2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebeğim iki gündür memeyi zorla alıyor. Az az yiyor keyfi gerçi yerinde gülüyor uyuyor amma yemesi canımı çok sıkıyor napiyim ben
Memeni verirken gözleeinin içine bakarak cok cok cok emiyomuş gibi sesler cıkar canım
Şuan bende böyleyim yediğim şeyler salatalık, ekmek, zeytin, patates ve makarna. Bugün 4. Günüm bitti ve bebelakım ciddi anlamda iyiydi bugün. Yavaş yavaş deneyeceğim ben de başka şeyleri yemeyi..
Kabak,semizotu yemeği,ıspanak bunlar gaz yapmaz diye biliyorum. Alerjik olcağını da sanmıyorum.

Yaptıracağım riske atamam. Alerji konusunu doktorla görüşürüm
Ben 6 aylikken kreşe vericem. Riske atmayı ben de istemiyorum ama onermiyolar. Artık işimiz Allah'a kaldı. Allah yardimcimiz olsun. Napacagimi bilmiyorum.

Yarin asimiz var burnu genzi falan ne kadar temizlersem temizleyim dolu banyo yaptiriyim diyorum iyice artarda asidan sonra kotu olursa diye dusunmeye basladim ..

Yarin asimiz var burnu genzi falan ne kadar temizlersem temizleyim dolu banyo yaptiriyim diyorum iyice artarda asidan sonra kotu olursa diye dusunmeye basladim ..
Ben yapamam sanırım ama aspiratör yerine bunu denemiş miydin cnm

Altını değiştirdim şimdi. Epey mukus var. Zaten mukusluydu, şimdi löp diye balgam atmış sanki. Ama diğer her şeyi normal. Cok ağlamıyor. Şükürler olsun. İlk zamanlar gibi değil. Daha sakiniz.
Ben şimdi diyetle mukusun geçmesini bekliyorum bakalım geçecek mi, heyecanla kaka bekliyorum

Ay alttaki durumu da degistirmişsin kim oldugunu tahmin edicektim ahahhahahahah
Kızlar daha önce soruldu mu bilmiyorum ama bebeleri tuzladiniz mi ? Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Tuzlamazsak ter kokar mı?
Salamura yaptik dermişim her banyosunda 1 kova suya 1 minnak çimdik attim ben
Dün biraz zorladı ama bi çay kasıgı calpol halletti. Bugün gayet neşeli uykusuda düzgün
Ayy cok şükür aşikardan korkuyorum ya
Bi de sab simplex aldim oglum dun gazdan uyumadi bunu nasi kullaniyoduk
6 saatte bir 10 damla canim belli bi sure sonra etki etmiyor takip et
Altını değiştirdim şimdi. Epey mukus var. Zaten mukusluydu, şimdi löp diye balgam atmış sanki. Ama diğer her şeyi normal. Cok ağlamıyor. Şükürler olsun. İlk zamanlar gibi değil. Daha sakiniz.
Canim gecen gün disarda fast food yedik benim oglanda balgam gibi yapti o tarz birsey yediginde oluyormuş

Kız şimdi yazarsam ne anlamı kalacak yav. baş harfim R. İdi

Canım Allah kolaylık versin inşallah bizde de durumlar hemen hemen aynı tek bebe değil iki bebeyle uğraşıyorum kızım da bebek oluyor ama çok tatlı oluyor kardeşini taklit edince minik bebeği unutup diğer bebeyle uğraşıyorum ama bugünlerime şükürler olsun çabuk büyüyorlar valla zaman çabuk geçiyor bir bakacağız gaz, reflu bitmiş bu sefer de dis cikarma ,sürünme, yürüme başlayacak analık zor bir ömür yavrumu her konuda düşünüp uykularimiz kacacaktir o yüzden tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…