- 7 Şubat 2022
- 668
- 731
- 53
Şuan bende böyleyim yediğim şeyler salatalık, ekmek, zeytin, patates ve makarna. Bugün 4. Günüm bitti ve bebelakım ciddi anlamda iyiydi bugün. Yavaş yavaş deneyeceğim ben de başka şeyleri yemeyi..Bence seydanın bebeği genetik yapsal olarak öyle etiketleyemedim ya.ama alerji ise ben su an aminoasit bazlı aptamil pregomin as kullanıyorum artık en son care olan bu mama ama desiğin gibi hipoalerjenik sımıf var onların da yızde 90 ı süt alerjisi bebekleri rahatlatıyormus. Benim bebemde alerji var ya diyeyle netlestirdim ben. Kato süt diyetine girdim bir de smatea ve eti kestim .kakamız düzeldi. Et alerji yapmaz diyorlar ama domates alerjik alerjik bi sebzeymiş eti acacam bakalım. Bişey olmazsa domatesi de acacagım ama domatesi kestikten somra düzeldi kakası belki acacam veya bir iki gün denerim. Mama da pregomin as veriyorum. Kendim de kalsiyum takviye si alacagım. Burata hic bakamıyorum zaten hayat enerjim yok diyetten sütüm azaldı hicbisey yiyemiyorum nefes aldıgımız havada da süt ve süt urunu olamakmıs neredeyse bi suda ypk mübarek
Nasıl anlıyorlar ufurum olup olmadığınıBenim ilk oglumda 4 te 1 ufurum vardi. 6. Ayda cocuk kardiyologuna gittik sorun yok raporu verdi. Bu oglumda da 6 da1 var suan. Cocuk doktoru takip edio gerekirse yine yonlendirir kardiyolojiye
Rutin muayenede dinliyo kalbini. Hatta aglarsa eldiven takip parmagini veriyo emsin de sussun net dinleyim die. Bi 20 30 sn dinliyo. Iki muayenede de cok hafif bi ufurum var onemli degil takip ederiz dediNasıl anlıyorlar ufurum olup olmadığını
Teşekkür ederim..İnşallah bugün basliycam gece 12 gibi.Gunde 3-4 kez sagsan bile etkisi olur. Her beslenme sonrasi yapmana gerek yok.
Anlayamıyorum ki bende neden emmek istiyor bakıyorum eller açık meme ağzında oynuyor oynuyor sonra çekiyor içiyor falan neyi neden yapıyor anlamıyorum bide benimkinde doyma dürtüsü yok galiba ağzına kadar yok da olsa ne versen sonuna kadar içecek diye uğraşıyor sonu kusmuk oluyor tabiBenimki de oyle çok emmek istiyor ama tombik değil, aşırı hareketli, yoruyor bu bebeler. Ama emmek istemesi açlıktan degil en azindan bizde, kaç kez doymadı sandım mama yaptım icmedi. Memekolik süt değil derdi
Üst üste ağır gelmez mi sanki bilemedim ben rotayı bile 3.ayda düşünüyordumBizim dr menenjit aşısınıda 3 ayda uygun görüyorum dedi ama kafam karıştı
Yaptiracak misiniz? Bizim burdaki rahat doktorlar bile alerji şüpheli oldugundan rota iyi bi fikir değil dediler. Arkadaşımın bebegi de ilk kez kanlı kakayi rota aşısının bi sonraki günü yapmıştı. Hiç bilmiyorlardı alerjisi olduğunu fln.Üst üste ağır gelmez mi sanki bilemedim ben rotayı bile 3.ayda düşünüyordum
Memede olmayı seviyorlar, hem güvende hissediyorlarmis da sonu yok yaniAnlayamıyorum ki bende neden emmek istiyor bakıyorum eller açık meme ağzında oynuyor oynuyor sonra çekiyor içiyor falan neyi neden yapıyor anlamıyorum bide benimkinde doyma dürtüsü yok galiba ağzına kadar yok da olsa ne versen sonuna kadar içecek diye uğraşıyor sonu kusmuk oluyor tabi
İşte benimki o huşu içinde kalmayı istemiyor istese canıma minnet sarılır dururumMemede olmayı seviyorlar, hem güvende hissediyorlarmis da sonu yok yaniaynen, çıkarıyor ictigini fazla geldiğinden. Eşim de midesi büyüdüğü yetmiyor mu diyor, alakası yok. Bebek midesi buyurken bizim sutler Yenidogan olcusunde kalmiyor ya Aynen eller açık yumruk değil, mama istemiyor, huşu içinde kalsın memede istiyor
Bu tanzikli için bi çözümünüz var mı benimde bebeğin boğazına kaçıyorSüt kesinlikle yediklerimizle bağlantılı.. Daha once bahsettigim gibi 2 gundur ben süt ürünü yemeye başladim. 2 gündür memelerim dopdolu, sert. Unutmuşum bu hissi. Gece emzirirken bi memeden tüm bluzumu sırılsıklam edecek kdr süt bosaldi. Emerken tazyikli oluyor genzine kaçıyor. Yine iyi doyuyormus yavrum boş memelerle. Şimdi Ne olsun olduğunu şaşırmıştır.
