2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızım hasta oldu oglandan geçti. Ateş 36.9-37 öksürüp duruyordu. Doktora götürdüm cigerleri temiz bogazı kızarmıs. Bol bol anne sütü dedi. 38 i görürse ateş düsürücü dedi. Hırıltı gelirse haber verin kontrole gelin dedi. Enfeksiyon yokmus suan için. İki üc hafta sürermiş. 1 haftadır cekiyoruz zaten

Benımde öyle bir alıyor bi almıyor

A aydost acikcasi ben de suphe ettim kendi kafama gore bir seyleri kisiyorum kakada kan yok ama kaslari kabuklandi kakasi mukuslu. Bi taraftan daha 1 aylik, suan alerji doktoru icin erken olabilir.
Belki hicbirimizin bebesinde bi sey yoktur ama ben de temkinli olmak istiyorum. Alerjilerin seviyeleri var bir de. Kimisi 2 hafta diyet yapar kimisi 1 yil. Ek gidaya baslarken sut urunlerinde n emin olmak istiyorum. En onemlisi asilari yaptirmaktan cekinmek istemiyorum. Arkadasimin bebegi rota asisinin sonraki gunu kanli kaka yapmaya basladi. Rota asisindan cok cekiniyorum haliyle. Ama bu alerji varsa bir noktada belli edecek kendini. Belki de asi sebep degil vesile oldu.

Evet bazı doktorlar da 6 aya kadar mukus normal görüşünde belkide biz cok takıntılıyız ama ben pişikten kurtulmak adına katı diyet yaptım cok şükür işe yaradı bir daha olmasın hiç bir bebekte olmasın o kadar yoğun pişik korkulu rüya gibiydi teyzemin oğlu da bu şekilde olmuş sürekli kaka pişik falan seneler önce doktor ona çocuğun totosunu tutamyız sen boğazını tutacaksın demiş ben de ona dayanarak kakayı sulandırabilecek her şeyi kestim iyi ki yapmışım ama aç kalmadım degil sürekli emiyor dediğin gibi bi şekilde yetiyordur bezleri yine kakalı ve ıslak cünkü. Biz de 2 ayı geçtiğimizden beri daha rahatsız her anlamda cok şükür sadece uyku sorunu var ya. doktordan gelince haber verirsini

Şu tırnak makaslarınizin bı resmini gönderin başka bişey mi alsam bugün korkuyorum etini kesicem diye bı kere vukuat olunca panikatak oldum kesemiyorum başka memnun kaldığınız bişey mi alsam gerçi hepsi aynı ama

Eklentiler

• 16642878292416484842907315802590.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 79
rota aşısı alerji yok denen bebekte alerji yapıyor. Kuzenimin bebeğinde oldu. rota aşısı sonrası alerji çıktı, yaptırmak istemiyorum açıkcası. Ablamın da alerjikti bebeği ve yaptırmadı şuan 6 yaşında kızı.

Olabilir bizimkinin miktarı da arttı

Hanjmlar görseller için kusura bakmayın hepiniz bebdk kakasına aşinasınız diye atıyorum kanlı kaka mı bu, kan var gibi değil mi

Eklentiler

• IMG_20220927_174758.webp
    19 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG_20220927_173954.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 103
Benim dr Aradı kesildimi diye hayır azaldı dedim kesilmesi lazımdı sabah gel hemen dedi . Korktum açıkçası

Nasıl yikiyosun her bez degistiridginde lavabonun altında mi yikiyosun
Gündüzleri arada 38 derece suda lavaboda kıçını yıkıyorum, onun dışında pamuğa yada ıslak mendile sıcak su tutup sıkıp öyle siliyorum. Geceleri alt yıkamıyorum uykusu açılmasın diye. Bizimkinin kakası bol, pişik olmasın diye yıkamaya dikkat ediyorum

Benim dr Aradı kesildimi diye hayır azaldı dedim kesilmesi lazımdı sabah gel hemen dedi . Korktum açıkçası
Benimde kesilmedi ama muayene ettiginde bana plesanta kalmamis dedi sebebini sordum rahmin kendini toplayamamsi eski haline donmemesi dedi. Ilac bitince kanama bitmezse kurtajla temizleyecem dedi bende korkuyorum açıkcası

skrskr 6 törpü başlığı seti, elektrikli manikür tırnak makinesi, bebekler ve çocuklar için, bebek tırnak makinesi, manikür skrskr 6 törpü başlığı seti, elektrikli manikür tırnak makinesi, bebekler ve çocuklar için, bebek tırnak makinesi, manikür : Amazon.com.tr: Bebek

Şu törpüyü aldım hiç bi şekilde hissetmiyor acı yok bişe yok çok iyi. Kullanması çok rahat. Yedek törpü başlarıyla geliyor. Normal makas gibi tırnak makası kullanıyordum ama onda elini zor tutuyorduk çekiştiriyordu hep bende korkuyordum. Bu çok rahat

Hanjmlar görseller için kusura bakmayın hepiniz bebdk kakasına aşinasınız diye atıyorum kanlı kaka mı bu, kan var gibi değil mi
Benimkinin kakasında da kan gibi kırmızı çizgiler vardı kısa 2-3 tane. Doktor yediklerinden olabilir devam ederse diyete başlarız demişti. Ama sonra olmadı. Ablamın ikizlerinden biliyorum onların kakası baya kanlıydı kırmızı, bende ekliyorum. Onların alerjisi vardı bikaç ay süt ve ürünleri tüketmemişti . Telefon albümüm kaka resmî dolu zaten her bezi inceliyorum

Eklentiler

• 407BC22F-E5A3-40CE-BF24-3F06DA1F7D3A.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 111
Bu senin bebeğinin kakası mı ablanın mı? Burada daha yogun gibi sanki doktor buna devam ederse diyet mi yap dedi. Korktum cok ama korkulacak bisey degil dimi

Evet lavabonun altında tek koluma yüzüstü uzandırıyorum diğer elimle yıkıyorum
Seninle cok ortak noktamiz var bence oglumun totisini yikamakla kalmiyorum. kizim 2 yasinda hala lavobada yikiyorum kaldirip. Evet hala bezli. Bezi birakmaya hazir degil, zorlamiyoruz. Gunde degistirdigimiz bezin haddi hesabi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…