- 22 Ocak 2015
- 1.206
- 842
- 123
- 33
Ya benim ki ama yi daha severek içerdi bu ay Aptamil aldik o kadar iştahla icmiyo ve aptamil niye köprüyo yABen yaklaşık 10 gündür sadece anne sütü veriyordum. Mememdeki süt bitince çekse de geliyor süt, ama benim bebe sabırsız olduğu için çok hızlı akmadığında sinirleniyo mememde yarım saatte bi emzirsen de bi şekilde geliyo ama bebe debeleniyo. Ben dr dayanamayıp mama veya bızluktaki sütümden ısıtıyorum. Eğer getçekten az emdiğini düşünüyosam kendi sütümü ısıtıp beriyorum yoksa mama hazırlayıp içicek mi diye deniyorum. Bu arada 2 gecedir de 60 ml mama hazırlayıp içiriyorum gögsümü sağıyorum o sırada da. Alerjiden kaynaklı çok kustuğu için biraz aütüme ara vermek istedim
Ben de yapamıyorum şuan doktor da yapma dedi bana çok trmizleyesin var içini ama ellemiyorum
Evet sünnetiniz nasıl geçti biz daha yaptırmadık zor bir işlem değil galiba ama sonrası nasıl olur bilmiyorumBiz de sarılık için kullandik mama, şimdi 1 kg almisiz ortalama. Şimdi azaltabilirsiniz mama ama 15 gün kilo takibi yapalım dedi doktor.
Bizde de tek gozde oldu, damla verdi doktor, gecti
Antibiyotik krem, sünnet için vermisti bize
Ben 60 cc nin üstüne çıkmıyorum iyice alışmasın tamamen mamayla doymasın diye ona rağmen mamasız uyumuyorBen anca mama verdiğimde saginca dolu dolu süt oluyor ve artık 30 u geçtim 60 da kesmiyor gün içinde bı öğlen bı akşam iki kere 90 istiyor onu da sagp veriyorum emin olup rahat 3 saati cebe koymak icin.yada mama ile anca gobis öyle rahat ediyo bilmiyom valla bende mama ile destekledim yoksa açlıktan agliyormus inadın /50 su açlık /50 gaz onu anladim
Hah sabırsız istiyor ki dolu dolu gelsin gelmeyince debeleniyor rahatlaysmıyor uykusu kaçıyorBen yaklaşık 10 gündür sadece anne sütü veriyordum. Mememdeki süt bitince çekse de geliyor süt, ama benim bebe sabırsız olduğu için çok hızlı akmadığında sinirleniyo mememde yarım saatte bi emzirsen de bi şekilde geliyo ama bebe debeleniyo. Ben dr dayanamayıp mama veya bızluktaki sütümden ısıtıyorum. Eğer getçekten az emdiğini düşünüyosam kendi sütümü ısıtıp beriyorum yoksa mama hazırlayıp içicek mi diye deniyorum. Bu arada 2 gecedir de 60 ml mama hazırlayıp içiriyorum gögsümü sağıyorum o sırada da. Alerjiden kaynaklı çok kustuğu için biraz aütüme ara vermek istedim
Ben de yapamıyorum şuan doktor da yapma dedi bana çok trmizleyesin var içini ama ellemiyorum
Ah cok zormus ya. Ablanin sabrina cok saygi duydum. Ben de az cok bunlari yiyorum. Dun gecmisti bugun yeniden az mukuslu kaka yapti. Inek sutu alerjisi derke n cocugun bu gidisle soya sutu alerjisi cikacak. Paso soya sutu soya sutuyle yapilmis tatli yiyorum. Belki de ben paketli gidaya ara vermedigim icin fabrikada ayni banttan sut urunu fln geciyorsa ondan da mukus devam ediyor olabilir bizde. Ben oyle diyet yapamam. Marketten vegan urunleri aliyorum. Etimi ayrica kendim hazirliyorum. En azindan vegan urunlerde sut ve sut urunu olmadigina emin oldugumdan sakinca gormuyorum ama Turkiyedeki diyet algisini biliyorum. Paketli hicbir gidayi yemiyolar. Ben oyle yapamam. Zaten gidisata gore bu diyet yeterliyse devam ederim, bu yeterli degilse emzirmeyi kesip mama veririm.Canım ablamın bebelerinin alerjisi vardı. Baya bir sene neredeyse hiçbir şey yiyemedi. Onun alerji doktoru şöyle söylemişti yenen bir yemek 72 saatte sütten tamemen geçiyor dolayısıyla eğer 72 saatte bir şeyi Yemediysen ve hala alerjik reaksiyonlar devam ediyorsa konu o yiyecek değildir. Ablam her şeyi kesmişti. Sabah zeytin-salatalık yiyordu kahvaltıda sadece akşamları patates makarna ve sırayla yiyecekleri 3 gün deniyordu. Eğer reaksiyon olmazsa güvenli diyip yemeye devam ediyordu.
