2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar silikon göğüs uçları emzirdikten sonrada takmaya devam ettiniz mi birde yaralarını da iyileşme oldu mu çok zor oluyor silikon ile emzirmek sürekli kayiyor

Açlıktan değil gazdan dolayı emmek istiyor mama vermenize gerek yok bu durumda

Tüpleri baglatma ameliyati olucam ayin 27sinde ama yarina gün bosalmis gitsem mi gitmesem mi arada kaldim gunah diye aklimi karistirdilar gunah biliyorum ama korunma yontemleride bir kaci gunah napsam bilemedim.
Ben sezeryanda yaptırdım o işlemi. Bir çocugu daha bünyem kaldırmadı daha dogrusu eşim istedi baglatmamı. Hamile kalsam dogurmak isterim ama bakacak ne maddi ne manevi gücüm yok. Karar senin

Dogdugu gün. Delirella onuda Bi deniyim. Sizin bebekler etrafı izliyor mu yoksa hepsi aynımı

Izliyor gibi, bazen belirli noktaya odaklanıyor,

Kızlar silikon göğüs uçları emzirdikten sonrada takmaya devam ettiniz mi birde yaralarını da iyileşme oldu mu çok zor oluyor silikon ile emzirmek sürekli kayiyor
Ben memnunum hala kullaniyorum. Kullanmasından benim öğlen pert ediyor yine süt bulamıyorsun Emzirme sırasında sil kurula silionu devam et. Meme gibi değil de tüp gibi oldugundan biriken süt aki0 bulasiyor

Açlıktan değil gazdan dolayı emmek istiyor mama vermenize gerek yok bu durumda
Gazını çıkarıyorum hem alttan hem üstten ama tekrar ediyor yine.günde 1 kaka yapıyor bazen 4günde yapıyor acaba omu etki ediyorki

Seninki de kayiyor mu deli oluyor ya alamayınca birde bugün ilk kez kullandım.doyuyor mu anlamıyorum

Değiştir, ben 2.markada tutturdum cnm. Bebek her emzigi sevmiyor

2.hafta doktor tavsiyesi

Oyle ama en azından memede uyku saatini heba etmiyor, huysuzluk azalıyor
Aynen öyle büyük kızda dert sahibi olmuştum resmen kız emzirmekten ağzımda diş vücudumda vitamin kalmamıştı

Kızlar benim doktorum doğum sonrası kontrolde herşeyin güzel ve yolunda olduğunu söyledi rahim toparlanmış dikiş yerlerim kapanmış vs. Yumurtalıklarıma baktıktan sonra dedi ki istediğin heran hamile kalabilirsin tekrardan 1 ay daha ilişkiye girmeyin yada 10 gün sonra gel spral takalım neden öyle dedi sizlere de öyle dedi mi doktorlarınız . Yani süreç bu şekil mi ilk çocuk malum bilgim sıfır

Normalde emzirirken hormonların etkisinden dolayı yeni yumurtlama olmayabiliyor, o nedenle 5-6 ay adet görülmeyebiliyor. Muhtemelen doktor ultrasonda yeni gelişen yumurta gördü, yani sizde durum bu dediğim gibi değil, yeniden yumurtlama oluyorsa yeniden hamile de kalabilirsin adet de olacaksın demektir. Yani süt korur diyerek korunmayı ihmal etmeyin bence

Bu geceleri process çok uzun sürüyor ya. Uyandığında altını değiştir, emzir ( sürekli uyuduğu için uyandırmaya çalış ) , kalan sütleri sağ, sağdığın sütü içir, kusmasın diye bi süre dik tutup gazını çıkar, kundak yap ve uyut…

Ayaklarını sallıyor hızlı hızlı, beni itiyor bi yandan da memeyi ağzına alıp çekiyor sonra bırakıp ağlıyor. Kontrol ediyorum bakıyorum süt yok diğerine geçiriyorum öncekini emerken bunda birikeni cok cok çekince rahatlıyor, bitince yine aynı

Dolaptan bi elektrikli bakayım olmadı
Sutun eminim yetiyordur. Cis sayisina bakman kafi. Sagip fln bakma, dogru cikmiyor oyle. Bebegin emmesi gibi degil sagmak. Bebek ne kdr emiyorsa insanin sutu o kadar artiyor . Ancak mana verince emme zamani azaldikca azaliyor sut sadece.
Çiş sayımız iyi 7 kere falan değişiyoruz. Sütüm bencede yetiyor ama meme boşken emdiğinde huzursuz olunca yetmedi sanıyorum uyumuyor

