2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sutun eminim yetiyordur. Cis sayisina bakman kafi. Sagip fln bakma, dogru cikmiyor oyle. Bebegin emmesi gibi degil sagmak. Bebek ne kdr emiyorsa insanin sutu o kadar artiyor . Ancak mana verince emme zamani azaldikca azaliyor sut sadece.

Tabi normaldir. Baska sey yoksa takma kafaya. Bizde gecmeyen pisik, cok asiri gaz, reflu, aglama var. Tek sey mukus degil ne yazik ki.

M Mirune diyet etki etti mi belirtiler de azalma var mı?
Dunku kakalar mukssuzdu, bugun yine hafif var. Ya diyeti beceremiyorum ya baska seylere de alerjisi var, ya da bu kadari normal, ben fazla anlam yukluyorum. Gazi reflusu de azalmadi, hala devam ne yazik ki

Bende öyle ya hergün bugün nasıl olacak diye uyanıyorum bugün de burnu dolu üşüttük bebeyi nefes alamıyor hık hık diyip duruyor gazıda bi yandan
Of cok gecmis oksun. Daha cok kucukler ya. Insan cok endiseleniyor. En azindan ilk 6 ay gecse de bagisiklari gelisse. Bizim kiz da kresten hastalik getiriyor. Endiselenmekten kanser olucam. Ablam diyor sen her seye endiseleniyorsun hep diken ustundesin. Boyle guderse cok yasamazsin

Memede cok rahatliyolar tum kaslarini gevsetiyolar hemen purtlamata basliyolar. Ben bebeklerin emerken mest olup gozlerinin kaymasini cok tatli buluyorum. Resmen meme cok baska onlar icin.

Dunku kakalar mukssuzdu, bugun yine hafif var. Ya diyeti beceremiyorum ya baska seylere de alerjisi var, ya da bu kadari normal, ben fazla anlam yukluyorum. Gazi reflusu de azalmadi, hala devam ne yazik ki
Mukusun ek gıdaya kadar geçmediğini söylüyorlar

Selam mm kızlar uzun zamandır giremedim okul telaşı yeni hayata ayak uydurma daha dogrusu uyduramama. Sizler naptınız bebiş ler ne alemde gelmişken sorularıma da Bi cvp alabilirmiyim ki. Sezeryan olanlar dikiş yerinde hiç iltihap yaşayan oldumu cözümü ne. Çarşamba gidecem Dr. Bir damla şeklinde oluyor. Bide benim kız doysada gazı cıksada hep vızırdıyor kucak istiyor yada meme. Memeyi biraz emip diliyle kaktırıyor 1 dk sonra tekrar emmek istiyor b. Öyle olunca günde 2 kere mama verir oldum onu içse bile ağlıyor etrafa bakmıyor normal mi buuuuu. 3 cocuk olmasına rağmen ben cok zorlanıyorum yaaa.

Tabi normaldir. Baska sey yoksa takma kafaya. Bizde gecmeyen pisik, cok asiri gaz, reflu, aglama var. Tek sey mukus degil ne yazik ki.
Bizim de aynen devam tam biraz iyi hibi diyorum yeniden basa sarıyoruz test yaptıramadık bi türlü emzirmekten soğumuş durumdayım nerdeyse artık mamayla devam edicekhale geldim psikolojim bozuldu şeker diyeti gaz diyeti şimdi bide meye alerjisi var bulma diyeti bu kadarzor olabileceği aklımın ucundan geçmezdi yine de sağlıklı olsun da en kötü mama ile beslenecek tükendim artık ruhen

Doğduğu halde meme isteme sorununa doktor emzik önerdi, rahatladim

Doğduğu halde meme isteme sorununa doktor emzik önerdi, rahatladim
Emzik veriyorum ama atıyor hemen ağzından midesi bulanır gibi hareketler yapıyor arada. Damla da kullanıyorum ama mutsuz gibi bu çocuk daha çözemedim

Selam canım bende uzun zamandır yoktum. Bizde de sorun abla kıskançlık fazla değil ama kendileri çok şımardı herşeye yenidoğan gibi vik vik ediyor hatta bizde yenidoğandan çok onun sesi çıkıyor
Neva gaz olunca öyle yapıyor masaj yapıyorum işe yarıyor devam etmiyor ama ablası senin anlattığın gibiydi gaz çıkarsa da gaz sorunu devam ederdi. Ultrasonda da hep gazı çıkardı. Böyle sıkıntısı olunca etrafa bakmaması normal bence

Emzik veriyorum ama atıyor hemen ağzından midesi bulanır gibi hareketler yapıyor arada. Damla da kullanıyorum ama mutsuz gibi bu çocuk daha çözemedim

Değiştir, ben 2.markada tutturdum cnm. Bebek her emzigi sevmiyor

Merhaba herkese, bebeğine emzik kullananlar kaçıncı günde verdiniz?

2.hafta doktor tavsiyesi

Ben öyle yapıyorum. Doyduğunu anladığım an emzik giriyor devreye diğer türlü sıkıntı şimdi o kadar belli olmasa da uzun vadede bıktırıyor insanı
Oyle ama en azından memede uyku saatini heba etmiyor, huysuzluk azalıyor

Dinde harammış oyle diyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…