Kiz kk ya üye olup seni ki stalkliyor anaaaaaağKocamdanadam bırakmıyor peşimi bir türlü
Benim bebeğim de emmiuor 2 gündür. Zorla veriyorum o da 1 2 dk ne kadar çekerse. Pompa ile sanıyorum 60cc anca çıkıyor manuel olunca da.bıraktı sanırım memeyi tamamen. Her yolu denedim ama yok almıyor.
Sen bari ifşa olma söylemicem
Hanaaaa kız nasıl anladın?profuma kadar cipis fotosu koydum oysaki
İkisini de içiyorum normal yapıyor.
Benim bebeden de geliyor öyle sesler
Ben yaptircam caninBebişlerinize ücretli aşıları yaptıracak mısınız?
Rotavirus, meningokok ve HPV ( rahim ağzı kanseri ) bu 3 aşıdan bahsediyorum. Ben rotavirüs aşısını bu ay sonu yaptıracağım. Diğer 2 si ne zaman oluyor acep?
Valla yapmadım diyor ama emin olamıyorum.Kiz kk ya üye olup seni ki stalkliyor anaaaaaağ
Ben yaptircam canin
Yok yapmadı bekliyorum halaNasıl oldu? Yaptı mı kaka?
Ay iyi bari içiyorum bende evden de çıkmıyorum doğru düzgün nerden kaptım anlamdım oğluma bulaşmaz inşallahO birakir bak biberonu birakmazsan canim
Bacim Angara'lı olduğun her yerinden belli ahahahhahahaha
Valla ben içiyorumonu bizim köyde recel plarak tuketiyorlar kahvaltida
Benimkindende geliyor doktora sordum normal dedi
Ben mesela dün 3 dilim sütlü tatli yedim akşama hemen mukuslu kaka fazla tuketince süt ürününü oluyor
Rota 3 5 aylarda. Menenjit 1 yastan once baslanirsa dozu fazla o yuzden 1 yas sonrasi 2 tip yapiyolar biri 2 biri 3 dozdu galiba. Hpv asisini blmiyorumValla yapmadım diyor ama emin olamıyorum.
Nasıl olacak bu aşılar ya. Hangi aylarda? Bi rota nın ilk dozunu biliyorum. Diğerlerini bilmiyorum hiç. Soruyorum karman çorman anlatıyorlar
Aman baksa nolcak yaValla yapmadım diyor ama emin olamıyorum.
Nasıl olacak bu aşılar ya. Hangi aylarda? Bi rota nın ilk dozunu biliyorum. Diğerlerini bilmiyorum hiç. Soruyorum karman çorman anlatıyorlar
Geçmiş olsun canım ❤Ay iyi bari içiyorum bende evden de çıkmıyorum doğru düzgün nerden kaptım anlamdım oğluma bulaşmaz inşallah
Kakası yine mukuslu tam düzelmemiş ama huzuruna bakınca öyle çook bişi fark etmedi, yine gazlı bi bebek. Ben zaten süt ürünlerinin çoğunu bırakmıştım tereyağı yiyodum bi faeklı olarak. Gördüğüm kadarıyla da çok bir şey değişmedi. Süt içtiğimde net bi şekilde fışkıratak kusma görüyodum. Diyeti genişletmeyi Planlıyorum, benim kızımın sadece süt ürünleri intoleransı olabilir gibi.Nasıl oldu? Yaptı mı kaka?
Elit olayim diyorum yapamiyorum bi turlu huylu huyundan cayar mi yavru ceylanO birakir bak biberonu birakmazsan canim
Ben mesela dün 3 dilim sütlü tatli yedim akşama hemen mukuslu kaka fazla tuketince süt ürününü oluyor
Bir yerde okumuştum bebeğin tükürüğü göğus ucuna bulaşırsa sağma makinasında daha cok süt cıkıyormuş. Cünkü göğüs bebek emiyor diye algılıyormuş. Tükürüğünü ucunuza bulaştıırıp öyle sağmayı deneyin
Kocamdanadam bırakmıyor peşimi bir türlü
Benim bebeğim de emmiuor 2 gündür. Zorla veriyorum o da 1 2 dk ne kadar çekerse. Pompa ile sanıyorum 60cc anca çıkıyor manuel olunca da.bıraktı sanırım memeyi tamamen. Her yolu denedim ama yok almıyor.
Sen bari ifşa olma söylemicem
Hanaaaa kız nasıl anladın?profuma kadar cipis fotosu koydum oysaki
İkisini de içiyorum normal yapıyor.
Benim bebeden de geliyor öyle sesler
O birakir bak biberonu birakmazsan canim
Elit olayim diyorum yapamiyorum bi turlu huylu huyundan cayar mi yavru ceylan
Bence bol bol emzir ve burnunu aç geniz akıntısı vardır belki ufaktan rahatlatır. Anne sütü dışında hiçbir şey verme bebeğe derim benKızlar öksüreye ne yapılır? İhlamur çayı diyen olduda iki kaşık ver diye korkuyorum gerçidoktorumuzda şehirdışına çıktı. Ama bebem öksürüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?