Valla bende korkuyorumBizde hala kundakla yatıyoruzbırakmaya korkuyorum resmen kundağı internette 3/4 ay arası bırakın kundağı yazıyor ayvayı yedim yakın zamanda sanırım
700 gram çokta az değilki cnm birde hastaymış ona rağmen iyi almış sanki
Mukuslar yeşil, kaka sarı. Önceden mukuslar da sarı olurduKakası mı yeşil renk yoksa sadece mukuslar mı yeşil?
Hic korkma benim buyuk oglan da 4 ay kundaklandi. Smdi bu da kundakli. O zaman daha hareketli olduklari icin sen kundakliosun o cikiyo 2 dk sonra bi bakmissin kundaksiz yatiyoBizde hala kundakla yatıyoruzbırakmaya korkuyorum resmen kundağı internette 3/4 ay arası bırakın kundağı yazıyor ayvayı yedim yakın zamanda sanırım
Doktor az demedi ama hasta olduğu için çok kilo alamaması normal burnu tıkalıydı emememiştir toparlar dedi. İlk ay 1.5kilo almıstı şimdi böyle alması az oluyor haliyle700 gr icin az mi dedi doktor? Bana az gelmedi cunku 650 gr a da normal diyo doktor
Ay üzüldüm doğru düzgün emmedi bile hastayken son 2-3gündür emiyor. Doğru hiç yoktan iyidir hiç kilo almayada bilirdi en azından iyileşti artık ona şükrediyorumBizde hala kundakla yatıyoruzbırakmaya korkuyorum resmen kundağı internette 3/4 ay arası bırakın kundağı yazıyor ayvayı yedim yakın zamanda sanırım
Valla bende korkuyorumannem geldiğinde gündüzleri kundaksız yatırıyor güzel uyuyor ama sıçradıkça pışpışlıyoruz derin uykuya dalana kadar gece nasıl pışpışlayım daha ben yatağına yatırırken uyandırıyor kendini koyarken tetikliyorum bir şekilde refleksini çözemedim nasıl yatırmak lazım 4. Ayda sıçrama refleksinin bitmesi lazım o zaman uyanmazlar kendi kendine dönmeye başlayana kadar kundak yapacağım dönmeye başlayınca bırakırım tehlikeli olur o zaman dönüp de tosbağa gibi kalmasın bebe
Ay bende öyleyim ya çocuğu çok dangur dungur koyuyorum yerine galiba daha poposu yatağa değmemiş bir bakıyorum gözleri açmış bana bakıyorValla bende korkuyorumannem geldiğinde gündüzleri kundaksız yatırıyor güzel uyuyor ama sıçradıkça pışpışlıyoruz derin uykuya dalana kadar gece nasıl pışpışlayım daha ben yatağına yatırırken uyandırıyor kendini koyarken tetikliyorum bir şekilde refleksini çözemedim nasıl yatırmak lazım 4. Ayda sıçrama refleksinin bitmesi lazım o zaman uyanmazlar kendi kendine dönmeye başlayana kadar kundak yapacağım dönmeye başlayınca bırakırım tehlikeli olur o zaman dönüp de tosbağa gibi kalmasın bebe
Bunu duyduğuma o kadar sevindimkiHic korkma benim buyuk oglan da 4 ay kundaklandi. Smdi bu da kundakli. O zaman daha hareketli olduklari icin sen kundakliosun o cikiyo 2 dk sonra bi bakmissin kundaksiz yatiyo
