2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Olabilir. Kusma da var diyordun, o da reflu belirtisi olabilir. Mideden geri geliyor yedigi. Siddetli gelirse disari da cikar kudma seklinde.

Her kusması mı fıskırır olmalı yoksa arada bir fıskırır kusma oluyorsa onemli değil mi
Her kusma daha tehlikeli .benim de gördüğüm internet sorularında 1 kere bile olsa götürülmesi gerektiği

40'ımızı uçurduk çok şükür doooogru guzellik merkezinde aldim soluğu agda kaş allah ne verdiyse en kisa zamanda manikür pedikür liftinge gitmem lazim bu kilolarla ancak modumu bunlar yükseltir
Garip bi şekilde vücudumda kıl çıkmıyor epilasyonluydum tek tük kalmıştı. Onlarda yok artık. İnşaallah geçici değildir hep böyle olur. Birdahaki çıkmaz. Ama kaşlarım Belgrad ormanı gibi olmuştu.

Cocuk doktoruna gittim ve o onerdi diyeti. Baslayinca kafama gore birakmak da istemedim belli daha zararli olabilir diye. Yarin tam 2 hafta doluyor. Persembe cocuk alerji doktorum na gidicez insallah. Umarim yanlis bi sey yapmamisimdir. Cogu hikaye ayni, arkadaslarimdan duyuyorum. Doktorlari kakada kan gorene kdr diyet onermiyorum demis. Cogu 2.5 - 3 aylikken kan gormus, 1 ay diyet yapmislar. Diyet yapmak sorun degil ama bu besinden yoksun biraktigim ivin cocuk hepten alerji gelistirir diye cok korkuyorum. Nasil bir devirde yasiyoruz ya. 10 bebekten 6si alerjik resmen, danalari kotu yemle besliyolar, hepsi bundan oluyor.

Bence bu konu tartışmaya çok açık bir konu çünkü meme evet makina gibi talep arz meselesi ama olmayınca ne yaparsan yap maalesef süt üretimi olmuyor kimse mama vermek istemez ama hiçbir annede bebeğinin aç kalmasını istemez o yüzden sadece mama veren anneler yada mama meme giden anneler var mesela ben ilk oğlumu emmiyor diye çok üzülüyordum mama verdigimde aaa emmiyormu aaa sütün mü yok diyen çok bilmiş insanlara karşı böyle yazı görünce açıkçası insan uzulebilir mama zehir değildir Allah hepimize foşur foşur süt versin inşallah

10 gündür bende çocuk doktorunun söylemiyle yaptım bıraktım bugün napalım biz de onlar için ne derlerse yapıyoruz sen de alerji doktorunun söylemine göre hareket edersin az kalmış zaten dediğin gibi bugün test yaptıran o kadar çok çocuk vardı ki herkes alerjik resmen

Alerjisi varsa ama kilo almasında sorun yoksa ve diyet yapmadan devam etsek sorun oluyor mu ki acaba? Bizim köpüklü ve mukuslu, gürültülü kaka oluyor, kaşında sarı kabuk oluyor, ama öyle gazdan ağlama kanlı kaka vs yok, kilo alımı da iyi. Doktor kilo alımı iyiyse tek başına mukuslu köpüklü kaka bi belirti değil demişti, ben de her şeyi yiyorum

Benim duydugum alerji doktorlari artik kakada kan gibi ciddi bi semptom olmadikca diyet yaptirmiyor. Sen yine de alerji doktoruna gorun derim. Icin daha rahat olur. Ben bu adam ne dicek cok merak ediyorum. Bizde pisik ve mukuslu kaka vardi. Gaz sancisi cok oluyordu. Sut yaramiyordu cocuga ama daha cok laktoz intoleransi gibiydi. Bende de sut siskinlik hazimsizlik yapiyor.

