2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kutsal kitapta spiral nerede geçiyormuş caba, çok merak ettim. Din detayına girmek istemiyorum, uzmanlik alanım e haddim değil ama bu kadar net ve katı açıklamalar kuranda nerede hangi surede ?

Merhaba herkese, bebeğine emzik kullananlar kaçıncı günde verdiniz?
Ben direk ilk gece hastanede verdim alışma hareketleri 1 saatte dudağına ilk gece kabullendi sonrada sıkıntı yaşamadım çok şükür. Öyle kaliteli bişey de değil wee kini aldım. Şimdi başka emzik veriyorum kabul etmiyor illa o olacak

Gumus kapaklarimi kaybettim. Bir memede tikaniklik olustu sanirim. Bir yer ceviz gibi sert ama hangi delik tijali bulamiyorum. Karbonatli sucak suda bekletip meme ucunu sıkıp steril igneyle patlatiyordum ucunu sonra emzirince aciliyordu. 2 gündür bu proseduru izliyorum ama hala bulamadim. Acaba sutten degil de farkli bir olusum mu. Kirmizi o kisim epey ele geliyor minik ceviz gibi.

Evin altini ustune getirdik gumus kapaklar yok. Yok anacim yok. Cikmiyor hicbir yerden.

Sıcak kompres iyi gelmeliydi aslında
Gecmis olsun

Sütünü sağ biberona koy ver. Bağ kuramadiysa memeyle mama yerine biberondan sütünü alır ben gogusum dolunca o arada bebiste uyuyorsa öyle sagip öyle veriyorum

Evet duydum spiral ama sebebini hatırlamıyorum. Valla hepsi zor ya hepsinde hormon sıkıntısı

Sütünü sağ biberona koy ver. Bağ kuramadiysa memeyle mama yerine biberondan sütünü alır ben gogusum dolunca o arada bebiste uyuyorsa öyle sagip öyle veriyorum
Kız bağ kurdu kurmaz olur mu çok seviyor emmeyi biriken bitip de çekip getirmeye üşenince başlıyor ağlamaya mama veriyorum o zaman napim

Kız bağ kurdu kurmaz olur mu çok seviyor emmeyi biriken bitip de çekip getirmeye üşenince başlıyor ağlamaya mama veriyorum o zaman napim
Sağ sütünü öyle ver mamadan verdiğinde uzun süre acikmaz o arada sütün birikir birikimce sağ en azından bı sonraki mis gibi dolu dolu anne sütü olur oyun yapmaz meme de biberonla ver

Ben 3 kez 60ar cc veriyodum 10 10 10 seklinde azaltmaya basladim bugün gazamiz mübarek ola ileri derecede degilmiş kolik seviyesi cok sukur surekli ikinaral agliyor aslinda gazini kolay cikariyor ama çözemedim yani

Bende hep aç saniyodum ki mamayi verince de uyuyor yani ama dr kolik oldugunu ve mamayi azalta azalta birakmam gerektigini söyledi
Merhaba herkese, bebeğine emzik kullananlar kaçıncı günde verdiniz?
Ben 2. Gün verdim tutmadi 1 hafta sonra terar denedim tuttu ama oyle boşken asla emmiyor aglarsa 1 dk falan susturuyor iste
Kızlar silikon göğüs uçları emzirdikten sonrada takmaya devam ettiniz mi birde yaralarını da iyileşme oldu mu çok zor oluyor silikon ile emzirmek sürekli kayiyor
Gümüş kapak taktim canin silikon uç buyuktür meme ucun kucükse indan yara olmustur benimki de oyle oldu sonra kucuk silikon uç aldim sadece aventin var 230 tl içim acidi alirken 3. Kullanmada bebegim memeyi silikonsuz emmeye basladi çok sukur kucuk uç yaranı ilerletmiyor acisi hissetmiyosun cok kantaron yaği sür en iyi o geciriyor aciyi vallahi
1 memeyi emince uyuyor altini o ara degistiriyorum uyaniyor sinra diger memeyi veriyorum kalan sütu falan da sagmaya uğraşmıyorum ugrastigima degmiyor cunku 2 lokma süt cikiyo onu da içmeyiversin deyip yatiyorum
Kiz onu kim uydurmuş spiral tövbe estağfurullah peygamberler zamanindan gelme mi ahahahhaha
Evin altini ustune getirdik gumus kapaklar yok. Yok anacim yok. Cikmiyor hicbir yerden.
Arayinca bulunmaz velet ya Ay ben hastaneden geldigim günun ertesi gun bebrge emzik verdim o emzik hala kayip ve bebegin 2 tane donu kayip hadi donlar balkondan uçtu diyelim ki saçma emzik asla yok hayretlerdeyi.

Ben 3 kez 60ar cc veriyodum 10 10 10 seklinde azaltmaya basladim bugün gazamiz mübarek ola ileri derecede degilmiş kolik seviyesi cok sukur surekli ikinaral agliyor aslinda gazini kolay cikariyor ama çözemedim yani

Dene dene, benim bile kaç dozdan aşağı düştü. Onemli olan kilosunu koruması. Bebegi bir anda rutinden çıkarmadan azar azar kesip daha cok etmesini sağlayacağız cnm insallah

Bende hic denk gelmedim duydukca sasiriyorum neler duycaz daha bakalim

Altı dolmayan seyler Bende soru isareti...

Yumurtan varsa her an hamile kalabilirsin canım. Benim sütüm çok olduğu için korumuştu. İlk 1sene hiç adet olmadım. Daha sonrada 3-4ayda bir oldum. Emzirmeyi azaltınca da düzenli olmaya başlamıştım. Kesin korunun derim çok var çünkü 2-3aylık bebeği varken hamile kalan

Kızlar merhaba sütünü sağanlar hiç meme ucundan kaç delikten süt geliyor baktımı acaba emzirdikten sonra sağıyorum bazen sadece tek delikten süt geliyor göğsüm doluykende boşkende

Kız neler yaşıyorsunuz? Benimkinde de ağır kolik belirtisi yok ama bikaç gündür çıkaramıyor ağlaya ağlaya ıkınıyor uykusunda bile kızarıp ıkınıyor kolikten şüpheleniyorum sizde hangi belirtileri var

Olabilir belki uykusu kaçtığı İçin de gıcık oluyordur bu çocukları anlamak zor benimkide hersey iyiyken bas bas bağırıyor meme veriyorum yok altına bakıyorum yok uykusuzluktan deliriyor ama uyumuyor

Güzel paylaşım, sütüm yetmiyor mu diye panik olmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…