2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla bende korkuyorum annem geldiğinde gündüzleri kundaksız yatırıyor güzel uyuyor ama sıçradıkça pışpışlıyoruz derin uykuya dalana kadar gece nasıl pışpışlayım daha ben yatağına yatırırken uyandırıyor kendini koyarken tetikliyorum bir şekilde refleksini çözemedim nasıl yatırmak lazım 4. Ayda sıçrama refleksinin bitmesi lazım o zaman uyanmazlar kendi kendine dönmeye başlayana kadar kundak yapacağım dönmeye başlayınca bırakırım tehlikeli olur o zaman dönüp de tosbağa gibi kalmasın bebe

Hic korkma benim buyuk oglan da 4 ay kundaklandi. Smdi bu da kundakli. O zaman daha hareketli olduklari icin sen kundakliosun o cikiyo 2 dk sonra bi bakmissin kundaksiz yatiyo

700 gr icin az mi dedi doktor? Bana az gelmedi cunku 650 gr a da normal diyo doktor
Doktor az demedi ama hasta olduğu için çok kilo alamaması normal burnu tıkalıydı emememiştir toparlar dedi. İlk ay 1.5kilo almıstı şimdi böyle alması az oluyor haliyle

Ay üzüldüm doğru düzgün emmedi bile hastayken son 2-3gündür emiyor. Doğru hiç yoktan iyidir hiç kilo almayada bilirdi en azından iyileşti artık ona şükrediyorum

Ay bende öyleyim ya çocuğu çok dangur dungur koyuyorum yerine galiba daha poposu yatağa değmemiş bir bakıyorum gözleri açmış bana bakıyor valla benimki sırt üstünden yana yandan sırt üstüne dönmeye çalışıyor azda olsa beceriyor çok vaktim yok gibi
Hic korkma benim buyuk oglan da 4 ay kundaklandi. Smdi bu da kundakli. O zaman daha hareketli olduklari icin sen kundakliosun o cikiyo 2 dk sonra bi bakmissin kundaksiz yatiyo
Bunu duyduğuma o kadar sevindimki sıçramalar bitsin diye dört gözle bekliyorum
Ay üzüldüm doğru düzgün emmedi bile hastayken son 2-3gündür emiyor. Doğru hiç yoktan iyidir hiç kilo almayada bilirdi en azından iyileşti artık ona şükrediyorum
Aynen cnm benim kız ilk 1 ay o kadar az kilo aldıki 3.5 kiloya falan 1.5 ayın sonunda çıktık bende çok takmıştım kafaya ama düzeldi sonraki ay, seninkide iyileşmiş önümüzdeki ay alır hiç merak etme

Gecmis olsun canim, zyagi icin doktoruna sor bence. Ben her seyi biraktim mukus yine duzelmedi sanirim zaman aliyor kakanin normal formuna donmesi
Tabi en az 3 hafta yapmak lazım diyeti. Yutupta bi doktır varben 37 yıllık doktorum en son care bunu öneriyorum diyor bu zamana kadar bir sakıncasını görmedim diyor

Geceden deterjanla suya bas, sabaha kadar leke qciliyor, öyle de yıkarsın. Benimki de sıvadı bir kez

Of elitle kolu dısarda olunca ben yanında olmadıgım sürece gündüz uykusu diye bir sey bizde mümkün olmuyor

Bizim gibi kundak sevmeyen bebeleri gelsin

Geceden deterjanla suya bas, sabaha kadar leke qciliyor, öyle de yıkarsın. Benimki de sıvadı bir kez

Bizim gibi kundak sevmeyen bebeleri gelsin

Benimki de doğduğundan beri kolunu hafiften kundak yapsam öyle bir çabalıyor ki aşırı yorucu bir işte çalışıyor gibi ne yapıp edip çıkarmayı başarıyor sonrada öyle bir duruyor ki başardım dercesine cikaramazsada tüm apartmanı ayağa kaldıracak güçte bağırıyor açmak zorunda kalıyorum çok istikrarlı bir bebe istediğine ulaşmak için bütün yolları deniyor

Kizlar acil bir sorum var

D vitamini olarak ocean D3 K2 ve vitapure vitamin var birini bana yazmıştı doktor ama unuttum hangisi benimdi bebeğe nasıl verecektik

Aynen daha yatağa koymadan açıyor gözleri kundak olmayınca geçenlerde sırtüstü yatağa yatırıp tuvalete gittim geldiğimde yan dönmüştü ama nasıl yaptı bilmiyorum gaz çıkarmak için ayaklarını dikip duruyodu yanlışlıkla dönmüş olabilir

Bu zamane bebelerinden korkulur valla

Yanlışlıkla değil yapıyorlar. Benimki de saatin yelkovani gibi dönüyor sırt üstü

Kizlar acil bir sorum var

D vitamini olarak ocean D3 K2 ve vitapure vitamin var birini bana yazmıştı doktor ama unuttum hangisi benimdi bebeğe nasıl verecektik
Ocean D3 400lük olan bebeğe, günde kendi fısıyla 1 fıs veya kendi damlalığıyla 3 damla
Diğerlerini bilmiyorum

Ya benim kizimda 7 gün boyunca yapmadı kakasını o kadar ikiniyor ki ve sürekli ağlıyor nerdeyse çocuk ağlamak uyumak emmek dışında bir şey yapmıyor agucuk gugucuk yok en son ppopoya sabun sürüp yaptı bugünde tam bezini açarken yaptı ama sanki doğum yapıyor öyle ikiniyor Bi baktım başka az Bi katı sonra civik geldi muhtemelen kabız ama benim kızım tek anne sütü alıyor benden mi kaynaklı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…