- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
Benımde öyle bir alıyor bi almıyorMerhaba benim bebeğim de aynı birgün alıyorsa bşr gün almıyor keyfine göre alınca veriyorum almazsa zorlamıuroum ağlıyor çok çünkü almamakmiçim ben de mama veriyorum ya Da sağıp veriyorum ,meme reddi olsa hiç almazlar ki ozmn
Belki hicbirimizin bebesinde bi sey yoktur ama ben de temkinli olmak istiyorum. Alerjilerin seviyeleri var bir de. Kimisi 2 hafta diyet yapar kimisi 1 yil. Ek gidaya baslarken sut urunlerinde n emin olmak istiyorum. En onemlisi asilari yaptirmaktan cekinmek istemiyorum. Arkadasimin bebegi rota asisinin sonraki gunu kanli kaka yapmaya basladi. Rota asisindan cok cekiniyorum haliyle. Ama bu alerji varsa bir noktada belli edecek kendini. Belki de asi sebep degil vesile oldu.
Evet bazı doktorlar da 6 aya kadar mukus normal görüşünde belkide biz cok takıntılıyız ama ben pişikten kurtulmak adına katı diyet yaptım cok şükür işe yaradı bir daha olmasın hiç bir bebekte olmasın o kadar yoğun pişik korkulu rüya gibiydi teyzemin oğlu da bu şekilde olmuş sürekli kaka pişik falan seneler önce doktor ona çocuğun totosunu tutamyız sen boğazını tutacaksın demiş ben de ona dayanarak kakayı sulandırabilecek her şeyi kestim iyi ki yapmışım ama aç kalmadım degil sürekli emiyor dediğin gibi bi şekilde yetiyordur bezleri yine kakalı ve ıslak cünkü. Biz de 2 ayı geçtiğimizden beri daha rahatsız her anlamda cok şükür sadece uyku sorunu var ya.Evet benim de sutum az çünkü az yiyorum. Ama yetiyor,. Gecen dusundum, hic bluzum islanmiyor mesela sabah kalktigimda. Ilkinde emzirirken digeri akardi her yer sut olurdu ya da uyandigimda direkt islak olurdu. Dolu meme hissi hic yasamadim nerdeyse bu sefer. Ama biliyorum cektikce meme uretecek sorun yasamiyoruz yani. Iyi kilo da aldigindan dert etmiyorum. Cok sevindim pisikten kurtulmaniza. Insallah bir daha olmaz. Biz o 3 haftdir hic pişik olmadik. Ya buyudugunden ya da sut diyetinden kaynakli cok sancili gecmiyor artik gunler. Nazar degmesin cok daha iyi. Cok az mukus oluyor bazi kakalarinda. Ya ben proteini kaciriyorum ya baska bir sey bilmiyorum. Salyali bebeklerde de mukus olurmus kakada biraz. Belki bu kadari normaldir. Persembe doktordan gelince yazarim yine.
Gegirmesi gerekince gazi olunca kafasini cevirir, istemez memeyi.
Fiskirir tarzda kusma normal degil. Ikisi bi arada varsa alerji belirtisi ne yazik ki. Doktora gitmeni oneririm.
rota aşısı alerji yok denen bebekte alerji yapıyor. Kuzenimin bebeğinde oldu. rota aşısı sonrası alerji çıktı, yaptırmak istemiyorum açıkcası. Ablamın da alerjikti bebeği ve yaptırmadı şuan 6 yaşında kızı.Belki hicbirimizin bebesinde bi sey yoktur ama ben de temkinli olmak istiyorum. Alerjilerin seviyeleri var bir de. Kimisi 2 hafta diyet yapar kimisi 1 yil. Ek gidaya baslarken sut urunlerinde n emin olmak istiyorum. En onemlisi asilari yaptirmaktan cekinmek istemiyorum. Arkadasimin bebegi rota asisinin sonraki gunu kanli kaka yapmaya basladi. Rota asisindan cok cekiniyorum haliyle. Ama bu alerji varsa bir noktada belli edecek kendini. Belki de asi sebep degil vesile oldu.
Olabilir bizimkinin miktarı da arttıGazan mübarek olsun cnm
Ya hipp deniyoru biz de, sanki kusma sayısı değil de miktarı arttı gibi. Mamadan olabilir mi
Aylar boyu progestan kullanmış biri olarak hala kızlarla mücadelem yer yer devam ediyor, daha vücut atamadı
Kaşımı sabah alsam akşam çıkıyor neredeyse, delireceğim. Ağustos başında kestik progestani oysa, 2 ay oldu ama ah işte hormon...
