Memeni verirken gözleeinin içine bakarak cok cok cok emiyomuş gibi sesler cıkar canımKızlar bebeğim iki gündür memeyi zorla alıyor. Az az yiyor keyfi gerçi yerinde gülüyor uyuyor amma yemesi canımı çok sıkıyor napiyim ben
Kabak,semizotu yemeği,ıspanak bunlar gaz yapmaz diye biliyorum. Alerjik olcağını da sanmıyorum.Şuan bende böyleyim yediğim şeyler salatalık, ekmek, zeytin, patates ve makarna. Bugün 4. Günüm bitti ve bebelakım ciddi anlamda iyiydi bugün. Yavaş yavaş deneyeceğim ben de başka şeyleri yemeyi..
Ben 6 aylikken kreşe vericem. Riske atmayı ben de istemiyorum ama onermiyolar. Artık işimiz Allah'a kaldı. Allah yardimcimiz olsun. Napacagimi bilmiyorum.Yaptıracağım riske atamam. Alerji konusunu doktorla görüşürüm
MaşallahDaha çok sütüm var, daha çok emiyo, daha uzun uyuyor ve daha çok kaka yapıyor. Farklı bi şey olmadı şu am için.
Altını değiştirdim şimdi. Epey mukus var. Zaten mukusluydu, şimdi löp diye balgam atmış sanki. Ama diğer her şeyi normal. Cok ağlamıyor. Şükürler olsun. İlk zamanlar gibi değil. Daha sakiniz.Maşallah
Ben yapamam sanırım ama aspiratör yerine bunu denemiş miydin cnmYarin asimiz var burnu genzi falan ne kadar temizlersem temizleyim dolu banyo yaptiriyim diyorum iyice artarda asidan sonra kotu olursa diye dusunmeye basladim ..
Oyle yapiyorum artik baya bi rahatliyo tekrar basliyo aspiratorun gucu yetmiyo canim.. bebenin burun delikleri buyudu birdeBen yapamam sanırım ama aspiratör yerine bunu denemiş miydin cnm
Ben şimdi diyetle mukusun geçmesini bekliyorum bakalım geçecek mi, heyecanla kaka bekliyorumAltını değiştirdim şimdi. Epey mukus var. Zaten mukusluydu, şimdi löp diye balgam atmış sanki. Ama diğer her şeyi normal. Cok ağlamıyor. Şükürler olsun. İlk zamanlar gibi değil. Daha sakiniz.
Yok buyumemistir cnm, şu an şekilleri bizimki gibi değil zatenOyle yapiyorum artik baya bi rahatliyo tekrar basliyo aspiratorun gucu yetmiyo canim.. bebenin burun delikleri buyudu birde
Kendi cikaramayinca mecbur cekiyorum zaten napimYok buyumemistir cnm, şu an şekilleri bizimki gibi değil zaten
Ay alttaki durumu da degistirmişsin kim oldugunu tahmin edicektim ahahhahahahahYok hayır hiç o kadar uyumuyor zaten en fazla 1 saat. Gece sadece 3 saati geçiyor.
Bende öyleydim hala o lafadayım ama şimdi bir şey olur eşim bir şey der iyice moralim bozulur diye çağırdım. Evi zaten bıraktım olmuyor bebe ile. Yemek eşim sağolsun bazen o hallediyor. Öyle böyle 2 ay yaptık. Annemde ta ay sonu gelecek 3 ay olmuş olacak işte.
Evet çok tanınmaya başlandım
Salamura yaptik dermişimKızlar daha önce soruldu mu bilmiyorum ama bebeleri tuzladiniz mi ? Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Tuzlamazsak ter kokar mı?
Ayy cok şükür aşikardan korkuyorum yaDün biraz zorladı ama bi çay kasıgı calpol halletti. Bugün gayet neşeli uykusuda düzgün
6 saatte bir 10 damla canim belli bi sure sonra etki etmiyor takip etBi de sab simplex aldim oglum dun gazdan uyumadi bunu nasi kullaniyoduk
Canim gecen gün disarda fast food yedik benim oglanda balgam gibi yapti o tarz birsey yediginde oluyormuşAltını değiştirdim şimdi. Epey mukus var. Zaten mukusluydu, şimdi löp diye balgam atmış sanki. Ama diğer her şeyi normal. Cok ağlamıyor. Şükürler olsun. İlk zamanlar gibi değil. Daha sakiniz.
Oyle yapiyorum artik baya bi rahatliyo tekrar basliyo aspiratorun gucu yetmiyo canim.. bebenin burun delikleri buyudu birde
Kız şimdi yazarsam ne anlamı kalacak yav.Ay alttaki durumu da degistirmişsin kim oldugunu tahmin edicektim ahahhahahahah
Salamura yaptik dermişimher banyosunda 1 kova suya 1 minnak çimdik attim ben
Ayy cok şükür aşikardan korkuyorum ya
6 saatte bir 10 damla canim belli bi sure sonra etki etmiyor takip et
Canim gecen gün disarda fast food yedik benim oglanda balgam gibi yapti o tarz birsey yediginde oluyormuş
Yalama olduk artikKiz yine mi degistirdin
Kız allah seni napmasinKız şimdi yazarsam ne anlamı kalacak yav.baş harfim R. İdi
Püüüü.. baştan niye demiyorsun.Kız allah seni napmasinözel mesajlardan bulduydum
Canım Allah kolaylık versin inşallahAhhh dostlar günaydın hepinizi pek özledim yaaanasılsınız minikler iyi mi bizim gidişat nanayy hiç iye ilerleme yok ne gaz bitti ne uykusuzluk yani akşam başlıyor habire ağlıyor avunmuyir 2. Ay ölçümlerinde 1 kilo almıştı doktor gayet iyi dedi mama takviyesi ws gerek görmedi ama anlamdım bu çocuk neden mizmiz neden yani zaten gece 5 kere kalkıyor sersem gibiyim gelen giden es dost çok oluyo hazırlık yap evi topla sil süpür masalla derken gece baygın yatıyorm önceden o emerken grubu okurdum en azından şimdi gözümü acamirm yorgunluktan
We Cook kilo aldım resmen doğum yaptığım kiloya ulaşmak üzereyim 80 kilo olmak üzereyim yaptıkça yedim sonuç faciaaaa siz nasıl besleniyosinuz War mı benim gibi olan
Minikleri sizi pek merak ediyorum ama inanın hiç bakamıyorum 3 çocukla ancak arada bir çıkıp bir kahve içersem bu hayatım bu kadar uyksuzu analara çok sarıldımm veee şu gazlaarrr artık kış kış gitsin kış kış yanii bktkkk
Aaaaa ben de bu kim diyordum ahahKız şimdi yazarsam ne anlamı kalacak yav.baş harfim R. İdi
Tipinden belli ifsa degilsin ki zatiPüüüü.. baştan niye demiyorsun.Yine ifşa oldum durduk yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?