Ne guzel ya. Burdakini oncesinde sutunu sagmadan veremiyorsun. Vermiyorum zaten.Relaktaz diye bi damlar direk ağzına verebilirsin dedi doktor
Sutun eminim yetiyordur. Cis sayisina bakman kafi. Sagip fln bakma, dogru cikmiyor oyle. Bebegin emmesi gibi degil sagmak. Bebek ne kdr emiyorsa insanin sutu o kadar artiyor . Ancak mana verince emme zamani azaldikca azaliyor sut sadece.Öyle düşünme hep beraber atlatıcaz bu günleri. Bende sütle kafayı bozdum mesela sütüm geliyor ama yetmiyor mu diye evhamlanıp duruyorum kendimi yıpratıyorum kurtulamıyorum bu düşünceden. Yani herkesin bir derdi var birbirimize anlatmıcaz da kime anlatıcaz. Destek alıyoruz, burda çözüm buluyoruz. Çok faydalı olduğunu düşünüyorum
Tabi normaldir. Baska sey yoksa takma kafaya. Bizde gecmeyen pisik, cok asiri gaz, reflu, aglama var. Tek sey mukus degil ne yazik ki.Ya benim bebişin kakasında da mukus var. Öyle çok fazla değil ama tel tel ayrılıyor. Pişik falan olmadığı için takmıyorum kafaya bebeklerde biraz mukus olması normalmiş daha minnacık bebe sindirim sistemi düzene girmedi bile olabilir yani başka sorunlar olursa giderim Dr a ama şimdilik bir sorun yaşamadık
Dunku kakalar mukssuzdu, bugun yine hafif var. Ya diyeti beceremiyorum ya baska seylere de alerjisi var, ya da bu kadari normal, ben fazla anlam yukluyorum. Gazi reflusu de azalmadi, hala devam ne yazik ki
Of cok gecmis oksun. Daha cok kucukler ya. Insan cok endiseleniyor. En azindan ilk 6 ay gecse de bagisiklari gelisse. Bizim kiz da kresten hastalik getiriyor. Endiselenmekten kanser olucam. Ablam diyor sen her seye endiseleniyorsun hep diken ustundesin. Boyle guderse cok yasamazsinBende öyle ya hergün bugün nasıl olacak diye uyanıyorum bugün de burnu dolu üşüttük bebeyi nefes alamıyor hık hık diyip duruyor gazıda bi yandan
Memede cok rahatliyolar tum kaslarini gevsetiyolar hemen purtlamata basliyolar. Ben bebeklerin emerken mest olup gozlerinin kaymasini cok tatli buluyorum. Resmen meme cok baska onlar icin.Ya olabilir genelde gazı oluyor böyle yaptığında ama diğer memeye geçtiğimde rahatlayıp emiyor onu bitirene kadar öbürüne azıcık doluyor sonra emdiği bitince diğerine diğerine diğerine.. ağzına süt girince rahatlıyor anlamadım
Ben kıllanıyorum en sevdiğim bez oldu bir sürü marka denemiş biri olarakKızlar baby turco bez kullan varmı memnunmusunuz
Mukusun ek gıdaya kadar geçmediğini söylüyorlarDunku kakalar mukssuzdu, bugun yine hafif var. Ya diyeti beceremiyorum ya baska seylere de alerjisi var, ya da bu kadari normal, ben fazla anlam yukluyorum. Gazi reflusu de azalmadi, hala devam ne yazik ki
Bizim de aynen devam tam biraz iyi hibi diyorum yeniden basa sarıyoruz test yaptıramadık bi türlü emzirmekten soğumuş durumdayım nerdeyse artık mamayla devam edicekhale geldim psikolojim bozuldu şeker diyeti gaz diyeti şimdi bide meye alerjisi var bulma diyeti bu kadarzor olabileceği aklımın ucundan geçmezdiTabi normaldir. Baska sey yoksa takma kafaya. Bizde gecmeyen pisik, cok asiri gaz, reflu, aglama var. Tek sey mukus degil ne yazik ki.
