Düzelir bi daha biberon vermezsen canimValla dediğini yaptım çok ağladı açlıktan sonra pes etti, gece ilk kez göğsüm sütten taştı maşallsh pes etmemek lazım bakalım uyanınca nasıl olacak
İçindeki bitkilerden biri bağırsaklarını etkiliyor olabilir çünkü içmediğim gün normal aslında bebelerde yeşil kakada olabiliyor ama dikkat ettim rezene ve humana içersem oluyor içmediğim zaman normalHumana still tea içiyorum renk değişimi olmuyor
Benim bebeyi icindeki bitkilerden biri etkiliyor galibaBenimkisi normal yapıyor.
Benim bebemi içindeki bitkilerden biri etkiliyor o yüzden azalttimKocamdanadam bırakmıyor peşimi bir türlü
Benim bebeğim de emmiuor 2 gündür. Zorla veriyorum o da 1 2 dk ne kadar çekerse. Pompa ile sanıyorum 60cc anca çıkıyor manuel olunca da.bıraktı sanırım memeyi tamamen. Her yolu denedim ama yok almıyor.
Sen bari ifşa olma söylemicem
Hanaaaa kız nasıl anladın?profuma kadar cipis fotosu koydum oysaki
İkisini de içiyorum normal yapıyor.
Benim bebeden de geliyor öyle sesler
Beklenen doğum tarihi girilşyomuş benim son gün görünüyodu dün ama bence yeni başladık çok huzursuzSıçramaya dogum tarihimize göre giriyoruz sanirim asla uyumadi bugun toplasan 2 saat ancak hala da ıkına ıkına ağliyor karni tok emiyor kusuyor bazen huysuz bazen agliyor artik uykusuzluktan zivanadan cikti yazik yavrum ya kolik anasi olmak ekstra zor
Benimki de öyle geriniyor pırt ıkınıyor pırt emiyor pırt. Hep bi ses geliyor yani bebedenKızlar sizin bebeler de sürekli pırtlıyor mı? Benimki sürekli gaz çıkarıyor bi de kokulu acaba normal mi?
Merhaba canim anne sutu mu iciyor ben sut arti mama veriyorum sutum az yetmiyor .. aptamil ve hipp cok gaz yapiyor ikinmaktan göbeğinde fitik gibi cikinti oldu sinirim bozuluyor eger mama kullaniyorsaniz similac mama gazi azaltti saanki gece uyumuyor surekli ikiniyor ozellikle 03.30 sabah 09.30 arasi surekli uyaniyor uyurken bile ikiniyor devamli gaz damlasinida ogleden sonra ve aksam veriyorum ki gece daha rahat etsin kendimce bunlari buldumAh bu kolik bizi mahvediyor sabaha kadar uyumadi ıkınmaktan yalniz değilsin tatlım
Gecmis olsun canim, zyagi icin doktoruna sor bence. Ben her seyi biraktim mukus yine duzelmedi sanirim zaman aliyor kakanin normal formuna donmesiMerhaba kızlae ay isim değiştirenler eskiden kimdi yazsın yav resimlerden de anlayamadım ben hic dikkat etmemişim ya da beynim durdukac gündür bebemle ugrasmaktan jic buraya giremedim. Süt ürünü yumurta domates diyeti yapıyorum kanlı kakamız düzeldi cok sukur ama mukus hala devam ediyoe. Bir de kaka yapamıyor ben poposuna zeytinyag sürüyorum oyle yapıyor. Ama buna fazla alıstırmak istemiyorum ne yapcam bilmiyorum. Kalca cıkıgı için doktora gittik gecen pazartesi makatında hafid catlak varmıs ıkımmaktan krem verdi doktor kullanıyorum ay neler cekti cocugum. Cocuk alerji bölümüne ayın 13 üne randevu aldım bi de devlet hastanesinde alerji bölümüne gideceğim bakalım onlar ne diyor herhangi bir test isterlerse yaptırmıcam kan testinden baska belli coxugumun süt alerjisi var. Bu arada bebemin duygu durumu sürekli değişiyor. Gectiğimiz iki gün aynı saatte aksam 7 de bi aglamaya basladı 2 saat sustıramadım arrık sesi filan kesildi bugun de tüm gün uyudu bebem cok sukur bi sıkıntı olmadı. Bu sefer de ay niye bu kadar uyudu diyosun bu analık tuhaf bişeymiş. Bu arada 2. Ay asılarımızı olduk. Verem için 3 gün banyo yasak. Cok sukır ates vs yapmadı aşılar takipteyim. Ebemiz 3. Ayda rota var yaptırmak istersen dedi. 3. Ayınds memlekete gitmiş olcam annemlerin yanına 3. Ayda olmazsa 4. Ayda yaptırursın dedi bir ay arayla 2 doz seklinde. Alerjik bebeklere etkisini sordum bilmiyormus. Alerji doktoruna sorcam. Ebe menenjit daha önemli dedi. Menenjiti kesin yaptıracam. Hpv de 9 ve 14 yasları arasınds en etkili oluyor ona daha var kızlar okul cagında yaptırırsınız ki ben kesin yaptırcam.
Direkt kahverengi degilse bence renkli olur en azindan bi ela, benim kizimin lacivert suan bi mavi goz bekliyorumKızlar bebişlerinizin gözleri ne renk? Suan bizimki grimsi mavi gibi bazen yeşil gibide oluyor döner mi acaba
39+0da dogdu 7gün var bence erken giriyor benimki ilkindede oyle olduBeklenen doğum tarihi girilşyomuş benim son gün görünüyodu dün ama bence yeni başladık çok huzursuz
Çok meme vermek dr kötü oluypr benimki de kusuyor
Kundaksiz 3 saniye uyuyir kundakli 10 saniyeKızlar benımkinide 3 gündür akşamları zor uyutuyoruz ya uyku tulum kundak söyledim el mecburbaska yolu yok gibi malesef
Bende meme mama kullaniyorum ama günde 2 3 kez 30cc çok etki ettigini sanmiyorum hipp combiotic kullaniyoruz ama baştan beri hiç gaz yapmamisti sonradan yapma ihtimali var mi acabaMerhaba canim anne sutu mu iciyor ben sut arti mama veriyorum sutum az yetmiyor .. aptamil ve hipp cok gaz yapiyor ikinmaktan göbeğinde fitik gibi cikinti oldu sinirim bozuluyor eger mama kullaniyorsaniz similac mama gazi azaltti saanki gece uyumuyor surekli ikiniyor ozellikle 03.30 sabah 09.30 arasi surekli uyaniyor uyurken bile ikiniyor devamli gaz damlasinida ogleden sonra ve aksam veriyorum ki gece daha rahat etsin kendimce bunlari buldum
Bazen kahve bazen gri gibi duruyor çözemedimKızlar bebişlerinizin gözleri ne renk? Suan bizimki grimsi mavi gibi bazen yeşil gibide oluyor döner mi acaba
Benimkide mavi lacivert inşallah değişmezKızlar bebişlerinizin gözleri ne renk? Suan bizimki grimsi mavi gibi bazen yeşil gibide oluyor döner mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?