Senin 4 gün olmuş ve düzelmemiş başka dokunan bir şey var muhtemelen. Bir de ablam defter tutup her gün yediklerini yazıyordu daha kolay fark edebilmek için. Bunu da bi dene istersen.
2 parmağım ile hafif ayırıp nazikçe ıslak mendil ile siliyorum ben. Çok fazla bastırmadan kurcalamadan.Kız bebeği olan arkadaşlar vajina temizliğini nasıl yapıyorsunuz içlerini silmeye korkuyorum ama silmemde lazım
Keşke hep süt yetseBen 60 cc nin üstüne çıkmıyorum iyice alışmasın tamamen mamayla doymasın diye ona rağmen mamasız uyumuyor
Süt gelmediği için ağladığına emin misin benim oğlum da sürekli emer gazı olduğu İçin emmek istşyo memede olunca gazını yapmaya çalışıyorum yapamadığı İçin daha cok ağlıyo bi emiyo bi bırakıyo sinirleniyo hırslanıyo tüm sinirini memeden çıkarıyor belki seninkide öyledir benim göğüslerim öyle dolmuyo ams süt geliyo yutuyo bazen gelmiyor ama dediğim gibi emme ihtiyacı İçin emiyoYa çıvdıvıcamsütüm var fışkırıyor sıkınca ama çocuk sürekli isteyince bitiyor işte bitiyor sonra çekip gelmeyince ağlıyo bebe nasıl oluyor bu işler sadece bende mi böyle herkeste mi böyle herkeste böyleyse meme isteyip de ağlayan çocuğa napıyosunuz bana anlatın ben bilmiyorum psikolojim bozuldu resmen 3 saatte bir emse herşey harika olacak o zaman tek göğüsle bile doyuyor kusuyor ama sık emmek isteyince olmuyor doymuyor ya da doyuyor da kanmıyor bilmiyorum mamaya alıştığı için mi çekince gelsin istiyor çekip getirmeye uğraşmak istemiyor ben çözemedim arkadaşlar bu işi. Sizin kafanızı da süt süt süt şişiriyorum ama bana bi anlatın nolur nasıl yapılıyor bu emzirme işi anaaaa delircem ya ne zormuş tecrübesiz olmak bi foktan anlamıyorum arkadaş. Ben hamile kalmadan önce sanıyodum ki foşur foşur emzircem göğüsler sürekli dolu olacak hiç bunlara hazırlamadım kendimi bebe isteyip de bulamayıp ağlayınca çaresiz kalıyorum doyuramıyorum diye üzülüp mamayı basıyorum sütüm var ben bırakmak istiyorum bu mamayı bana bi yol gösterin tecrübeli annelerim
Avent in manuel pompası var elimde görümcemden almıştım ya ben beceremiyorum ya da çekim gücü mü düşük anlamadım süt fışkırıyor bebiş lıkır lıkır yutkunuyor ağzının kenarından sütler akıyor emzirirken ama pompaya süt gelmiyor ben öğrenemedim süt kanallarını aktif ettiremiyorum galibaCanım şimdi herkesin süt oranı farklıdır kimisinin 1 saatte dolar kimisinin 3saate. Ne desek olmaz gibi bu konuda. Benim şu kadar çıkıyor desemde sana faydası olmayacak çünkü. Sağıp baktın mı hiç yeteri kadar çıkıyorsa verme mama. 2saatte bir ne kadar çıktığına bak canım hem aklın kalmaz doyuyormu diye çünkü çıkan miktarı bilmiş olacaksın
Aynen ya. Zaten gaz yapmasin diye cogu seyden kaciniyordum simdi hepten secenek kalmadi. Cok mutsuzum. Kotusu bi ise de yaramiyor. 5 saattir miyk miyk aglayip durdu, tam onun uzerine yaziyorum. Her yeni gune korku icinde basliyorum bugun ne bekliyor bizi kac saat aglicak acaba diye.Sanırım bende de aynı durum var. Mukuslu kakayı dün fark ettim. Gürültülü kaka hep vardı.. hayırlısı olsun inşallah kısa sürede geçer yoksa yemek yemek çok zor. Ben şuan zaten gaz yapmasın diye yiyecek şey bulamıyorum. Bi de süt ürünlerini kesince…