Aynen cnm benim kız ilk 1 ay o kadar az kilo aldıki 3.5 kiloya falan 1.5 ayın sonunda çıktık bende çok takmıştım kafaya ama düzeldi sonraki ay, seninkide iyileşmiş önümüzdeki ay alır hiç merak etmeAy üzüldüm doğru düzgün emmedi bile hastayken son 2-3gündür emiyor. Doğru hiç yoktan iyidir hiç kilo almayada bilirdi en azından iyileşti artık ona şükrediyorum
Tabi en az 3 hafta yapmak lazım diyeti. Yutupta bi doktır varben 37 yıllık doktorum en son care bunu öneriyorum diyor bu zamana kadar bir sakıncasını görmedim diyorGecmis olsun canim, zyagi icin doktoruna sor bence. Ben her seyi biraktim mukus yine duzelmedi sanirim zaman aliyor kakanin normal formuna donmesi
Benimki kundağa bayılıyodu ama artık huzursuzlanmaya başladı mızırdanıyor kundak yaparken artıkbide ne kadar sıkı sararsam sarayım bir şekilde onu gevşetip elleri dışarı çıkarmayı başarıyor yakında bende yapamıcam heralde ama hiç kundaksız gece uykusuna yatırmadım sıçrayıp kendini uyandırır mı bilmiyorum
Yan yatır ve reflü yatağı gibi 30 derece eğimli bir yer olsun ben yastığa yatırıp yapıyorum yan yatar yatmaz anlıyor artık başına gelecekleri
Aynen doğduğundan beri bir kere kundaklayamadim. Halbuki abisi 3 ay yarım kundakla uyudu mis gibi. Bu eller yukarı pozisyonunda uyumayı seviyor sonra her sıçramaya uyanıyor tabi
Nasılsınız kızlar bebikler nasıl. Biz Cezayir'e döndük. Hala evi toparlayamadim her yer her yerde. Okullar açılınca herkes İstanbu'a döndü ve bir misafir akını olduSonrasında da dönüş hazırlıklarıydı, valiz boşaltmaktı derken hiç vakit bulamadım. Tam geleceğimiz gün ne olduğunu bilmediğim bir şey alerjik reaksiyon yaptı kızımda bugün tam 1 hafta oldu ancak düzeldi. Kerevizden şüpheleniyorum inşallah odur. 1 haftadır her emmeden sonra sırtına kadar taşan kakalarla uğraştım, bugün biraz daha iyi gibi ishali geçiyor inşallah. Lekesi de çıkmıyor meretin. Bizden haberler bu şekilde. Özlemişim buraları
Of elitle kolu dısarda olunca ben yanında olmadıgım sürece gündüz uykusu diye bir sey bizde mümkün olmuyor
Dik tutup yapıyoruzEczaneden serumla enjektör aldım bi cesaret geldi foşkurtucam burnuna
Yapanlar, dik tutup mu yapıyorsunuz yan yatırıp mı?
Benimki de doğduğundan beri kolunu hafiften kundak yapsam öyle bir çabalıyor ki aşırı yorucu bir işte çalışıyor gibi ne yapıp edip çıkarmayı başarıyor sonrada öyle bir duruyor ki başardım dercesineGeceden deterjanla suya bas, sabaha kadar leke qciliyor, öyle de yıkarsın. Benimki de sıvadı bir kez
Bizim gibi kundak sevmeyen bebeleri gelsin
Bende çok korkuyordum bir kere yapınca diyeceksin ne kadar kolaymış niye bekledim bu kadar. Benimki serumu yiyor resmenEczaneden serumla enjektör aldım bi cesaret geldi foşkurtucam burnuna
Yapanlar, dik tutup mu yapıyorsunuz yan yatırıp mı?