Mochi ile bebek emerken diğer göğüsten akanı topladım ben, sütüm arttı diye hissettimMerhabalar.bebegim bugün 1 aylık oldu.sutumu sagmamistim.ama göğüslerim daha boş hissettiğim için elektrikli makina aldım bugün başlamayi düşünüyorum.nasil yapmam lazım bilmiyorum.oncelikle öğlene kadar daha sakin şükür bebeğim ama öğlen 1 gibi başlayıp gece 1 e kadar süren sık sık emzir altını değiştir kucakta gezdir vs derken sütüm çok azaliyo hem yorgunluktan hem sık emzirmekten.her emzirmeden sonra sağman mümkün değil.sutum az bebek durmuyo ve iki tane daha çocuğum var okula giden yemek ev işi ödev vs.soyle yapsam bı sabah bı de gece bebek uyuduktan sonra sağsam fayda eder mi süt artmasina.eger çok bı değişme olmazsa makineyi iade edip bi de süt sağma işini kafama takmak istemiyorum.sizler den akıl vermenizi rica ediyorum sizler nasıl yapıyorsunuz bu süt sağma işini.bestlak damla ve humana çaya dün başladım.ondan önce aktardan süt yapan çay almıştım.her gün rezene içiyorum iki bardak.
Ahahhah arada süt gelmezse kafa arıyor bizimki deİşte benimki o huşu içinde kalmayı istemiyor istese canıma minnet sarılır dururumbenimki içinden süt de gelsin istiyor kızıyor boş meme vakit kaybı gibi geliyosa demek
Hunharca serum fizyolojik sıkmak gerekiyor galiba, bir taraftan sıkıp diğer taraftan boşaltıyorlar ya o şekilde, ama ben yapamadım, burnuna biraz damlatıp aspiratörle çekiyorum öyle de temizlenmiyor. Bi kere mukuslu mukuslu kustu yavrum, yarın doktora gidicez bakalımNasıl temozleye bilirim genzini?
Yok ya. Makas yapıp veriyorum ama arada boğazına kaçıyor ters çevirip kaslarının arasını burnunu sivazliyorumBu tanzikli için bi çözümünüz var mı benimde bebeğin boğazına kaçıyor
Bende öyle yapıyorum ama çocuk sürekli gaz yutuyor kaldır çevir sıkıntı baya geri yaslanarak emziriyorum bakalım işe yarayacak mı emzirmeden önce sağın diyorlar ama oda her zaman mümkün olmuyorYok ya. Makas yapıp veriyorum ama arada boğazına kaçıyor ters çevirip kaslarının arasını burnunu sivazliyorum
Evet ya. O hepten zor. Ben de sagamiyorum. Ben bi de kafadır yukarıda eğimli dik pozisyonda emziriyorum. Emerken kakasını yapiyo her çekiminden. Kskasi gazı cikinca rahatlıyor.Bende öyle yapıyorum ama çocuk sürekli gaz yutuyor kaldır çevir sıkıntı baya geri yaslanarak emziriyorum bakalım işe yarayacak mı emzirmeden önce sağın diyorlar ama oda her zaman mümkün olmuyor
Nası bi pozisyon acaba tam anlayamadım. Arkadaşım bebeğin ağzına tanzikli fışkırarak gitmeye başladığında memeyi Çek ucuna Tokat at düzeliyor dedi ahhahahahahEvet ya. O hepten zor. Ben de sagamiyorum. Ben bi de kafadır yukarıda eğimli dik pozisyonda emziriyorum. Emerken kakasını yapiyo her çekiminden. Kskasi gazı cikinca rahatlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?