Tabi normaldir. Baska sey yoksa takma kafaya. Bizde gecmeyen pisik, cok asiri gaz, reflu, aglama var. Tek sey mukus degil ne yazik ki.
Bizde de 2 gündür çok gaz var çıkaramıyor önceki gün kurufasulye yemiştim 1 tabak kimyonu doldurup ondan sonra bu kadar çok oldu ona bağlıyorum inşallah ondandır çok zor gazlı bebek saatlerce ağladı en sonunda kustuktan sonra kundak yaparken bi anda koltuğun kenarında pat uyuyakaldı ayaklar koltuğun dışında sarkıyor perişan bi halde uyanacak diye korkumuzdan alıp yatağına götüremedik başında bekledik öylece iyice dalana kadar. İnşallah kolik olmuyordur inşallah atak haftasına falan girmiştir de geçer bu halleri diye dua ediyorum elimden başka bişey gelmiyor
Memede cok rahatliyolar tum kaslarini gevsetiyolar hemen purtlamata basliyolar. Ben bebeklerin emerken mest olup gozlerinin kaymasini cok tatli buluyorum. Resmen meme cok baska onlar icin.
Meme aşkı harika ya bu yüzden de çok istiyorum mamayı keseyim de memeyi bırakmasın diye. Aradaki bağı da kuvvetlendiriyor öyle birbirimize bakarak beslenelim duygularımız geçsin hem karnı hem ruhu doysun istiyorum. Sonuna kadar kana kana yaşamak istiyorum bu duyguları o kadar çok bekledim istedim ki bu bebeği bu yüzden bu kadar burda süt süt mızmızlanıp duruyorum sizleri de belki bunaltıyorum böyle çözüm arama derdindeyim işte en sonunda bi emzirme danışmanına gidicem mama kötü bişey değil halbuki ama ben bi şekilde takıntı yapmayı başardım belki de mama vermeye başlama şeklimden dolayı böyle eşime ve eş ailesine kızgınlığımdan üzüntümden sütüm azalmıştı mecbur kalıp vermiştim belki de hala bunu atlatmaya çalışıyorum sanki mamayı bırakınca herşey geçecekmiş olmamış gibi olacakmış gibi düşünüyorum belki de sadece kendimle savaşım ondan bu kadar taktım bilemiyorum. Hepiniz bana yardımcı olmaya çalışıyorsunuz hepinize çok çok teşekkür ederim destekleriniz için benim için çok kıymetli

Dinde harammış oyle diyolar.
Evet canım haram Allah'ın verdiği bi nimeti, özelliği beğenmeyip değiştirmeye çalışmak olduğu için günah tabi herkesin kendi tercihi burda sana yaptır ya da yaptırma diyemem kendi adıma ama olacağı varsa yine oluyor ben çok duydum tüplerini bağlatmasına rağmen hamile kalanı o bebiş gelecekse önüne geçilemiyor alacak nefesi varsa her türlü geliyor dünyaya bu koldan deri altına yerleştirilen bişey varmış onu araştırdın mı hiç? Ben tedaviyle gebe kalabildiğim için çok bilmiyorum korunma yollarını ama ona çok iyi diyorlar

Ben sezeryanda yaptırdım o işlemi. Bir çocugu daha bünyem kaldırmadı daha dogrusu eşim istedi baglatmamı. Hamile kalsam dogurmak isterim ama bakacak ne maddi ne manevi gücüm yok. Karar senin
Bende o durumdayim esimde onayladi bende oyle kesin dogururum gibi o isik var bende o yuzden isimi garantiye alip komple bitirmek bu isi.

Oktivus diyor ya Allah affetsin diye isimiz Allaha kaldi insallah affeder hersey gunah ya spiral taktiran kadinin elinden yemek bile yenmezmis biliyomusun ? Onunda ucretini denkleyemem zor biliyorum onu evet o daha iyi aslinda ama cikarmalari kötü onuda tak cıkar ugrasilmaz

Daha iyi yemek yukunden kurtuluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…