2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biz daha aşımızı olmadık ama geçen aydan ebe uyardı 3 GÜN BANYO YASAK diye sizde bekleyin bence
Doktor 4 gün banyo yasak, asi öncesi duş aldırın dedi bize
Bize 3 gün demişti herşey hergun değişiyor yahu
Aa bizimki niye bir şey demedi ya, ben de başka bir sürü şey sordum arada kaynadı unuttum sormayı. Neyse ki öncesinde yıkamıştık

Hemsire dedi ki bacaklar poposunu yikarken islansa da sorun olmaz ama koluna canli asi yaptim ustune pamuk bile basmiyorum 3 gun buraya kiyafetinden baska hic bisey degmeyecek banyo da yasak dedi

Bende fışlatıyorum valla burnuna küçük şırınganın yarısını bir deliğe diğerini bi deliğe çok ağlıyor ama aşırı rahatlıyor ilk korkuyordum yapmaya ama alıştım artık. Geçen aile hekimliğine gittiğimde bana da b12 baktı ve iğneye başlattı direk. Ne kadar düşükse artık hem kan hem b12, iyi bayılıp kalmamışsın biyerlerde bugüne kadar dedi Bizimde rotavirüs aşısını 3 ayda yapacak. Benim oğlan bronşit düzeldi sayılır ama hala öksürük ve hırıltı devam ediyor çarşamba da 2. Ay aşısı var ateş yapıyormuş sanırım çocuk hastayken yaparlar mı ? Daha kötü olur diye korkuyorum. Bu arada bize ebe aşıdan sonra 3 gün yıkama çocuğu dedi özellikle bu 2 ay aşısında verem aşısı sanırım demi?

Yıldım iyice götü dursa burnu durmuyo kalcasida sıkıntı rahatlatamiyorum yarin asida ne yicem oturdum onu dusunuyom
Canım benim bebeminde burnu çok çabuk doluyor önceleri günde çok kez oluyordu aciyorduk gece bile en az 2_3 defa aciyorduk simdi azaldı önceleri hergun yıkıyordum şimdi günaşırı yıkıyorum neredeyse hiç serum fizyolojik kullanmıyorum ama odasının nemini düzenli takip ediyorum nem azsa hemen buhar makinesi kullanıyorum temmuz annelerinde biri paylaşmıştı doktorun bir tanesi hava makinasının içine serum fizyolojik koyup bebeğe hava veriyor hem burun tıkanıklığı gidiyor hemde balgam söktürüyor kızım için almıştık deneyeceğim

Humana içen anneler ben humanayi ve rezeneyi içtiğim gün bebeğimin kakası yeşil oluyor sizlerin bebeklerinde oluyor mu acep icmedigim gün normal

Kızlar benim oğlanın bacaklarından hareket ettikçe bazen kıtır kıtır ses geliyor normal mi bu sanki kütlüyor

Evet kola verem aşısı yapıyorlar, bacaklara pnömokok birine, diğeri difteri-dizanteri-tetanoz, çocuk felci, hemofilus influenza yazıyor aşı kartında

Her bebegin her yemege verdigi bagirsak tepkisi baskadir ya. Benim her gün yediğim bi seylerden kaynaklandigini düşünüyorum çünkü neredeyse hep mukuslu.

Az önce zorladım birer dakka ikisini aldı bakalım kim pes edecek
O birakir bak biberonu birakmazsan canim
Uslubum bozuk dogru hemen belli ederim kendimi
Bacim Angara'lı olduğun her yerinden belli ahahahhahahaha
Lady Luck kız bişey sorcam bu kozalak şurubunu emzirirken de içebiliyoruz dimi? Doldu boğazlarım fena hastayım götürdüm valla 2 kaşık 2 kaşık sonra acaba dedim içiliyor muydu emzirirken
Valla ben içiyorum onu bizim köyde recel plarak tuketiyorlar kahvaltida
Kızlar benim oğlanın bacaklarından hareket ettikçe bazen kıtır kıtır ses geliyor normal mi bu sanki kütlüyor
Benimkindende geliyor doktora sordum normal dedi
Her bebegin her yemege verdigi bagirsak tepkisi baskadir ya. Benim her gün yediğim bi seylerden kaynaklandigini düşünüyorum çünkü neredeyse hep mukuslu.
Ben mesela dün 3 dilim sütlü tatli yedim akşama hemen mukuslu kaka fazla tuketince süt ürününü oluyor

Bende parol içiyorum sadece annem bol bol zencefilli ballı bir çayla kuşburnu içiriyor bana öksürüğüm geçmedi ama boğaxım rahatladı biraz

Ahahshhshd bacim kimden kaçiyon ya

Kiz benim kim olduğumu bilin diye fotomu degismedim ki
Kocamdan adam bırakmıyor peşimi bir türlü
Benim bebeğim de emmiuor 2 gündür. Zorla veriyorum o da 1 2 dk ne kadar çekerse. Pompa ile sanıyorum 60cc anca çıkıyor manuel olunca da. bıraktı sanırım memeyi tamamen. Her yolu denedim ama yok almıyor.
Sen bari ifşa olma söylemicem
Üsluplardan anlaşılıyor ya ben şıp diye anladım ikinizi de
Hanaaaa kız nasıl anladın? profuma kadar cipis fotosu koydum oysaki
Sist sus aman nazar değmesin maşallah maşallah

Humana içen anneler ben humanayi ve rezeneyi içtiğim gün bebeğimin kakası yeşil oluyor sizlerin bebeklerinde oluyor mu acep icmedigim gün normal
İkisini de içiyorum normal yapıyor.
Benim bebeden de geliyor öyle sesler

Bir yerde okumuştum bebeğin tükürüğü göğus ucuna bulaşırsa sağma makinasında daha cok süt cıkıyormuş. Cünkü göğüs bebek emiyor diye algılıyormuş. Tükürüğünü ucunuza bulaştıırıp öyle sağmayı deneyin

Bebişlerinize ücretli aşıları yaptıracak mısınız?
Rotavirus, meningokok ve HPV ( rahim ağzı kanseri ) bu 3 aşıdan bahsediyorum. Ben rotavirüs aşısını bu ay sonu yaptıracağım. Diğer 2 si ne zaman oluyor acep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…