2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eczaneden serumla enjektör aldım bi cesaret geldi foşkurtucam burnuna
Yapanlar, dik tutup mu yapıyorsunuz yan yatırıp mı?
Yan yatip ypiyoruz, biraz buyuyunce oturtup yapabilirsiniz diyolar. Ben bi de sterimar baby ile yapiyorum baya fiskirtiyo o diger burundan cikiyo oksuruyo bizimki genelde.

Ben yan yatırıp yapıyorum canım benim bebiş ağlamıyor ne olduğunu anlamaya çalışırken olup bitiyor arkasından da aspiratörle çekiyorum yumuşayan sümükler de geliyor öyle aspiratör de hoşuna gidiyor öyle durup bekliyor

Son düzenleme:
Kundaga sarınca çığlığı basıyor benim ki. Eller kollar disarda olacak
Benimki kundağa bayılıyodu ama artık huzursuzlanmaya başladı mızırdanıyor kundak yaparken artık bide ne kadar sıkı sararsam sarayım bir şekilde onu gevşetip elleri dışarı çıkarmayı başarıyor yakında bende yapamıcam heralde ama hiç kundaksız gece uykusuna yatırmadım sıçrayıp kendini uyandırır mı bilmiyorum

Yan yatiryorum ben
Yan yatip ypiyoruz, biraz buyuyunce oturtup yapabilirsiniz diyolar. Ben bi de sterimar baby ile yapiyorum baya fiskirtiyo o diger burundan cikiyo oksuruyo bizimki genelde.
Yan yatarken üstte kalan deliğe sıkıcam herhalde değil mi? Bir seferde hızla 5lik enjektörün yarısını bir deliğe yarısını öbür deliğe, Sonra da yüzükoyun çevirip sırtına vurucam. Ay çok korkuyorum boğarsam çocuğu diye

Yan yatır ve reflü yatağı gibi 30 derece eğimli bir yer olsun ben yastığa yatırıp yapıyorum yan yatar yatmaz anlıyor artık başına gelecekleri
Kundaga sarınca çığlığı basıyor benim ki. Eller kollar disarda olacak
Aynen doğduğundan beri bir kere kundaklayamadim. Halbuki abisi 3 ay yarım kundakla uyudu mis gibi. Bu eller yukarı pozisyonunda uyumayı seviyor sonra her sıçramaya uyanıyor tabi

Nasılsınız kızlar bebikler nasıl. Biz Cezayir'e döndük. Hala evi toparlayamadim her yer her yerde. Okullar açılınca herkes İstanbu'a döndü ve bir misafir akını oldu Sonrasında da dönüş hazırlıklarıydı, valiz boşaltmaktı derken hiç vakit bulamadım. Tam geleceğimiz gün ne olduğunu bilmediğim bir şey alerjik reaksiyon yaptı kızımda bugün tam 1 hafta oldu ancak düzeldi. Kerevizden şüpheleniyorum inşallah odur. 1 haftadır her emmeden sonra sırtına kadar taşan kakalarla uğraştım, bugün biraz daha iyi gibi ishali geçiyor inşallah. Lekesi de çıkmıyor meretin. Bizden haberler bu şekilde. Özlemişim buraları

Evet yan yattigindw ust delige skilicak. Diger burundan cikiyor zaten cok sikarsan

Kızlar 2.ay kontrolünden çıktık. Bu ay sadece 700gram almış. Hastaydı burnu tıkalıydı hep ememedi doğru düzgün. Çok üzüldüm. Sütüm o kadar çok ki ona rağmen böyle az alması gelişimini çok etkileyecek diğer aylar toparlasa bile İlaçları bırak dedi doktor havayı vermiycez. 2.ay aşılarını olabilir iyileşmiş sayılır dedi. 3.ayda rota yapılacakmıs. Boyu da 61cm

Eskiden silikon ucu ile emiyor diye şikayet ediyordum. Şimdi emsin diye yalvarıyorum. Sanırım tamamen buraktı. Ne yapsam olmuyor. Emmiyor beni. Manuel pompa ile sağıyorum ama en fazla iki göğüsten 60cc çıkıyor. Moralim çok bozuk.

Son düzenleme:
Rota 3 5 aylarda. Menenjit 1 yastan once baslanirsa dozu fazla o yuzden 1 yas sonrasi 2 tip yapiyolar biri 2 biri 3 dozdu galiba. Hpv asisini blmiyorum
Tam 1 Kasım da 3 aylık olacağız. O zaman yaptıralım diyoruz.
Aman baksa nolcak ya ben 2. Ay kontrolünde sorcam doktora

Geçmiş olsun canım ❤
Kız pek meraklı. Dalga geçiyor benimlen ay bi sor bende diğer aşıları soracağım 3. Ay kontrolünde
Pes etme benimki ağlaya ağlaya akşama doğru adı şükür
Etmedim ama mümkün değil emmiyor. Çok üzülüyorum sütüm de yok gibi artık
Benim bebemi içindeki bitkilerden biri etkiliyor o yüzden azalttim
Ya öyle mi? Önceden yeşil yapıyordu ama araştırdım anne sütü alan bebeklerde öyle oluyormuş. Şimdi açık sarı yapıyor mama içeli

Bizim 12si aşı var kontrole de hafta ici gideceğiz son durumumuz nedir ben de merak ediyorum. Benim bir göğsüm de süt var diğerinde cok az ve küçüldükizim da da böyle olmuştu 2 sene esitsiz bir şekilde gezeceğim resmen orası artmiyor diğeri gibi.cok üzgünüm

Kızımın kakası zaten hep mukusluydu ama kilo alımı iyi ve gaz sancısı yoktu, doktor tek başına bir şey ifade etmez demişti. Ama son günlerde o mukus bazen yeşil yeşil oluyor ve mukus miktarı artıyor. Alerjimsi bir şeyleri var herhalde zaten ama ondan mıdır yoksa bir enfeksiyon filan olabilir mi, doktora sorsam mı?

700 gr icin az mi dedi doktor? Bana az gelmedi cunku 650 gr a da normal diyo doktor

Bizde hala kundakla yatıyoruz bırakmaya korkuyorum resmen kundağı internette 3/4 ay arası bırakın kundağı yazıyor ayvayı yedim yakın zamanda sanırım
700 gram çokta az değilki cnm birde hastaymış ona rağmen iyi almış sanki

Evet üstte kalan deliğe sıkıyorum hemen kaldırıp yüzüstü pozisyonda tutup sırtına vuruyorum sonra diğer tarafına yatırıp bi daha sıkıyorum sonra tekrar kaldırıp sırtına vuruyorum sonra da aspiratörle çekiyorum boğulmaz tehlikesi yok diyorlar yenidoğana bile yapıyorlarmış bunu. Biz ilk seferde 2,5 ml değil de 1-1,5 ml sıkmıştık sonra alıştık 2 ml e çıktık şırıngaya 5 değil 2 ml çekiyorum hepsini hop diye basıyorum yarısını sıkcam yarısı kalcak diye kontrol etmeye çalışmıyorum hızlıca da yapmış oluyorum sıktığım gibi diğerinden çıkıyor boğulma tehlikesi falan olmuyor

Kakası mı yeşil renk yoksa sadece mukuslar mı yeşil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…