Doktorun sekreteri aradi yarina ameliyat gunu bosalmis .. ben 27sine hazirlamistim kendimi kararinizi degistirirseniz gelin covid testi verin dedi kizlar bi fikir verin kimisi cok gunah diyo evet gunah oldugunu biliyorum ama diger korunma yontemleri bana pek gelmiyo saglik sorunlari yasiyorum.. napicagimi sasirdim
Ilk 2 hafta kilo almasada olur dedi doktor cunku 300 gr fazla almis ay insallah kurtulalim mamalardanDene dene, benim bile kaç dozdan aşağı düştü. Onemli olan kilosunu koruması. Bebegi bir anda rutinden çıkarmadan azar azar kesip daha cok etmesini sağlayacağız cnm insallah
Altı dolmayan seyler Bende soru isareti...
Benimkide 10 uzerinden 3. Seviye falan mis surekli uykuda ıkınma aglarken ıkınma kusma aşiri derecede aglamiyordu ama bazen tutturdumu kiyameti kopariyor emerken bile ıkınıyor probiyotik verdi bize dr bakalim iyilesir insallahKız neler yaşıyorsunuz? Benimkinde de ağır kolik belirtisi yok ama bikaç gündür çıkaramıyor ağlaya ağlaya ıkınıyor uykusunda bile kızarıp ıkınıyor kolikten şüpheleniyorum sizde hangi belirtileri var
Benim azalttığını haftalarda daha çok kilo almıştık. Komple kesmeden oluyor insallahIlk 2 hafta kilo almasada olur dedi doktor cunku 300 gr fazla almis ay insallah kurtulalim mamalardan
Benimkide 10 uzerinden 3. Seviye falan mis surekli uykuda ıkınma aglarken ıkınma kusma aşiri derecede aglamiyordu ama bazen tutturdumu kiyameti kopariyor emerken bile ıkınıyor probiyotik verdi bize dr bakalim iyilesir insallah
Anladım canım ben yapamıyorum bu konuda diyet yaİlk başta tüketmiyoruz sonradan biraz zaman geçince pişmiş olarak başlanacakmış laktozsuz peynir falan var onları tüketiyorum bi de relaktaz laktoz enzimi verdi bebeğin laktozu sindirmesine yardımcı oluyormuş bize iyi geldi gazını daha kolay çıkarıyor karnında şişlik var mı?
Biraz rahat olabilsek keşke.Beni çok korkutuyor bu bebebiraz Erken doğdu solunum sıkıntısı olmuştu o yüzden korkuyorum hep
Ben inanmıyorum böyle bir şeye ya. Ama tabi görüş meselesi.Dinde harammış oyle diyolar.
Bunu birisi daha yzzmıştı aynı böyle. Şahsi fikrim doğal korunma yöntemi. Spral de çok güvenilir değilKızlar benim doktorum doğum sonrası kontrolde herşeyin güzel ve yolunda olduğunu söyledi rahim toparlanmış dikiş yerlerim kapanmış vs. Yumurtalıklarıma baktıktan sonra dedi ki istediğin heran hamile kalabilirsin tekrardan 1 ay daha ilişkiye girmeyin yada 10 gün sonra gel spral takalım neden öyle dedi sizlere de öyle dedi mi doktorlarınız . Yani süreç bu şekil mi ilk çocuk malum bilgim sıfır
Katılıyorum. Açıklaması ile beraber okudum bu sene. Böyle bir şey yok yazmıyor.Kutsal kitapta spiral nerede geçiyormuş caba, çok merak ettim. Din detayına girmek istemiyorum, uzmanlik alanım e haddim değil ama bu kadar net ve katı açıklamalar kuranda nerede hangi surede ?