Ben subhaneken başlayıp hatime doğru gidiyorum sizdigim yere kadarBebeği huzurlu uyumayan anneler bu duayı okumayı deneyin
Aynen daha yatağa koymadan açıyor gözleri kundak olmayıncaAy bende öyleyim ya çocuğu çok dangur dungur koyuyorum yerine galiba daha poposu yatağa değmemiş bir bakıyorum gözleri açmış bana bakıyorvalla benimki sırt üstünden yana yandan sırt üstüne dönmeye çalışıyor azda olsa beceriyor çok vaktim yok gibi
Bunu duyduğuma o kadar sevindimkisıçramalar bitsin diye dört gözle bekliyorum
Aynen cnm benim kız ilk 1 ay o kadar az kilo aldıki 3.5 kiloya falan 1.5 ayın sonunda çıktık bende çok takmıştım kafaya ama düzeldi sonraki ay, seninkide iyileşmiş önümüzdeki ay alır hiç merak etme
Bu zamane bebelerinden korkulur vallaAynen daha yatağa koymadan açıyor gözleri kundak olmayıncageçenlerde sırtüstü yatağa yatırıp tuvalete gittim geldiğimde yan dönmüştü ama nasıl yaptı bilmiyorum gaz çıkarmak için ayaklarını dikip duruyodu yanlışlıkla dönmüş olabilir
Yanlışlıkla değil yapıyorlar. Benimki de saatin yelkovani gibi dönüyorAynen daha yatağa koymadan açıyor gözleri kundak olmayıncageçenlerde sırtüstü yatağa yatırıp tuvalete gittim geldiğimde yan dönmüştü ama nasıl yaptı bilmiyorum gaz çıkarmak için ayaklarını dikip duruyodu yanlışlıkla dönmüş olabilir
Ocean D3 400lük olan bebeğe, günde kendi fısıyla 1 fıs veya kendi damlalığıyla 3 damlaKizlar acil bir sorum var
D vitamini olarak ocean D3 K2 ve vitapure vitamin var birini bana yazmıştı doktor ama unuttum hangisi benimdi bebeğe nasıl verecektik
Kundak içinde bile kaydırıyor kendiniYanlışlıkla değil yapıyorlar. Benimki de saatin yelkovani gibi dönüyorsırt üstü
Ya benim kizimda 7 gün boyunca yapmadı kakasını o kadar ikiniyor ki ve sürekli ağlıyor nerdeyse çocuk ağlamak uyumak emmek dışında bir şey yapmıyor agucuk gugucuk yok en son ppopoya sabun sürüp yaptı bugünde tam bezini açarken yaptı ama sanki doğum yapıyor öyle ikiniyor Bi baktım başka az Bi katı sonra civik geldi muhtemelen kabız ama benim kızım tek anne sütü alıyor benden mi kaynaklı bilmiyorumMerhaba kızlae ay isim değiştirenler eskiden kimdi yazsın yav resimlerden de anlayamadım ben hic dikkat etmemişim ya da beynim durdukac gündür bebemle ugrasmaktan jic buraya giremedim. Süt ürünü yumurta domates diyeti yapıyorum kanlı kakamız düzeldi cok sukur ama mukus hala devam ediyoe. Bir de kaka yapamıyor ben poposuna zeytinyag sürüyorum oyle yapıyor. Ama buna fazla alıstırmak istemiyorum ne yapcam bilmiyorum. Kalca cıkıgı için doktora gittik gecen pazartesi makatında hafid catlak varmıs ıkımmaktan krem verdi doktor kullanıyorum ay neler cekti cocugum. Cocuk alerji bölümüne ayın 13 üne randevu aldım bi de devlet hastanesinde alerji bölümüne gideceğim bakalım onlar ne diyor herhangi bir test isterlerse yaptırmıcam kan testinden baska belli coxugumun süt alerjisi var. Bu arada bebemin duygu durumu sürekli değişiyor. Gectiğimiz iki gün aynı saatte aksam 7 de bi aglamaya basladı 2 saat sustıramadım arrık sesi filan kesildi bugun de tüm gün uyudu bebem cok sukur bi sıkıntı olmadı. Bu sefer de ay niye bu kadar uyudu diyosun bu analık tuhaf bişeymiş. Bu arada 2. Ay asılarımızı olduk. Verem için 3 gün banyo yasak. Cok sukır ates vs yapmadı aşılar takipteyim. Ebemiz 3. Ayda rota var yaptırmak istersen dedi. 3. Ayınds memlekete gitmiş olcam annemlerin yanına 3. Ayda olmazsa 4. Ayda yaptırursın dedi bir ay arayla 2 doz seklinde. Alerjik bebeklere etkisini sordum bilmiyormus. Alerji doktoruna sorcam. Ebe menenjit daha önemli dedi. Menenjiti kesin yaptıracam. Hpv de 9 ve 14 yasları arasınds en etkili oluyor ona daha var kızlar okul cagında yaptırırsınız ki ben kesin yaptırcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?