2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya benim ki ama yi daha severek içerdi bu ay Aptamil aldik o kadar iştahla icmiyo ve aptamil niye köprüyo yA

Evet sünnetiniz nasıl geçti biz daha yaptırmadık zor bir işlem değil galiba ama sonrası nasıl olur bilmiyorum

Ben 60 cc nin üstüne çıkmıyorum iyice alışmasın tamamen mamayla doymasın diye ona rağmen mamasız uyumuyor

Hah sabırsız istiyor ki dolu dolu gelsin gelmeyince debeleniyor rahatlaysmıyor uykusu kaçıyor

Ah cok zormus ya. Ablanin sabrina cok saygi duydum. Ben de az cok bunlari yiyorum. Dun gecmisti bugun yeniden az mukuslu kaka yapti. Inek sutu alerjisi derke n cocugun bu gidisle soya sutu alerjisi cikacak. Paso soya sutu soya sutuyle yapilmis tatli yiyorum. Belki de ben paketli gidaya ara vermedigim icin fabrikada ayni banttan sut urunu fln geciyorsa ondan da mukus devam ediyor olabilir bizde. Ben oyle diyet yapamam. Marketten vegan urunleri aliyorum. Etimi ayrica kendim hazirliyorum. En azindan vegan urunlerde sut ve sut urunu olmadigina emin oldugumdan sakinca gormuyorum ama Turkiyedeki diyet algisini biliyorum. Paketli hicbir gidayi yemiyolar. Ben oyle yapamam. Zaten gidisata gore bu diyet yeterliyse devam ederim, bu yeterli degilse emzirmeyi kesip mama veririm.

Süt gelmediği için ağladığına emin misin benim oğlum da sürekli emer gazı olduğu İçin emmek istşyo memede olunca gazını yapmaya çalışıyorum yapamadığı İçin daha cok ağlıyo bi emiyo bi bırakıyo sinirleniyo hırslanıyo tüm sinirini memeden çıkarıyor belki seninkide öyledir benim göğüslerim öyle dolmuyo ams süt geliyo yutuyo bazen gelmiyor ama dediğim gibi emme ihtiyacı İçin emiyo

Avent in manuel pompası var elimde görümcemden almıştım ya ben beceremiyorum ya da çekim gücü mü düşük anlamadım süt fışkırıyor bebiş lıkır lıkır yutkunuyor ağzının kenarından sütler akıyor emzirirken ama pompaya süt gelmiyor ben öğrenemedim süt kanallarını aktif ettiremiyorum galiba

Aynen ya. Zaten gaz yapmasin diye cogu seyden kaciniyordum simdi hepten secenek kalmadi. Cok mutsuzum. Kotusu bi ise de yaramiyor. 5 saattir miyk miyk aglayip durdu, tam onun uzerine yaziyorum. Her yeni gune korku icinde basliyorum bugun ne bekliyor bizi kac saat aglicak acaba diye.

Evet gazı olduğu zaman da yapıyor. Her seferinde böyle değil ama bırakıp tutuyor bırakıp tutuyor huzursuzlanıyor o zaman sıkıp bakıyorum süt gelmiyor diğerine geçiriyorum biraz sonra onda da aynısı sonra tekrar diğeri tekrar diğeri azar azar emince huysuzlanıyor uykusu da kaçıyor

Bende öyle ya hergün bugün nasıl olacak diye uyanıyorum bugün de burnu dolu üşüttük bebeyi nefes alamıyor hık hık diyip duruyor gazıda bi yandan

Sutun gelmedigine sinirlenmiyordur. Gazlari varken alttan ustten cikarmaya calisirken memeyi emmek istiyorlar memeden guc aliyolar ama o an asil amaclari emmek degil. Tutup tutup rahatliyorlar sanci geldigi anda sundurup birakiyorlar memeyi ve ciglik atiyolar. Sen sut gelmedigi icin sinirleniyor saniyordun oyle yapinca.

Aynen bende korkuyorum ağlayacak mı saatlerce uyumayacak mı diye saat başı uyanıyor zaten uyusa bile hep panik hep korku içindeyim. Ben uyandığımda o da uyanmış gözlerini gözlerime dikmiş oluyor zaten uyanınca direkt göz göze geliyoruz uyku yok bişey yok nasıl bebiş bunlar anlamadım

Ya olabilir genelde gazı oluyor böyle yaptığında ama diğer memeye geçtiğimde rahatlayıp emiyor onu bitirene kadar öbürüne azıcık doluyor sonra emdiği bitince diğerine diğerine diğerine.. ağzına süt girince rahatlıyor anlamadım

Bizimki 3300 kilo yani 21 günde toplam 50 gr aldığı için mama verdi günde 6 kez 30 ml artı emzir dedi devletteki dr sakın mama verme dedi her ağladığında emzir dedi sanki farklı bişi yapıyordum
Ben mamadan sakınmıyorum bazen mama vermek psikolojik olarak rahatlatıyor beni. Çünkü hem çocuğumun kesin doyduğunu biliyorum hemde o ara sütüm azsa bi sonraki öğüne sütüm çok oluyor güzelce emziriyorum, emzirme sonunda sağıyorum. Emzirme sonu sağmayla biraz arttı sütüm

Evet sünnetiniz nasıl geçti biz daha yaptırmadık zor bir işlem değil galiba ama sonrası nasıl olur bilmiyorum
Sünneti yaptırdık hiç sıkıntımız olmadı bebişte anlamadı 3. Günde şişlikler gitti gibi, bugün 9. Gün tamamen iyileşti.

Cnm, günde 10 kez meme veriyorsam 10 kez mama veriyordum. Sonra öğünlerde arasını açtım, 3 beslemede 1 mama gibi ki sarılık için mamaya başlamıştık. Şimdi bir öğlen, bir akşam bir de gece yatarken 3 kez veriyorum o da 30 cc sadece.

Buna ek dışarı yola çıkacaksan mama veriyorum uyusun uzun diye. Sen de böyle minik minik deneyenilirsin

Ayrıca doymuyor sanip ha bire Mama bastigim bebem aç degil kolikmiş dostlar

Cnm ac ise eller taş gibi yumruk oluyor. Gazı varsa benimki bacaklarini dimdik uzatıp geriyor, anlıyorum. Gazı varken memede olmayı seviyorlar, anne sütü rahatlatıyor diye, yani açlık değil asıl sorun

Yarın akşama kadar bekliyim ılık su silmeleriyle geçmezse aksaam acile sorayım yazarsa

Eczaneden serum fizyolojik alıp gazlı bezle silebilirsin de ek olarak

Operasyon çok basittir ilk gun iyiydik. Ikinci gün kreme başladık ve antibiyotik krem yakıyor biraz, günde 2 kez acıtıyor krem. Onun dışında görüntüsü hoş değil, anne yüreği ilk gördüğümde elim ayağım boşaldı ama bugün tam 1 hafta oldu, doktor her şey normal dedi, sorunsuz iyileşiyor, atlattık inşallah. Esim, benim çok abartrifimi söylüyor

Ben 60 cc nin üstüne çıkmıyorum iyice alışmasın tamamen mamayla doymasın diye ona rağmen mamasız uyumuyor

Bedenini nasiyor mü bu arada? Gazı olabilir

Cnm, manuel pompa biriken taşan sütü sagiyor. Bebe ermdikten sonra çok süt kalmayınca manuel pompa çok az çekiyor bende de. Mochi manuel pompa, lansinoh elektrikli var. Elektriklode iyi cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…