Ay benim kızda öyle. Sadece kurması çok az. Probiyotik kullanıyoruz ama aynı yani çok faydası da yok.Ilk 2 hafta kilo almasada olur dedi doktor cunku 300 gr fazla almis ay insallah kurtulalim mamalardan
Benimkide 10 uzerinden 3. Seviye falan mis surekli uykuda ıkınma aglarken ıkınma kusma aşiri derecede aglamiyordu ama bazen tutturdumu kiyameti kopariyor emerken bile ıkınıyor probiyotik verdi bize dr bakalim iyilesir insallah
Mama versem de uyumuyor. Uyusa bile tilki uykusu buBende hep aç saniyodum ki mamayi verince de uyuyor yani ama dr kolik oldugunu ve mamayi azalta azalta birakmam gerektigini söyledi
Ben 2. Gün verdim tutmadi 1 hafta sonra terar denedim tuttu ama oyle boşken asla emmiyor aglarsa 1 dk falan susturuyor iste
Gümüş kapak taktim canin silikon uç buyuktür meme ucun kucükse indan yara olmustur benimki de oyle oldu sonra kucuk silikon uç aldim sadece aventin var 230 tliçim acidi alirken 3. Kullanmada bebegim memeyi silikonsuz emmeye basladi çok sukur kucuk uç yaranı ilerletmiyor acisi hissetmiyosun cok kantaron yaği sür en iyi o geciriyor aciyi vallahi
1 memeyi emince uyuyor altini o ara degistiriyorum uyaniyor sinra diger memeyi veriyorum kalan sütu falan da sagmaya uğraşmıyorum ugrastigima degmiyor cunku 2 lokma süt cikiyo onu da içmeyiversin deyip yatiyorum
Kiz onu kim uydurmuş spiral tövbe estağfurullah peygamberler zamanindan gelme mi ahahahhaha
Arayinca bulunmaz velet yaAy ben hastaneden geldigim günun ertesi gun bebrge emzik verdim o emzik hala kayip ve bebegin 2 tane donu kayip hadi donlar balkondan uçtu diyelim ki saçma emzik asla yok hayretlerdeyi.
Sağol canımYumurtan varsa her an hamile kalabilirsin canım. Benim sütüm çok olduğu için korumuştu. İlk 1sene hiç adet olmadım. Daha sonrada 3-4ayda bir oldum. Emzirmeyi azaltınca da düzenli olmaya başlamıştım. Kesin korunun derim çok var çünkü 2-3aylık bebeği varken hamile kalan
Canım geç gördüm 2 çocuklu oluncaMerhaba bebeğinin isilikleri geçti mi .. benim kızımında yanakları saç içleri ensesi hep böyle bişey sürdün mü ..
Yani olacak olan yine oluyo kendini tastan tasada vursan ister hapla ister baglatma ile hakkimizda hayirlisi bakalimMerhabalar.bu konuda kadının korunması dinen uygun değil diye söylüyorlar.ama eğer çaresiz kalınan durum varsa yani başka yöntemle hamile kalınma riski ya da doğacak yeni çocuğa bakmanın çok zorlayacagi zaman esneklik var diye anlatmislardi.bu konuları araştırmak lazım.ha şu da var nasıl oldu bilmiyorum ama komşumuz tüplerini bağlatmıştı 3. De ama gene hamile kaldı 4. Doğdu.cok şaşırmıştı.
Bende dun gittim dise kaplama sorunlu diye meger yanindaki disim curukmus disetimde hamilelikteki hormonlarl alakali dedi randevu alip gidicem hepsi ust uste geliyo yaKızlar bugün göz muaynesi ve kalça ultrasonu çekildik şükür bir sorun yok. Benim diş işi de 4 kanal tedavi 2 çekimilaç aldım şimdilik ama bitince mecbur geleceksin dedi emzirmeye engel değil mi çekim . Birde benim oğlanın 4-5 gündür kaşlarının içi ve burnu aşırı sert kabuk kabul pul pul kaşıya kaşıya daha kötü yaptı eczaneden bugün bunu aldım kullanan varmı
Benimde öyle hamilelikte başladı çok ayırmaz inşallah dedim hamilelik rahat geçti doğum yapar yapmaz başladı bütün dişlerim ağırmayaBende dun gittim dise kaplama sorunlu diye meger yanindaki disim curukmus disetimde hamilelikteki hormonlarl alakali dedi randevu alip gidicem hepsi ust uste geliyo ya
Ya kolay mı sonuçta derisi kesiliyor küçücük can o ben egzamasında bile cok üzülmüştüm cok kaşınıyordur diye dili yok yavrumun söyleyemiyor daCnm, günde 10 kez meme veriyorsam 10 kez mama veriyordum. Sonra öğünlerde arasını açtım, 3 beslemede 1 mama gibi ki sarılık için mamaya başlamıştık. Şimdi bir öğlen, bir akşam bir de gece yatarken 3 kez veriyorum o da 30 cc sadece.
