2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Burnuna sıktıgım serum fizyolejik heralde popodan geliyo asiri sulu kaka yapiyo cogalttigimdan beri kakasi boyle .. birde cok burun tikanikligi var genzi dolu kusagindan balgam geliyo ben anlamadim o kadarda sicak tutuyorum herseyi yapiyorum degisik koca herif gibi

Kizlar acil bir sorum var

D vitamini olarak ocean D3 K2 ve vitapure vitamin var birini bana yazmıştı doktor ama unuttum hangisi benimdi bebeğe nasıl verecektik

Bebise d vitamini baslamak gerekiyor dogumdan itibaren. Ocean d vitamini vermisti bize de 400 luk.

Ben de sadece anne sutu veriyorum ama her gun yapamiyor ikiniyor zorlaniyor sueekli pirtliyor. Keske her gun yapsa da rahatlasa bebeler

Doktor 1 çay kaşığı zeytinyağı verdiriyor

Doktora sor istersen bir de kakasını incele içinde iplik gibi incecik kirmizi çizgiler varsa o zaman sıkıntı var demek çünkü onlar kan.
Ben yumurta ve süt ürünü tüketmediğimde kaka sayısı ciddi azalıyor, kıvamı koyulasiyor su gibi olmuyor, mukus azaliyor, ,pişik olmuyor, bulantı ve gaz da azalıyor. Geçen annem Boşnak mantısını börek sanmış ondan yedim mahvoldu çocuğum

Serum genize de kaçıyor ya yutuyorlar kakasını etkiler mi bilmiyorum ama. Birde sıcak ortam sıcak ve kuru hava burnu dolduruyor soğuğun aksine. Ortamı bol bol havalandır canım. Birde daha bugun bile söyledi doktor burnunu hep yıkayacaksın tıkalı bırakma dedi. Sen yine temizlemeye devam et canım

Kızlar portakal mandalina yiyor musunuz? Gaz yapıyormuş galiba eşim almış gelmiş hastayım diye bi tane portakal yedim inşallah çok zorlanmaz bebişim. Gaz yapsa da bağışıklığını güçlendirir korur diye yedim

Bencw bebeğin bagırdakları ile alakalı tamamen. Ben normalim ama bebem yapamıyor. Daha dogrusu daha yapmayı bilmiyorlar zamanla gececek diye umut edip duruyorum ben de. 7 gğn de cok uuzn bir süre artık gelsin su 4. Aylar

Günaydın kızlar. Yine ben ve bitmeyen dertlerimle geldim. O kadar bunaldımki dayanmıyorum. Psikologa gidicem. Yeni hayatamı alışamadım yoksa kızım gerçekten çok zor bebekmi komşum yardıma gelen ablada diyorki ben iki çoçuk büyüttüm bu gerçekten çok zor bebek.memelerim taş kesti emmiyor diye
Bir haftadır emmiyor kiloda almadı bu hafta hiç bir şekilde emziremiyorum bu çoçuğu. Uyumamasını geçtim emmeyi çok koyuyor bana Napiyim nasıl ediyim bilmiyorum evrak işlerimizde hall olmuyorki gideyim memlekete napıcam nasıl baş edicem hiç bilmiyorum

Emzirme danışmanına destek alsan

Günaydın. Benim kızımda emmiyordu zorla emzirmeye çalışıyordum. Hiç kilo almadı bu ay o yüzden. Doktor mamaya başlayın dedi. Nj durumdan önce kendi inadım yüzünden çocuğu resmen aç bırakıp ağlatmışım. İşin kötü tarafı gaz sancısı diye ağlıyor dediğim her ağlaması açlıktanmış. Kendi inadım yüzünden beni emsin ille de diye tutturunca kuzum aç kalmış. Varsın emmesin. Yeter ki karnı doysun. Sağ biberon ile ver eğer o ladar sütün varsa. Benim azaldı artık rahatsız etmiyor dolmuyor da göğsüm. Biberon nereye kadar kuşlanmayacaksın bebeğin aç

Reactions: fsp
Canım biberon almıyorki Mamada alırım sorun değil veririmde amma almıyor. Sütüm sağıb kaşıkla veriyorum alıyor onda. Kaşığada alıştırmak istemiyorum. Kızımın sorunu emme istememesi Ne memeden emiyor ne biberondan

Allah Allah eds falan denesen. Parmağınla denedin mi emiyor mu parmağını? Bir de ağzına baktın mı yara falan mı var acaba?

Doktora götürdünüz mü? Emmek istememesinin bir sebebi olabilir, burun tıkanıklığı, kulak ağrısı vs gibi

Kundaga sarınca çığlığı basıyor benim ki. Eller kollar disarda olacak
Seninki ingiliz kraliyet ailesinden 1. Delirellanin oğlu ya ondan sevmiyordur tatlim toto sıkıya gelmiyo işte
Kundak yapmazsam 2 saniye falan uyuyor benimki sıçrayip uyandiriyor ya kundak candır
Sen eds denedinmi canim eds ile meme reddi yapmasi imkansiz gibi bisey
Dün bizimde yeşilimsi mukusluydu doktorum bebegin kakasinda sadece mukus varsa 8 saat önce yedigini düşün ve onu azalt dedi atiyorum 2 tabak yogurt mu yiyosun 1 e düşür dedi benimki süt ürünlerinden oluyor muhtemelen laktoz intoleransi vs olabilir dedim ama dr inek sütüne hassasiyettir dedi
Evet gaz yaparmiş doktor bana dogum yaptigimda kavun mandalina portakal yeme dedi

F Fatimeesss canim sen amerikadaydin sanirim dimi bi sorunu vardir bebeginin mutlaka neden aç aç dursun ki aci vs yiyomusun mesela sütün tadi degisiyor olabilir stresli olma alişacaksin agzinda vs yara gibi bişeyi olabilir burnu tikali olabilir bi doktora daniş bence yada online görüntülü emzirme danişmanlari ile görüş ha baktin olmuyor mama ver cocuğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…