- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Biz daha aşımızı olmadık ama geçen aydan ebe uyardı 3 GÜN BANYO YASAK diye sizde bekleyin bence
Doktor 4 gün banyo yasak, asi öncesi duş aldırın dedi bize
Aa bizimki niye bir şey demedi ya, ben de başka bir sürü şey sordum arada kaynadı unuttum sormayı. Neyse ki öncesinde yıkamıştıkBize 3 gün demiştiherşey hergun değişiyor yahu
Hemsire dedi ki bacaklar poposunu yikarken islansa da sorun olmaz ama koluna canli asi yaptim ustune pamuk bile basmiyorum 3 gun buraya kiyafetinden baska hic bisey degmeyecek banyo da yasak dedi2.ay aşılarından sonra yıkamamak gerekir gibi bir durum var mı? Bugün olduk da doktora sormayı unuttum, bugün yıkamadık yarın yıkayabiliriz herhalde?
Bu arada rotavirüs aşısını 2.ayda olacak sanıyordum ama doktor bu ay zaten çok aşı var, öbür ay yaparız dedi.
Bir de bana B12 baktırmamı söyledi, sadece anne sütüyle beslendiği için bende eksiklik varsa takviye yapmak gerekirmiş, bilginiz olsun
Geniz akıntısı var birkaç gündür çok rahatsız dedim ama pek üstünde durmadı, ciğeri temiz dedi, serum fizyolojik sık ama genizdekini alman zor aspiratörle dedihık hık ettikçe içim kötü oluyo ya, azaldı gibi bugün, iyileşiyor herhalde, olmadı bi cesaret edip foş diye serum sıkma olayına giricem artık napıyım
Bende fışlatıyorum valla burnuna küçük şırınganın yarısını bir deliğe diğerini bi deliğe çok ağlıyor ama aşırı rahatlıyor ilk korkuyordum yapmaya ama alıştım artık. Geçen aile hekimliğine gittiğimde bana da b12 baktı ve iğneye başlattı direk. Ne kadar düşükse artık hem kan hem b12, iyi bayılıp kalmamışsın biyerlerde bugüne kadar dedi2.ay aşılarından sonra yıkamamak gerekir gibi bir durum var mı? Bugün olduk da doktora sormayı unuttum, bugün yıkamadık yarın yıkayabiliriz herhalde?
Bu arada rotavirüs aşısını 2.ayda olacak sanıyordum ama doktor bu ay zaten çok aşı var, öbür ay yaparız dedi.
Bir de bana B12 baktırmamı söyledi, sadece anne sütüyle beslendiği için bende eksiklik varsa takviye yapmak gerekirmiş, bilginiz olsun
Geniz akıntısı var birkaç gündür çok rahatsız dedim ama pek üstünde durmadı, ciğeri temiz dedi, serum fizyolojik sık ama genizdekini alman zor aspiratörle dedihık hık ettikçe içim kötü oluyo ya, azaldı gibi bugün, iyileşiyor herhalde, olmadı bi cesaret edip foş diye serum sıkma olayına giricem artık napıyım
Ben yıkayıp götürmüştümAa bizimki niye bir şey demedi ya, ben de başka bir sürü şey sordum arada kaynadı unuttum sormayı. Neyse ki öncesinde yıkamıştık
O an unutmuş olabilir ama söylenmesi gerekti bizimde rota virüsü yaklaşıyor inşallah o tatlı aşıyı kusmazAa bizimki niye bir şey demedi ya, ben de başka bir sürü şey sordum arada kaynadı unuttum sormayı. Neyse ki öncesinde yıkamıştık
Canım benim bebeminde burnu çok çabuk doluyor önceleri günde çok kez oluyordu aciyorduk gece bile en az 2_3 defa aciyorduk simdi azaldı önceleri hergun yıkıyordum şimdi günaşırı yıkıyorum neredeyse hiç serum fizyolojik kullanmıyorum ama odasının nemini düzenli takip ediyorum nem azsa hemen buhar makinesi kullanıyorum temmuz annelerinde biri paylaşmıştı doktorun bir tanesi hava makinasının içine serum fizyolojik koyup bebeğe hava veriyor hem burun tıkanıklığı gidiyor hemde balgam söktürüyor kızım için almıştık deneyeceğimYıldım iyice götü dursa burnu durmuyo kalcasida sıkıntı rahatlatamiyorum yarin asida neyicem oturdum onu dusunuyom
Evet kola verem aşısı yapıyorlar, bacaklara pnömokok birine, diğeri difteri-dizanteri-tetanoz, çocuk felci, hemofilus influenza yazıyor aşı kartındaBende fışlatıyorum valla burnuna küçük şırınganın yarısını bir deliğe diğerini bi deliğe çok ağlıyor ama aşırı rahatlıyor ilk korkuyordum yapmaya ama alıştım artık. Geçen aile hekimliğine gittiğimde bana da b12 baktı ve iğneye başlattı direk. Ne kadar düşükse artık hem kan hem b12, iyi bayılıp kalmamışsın biyerlerde bugüne kadar dediBizimde rotavirüs aşısını 3 ayda yapacak. Benim oğlan bronşit düzeldi sayılır ama hala öksürük ve hırıltı devam ediyor çarşamba da 2. Ay aşısı var ateş yapıyormuş sanırım çocuk hastayken yaparlar mı ? Daha kötü olur diye korkuyorum. Bu arada bize ebe aşıdan sonra 3 gün yıkama çocuğu dedi özellikle bu 2 ay aşısında verem aşısı sanırım demi?
