2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kiz kk ya üye olup seni ki stalkliyor anaaaaaağ
Ben yaptircam canin

Kiz kk ya üye olup seni ki stalkliyor anaaaaaağ

Ben yaptircam canin
Valla yapmadım diyor ama emin olamıyorum.

Nasıl olacak bu aşılar ya. Hangi aylarda? Bi rota nın ilk dozunu biliyorum. Diğerlerini bilmiyorum hiç. Soruyorum karman çorman anlatıyorlar

Ay iyi bari içiyorum bende evden de çıkmıyorum doğru düzgün nerden kaptım anlamdım oğluma bulaşmaz inşallah

Nasıl olacak bu aşılar ya. Hangi aylarda? Bi rota nın ilk dozunu biliyorum. Diğerlerini bilmiyorum hiç. Soruyorum karman çorman anlatıyorlar
Rota 3 5 aylarda. Menenjit 1 yastan once baslanirsa dozu fazla o yuzden 1 yas sonrasi 2 tip yapiyolar biri 2 biri 3 dozdu galiba. Hpv asisini blmiyorum

Bu damlayı kullanan var mı kızlar nasıl? Bi de bunun adı maflor değil miydi

Eklentiler

• image.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 54

Aman baksa nolcak ya ben 2. Ay kontrolünde sorcam doktora
Ay iyi bari içiyorum bende evden de çıkmıyorum doğru düzgün nerden kaptım anlamdım oğluma bulaşmaz inşallah
Geçmiş olsun canım ❤

Nasıl oldu? Yaptı mı kaka?
Kakası yine mukuslu tam düzelmemiş ama huzuruna bakınca öyle çook bişi fark etmedi, yine gazlı bi bebek. Ben zaten süt ürünlerinin çoğunu bırakmıştım tereyağı yiyodum bi faeklı olarak. Gördüğüm kadarıyla da çok bir şey değişmedi. Süt içtiğimde net bi şekilde fışkıratak kusma görüyodum. Diyeti genişletmeyi Planlıyorum, benim kızımın sadece süt ürünleri intoleransı olabilir gibi.

Elit olayim diyorum yapamiyorum bi turlu huylu huyundan cayar mi yavru ceylan

Dün inat ettim o da inat etti, ağladı ağladı akşama pes etti, gece de zorladım 2.5 aydır ilk kez göğsümden süt taştı şok oldum. Bakalım gündüz nasıl olacak. Burada saat sabah 7.30 . Pes etmemek gerek inşallah devamı gelir de bırakmaz memeyi.

Pes etme benimki ağlaya ağlaya akşama doğru adı şükür

Valla dediğini yaptım çok ağladı açlıktan sonra pes etti, gece ilk kez göğsüm sütten taştı maşallsh pes etmemek lazım bakalım uyanınca nasıl olacak

İki gündür bi ağlamadır gidiyo anlamıyorum neyi var sürekli kucağımda uyuyor, bırakıyorum uyanıyor

Merhaba herkese bir sorum olcak ama erkek annelerine kanguru ya da sling kullanan var mı ?erkek bebekler için bi sakıncası yok yazıyor ama kanıtlanmış bir zararı yokmuş kullanan varsa marka önerisi alabilirmiyim?

Kızlar öksüreye ne yapılır? İhlamur çayı diyen olduda iki kaşık ver diye korkuyorum gerçi doktorumuzda şehirdışına çıktı. Ama bebem öksürüyo

Kızlar öksüreye ne yapılır? İhlamur çayı diyen olduda iki kaşık ver diye korkuyorum gerçi doktorumuzda şehirdışına çıktı. Ama bebem öksürüyo
Bence bol bol emzir ve burnunu aç geniz akıntısı vardır belki ufaktan rahatlatır. Anne sütü dışında hiçbir şey verme bebeğe derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…