Yedigimiz gidalar gdo lu herşey ithal vücut ne desin yani

Valla lazerli yerlerim killandi gebeliktr benimde oyle çok degil ama var yani kaşlar benimde ayniydi sifatima nur indi resmen

Kızlar atak haftasına giren oldumu??
Biz girdik galiba, sürekli memede, uykuya dalamıyo, dalamadığı için ağlıyo, memeden çekince elini emerek dalmaya çalışıyo. En fazla bir saat uyuyup uyanıp yine emiyo, meme ağızda, ağızda değilse de yanakta yaslanık uyuyo
Bir de iki gündür giydirip soyundurmaya çok ağlıyo, banyodan sonra giyinirken ciyak ciyak ağlıyo
Normalde böyle değildi, Atak herhalde bilemedim

Insallah biter canim ben ilk basta duzenli icemedim ilaca basladim iki gun sonra bebegim rahatsizlanip tekrar yogun bakima alininca kendimi düşünmek hic aklima gelmedi bile bugün kanamam tekrar çoğalınca hatirladim ilaci basladim tekrar bakalim biter insallah

Ya bizim bu geri doktor ne diye diyete soktu beni kan fln gormeden ya. Cok korkuyorum onun yuzunden daha kotu olacak diye. Hem ne yaptigindan haberi yok hem de bilirmis gibi is yapiyor. Insallah zarar vermiyorumdur cocuga.
A aydost acikcasi ben de suphe ettim kendi kafama gore bir seyleri kisiyorum kakada kan yok ama kaslari kabuklandi kakasi mukuslu. Bi taraftan daha 1 aylik, suan alerji doktoru icin erken olabilir.

A aydost acikcasi ben de suphe ettim kendi kafama gore bir seyleri kisiyorum kakada kan yok ama kaslari kabuklandi kakasi mukuslu. Bi taraftan daha 1 aylik, suan alerji doktoru icin erken olabilir.
Kaşlarında bizimdi sarı kabuk var bi sıkıntı görmediler zeytinyağı sür dediler. 3 4 aydan önceden alerji testleri doğru sonuç vermeyebiliyormuş zaten. 4. Ayda ek gıdaya başlamadan tekrar gidip test vereceğim ben test vermeden direk yoğurt falan vermek istemiyorum

40'ımızı uçurduk çok şükür doooogru guzellik merkezinde aldim soluğu agda kaş allah ne verdiyse en kisa zamanda manikür pedikür liftinge gitmem lazim bu kilolarla ancak modumu bunlar yükseltir
Gazan mübarek olsun cnm

Hippilk baslarda iyi gelmisti bize su an günde sadece 60 cc vermeme ragmen bebeğimi rahatsız ediyor kısturuyor
Ya hipp deniyoru biz de, sanki kusma sayısı değil de miktarı arttı gibi. Mamadan olabilir mi

Aylar boyu progestan kullanmış biri olarak hala kızlarla mücadelem yer yer devam ediyor, daha vücut atamadı
Kaşımı sabah alsam akşam çıkıyor neredeyse, delireceğim. Ağustos başında kestik progestani oysa, 2 ay oldu ama ah işte hormon...

Ayni biz. Kiyafet değişirken alt acsrken bile mizmiz. Memede saatler kalmak istiyor, agliyor, uykular sık ve bölük. 20 ayda 10 atak varmış cidden bittik

Merhabalar.ben baslayabilirim ama kesin değil.dogum öncesi iznimi aktaramadim.bebegim 3 aylik olcak.cok kararsızım.sizin bebeğiniz ne kadarlik olacak.calisma saatleriniz nasıl ayarlanacak
Merhaba bizim de 3 ayı biraz geçmiş olacak başladığımda bende 32 de ayrılmıştım ama yıllık izin olunca biraz ileri attı beni cok şükür kasım sonuna kadar 12 de çıkacakmışım sonrasında da 1 buçuk dedi 6 aya kadar ben bu haklarımı kıllanmak icin 6 aydan sonra ücretsiz alırım dedim daha cazip geldi tabi daha cok minikler cok zor ayrı kalacak olmak işe başlamadan bi kac gün önce süt sağıp dolaba koymaya başlıcam allahtan teyzesi bakacak içim rahat insallah beslenirsonra uyur sorun çıkarmaz ya süt yeterli gelirse mama vermeyi düşünmüyorum insallaj yeter yorgun uykusuz kalınca süt direk azalıyor cünkü.izini ayarlamay konusun da da anne adayına kalmış öğleden ınce sonra biz seçebiliyormuşuz ben öğlene kadar giderim muhtemelen daha mantıklı geldi o şekilde canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…