Ayni biz. Kiyafet değişirken alt acsrken bile mizmiz. Memede saatler kalmak istiyor, agliyor, uykular sık ve bölük. 20 ayda 10 atak varmış cidden bittik
Resimden pek anlayamadım ben başta nokta bokta oluyormuş kırmızı siyah gibi noktalar var mıHanjmlar görseller için kusura bakmayın hepiniz bebdk kakasına aşinasınız diye atıyorum kanlı kaka mı bu, kan var gibi değil mi
Benim dr Aradı kesildimi diye hayır azaldı dedim kesilmesi lazımdı sabah gel hemen dedi . Korktum açıkçasıInsallah biter canim ben ilk basta duzenli icemedim ilaca basladim iki gun sonra bebegim rahatsizlanip tekrar yogun bakima alininca kendimi düşünmek hic aklima gelmedi bile bugün kanamam tekrar çoğalınca hatirladim ilaci basladim tekrar bakalim biter insallah
Gündüzleri arada 38 derece suda lavaboda kıçını yıkıyorum, onun dışında pamuğa yada ıslak mendile sıcak su tutup sıkıp öyle siliyorum. Geceleri alt yıkamıyorum uykusu açılmasın diye. Bizimkinin kakası bol, pişik olmasın diye yıkamaya dikkat ediyorumNasıl yikiyosun her bez degistiridginde lavabonun altında mi yikiyosun
Benimde kesilmedi ama muayene ettiginde bana plesanta kalmamis dedi sebebini sordum rahmin kendini toplayamamsi eski haline donmemesi dedi. Ilac bitince kanama bitmezse kurtajla temizleyecem dedi bende korkuyorum açıkcasıBenim dr Aradı kesildimi diye hayır azaldı dedim kesilmesi lazımdı sabah gel hemen dedi . Korktum açıkçası
skrskr 6 törpü başlığı seti, elektrikli manikür tırnak makinesi, bebekler ve çocuklar için, bebek tırnak makinesi, manikür skrskr 6 törpü başlığı seti, elektrikli manikür tırnak makinesi, bebekler ve çocuklar için, bebek tırnak makinesi, manikür : Amazon.com.tr: BebekŞu tırnak makaslarınizin bı resmini gönderin başka bişey mi alsam bugün korkuyorum etini kesicem diye bı kere vukuat olunca panikatak oldum kesemiyorumbaşka memnun kaldığınız bişey mi alsam gerçi hepsi aynı ama
Biraz daha takip edeyim bakayım, çocuk ictigini çıkarmasın.Olabilir bizimkinin miktarı da arttı
Benimkinin kakasında da kan gibi kırmızı çizgiler vardı kısa 2-3 tane. Doktor yediklerinden olabilir devam ederse diyete başlarız demişti. Ama sonra olmadı. Ablamın ikizlerinden biliyorum onların kakası baya kanlıydı kırmızı, bende ekliyorum. Onların alerjisi vardı bikaç ay süt ve ürünleri tüketmemişti . Telefon albümüm kaka resmî dolu zatenHanjmlar görseller için kusura bakmayın hepiniz bebdk kakasına aşinasınız diye atıyorum kanlı kaka mı bu, kan var gibi değil mi
Evet lavabonun altında tek koluma yüzüstü uzandırıyorum diğer elimle yıkıyorumNasıl yikiyosun her bez degistiridginde lavabonun altında mi yikiyosun
Evet nokta nokta zaten kırmızılıklarResimden pek anlayamadım ben başta nokta bokta oluyormuş kırmızı siyah gibi noktalar var mı
Bu senin bebeğinin kakası mı ablanın mı? Burada daha yogun gibi sanki doktor buna devam ederse diyet mi yap dedi. Korktum cok ama korkulacak bisey degil dimiBenimkinin kakasında da kan gibi kırmızı çizgiler vardı kısa 2-3 tane. Doktor yediklerinden olabilir devam ederse diyete başlarız demişti. Ama sonra olmadı. Ablamın ikizlerinden biliyorum onların kakası baya kanlıydı kırmızı, bende ekliyorum. Onların alerjisi vardı bikaç ay süt ve ürünleri tüketmemişti . Telefon albümüm kaka resmî dolu zatenher bezi inceliyorum
Kanli gibi gorunuyo canmHanjmlar görseller için kusura bakmayın hepiniz bebdk kakasına aşinasınız diye atıyorum kanlı kaka mı bu, kan var gibi değil mi
Seninle cok ortak noktamiz var benceEvet lavabonun altında tek koluma yüzüstü uzandırıyorum diğer elimle yıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?