2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Şuan bende böyleyim yediğim şeyler salatalık, ekmek, zeytin, patates ve makarna. Bugün 4. Günüm bitti ve bebelakım ciddi anlamda iyiydi bugün. Yavaş yavaş deneyeceğim ben de başka şeyleri yemeyi..

Benim ilk oglumda 4 te 1 ufurum vardi. 6. Ayda cocuk kardiyologuna gittik sorun yok raporu verdi. Bu oglumda da 6 da1 var suan. Cocuk doktoru takip edio gerekirse yine yonlendirir kardiyolojiye
Nasıl anlıyorlar ufurum olup olmadığını

Nasıl anlıyorlar ufurum olup olmadığını
Rutin muayenede dinliyo kalbini. Hatta aglarsa eldiven takip parmagini veriyo emsin de sussun net dinleyim die. Bi 20 30 sn dinliyo. Iki muayenede de cok hafif bi ufurum var onemli degil takip ederiz dedi

Benimki de oyle çok emmek istiyor ama tombik değil, aşırı hareketli, yoruyor bu bebeler. Ama emmek istemesi açlıktan degil en azindan bizde, kaç kez doymadı sandım mama yaptım icmedi. Memekolik süt değil derdi
Anlayamıyorum ki bende neden emmek istiyor bakıyorum eller açık meme ağzında oynuyor oynuyor sonra çekiyor içiyor falan neyi neden yapıyor anlamıyorum bide benimkinde doyma dürtüsü yok galiba ağzına kadar yok da olsa ne versen sonuna kadar içecek diye uğraşıyor sonu kusmuk oluyor tabi

Üst üste ağır gelmez mi sanki bilemedim ben rotayı bile 3.ayda düşünüyordum
Yaptiracak misiniz? Bizim burdaki rahat doktorlar bile alerji şüpheli oldugundan rota iyi bi fikir değil dediler. Arkadaşımın bebegi de ilk kez kanlı kakayi rota aşısının bi sonraki günü yapmıştı. Hiç bilmiyorlardı alerjisi olduğunu fln.

Memede olmayı seviyorlar, hem güvende hissediyorlarmis da sonu yok yani aynen, çıkarıyor ictigini fazla geldiğinden. Eşim de midesi büyüdüğü yetmiyor mu diyor, alakası yok. Bebek midesi buyurken bizim sutler Yenidogan olcusunde kalmiyor ya Aynen eller açık yumruk değil, mama istemiyor, huşu içinde kalsın memede istiyor

İşte benimki o huşu içinde kalmayı istemiyor istese canıma minnet sarılır dururum benimki içinden süt de gelsin istiyor kızıyor boş meme vakit kaybı gibi geliyosa demek

Süt kesinlikle yediklerimizle bağlantılı.. Daha once bahsettigim gibi 2 gundur ben süt ürünü yemeye başladim. 2 gündür memelerim dopdolu, sert. Unutmuşum bu hissi. Gece emzirirken bi memeden tüm bluzumu sırılsıklam edecek kdr süt bosaldi. Emerken tazyikli oluyor genzine kaçıyor. Yine iyi doyuyormus yavrum boş memelerle. Şimdi Ne olsun olduğunu şaşırmıştır.

Bu tanzikli için bi çözümünüz var mı benimde bebeğin boğazına kaçıyor

Mochi ile bebek emerken diğer göğüsten akanı topladım ben, sütüm arttı diye hissettim

İşte benimki o huşu içinde kalmayı istemiyor istese canıma minnet sarılır dururum benimki içinden süt de gelsin istiyor kızıyor boş meme vakit kaybı gibi geliyosa demek
Ahahhah arada süt gelmezse kafa arıyor bizimki de

Nasıl temozleye bilirim genzini?
Hunharca serum fizyolojik sıkmak gerekiyor galiba, bir taraftan sıkıp diğer taraftan boşaltıyorlar ya o şekilde, ama ben yapamadım, burnuna biraz damlatıp aspiratörle çekiyorum öyle de temizlenmiyor. Bi kere mukuslu mukuslu kustu yavrum, yarın doktora gidicez bakalım

Günaydınlar

Kızım dün akşamdan beri memeyi Red ediyor yine. Moralim çok bozuk ama beynimi onun kilo alması gerektiğine ve gelişiminin iyi olması gerektiğine adapte etmeye çalışıyorum. Umursamamaya çalışıyorum ama çok üzülüyorum yine de.

Bu tanzikli için bi çözümünüz var mı benimde bebeğin boğazına kaçıyor
Yok ya. Makas yapıp veriyorum ama arada boğazına kaçıyor ters çevirip kaslarının arasını burnunu sivazliyorum

Ahhh dostlar günaydın hepinizi pek özledim yaaa nasılsınız minikler iyi mi bizim gidişat nanayy hiç iye ilerleme yok ne gaz bitti ne uykusuzluk yani akşam başlıyor habire ağlıyor avunmuyir 2. Ay ölçümlerinde 1 kilo almıştı doktor gayet iyi dedi mama takviyesi ws gerek görmedi ama anlamdım bu çocuk neden mizmiz neden yani zaten gece 5 kere kalkıyor sersem gibiyim gelen giden es dost çok oluyo hazırlık yap evi topla sil süpür masalla derken gece baygın yatıyorm önceden o emerken grubu okurdum en azından şimdi gözümü acamirm yorgunluktan
We Cook kilo aldım resmen doğum yaptığım kiloya ulaşmak üzereyim 80 kilo olmak üzereyim yaptıkça yedim sonuç faciaaaa siz nasıl besleniyosinuz War mı benim gibi olan

Minikleri sizi pek merak ediyorum ama inanın hiç bakamıyorum 3 çocukla ancak arada bir çıkıp bir kahve içersem bu hayatım bu kadar uyksuzu analara çok sarıldımm veee şu gazlaarrr artık kış kış gitsin kış kış yanii bktkkk

Yok ya. Makas yapıp veriyorum ama arada boğazına kaçıyor ters çevirip kaslarının arasını burnunu sivazliyorum
Bende öyle yapıyorum ama çocuk sürekli gaz yutuyor kaldır çevir sıkıntı baya geri yaslanarak emziriyorum bakalım işe yarayacak mı emzirmeden önce sağın diyorlar ama oda her zaman mümkün olmuyor

Bende öyle yapıyorum ama çocuk sürekli gaz yutuyor kaldır çevir sıkıntı baya geri yaslanarak emziriyorum bakalım işe yarayacak mı emzirmeden önce sağın diyorlar ama oda her zaman mümkün olmuyor
Evet ya. O hepten zor. Ben de sagamiyorum. Ben bi de kafadır yukarıda eğimli dik pozisyonda emziriyorum. Emerken kakasını yapiyo her çekiminden. Kskasi gazı cikinca rahatlıyor.

Evet ya. O hepten zor. Ben de sagamiyorum. Ben bi de kafadır yukarıda eğimli dik pozisyonda emziriyorum. Emerken kakasını yapiyo her çekiminden. Kskasi gazı cikinca rahatlıyor.
Nası bi pozisyon acaba tam anlayamadım. Arkadaşım bebeğin ağzına tanzikli fışkırarak gitmeye başladığında memeyi Çek ucuna Tokat at düzeliyor dedi ahhahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…