Buna ek dışarı yola çıkacaksan mama veriyorum uyusun uzun diye. Sen de böyle minik minik deneyenilirsin
Cnm ac ise eller taş gibi yumruk oluyor. Gazı varsa benimki bacaklarini dimdik uzatıp geriyor, anlıyorum. Gazı varken memede olmayı seviyorlar, anne sütü rahatlatıyor diye, yani açlık değil asıl sorun
Eczaneden serum fizyolojik alıp gazlı bezle silebilirsin de ek olarak
Operasyon çok basittir ilk gun iyiydik. Ikinci gün kreme başladık ve antibiyotik krem yakıyor biraz, günde 2 kez acıtıyor krem. Onun dışında görüntüsü hoş değil, anne yüreği ilk gördüğümde elim ayağım boşaldıama bugün tam 1 hafta oldu, doktor her şey normal dedi, sorunsuz iyileşiyor, atlattık inşallah. Esim, benim çok abartrifimi söylüyor
Bedenini nasiyor mü bu arada? Gazı olabilir
Cnm, manuel pompa biriken taşan sütü sagiyor. Bebe ermdikten sonra çok süt kalmayınca manuel pompa çok az çekiyor bende de. Mochi manuel pompa, lansinoh elektrikli var. Elektriklode iyi cikiyor
Ah sorma, annelik baska mertebe bence :) egzama kasinacak diye bsey yok ama kuruluk oluyor pul pul isteYa kolay mı sonuçta derisi kesiliyor küçücük can o ben egzamasında bile cok üzülmüştüm cok kaşınıyordur diye dili yok yavrumun söyleyemiyor da
Ben kullandim buyuk oglumda. Atopik dermatiti vardi o yuzden kullanmistim. Asiri kuru ciltler icin iyiKızlar bugün göz muaynesi ve kalça ultrasonu çekildik şükür bir sorun yok. Benim diş işi de 4 kanal tedavi 2 çekimilaç aldım şimdilik ama bitince mecbur geleceksin dedi emzirmeye engel değil mi çekim . Birde benim oğlanın 4-5 gündür kaşlarının içi ve burnu aşırı sert kabuk kabul pul pul kaşıya kaşıya daha kötü yaptı eczaneden bugün bunu aldım kullanan varmı
Üfff ne güzel bu aldığım 3. Çeşit emzik almıyor ,almıyor,almıyor alır gibi yapıp bırakıyor Almanya’dan kuzene bile sipariş verdim yok alır gibi yapıp bırakıyor kızım da öyle yapmıştı kardeşi de aynıBen direk ilk gece hastanede verdim alışma hareketleri 1 saatte dudağına ilk gece kabullendi sonrada sıkıntı yaşamadım çok şükür. Öyle kaliteli bişey de değil wee kini aldım. Şimdi başka emzik veriyorum kabul etmiyor illa o olacak
Bi anlasak zaten dertlerini her şey süper olacak o ağlarken insanın elinden bişey gelmemesi çok zorOlabilir belki uykusu kaçtığı İçin de gıcık oluyordur bu çocukları anlamak zor benimkide hersey iyiyken bas bas bağırıyor meme veriyorum yok altına bakıyorum yok uykusuzluktan deliriyor ama uyumuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?