünkü. Sağıp baktın mı hiç yeteri kadar çıkıyorsa verme mama. 2saatte bir ne kadar çıktığına bak canım hem aklın kalmaz doyuyormu diye çünkü çıkan miktarı bilmiş olacaksınYa çıvdıvıcamsütüm var fışkırıyor sıkınca ama çocuk sürekli isteyince bitiyor işte bitiyor sonra çekip gelmeyince ağlıyo bebe nasıl oluyor bu işler sadece bende mi böyle herkeste mi böyle herkeste böyleyse meme isteyip de ağlayan çocuğa napıyosunuz bana anlatın ben bilmiyorum psikolojim bozuldu resmen 3 saatte bir emse herşey harika olacak o zaman tek göğüsle bile doyuyor kusuyor ama sık emmek isteyince olmuyor doymuyor ya da doyuyor da kanmıyor bilmiyorum mamaya alıştığı için mi çekince gelsin istiyor çekip getirmeye uğraşmak istemiyor ben çözemedim arkadaşlar bu işi. Sizin kafanızı da süt süt süt şişiriyorum ama bana bi anlatın nolur nasıl yapılıyor bu emzirme işi anaaaa delircem ya ne zormuş tecrübesiz olmak bi foktan anlamıyorum arkadaş. Ben hamile kalmadan önce sanıyodum ki foşur foşur emzircem göğüsler sürekli dolu olacak hiç bunlara hazırlamadım kendimi bebe isteyip de bulamayıp ağlayınca çaresiz kalıyorum doyuramıyorum diye üzülüp mamayı basıyorum sütüm var ben bırakmak istiyorum bu mamayı bana bi yol gösterin tecrübeli annelerim
Benimki sinirleniyor işte karnı tok olsa da çekince gelecek bende bunalıma giriyorumÖyle emmek istediği zaman keyfi oluyor biraz damla damla da olsa her çektiğin de sür gelir karnı aç olmadığı için sorun yapmıyor keyif emmesi yapıyor
Uyumuyor bebenin ayarı bozuldu 2 gündür 5 saat 7 saat uyanık bana mısın demiyor kucak istiyor emmek istiyorBazen gazdan dolayı da istiyorlar meme. Yani en azından benimkisi öyle. Bugün doktor dedi ki bunun midesi şu am 2 3 çorba kaşığı kadar. Ben öyle bi durumda süt oluyor mu olmuyor mu bilmiyorum ama veriyorum yine çekiyor çekiyor öyle şakır şakır gelmiyor. Ama biliyorum ki doymadığından değil rahatlamak istediğinden istiyor. Uyuyana kadar veriyorum sonra uyuyakalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?