Yan yatiryorum benEczaneden serumla enjektör aldım bi cesaret geldi foşkurtucam burnuna
Yapanlar, dik tutup mu yapıyorsunuz yan yatırıp mı?
Yan yatip ypiyoruz, biraz buyuyunce oturtup yapabilirsiniz diyolar. Ben bi de sterimar baby ile yapiyorum baya fiskirtiyo o diger burundan cikiyoEczaneden serumla enjektör aldım bi cesaret geldi foşkurtucam burnuna
Kundaga sarınca çığlığı basıyor benim ki. Eller kollar disarda olacakKızlar benımkinide 3 gündür akşamları zor uyutuyoruz ya uyku tulum kundak söyledim el mecburbaska yolu yok gibi malesef
Ben yan yatırıp yapıyorum canım benim bebiş ağlamıyor ne olduğunu anlamaya çalışırken olup bitiyorEczaneden serumla enjektör aldım bi cesaret geldi foşkurtucam burnuna
Benimki kundağa bayılıyodu ama artık huzursuzlanmaya başladı mızırdanıyor kundak yaparken artıkKundaga sarınca çığlığı basıyor benim ki. Eller kollar disarda olacak
Yan yatiryorum ben
Yan yatip ypiyoruz, biraz buyuyunce oturtup yapabilirsiniz diyolar. Ben bi de sterimar baby ile yapiyorum baya fiskirtiyo o diger burundan cikiyooksuruyo bizimki genelde.
Yan yatarken üstte kalan deliğe sıkıcam herhalde değil mi? Bir seferde hızla 5lik enjektörün yarısını bir deliğe yarısını öbür deliğe, Sonra da yüzükoyun çevirip sırtına vurucam. Ay çok korkuyorum boğarsam çocuğu diyeBen yan yatırıp yapıyorum canım benim bebiş ağlamıyor ne olduğunu anlamaya çalışırken olup bitiyorarkasından da aspiratörle çekiyorum yumuşayan sümükler de geliyor öyle aspiratör de hoşuna gidiyor öyle durup bekliyor
Yan yatır ve reflü yatağı gibi 30 derece eğimli bir yer olsun ben yastığa yatırıp yapıyorum yan yatar yatmaz anlıyor artık başına gelecekleriEczaneden serumla enjektör aldım bi cesaret geldi foşkurtucam burnuna
Aynen doğduğundan beri bir kere kundaklayamadim. Halbuki abisi 3 ay yarım kundakla uyudu mis gibi. Bu eller yukarı pozisyonunda uyumayı seviyor sonra her sıçramaya uyanıyor tabiKundaga sarınca çığlığı basıyor benim ki. Eller kollar disarda olacak
Evet yan yattigindw ust delige skilicak. Diger burundan cikiyor zaten cok sikarsanYan yatarken üstte kalan deliğe sıkıcam herhalde değil mi? Bir seferde hızla 5lik enjektörün yarısını bir deliğe yarısını öbür deliğe, Sonra da yüzükoyun çevirip sırtına vurucam. Ay çok korkuyorum boğarsam çocuğu diye
Tam 1 Kasım da 3 aylık olacağız. O zaman yaptıralım diyoruz.Rota 3 5 aylarda. Menenjit 1 yastan once baslanirsa dozu fazla o yuzden 1 yas sonrasi 2 tip yapiyolar biri 2 biri 3 dozdu galiba. Hpv asisini blmiyorum
Kız pek meraklı. Dalga geçiyor benimlenAman baksa nolcak yaben 2. Ay kontrolünde sorcam doktora
Geçmiş olsun canım ❤
Etmedim ama mümkün değil emmiyor. Çok üzülüyorum sütüm de yok gibi artıkPes etme benimki ağlaya ağlaya akşama doğru adı şükür
Ya öyle mi? Önceden yeşil yapıyordu ama araştırdım anne sütü alan bebeklerde öyle oluyormuş. Şimdi açık sarı yapıyor mama içeliBenim bebemi içindeki bitkilerden biri etkiliyor o yüzden azalttim
Yan yatırıp yapıyoruz canım bizEczaneden serumla enjektör aldım bi cesaret geldi foşkurtucam burnuna
