2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar.bu konuda kadının korunması dinen uygun değil diye söylüyorlar.ama eğer çaresiz kalınan durum varsa yani başka yöntemle hamile kalınma riski ya da doğacak yeni çocuğa bakmanın çok zorlayacagi zaman esneklik var diye anlatmislardi.bu konuları araştırmak lazım.ha şu da var nasıl oldu bilmiyorum ama komşumuz tüplerini bağlatmıştı 3. De ama gene hamile kaldı 4. Doğdu.cok şaşırmıştı.

Ilk 2 hafta kilo almasada olur dedi doktor cunku 300 gr fazla almis ay insallah kurtulalim mamalardan
Benimkide 10 uzerinden 3. Seviye falan mis surekli uykuda ıkınma aglarken ıkınma kusma aşiri derecede aglamiyordu ama bazen tutturdumu kiyameti kopariyor emerken bile ıkınıyor probiyotik verdi bize dr bakalim iyilesir insallah

Benim azalttığını haftalarda daha çok kilo almıştık. Komple kesmeden oluyor insallah

Anladım canım ben yapamıyorum bu konuda diyet ya çok denedim ama yok tutamıyorum kendimi. Karnı da yumuşacık şişlik yok gazı çok şükür kolayladık artık.
Beni çok korkutuyor bu bebebiraz Erken doğdu solunum sıkıntısı olmuştu o yüzden korkuyorum hep
Biraz rahat olabilsek keşke. Beni de sürekli korkutuyor. Geçen boğazına bi şey kaçtı ödüm koptu nefes alamadım bir süre
Dinde harammış oyle diyolar.
Ben inanmıyorum böyle bir şeye ya. Ama tabi görüş meselesi.
Bunu birisi daha yzzmıştı aynı böyle. Şahsi fikrim doğal korunma yöntemi. Spral de çok güvenilir değil ben gitmedim hiç kontrole doğumdan sonra. Ama gideceğim herhalde.
Kutsal kitapta spiral nerede geçiyormuş caba, çok merak ettim. Din detayına girmek istemiyorum, uzmanlik alanım e haddim değil ama bu kadar net ve katı açıklamalar kuranda nerede hangi surede ?
Katılıyorum. Açıklaması ile beraber okudum bu sene. Böyle bir şey yok yazmıyor.

Ay benim kızda öyle. Sadece kurması çok az. Probiyotik kullanıyoruz ama aynı yani çok faydası da yok.

Mama versem de uyumuyor. Uyusa bile tilki uykusu bu

Kızlar bugün göz muaynesi ve kalça ultrasonu çekildik şükür bir sorun yok. Benim diş işi de 4 kanal tedavi 2 çekim ilaç aldım şimdilik ama bitince mecbur geleceksin dedi emzirmeye engel değil mi çekim . Birde benim oğlanın 4-5 gündür kaşlarının içi ve burnu aşırı sert kabuk kabul pul pul kaşıya kaşıya daha kötü yaptı eczaneden bugün bunu aldım kullanan varmı

Eklentiler

• 89BA3F45-703B-4981-B5DC-FBD2C41C188F.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 45
Sağol canım

Merhaba bebeğinin isilikleri geçti mi .. benim kızımında yanakları saç içleri ensesi hep böyle bişey sürdün mü ..
Canım geç gördüm 2 çocuklu olunca doktorumuza gittik alerjik egzama dedi doktor krem kullandik geçti eğer tekrar ederse neyin alerji yaptığını bulucaz inşallah tekrarlamaz

Yani olacak olan yine oluyo kendini tastan tasada vursan ister hapla ister baglatma ile hakkimizda hayirlisi bakalim

Bende dun gittim dise kaplama sorunlu diye meger yanindaki disim curukmus disetimde hamilelikteki hormonlarl alakali dedi randevu alip gidicem hepsi ust uste geliyo ya

Bende dun gittim dise kaplama sorunlu diye meger yanindaki disim curukmus disetimde hamilelikteki hormonlarl alakali dedi randevu alip gidicem hepsi ust uste geliyo ya
Benimde öyle hamilelikte başladı çok ayırmaz inşallah dedim hamilelik rahat geçti doğum yapar yapmaz başladı bütün dişlerim ağırmaya

Ya kolay mı sonuçta derisi kesiliyor küçücük can o ben egzamasında bile cok üzülmüştüm cok kaşınıyordur diye dili yok yavrumun söyleyemiyor da

Ya kolay mı sonuçta derisi kesiliyor küçücük can o ben egzamasında bile cok üzülmüştüm cok kaşınıyordur diye dili yok yavrumun söyleyemiyor da
Ah sorma, annelik baska mertebe bence :) egzama kasinacak diye bsey yok ama kuruluk oluyor pul pul iste

Ben kullandim buyuk oglumda. Atopik dermatiti vardi o yuzden kullanmistim. Asiri kuru ciltler icin iyi

Kızlar dün 1 aylık aşımızı olmuştuk. Gülneva sabaha kadar bağırdı. Hiç ama hiç uyuyamadı. Gece 2 kez de ishal gibi kaka yaptı. Acaba ben kızımı bir yerde mi üşüttüm yoksa aşıdan mı böyle oldu ? Aşı yaptırıp böyle huzursuz oldu mu bebeleriniz?

Üfff ne güzel bu aldığım 3. Çeşit emzik almıyor ,almıyor,almıyor alır gibi yapıp bırakıyor Almanya’dan kuzene bile sipariş verdim yok alır gibi yapıp bırakıyor kızım da öyle yapmıştı kardeşi de aynı

Olabilir belki uykusu kaçtığı İçin de gıcık oluyordur bu çocukları anlamak zor benimkide hersey iyiyken bas bas bağırıyor meme veriyorum yok altına bakıyorum yok uykusuzluktan deliriyor ama uyumuyor
Bi anlasak zaten dertlerini her şey süper olacak o ağlarken insanın elinden bişey gelmemesi çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…