Humana still tea içiyorum renk değişimi olmuyorHumana içen anneler ben humanayi ve rezeneyi içtiğim gün bebeğimin kakası yeşil oluyor sizlerin bebeklerinde oluyor mu acepicmedigim gün normal
Her bebegin her yemege verdigi bagirsak tepkisi baskadir ya. Benim her gün yediğim bi seylerden kaynaklandigini düşünüyorum çünkü neredeyse hep mukuslu.Ay alttaki durumu da degistirmişsin kim oldugunu tahmin edicektim ahahhahahahah
Salamura yaptik dermişimher banyosunda 1 kova suya 1 minnak çimdik attim ben
Ayy cok şükür aşikardan korkuyorum ya
6 saatte bir 10 damla canim belli bi sure sonra etki etmiyor takip et
Canim gecen gün disarda fast food yedik benim oglanda balgam gibi yapti o tarz birsey yediginde oluyormuş
Nasıl oldu? Yaptı mı kaka?Ben şimdi diyetle mukusun geçmesini bekliyorum bakalım geçecek mi, heyecanla kaka bekliyorum
O birakir bak biberonu birakmazsan canimAz önce zorladım birer dakka ikisini aldı bakalım kim pes edecek
Bacim Angara'lı olduğun her yerinden belli ahahahhahahahaUslubum bozuk dogru hemen belli ederim kendimi
Valla ben içiyorumLady Luck kız bişey sorcam bu kozalak şurubunu emzirirken de içebiliyoruz dimi? Doldu boğazlarım fena hastayım götürdüm valla 2 kaşık 2 kaşık sonra acaba dedim içiliyor muydu emzirirken
Benimkindende geliyor doktora sordum normal dediKızlar benim oğlanın bacaklarından hareket ettikçe bazen kıtır kıtır ses geliyor normal mi bu sanki kütlüyor
Ben mesela dün 3 dilim sütlü tatli yedim akşama hemen mukuslu kaka fazla tuketince süt ürününü oluyorHer bebegin her yemege verdigi bagirsak tepkisi baskadir ya. Benim her gün yediğim bi seylerden kaynaklandigini düşünüyorum çünkü neredeyse hep mukuslu.
Bende parol içiyorum sadece annem bol bol zencefilli ballı bir çayla kuşburnu içiriyor bana öksürüğüm geçmedi ama boğaxım rahatladı birazAy salgın galiba ben de 3 gündür çekiyorum esime de bulaştı anlamadigim evden de çıkmıyorum nerden aldıysam burnum asla durmuyor boğazlarım aşırı ağrıyor ilaç sadece parol içtim bı kaç kez umarım toparlariz doğal önerisi olan var mı ıhlamur içtim çok gaz yapti bebse elim kolum bağlı
KocamdanAhahshhshd bacim kimden kaçiyon ya
Kiz benim kim olduğumu bilin diye fotomu degismedim ki
Benim bebeğim de emmiuor 2 gündür. Zorla veriyorum o da 1 2 dk ne kadar çekerse. Pompa ile sanıyorum 60cc anca çıkıyor manuel olunca da.Kızlar merhaba, 2 gündür bebeğim göğsümü almıyor. Sezeryanli olduğum için süt sağdım ve ona alıştı. Mememi de alıyordu. Birden bıraktı. Emince göğsüm kaynıyor süt dolduğunu hissediyorum. Ama sağımca onu hissetmiyorum. 3 saatte bir sağıyorum 2 göğüsten 140 ml çıkıyor, emdiği zamanlarda tek göğüsten buna yakın çıkıyordu. Emmediği zaman sağsamda azalacak mı sütüm, göğsümü nasıl tekrar aıtırabilirim yardımcı olabilir misiniz
Sen bari ifşa olma söylemicemNeymis tahminin
Hanaaaa kız nasıl anladın?Üsluplardan anlaşılıyor ya ben şıp diye anladım ikinizi de
Sist sus aman nazar değmesin maşallah maşallah
İkisini de içiyorum normal yapıyor.Humana içen anneler ben humanayi ve rezeneyi içtiğim gün bebeğimin kakası yeşil oluyor sizlerin bebeklerinde oluyor mu acepicmedigim gün normal
Benim bebeden de geliyor öyle seslerKızlar benim oğlanın bacaklarından hareket ettikçe bazen kıtır kıtır ses geliyor normal mi bu sanki kütlüyor
Bir yerde okumuştum bebeğin tükürüğü göğus ucuna bulaşırsa sağma makinasında daha cok süt cıkıyormuş. Cünkü göğüs bebek emiyor diye algılıyormuş. Tükürüğünü ucunuza bulaştıırıp öyle sağmayı deneyinKızlar merhaba, 2 gündür bebeğim göğsümü almıyor. Sezeryanli olduğum için süt sağdım ve ona alıştı. Mememi de alıyordu. Birden bıraktı. Emince göğsüm kaynıyor süt dolduğunu hissediyorum. Ama sağımca onu hissetmiyorum. 3 saatte bir sağıyorum 2 göğüsten 140 ml çıkıyor, emdiği zamanlarda tek göğüsten buna yakın çıkıyordu. Emmediği zaman sağsamda azalacak mı sütüm, göğsümü nasıl tekrar aıtırabilirim yardımcı olabilir misiniz
Benimkisi normal yapıyor.Humana içen anneler ben humanayi ve rezeneyi içtiğim gün bebeğimin kakası yeşil oluyor sizlerin bebeklerinde oluyor mu acepicmedigim gün normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?