Bizim 12si aşı var kontrole de hafta ici gideceğiz son durumumuz nedir ben de merak ediyorum. Benim bir göğsüm de süt var diğerinde cok az ve küçüldüKızlar 2.ay kontrolünden çıktık. Bu ay sadece 700gram almış. Hastaydı burnu tıkalıydı hep ememedi doğru düzgün. Çok üzüldüm. Sütüm o kadar çok ki ona rağmen böyle az alması gelişimini çok etkileyecek diğer aylar toparlasa bileİlaçları bırak dedi doktor havayı vermiycez. 2.ay aşılarını olabilir iyileşmiş sayılır dedi. 3.ayda rota yapılacakmıs. Boyu da 61cm
700 gr icin az mi dedi doktor? Bana az gelmedi cunku 650 gr a da normal diyo doktorKızlar 2.ay kontrolünden çıktık. Bu ay sadece 700gram almış. Hastaydı burnu tıkalıydı hep ememedi doğru düzgün. Çok üzüldüm. Sütüm o kadar çok ki ona rağmen böyle az alması gelişimini çok etkileyecek diğer aylar toparlasa bileİlaçları bırak dedi doktor havayı vermiycez. 2.ay aşılarını olabilir iyileşmiş sayılır dedi. 3.ayda rota yapılacakmıs. Boyu da 61cm
Bizde hala kundakla yatıyoruzBenimki kundağa bayılıyodu ama artık huzursuzlanmaya başladı mızırdanıyor kundak yaparken artıkbide ne kadar sıkı sararsam sarayım bir şekilde onu gevşetip elleri dışarı çıkarmayı başarıyor yakında bende yapamıcam heralde ama hiç kundaksız gece uykusuna yatırmadım sıçrayıp kendini uyandırır mı bilmiyorum
700 gram çokta az değilki cnm birde hastaymış ona rağmen iyi almış sankiKızlar 2.ay kontrolünden çıktık. Bu ay sadece 700gram almış. Hastaydı burnu tıkalıydı hep ememedi doğru düzgün. Çok üzüldüm. Sütüm o kadar çok ki ona rağmen böyle az alması gelişimini çok etkileyecek diğer aylar toparlasa bileİlaçları bırak dedi doktor havayı vermiycez. 2.ay aşılarını olabilir iyileşmiş sayılır dedi. 3.ayda rota yapılacakmıs. Boyu da 61cm
Of elitle kolu dısarda olunca ben yanında olmadıgım sürece gündüz uykusu diye bir sey bizde mümkün olmuyorKundaga sarınca çığlığı basıyor benim ki. Eller kollar disarda olacak
Evet üstte kalan deliğe sıkıyorum hemen kaldırıp yüzüstü pozisyonda tutup sırtına vuruyorum sonra diğer tarafına yatırıp bi daha sıkıyorum sonra tekrar kaldırıp sırtına vuruyorum sonra da aspiratörle çekiyorum boğulmaz tehlikesi yok diyorlar yenidoğana bile yapıyorlarmış bunu. Biz ilk seferde 2,5 ml değil de 1-1,5 ml sıkmıştık sonra alıştık 2 ml e çıktık şırıngaya 5 değil 2 ml çekiyorum hepsini hop diye basıyorum yarısını sıkcam yarısı kalcak diye kontrol etmeye çalışmıyorum hızlıca da yapmış oluyorum sıktığım gibi diğerinden çıkıyor boğulma tehlikesi falan olmuyorYan yatarken üstte kalan deliğe sıkıcam herhalde değil mi? Bir seferde hızla 5lik enjektörün yarısını bir deliğe yarısını öbür deliğe, Sonra da yüzükoyun çevirip sırtına vurucam. Ay çok korkuyorum boğarsam çocuğu diye
Kakası mı yeşil renk yoksa sadece mukuslar mı yeşil?Kızımın kakası zaten hep mukusluydu ama kilo alımı iyi ve gaz sancısı yoktu, doktor tek başına bir şey ifade etmez demişti. Ama son günlerde o mukus bazen yeşil yeşil oluyor ve mukus miktarı artıyor. Alerjimsi bir şeyleri var herhalde zaten ama ondan mıdır yoksa bir enfeksiyon filan olabilir mi, doktora sorsam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?