2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen öyle canım ben kullanmıyorum artık
Aaaaa ben de bu kim diyordum ahah
Hahaha iyi bari tanınmadığım nir kaç dakika olmuş
Tipinden belli ifsa degilsin ki zati
Lütfen cips fotoğrafı var profilimde sen kimsin peki yav? Bi tahminim var ama

Kızlar merhaba, 2 gündür bebeğim göğsümü almıyor. Sezeryanli olduğum için süt sağdım ve ona alıştı. Mememi de alıyordu. Birden bıraktı. Emince göğsüm kaynıyor süt dolduğunu hissediyorum. Ama sağımca onu hissetmiyorum. 3 saatte bir sağıyorum 2 göğüsten 140 ml çıkıyor, emdiği zamanlarda tek göğüsten buna yakın çıkıyordu. Emmediği zaman sağsamda azalacak mı sütüm, göğsümü nasıl tekrar aıtırabilirim yardımcı olabilir misiniz

Emdigi kadar olmayabilir biberonla vermeyi birakmalisin geri emmeye baslar bende biberon veriyordum meme reddi yaşadim malesef biberonu birakinca emmeye geri başladı

İnat ediyor, saatlerce aç kaldı ağlayarak, benimki çok inat sanırım. Siz ne kadar uğratınız.
Emdigi kadar olmayabilir biberonla vermeyi birakmalisin geri emmeye baslar bende biberon veriyordum meme reddi yaşadim malesef biberonu birakinca emmeye geri başladı

Bu eds sondalarindan al 5 numara gri olan parmaginla besle sagdigin sütleri memeyi hemen tutar sütünde eski formuna döner canim

Kesinlikle makine bebek gibi çekim yapmıyor. Bebek emince benşm sütüm kaynıyor ama makinede olmuyor. emzirmeye yönelik bişeyler yapabilirsin canım zaten mama değil kendi sütünü veriyormussun sağarak. Loş ortamda ten tene temaslar yapın her seferinde meme teklif et ısrarla. Zaten seni emse yetermis aslında sağdığın sütleri buzluğa atıp biberon ile vermezsen daha iyi bence. Meme almayınca biberon ile veriyorsun mecbur hemen verme biraz dursun farklı pozisyonlarda emzirmeye çalış canım

Az önce zorladım birer dakka ikisini aldı bakalım kim pes edecek

2.ay aşılarından sonra yıkamamak gerekir gibi bir durum var mı? Bugün olduk da doktora sormayı unuttum, bugün yıkamadık yarın yıkayabiliriz herhalde?
Bu arada rotavirüs aşısını 2.ayda olacak sanıyordum ama doktor bu ay zaten çok aşı var, öbür ay yaparız dedi.

Bir de bana B12 baktırmamı söyledi, sadece anne sütüyle beslendiği için bende eksiklik varsa takviye yapmak gerekirmiş, bilginiz olsun

Geniz akıntısı var birkaç gündür çok rahatsız dedim ama pek üstünde durmadı, ciğeri temiz dedi, serum fizyolojik sık ama genizdekini alman zor aspiratörle dedi hık hık ettikçe içim kötü oluyo ya, azaldı gibi bugün, iyileşiyor herhalde, olmadı bi cesaret edip foş diye serum sıkma olayına giricem artık napıyım

Biz daha aşımızı olmadık ama geçen aydan ebe uyardı 3 GÜN BANYO YASAK diye sizde bekleyin bence

Doktor 4 gün banyo yasak, asi öncesi duş aldırın dedi bize

Lady Luck kız bişey sorcam bu kozalak şurubunu emzirirken de içebiliyoruz dimi? Doldu boğazlarım fena hastayım götürdüm valla 2 kaşık 2 kaşık sonra acaba dedim içiliyor muydu emzirirken

Ay salgın galiba ben de 3 gündür çekiyorum esime de bulaştı anlamadigim evden de çıkmıyorum nerden aldıysam burnum asla durmuyor boğazlarım aşırı ağrıyor ilaç sadece parol içtim bı kaç kez umarım toparlariz doğal önerisi olan var mı ıhlamur içtim çok gaz yapti bebse elim kolum bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…