2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu sgk dan aldıgınız ne parası. Ben 4-a lı değilim kendi işyerim oldugu için bagkurluyum ama bagkurlu olan anne de bi para alıyormus sgk dan ama ben hic rapor almadım illa rapor mu gerekli
kendi isyeri olan nasıl yapıyor bilmiyorum acıkcası. Ama calısamaz raporu alıyorsun doktordan dogum izinine ayrılıyorsun . Sonra is yeri muhasebecin onu kaydediyo sanırım sisteme düsüyo yada otomatik . Dogumdan sonra eğer bodron varsa maas alıyorsan düzenli iş yerinden brüt maasın 3 te ikisi kadar maaş yatıyor hesabınıza rapor sonrası

Bizim işyerindekilerde daha önce yaptık karıstırdıkhesapları dedi. O sizin salaklıgınızdan diyecektim zor tuttum kendimi

Bi arkadasın oglunda olmustu. Üfürüm kendi kendine geçer demisti doktoru. Mitekimde öyle olmustu.

İkinci ay asılarını olduk bu sabah. Suan 37.5-38 civarı ateş. Bir çay kasıgı kcalpol verdim zaten yarısını döktü. Umarım geçer

Kızlar dr ile görüştüm menenjit ve rota aşısını 3 ayda öneriyorum dedi aynı anda yapılmasında sakınca olmaz mı. Birde nette 9 ay itibaren menenjit aşısı yapılır falan yazıyo

Kızlar bebeğim iki gündür memeyi zorla alıyor. Az az yiyor keyfi gerçi yerinde gülüyor uyuyor amma yemesi canımı çok sıkıyor napiyim ben

Bizdede öyle((( ne 9saati 3-4saatedü razıyım
Donem donem meme reddi yasanir bazen cok guzel emerken bazen hic istemezler pes etme emene kadar ayakta olsun yada baska sekil emzirmeye calis surekli agzina tikmaya calisma istemediginde sakinlesince falan dene
Öyle yapıyorum canım. Niye böyle olduki
Benim kızım da yaptı birkaç sefer, sonra anladım ki genzi doluymuş yavrumun hık hık yapmaya başladı genzi. Pamukçuk olursa, burnu tıkalıysa emmek istemeyebiliyorlar, önce o sebepleri elemek lazım
Nasıl temozleye bilirim genzini?

Ay evet o benimde başıma geldi. Kızımın karnı yandı o kiraz çekirdeğinden. Çok az ısıtmaya rağmen resmen çekirdeklerini benek benek izi çıktı kırmızı lekeler şeklinde.
Canım çok dikkat etmek gerekiyor azıcık isinsa bile sonradan vücut ısısında daha fazla ısınma özelliği varmış çok geçmiş olsun canım benim kızım aşırı kolikti korkuyordum öyle şeylere ya da bilmediğim yağlarla masaj yapmaya

Biz de ufurum yok da görümcenin çocuğunda var dediler .aynı senin gibi önemsiz dediler .sonradan bir şey olmadı. Bir arkadaşın bebeğinde de vardı ona da bir şey olmadı

Daha önce detaylı USG de kalbinde parlaklık olduğu söylendi mi ufurum çoğunlukla sonradan geçiyor

Kızlar dr ile görüştüm menenjit ve rota aşısını 3 ayda öneriyorum dedi aynı anda yapılmasında sakınca olmaz mı. Birde nette 9 ay itibaren menenjit aşısı yapılır falan yazıyo
Erken bağışıklık kazansın diyeymis doktorumuz önerdi bize ama karar veremedik.1 yaş altında artık daha çok goruluyormus

Evet rota 2-4-6ayda yapılıyor menenjite 9.ayda başlanıyor biliyorum o sebeple 1yaş sonrasına bırakmıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…