- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Teşekkür ederimOcean D3 400lük olan bebeğe, günde kendi fısıyla 1 fıs veya kendi damlalığıyla 3 damla
Diğerlerini bilmiyorum
Kizlar acil bir sorum var
D vitamini olarak ocean D3 K2 ve vitapure vitamin var birini bana yazmıştı doktor ama unuttum hangisi benimdi bebeğe nasıl verecektik
Ben de sadece anne sutu veriyorum ama her gun yapamiyor ikiniyor zorlaniyor sueekli pirtliyor. Keske her gun yapsa da rahatlasa bebelerYa benim kizimda 7 gün boyunca yapmadı kakasını o kadar ikiniyor ki ve sürekli ağlıyor nerdeyse çocuk ağlamak uyumak emmek dışında bir şey yapmıyor agucuk gugucuk yok en son ppopoya sabun sürüp yaptı bugünde tam bezini açarken yaptı ama sanki doğum yapıyor öyle ikiniyor Bi baktım başka az Bi katı sonra civik geldi muhtemelen kabız ama benim kızım tek anne sütü alıyor benden mi kaynaklı bilmiyorum
Bende bendeBen subhaneken başlayıp hatime doğru gidiyorum sizdigim yere kadar
Doktor 1 çay kaşığı zeytinyağı verdiriyorYa benim kizimda 7 gün boyunca yapmadı kakasını o kadar ikiniyor ki ve sürekli ağlıyor nerdeyse çocuk ağlamak uyumak emmek dışında bir şey yapmıyor agucuk gugucuk yok en son ppopoya sabun sürüp yaptı bugünde tam bezini açarken yaptı ama sanki doğum yapıyor öyle ikiniyor Bi baktım başka az Bi katı sonra civik geldi muhtemelen kabız ama benim kızım tek anne sütü alıyor benden mi kaynaklı bilmiyorum
Doktora sor istersen bir de kakasını incele içinde iplik gibi incecik kirmizi çizgiler varsa o zaman sıkıntı var demek çünkü onlar kan.Kızımın kakası zaten hep mukusluydu ama kilo alımı iyi ve gaz sancısı yoktu, doktor tek başına bir şey ifade etmez demişti. Ama son günlerde o mukus bazen yeşil yeşil oluyor ve mukus miktarı artıyor. Alerjimsi bir şeyleri var herhalde zaten ama ondan mıdır yoksa bir enfeksiyon filan olabilir mi, doktora sorsam mı?
D3 k2 bebeğe verilmiyor biliyorum canım bende sormuştum doktora sakın vermiyoruz demiştiKizlar acil bir sorum var
D vitamini olarak ocean D3 K2 ve vitapure vitamin var birini bana yazmıştı doktor ama unuttum hangisi benimdi bebeğe nasıl verecektik
Serum genize de kaçıyor ya yutuyorlar kakasını etkiler mi bilmiyorum ama. Birde sıcak ortam sıcak ve kuru hava burnu dolduruyor soğuğun aksine. Ortamı bol bol havalandır canım. Birde daha bugun bile söyledi doktor burnunu hep yıkayacaksın tıkalı bırakma dedi. Sen yine temizlemeye devam et canımBurnuna sıktıgım serum fizyolejik heralde popodan geliyo asiri sulu kaka yapiyo cogalttigimdan beri kakasi boyle .. birde cok burun tikanikligi var genzi dolu kusagindan balgam geliyo ben anlamadim o kadarda sicak tutuyorum herseyi yapiyorum degisik koca herif gibi
Bencw bebeğin bagırdakları ile alakalı tamamen. Ben normalim ama bebem yapamıyor. Daha dogrusu daha yapmayı bilmiyorlar zamanla gececek diye umut edip duruyorum ben de. 7 gğn de cok uuzn bir süre artık gelsin su 4. AylarYa benim kizimda 7 gün boyunca yapmadı kakasını o kadar ikiniyor ki ve sürekli ağlıyor nerdeyse çocuk ağlamak uyumak emmek dışında bir şey yapmıyor agucuk gugucuk yok en son ppopoya sabun sürüp yaptı bugünde tam bezini açarken yaptı ama sanki doğum yapıyor öyle ikiniyor Bi baktım başka az Bi katı sonra civik geldi muhtemelen kabız ama benim kızım tek anne sütü alıyor benden mi kaynaklı bilmiyorum