Doğduğu halde meme isteme sorununa doktor emzik önerdi, rahatladimSelam mm kızlar uzun zamandır giremedim okul telaşı yeni hayata ayak uydurma daha dogrusu uyduramama. Sizler naptınız bebiş ler ne alemde gelmişken sorularıma da Bi cvp alabilirmiyim ki. Sezeryan olanlar dikiş yerinde hiç iltihap yaşayan oldumu cözümü ne. Çarşamba gidecem Dr. Bir damla şeklinde oluyor. Bide benim kız doysada gazı cıksada hep vızırdıyor kucak istiyor yada meme. Memeyi biraz emip diliyle kaktırıyor 1 dk sonra tekrar emmek istiyor b. Öyle olunca günde 2 kere mama verir oldum onu içse bile ağlıyor etrafa bakmıyor normal mi buuuuu. 3 cocuk olmasına rağmen ben cok zorlanıyorum yaaa.
Emzik veriyorum ama atıyor hemen ağzından midesi bulanır gibi hareketler yapıyor arada. Damla da kullanıyorum ama mutsuz gibi bu çocuk daha çözemedimDoğduğu halde meme isteme sorununa doktor emzik önerdi, rahatladim
Selam canım bende uzun zamandır yoktum. Bizde de sorun abla kıskançlık fazla değil ama kendileri çok şımardı herşeye yenidoğan gibi vik vik ediyor hatta bizde yenidoğandan çok onun sesi çıkıyorSelam mm kızlar uzun zamandır giremedim okul telaşı yeni hayata ayak uydurma daha dogrusu uyduramama. Sizler naptınız bebiş ler ne alemde gelmişken sorularıma da Bi cvp alabilirmiyim ki. Sezeryan olanlar dikiş yerinde hiç iltihap yaşayan oldumu cözümü ne. Çarşamba gidecem Dr. Bir damla şeklinde oluyor. Bide benim kız doysada gazı cıksada hep vızırdıyor kucak istiyor yada meme. Memeyi biraz emip diliyle kaktırıyor 1 dk sonra tekrar emmek istiyor b. Öyle olunca günde 2 kere mama verir oldum onu içse bile ağlıyor etrafa bakmıyor normal mi buuuuu. 3 cocuk olmasına rağmen ben cok zorlanıyorum yaaa.
İlk gün eşim bir saatte bezi değiştirirken bebe sıkılmasın diye verdimMerhaba herkese, bebeğine emzik kullananlar kaçıncı günde verdiniz?
Ben öyle yapıyorum. Doyduğunu anladığım an emzik giriyor devreye diğer türlü sıkıntı şimdi o kadar belli olmasa da uzun vadede bıktırıyor insanıDoğduğu halde meme isteme sorununa doktor emzik önerdi, rahatladim
Emzik veriyorum ama atıyor hemen ağzından midesi bulanır gibi hareketler yapıyor arada. Damla da kullanıyorum ama mutsuz gibi bu çocuk daha çözemedim
Merhaba herkese, bebeğine emzik kullananlar kaçıncı günde verdiniz?
Oyle ama en azından memede uyku saatini heba etmiyor, huysuzluk azalıyorBen öyle yapıyorum. Doyduğunu anladığım an emzik giriyor devreye diğer türlü sıkıntı şimdi o kadar belli olmasa da uzun vadede bıktırıyor insanı
Dogdugu gün.Merhaba herkese, bebeğine emzik kullananlar kaçıncı günde verdiniz?
Dinde harammış oyle diyolar.Of evet bence kızımda simit yüzünden sevmedi.
53 ile hamile kalıp 61 ile doğuma gidip 49 kiloya düştüm.sağlıklı beslenme ile hem süt yaparsın hem kilo verirsin bence bi dahiliye ye falan git diyetisyene yönlendirsin beslenme düzeni oluşturursun
Neden günah ki?
Ya valla bende soracaktım bunu. Mama kullanıyorum feğişik kokmaya başladı kakası. Burnumun direği kırılıyor
Ben memnunum kullanırız. Hiç sızdırmadı daha.
1 kilo almıştı 1 ayda.
Hahaha kız normal herhalde. Benim bebe de aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?