Evet gazı olduğu zaman da yapıyor. Her seferinde böyle değil ama bırakıp tutuyor bırakıp tutuyor huzursuzlanıyor o zaman sıkıp bakıyorum süt gelmiyor diğerine geçiriyorum biraz sonra onda da aynısı sonra tekrar diğeri tekrar diğeri azar azar emince huysuzlanıyor uykusu da kaçıyorSüt gelmediği için ağladığına emin misin benim oğlum da sürekli emer gazı olduğu İçin emmek istşyo memede olunca gazını yapmaya çalışıyorum yapamadığı İçin daha cok ağlıyo bi emiyo bi bırakıyo sinirleniyo hırslanıyo tüm sinirini memeden çıkarıyor belki seninkide öyledir benim göğüslerim öyle dolmuyo ams süt geliyo yutuyo bazen gelmiyor ama dediğim gibi emme ihtiyacı İçin emiyo
Bende öyle ya hergün bugün nasıl olacak diye uyanıyorum bugün de burnu dolu üşüttük bebeyi nefes alamıyor hık hık diyip duruyor gazıda bi yandanAynen ya. Zaten gaz yapmasin diye cogu seyden kaciniyordum simdi hepten secenek kalmadi. Cok mutsuzum. Kotusu bi ise de yaramiyor. 5 saattir miyk miyk aglayip durdu, tam onun uzerine yaziyorum. Her yeni gune korku icinde basliyorum bugun ne bekliyor bizi kac saat aglicak acaba diye.
Sutun gelmedigine sinirlenmiyordur. Gazlari varken alttan ustten cikarmaya calisirken memeyi emmek istiyorlar memeden guc aliyolar ama o an asil amaclari emmek degil. Tutup tutup rahatliyorlar sanci geldigi anda sundurup birakiyorlar memeyi ve ciglik atiyolar. Sen sut gelmedigi icin sinirleniyor saniyordun oyle yapinca.Ya çıvdıvıcamsütüm var fışkırıyor sıkınca ama çocuk sürekli isteyince bitiyor işte bitiyor sonra çekip gelmeyince ağlıyo bebe nasıl oluyor bu işler sadece bende mi böyle herkeste mi böyle herkeste böyleyse meme isteyip de ağlayan çocuğa napıyosunuz bana anlatın ben bilmiyorum psikolojim bozuldu resmen 3 saatte bir emse herşey harika olacak o zaman tek göğüsle bile doyuyor kusuyor ama sık emmek isteyince olmuyor doymuyor ya da doyuyor da kanmıyor bilmiyorum mamaya alıştığı için mi çekince gelsin istiyor çekip getirmeye uğraşmak istemiyor ben çözemedim arkadaşlar bu işi. Sizin kafanızı da süt süt süt şişiriyorum ama bana bi anlatın nolur nasıl yapılıyor bu emzirme işi anaaaa delircem ya ne zormuş tecrübesiz olmak bi foktan anlamıyorum arkadaş. Ben hamile kalmadan önce sanıyodum ki foşur foşur emzircem göğüsler sürekli dolu olacak hiç bunlara hazırlamadım kendimi bebe isteyip de bulamayıp ağlayınca çaresiz kalıyorum doyuramıyorum diye üzülüp mamayı basıyorum sütüm var ben bırakmak istiyorum bu mamayı bana bi yol gösterin tecrübeli annelerim
Aynen bende korkuyorum ağlayacak mı saatlerce uyumayacak mı diye saat başı uyanıyor zaten uyusa bile hep panik hep korku içindeyim. Ben uyandığımda o da uyanmış gözlerini gözlerime dikmiş oluyor zaten uyanınca direkt göz göze geliyoruz uyku yok bişey yok nasıl bebiş bunlar anlamadımAynen ya. Zaten gaz yapmasin diye cogu seyden kaciniyordum simdi hepten secenek kalmadi. Cok mutsuzum. Kotusu bi ise de yaramiyor. 5 saattir miyk miyk aglayip durdu, tam onun uzerine yaziyorum. Her yeni gune korku icinde basliyorum bugun ne bekliyor bizi kac saat aglicak acaba diye.
