2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nası bi pozisyon acaba tam anlayamadım. Arkadaşım bebeğin ağzına tanzikli fışkırarak gitmeye başladığında memeyi Çek ucuna Tokat at düzeliyor dedi ahhahahahah
Hahaha meme tokatlamaca. Bazen ağzından çıkarken hala çeşme gibi geliyor, yüzü gözü süt oluyor kıyamam. Ya dik emziriyorum işte, dimdik değil de hafif eğimli dik. 45 derece. Çünkü kucakta da bebek yatakta yan yatarmış pozisyonda emzirirken kursağında daha çok kaçıyor.

Bugun asiya goturdum oglumu. Agla agla perisan oldu. Benim de 2 gundur idrarda kan vardi tahlil verdim. Tas ya da kum dusuruyosun dediler verdiler antibiyotigi. Oglan o kadar agladi ki eve geldigimde 3 gunluk.yoldan gelmis gibi yorgundum of

Domatesin çok gaz yaptığını ve alerjik olduğunu duymuştum bende. Ama çiğ ve pişmiş olarak fark ediyordu sanırım.
Actıgımda buraya haber ederim nasıl bi etkisi oldugunu hepsini birden kestiğim için anlayamıyorum daha once pişmiş yerim sıkıntı olmazsa çiğ yerim bakalım

Şuan bende böyleyim yediğim şeyler salatalık, ekmek, zeytin, patates ve makarna. Bugün 4. Günüm bitti ve bebelakım ciddi anlamda iyiydi bugün. Yavaş yavaş deneyeceğim ben de başka şeyleri yemeyi..
Denediğimiz seyleri yazalım da bakalım alerjik mi değil mi öğrenci gibi kitap defter yazıyorum ben de. Makarnada yumurta varmıs ben de dun yedim bugunun kakasına göre değerlendireceğim onu. Ama en büyük etken süt ve süt ürünü. Ben diyet yapayım diye margarinin içinde süt ürünü oldugunu bilmeden un helvası yedim margarınle yapılmıs o da. Sonradan anladım. Ama 3 4 gündür agzıma süt ürünü sürmedim kakamız iyi su an

Bi de sab simplex aldim oglum dun gazdan uyumadi bunu nasi kullaniyoduk

2 gündür hastayım yatak döşek yatıyorum ya boğazım çok kötü kıza bulaştırıcam diye aklım çıkıyor, doğru dürüst emziremiyorumda sütüm iyice azaldı sanki ya

Yani her 4 6 saatte 10 damla dimi? Prospektuste 15 damla yazio ama gunde 15 damla mi her seferinde mi kac saatte yazmamis
20 dakikayı geçen kolik sancisinda 15 yazmış doktor. Seninki 20 dakikayı geçiyorsa 15 verirsin cnm
Tek seferde 10 /15. Tekrar ederse 4 6 saat sonra bir o kadar daha damla

2 gündür hastayım yatak döşek yatıyorum ya boğazım çok kötü kıza bulaştırıcam diye aklım çıkıyor, doğru dürüst emziremiyorumda sütüm iyice azaldı sanki ya
Geçmiş olsun bende öyle yim oğlan hasta bronşit daha yeni yeni düzeliyor şimdi tekrar benden bulaşacak diye aklım çıkıyor.Nasıl koruyacağız ki bebekleri kendimizden illaki temas ediyoruz ben maske takıyorum ama korkuyor sanırım kötü kötü bakıyor suratıma .Benimde sütüm azaldı

Yaptıracağım riske atamam. Alerji konusunu doktorla görüşürüm onaylarsa yaparız

Sizede geçmiş olsun, benimde sesim gitti iyice konuştukça kız suratıma öyle bir bakıyorki kim bu der gibi valla ben maskede takamıyorum burnum şarıl şarıl bir elimde mendil kızı emzrmeye çalışıyorum, dün gecede o kadar huzursuzduki mecbur yanıma aldım mememde uyudu sabaha kadar dün anneme geldim kalmaya kendime de bakamıyorum diye eşyaları yüklenip geldim valla o kızla ilgileniyor ben yatıyorum

süt ürünleri yiyince sizdeki etkiler nasıl oldu?
gün gün yazıyorum ben de tek çeşit besleniyorum bazı sebzeleri ekleyerek başlayacağım en azından çeşiti artırırım diyorum. makarna yiyorum ama yumurtalı makarnalar ayrı olmuyor muydu ya. Yumurtasız mı diye bakacağım. henüz kakası hala mukuslu ama ağlamaları çok azaldı, 4 gün oldu böyle beslenmeye başlayalı.

Yaptıracağım riske atamam. Alerji konusunu doktorla görüşürüm

Daha çok sütüm var, daha çok emiyo, daha uzun uyuyor ve daha çok kaka yapıyor. Farklı bi şey olmadı şu am için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…