2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biraz da bebişim yapısıyla alakalı sanırım benimki de sürekli emmek istiyor mesela ama tombik tombik değil alt sınırdan gidiyor. Çok hareketli mi ? Çok hareketli olunca da kalori yakıyolarmış. Elini ayağını bağlayıp bi meme bi mama dayayacam kıpırdanıp yakamasın şöyle bi 2 kg alsın

700 gr mı az mı gördüler de mama ver dediler .benim bebeğim 800 gr aldi 2 farklı çok iyi çocuk doktoru çok iyi dedi.eger bunu aile hekimi falan diyorsa onlara göre 1 kg bile az soyleyim
ASM de takip eden ebe dedi. Sınırlar içinde ama alt sınırdan gidiyor bu ay da mama vermeye devam et öbür ay ne kadar aldığına bakıp keseriz dedi. Günde 2 veya 3 defa 60 cc veriyorum. Doyduğunu anlamıyorum ben bu bebenin hep yemek istiyor gündüzleri zaten doyuramıyorum hep bi yalanma meme isteme sütüm yetmiyor diye bunalıma giriyorum sonra. Halbuki emdikten sonra kusuyor da ama yine de istiyor. Siz nasıl anlıyorsunuz doyduğunu? Emdikten sonra kendisi bırakıp uyuyor mu hemen? İlk zamanlar kendisi bırakırdı artık bırakmıyor bende doymadı olarak yorumluyorum

Hahaha valla öyle aşırı hareketli asla durmuyor. Bezini falan zor bağlıyorum. Sürekli el ayak oynuyor

Hahaha valla öyle aşırı hareketli asla durmuyor. Bezini falan zor bağlıyorum. Sürekli el ayak oynuyor
Benimki de öyle kıpır kıpır kıpır hele ayakları bi yere değsin hemen destek alıp kendini itmeye zorluyor. Bugün sabaha karşı gaz savaşımızın sonunda sırtüstü yatağa yatırıp tuvalete gittim geldiğimde yan dönmüş elini ayağını savuruyordu

Valla benim kızda öyle yapıyor. Dizimde sallarken bi anda karnımdan destek alıp kendini ittiriyor. Bir de babasını görünce nasıl heyecanlanıyor böyle el ayak kıpır kıpır hareketleniyor. Aynısı bende de oluyor tek fark emziğini almaya çalışmış oluyor

Dün biraz zorladı ama bi çay kasıgı calpol halletti. Bugün gayet neşeli uykusuda düzgün

Valla benimki bazen 2 dakika emiyor bazen yarım saat .hep midesi tam dolu değil ama bir 7 8 dakika aktif emse doyar kendisi bırakıyor. Keyfi yerindeyse cop diye bırakır.

Benımde dogımda 53 ölcmüsler 15 günlük muayenwde 50 cm dedi doktor hatta biz güldük hergün yıkıyoruz cocuk cekti mi naptı dedik. İlk dogumda yanlıs ölcüyolar genelde. Suan 56 cm cıktı 2.ayda sorun yoktur yani

Bizde K vitamini iğnesi yaptırmıştık. Ama ondan 2-3 hafta sonra sünnet oldu hiç sorun olmadı.

Yiyip içip uyuyum yok ki kıpırdaklar aldıklarını yakıyolar

Valla benimki bazen 2 dakika emiyor bazen yarım saat .hep midesi tam dolu değil ama bir 7 8 dakika aktif emse doyar kendisi bırakıyor. Keyfi yerindeyse cop diye bırakır.
O cop diye bırakmakta gelemedik ya gazı var memeyle kavga ediyor ya uykusu var tutup tutup bırakıyor ya da doymadı ağlıyor bi emin olabilsem bebemi doğurabildiğime rahat bir nefes alıcam ama yok

Bugun kalca usgmiz vardi kalca cıkıklıgı süphesi var dedi doktorumuz bezi cift baglicaz kundak vs yapmicaz zaten yapmiyorduk sayilar cok ucuk degil pek anlamiyorum ama doktor sorun olmucagini soyledi yinede canım sıkıldı

Eklentiler

• Screenshot_20221005-144224_Chrome.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 59
Ben kiraladım medelanın hastane tipini. Süt artırmak için aldım ben işe yarıyor. Hangi şehirdeydin istanbuldaysam numaralarını atayım.
Memnunmusunuz ?
Avent in 1 otomatik 1 manuelini yaktıktan sonra daha dusuk avent manuel ile devam ediyorum.
Memnunsaniz bana telefonlarini mesajla gonderebilirseniz sevinirim.

Kızlar benim kız dün gece banyodan sonra burnu tıkandı. Zaten birkaç gündür de akıntısı vardı. Ama dün gece nefes almakta zorlanıyor gibi uyudu. Biz de sabah doktora götürelim dedik. Doktora gidene kadar tıkanıklık geçti. Bu kez de hırıltısı vardı göğsünde. Doktor dinledi, kalbinde üfürüm var dedi. Çocuk kardiyolojisi olan hastanelere yönlendirdi. Vücutta morarma yoksa sıkıntı olmazmış ama tedbiren eko önerdi. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı? Çok moralim bozuk.

Sagol cnm, sıcaklığını yuksek bırakmıyorum, zaten ilk bebe ben pimpirikli anne

Benimki de oyle çok emmek istiyor ama tombik değil, aşırı hareketli, yoruyor bu bebeler. Ama emmek istemesi açlıktan degil en azindan bizde, kaç kez doymadı sandım mama yaptım icmedi. Memekolik süt değil derdi

Burun için burun aspiratoru denedin mi cnm? Burnunda mukus görünmese de tıkanıklık varsa güzel temizliyor, nereden geldi oluyorsun cekince

Benim ilk oglumda 4 te 1 ufurum vardi. 6. Ayda cocuk kardiyologuna gittik sorun yok raporu verdi. Bu oglumda da 6 da1 var suan. Cocuk doktoru takip edio gerekirse yine yonlendirir kardiyolojiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…