Ya olabilir genelde gazı oluyor böyle yaptığında ama diğer memeye geçtiğimde rahatlayıp emiyor onu bitirene kadar öbürüne azıcık doluyor sonra emdiği bitince diğerine diğerine diğerine.. ağzına süt girince rahatlıyor anlamadımSutun gelmedigine sinirlenmiyordur. Gazlari varken alttan ustten cikarmaya calisirken memeyi emmek istiyorlar memeden guc aliyolar ama o an asil amaclari emmek degil. Tutup tutup rahatliyorlar sanci geldigi anda sundurup birakiyorlar memeyi ve ciglik atiyolar. Sen sut gelmedigi icin sinirleniyor saniyordun oyle yapinca.
Pamuk ile yukaridan asagiya dogru temizleyebilirsinKız bebeği olan arkadaşlar vajina temizliğini nasıl yapıyorsunuz içlerini silmeye korkuyorum ama silmemde lazım
Ben mamadan sakınmıyorum bazen mama vermek psikolojik olarak rahatlatıyor beni. Çünkü hem çocuğumun kesin doyduğunu biliyorum hemde o ara sütüm azsa bi sonraki öğüne sütüm çok oluyor güzelce emziriyorum, emzirme sonunda sağıyorum. Emzirme sonu sağmayla biraz arttı sütümBizimki 3300 kilo yani 21 günde toplam 50 gr aldığı için mama verdi günde 6 kez 30 ml artı emzir dedi devletteki dr sakın mama verme dedi her ağladığında emzir dedi sanki farklı bişi yapıyordum
Sünneti yaptırdık hiç sıkıntımız olmadı bebişte anlamadı 3. Günde şişlikler gitti gibi, bugün 9. Gün tamamen iyileşti.Evet sünnetiniz nasıl geçti biz daha yaptırmadık zor bir işlem değil galiba ama sonrası nasıl olur bilmiyorum
Canım Amazon linki attım açılır insallahTrendyol da sorun var diyor link Bende firma fiyat bilgisi rica etsem
Trendyol da sorun var diyor link é tekrar atar mısın rica etsem canım
Rastlantı mi bilmem ama bende de öyle ya
Kesinlikle sleppy en küçük prima premium baby turco molfix 1 numara daha büyük
Eveeet 1. Ay kontrolümüzü yaptik aşimizi olduk icim yandi cocugum ağlarken ya doktorumu çok sevdim aşiri aydinlstici konuşuyor dogumumda da o vardi içim ısınmıştı kendisine bebisim 300 gr fazla kg almiş doktor bebegi oburiks yapmışsın sütün yetiyor mamayı birakabilirsin dedi insallah birakabilirim
Ayrıca doymuyor sanip ha bire Mama bastigim bebem aç degil kolikmiş dostlar
Yarın akşama kadar bekliyim ılık su silmeleriyle geçmezse aksaam acile sorayım yazarsa
Evet sünnetiniz nasıl geçti biz daha yaptırmadık zor bir işlem değil galiba ama sonrası nasıl olur bilmiyorum
Ben 60 cc nin üstüne çıkmıyorum iyice alışmasın tamamen mamayla doymasın diye ona rağmen mamasız uyumuyor
Cnm, manuel pompa biriken taşan sütü sagiyor. Bebe ermdikten sonra çok süt kalmayınca manuel pompa çok az çekiyor bende de. Mochi manuel pompa, lansinoh elektrikli var. Elektriklode iyi cikiyorAvent in manuel pompası var elimde görümcemden almıştım ya ben beceremiyorum ya da çekim gücü mü düşük anlamadım süt fışkırıyor bebiş lıkır lıkır yutkunuyor ağzının kenarından sütler akıyor emzirirken ama pompaya süt gelmiyor ben öğrenemedim süt kanallarını aktif ettiremiyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?