Emzirme danışmanına destek alsanGünaydın kızlar. Yine ben ve bitmeyen dertlerimle geldim. O kadar bunaldımki dayanmıyorum. Psikologa gidicem. Yeni hayatamı alışamadım yoksa kızım gerçekten çok zor bebekmikomşum yardıma gelen ablada diyorki ben iki çoçuk büyüttüm bu gerçekten çok zor bebek.memelerim taş kesti emmiyor diye
Bir haftadır emmiyor kiloda almadı bu haftahiç bir şekilde emziremiyorum bu çoçuğu. Uyumamasını geçtim emmeyi çok koyuyor bana Napiyim nasıl ediyim bilmiyorum evrak işlerimizde hall olmuyorki gideyim memlekete napıcam nasıl baş edicem hiç bilmiyorum
Günaydın. Benim kızımda emmiyordu zorla emzirmeye çalışıyordum. Hiç kilo almadı bu ay o yüzden. Doktor mamaya başlayın dedi. Nj durumdan önce kendi inadım yüzünden çocuğu resmen aç bırakıp ağlatmışım. İşin kötü tarafı gaz sancısı diye ağlıyor dediğim her ağlaması açlıktanmış. Kendi inadım yüzünden beni emsin ille de diye tutturunca kuzum aç kalmış. Varsın emmesin. Yeter ki karnı doysun. Sağ biberon ile ver eğer o ladar sütün varsa. Benim azaldı artık rahatsız etmiyor dolmuyor da göğsüm. Biberon nereye kadar kuşlanmayacaksın bebeğin açGünaydın kızlar. Yine ben ve bitmeyen dertlerimle geldim. O kadar bunaldımki dayanmıyorum. Psikologa gidicem. Yeni hayatamı alışamadım yoksa kızım gerçekten çok zor bebekmikomşum yardıma gelen ablada diyorki ben iki çoçuk büyüttüm bu gerçekten çok zor bebek.memelerim taş kesti emmiyor diye
Bir haftadır emmiyor kiloda almadı bu haftahiç bir şekilde emziremiyorum bu çoçuğu. Uyumamasını geçtim emmeyi çok koyuyor bana Napiyim nasıl ediyim bilmiyorum evrak işlerimizde hall olmuyorki gideyim memlekete napıcam nasıl baş edicem hiç bilmiyorum
Canım biberon almıyorkiGünaydın. Benim kızımda emmiyordu zorla emzirmeye çalışıyordum. Hiç kilo almadı bu ay o yüzden. Doktor mamaya başlayın dedi. Nj durumdan önce kendi inadım yüzünden çocuğu resmen aç bırakıp ağlatmışım. İşin kötü tarafı gaz sancısı diye ağlıyor dediğim her ağlaması açlıktanmış. Kendi inadım yüzünden beni emsin ille de diye tutturunca kuzum aç kalmış. Varsın emmesin. Yeter ki karnı doysun. Sağ biberon ile ver eğer o ladar sütün varsa. Benim azaldı artık rahatsız etmiyor dolmuyor da göğsüm. Biberon nereye kadar kuşlanmayacaksın bebeğin aç
Öyle yapıcam canım. Araştırıyorum bakalım hangisi iyise artıkEmzirme danışmanına destek alsan
Allah Allah eds falan denesen. Parmağınla denedin mi emiyor mu parmağını? Bir de ağzına baktın mı yara falan mı var acaba?Canım biberon almıyorkiMamada alırım sorun değil veririmde amma almıyor. Sütüm sağıb kaşıkla veriyorum alıyor onda. Kaşığada alıştırmak istemiyorum. Kızımın sorunu emme istememesi Ne memeden emiyor ne biberondan
Doktora götürdünüz mü? Emmek istememesinin bir sebebi olabilir, burun tıkanıklığı, kulak ağrısı vs gibiCanım biberon almıyorkiMamada alırım sorun değil veririmde amma almıyor. Sütüm sağıb kaşıkla veriyorum alıyor onda. Kaşığada alıştırmak istemiyorum. Kızımın sorunu emme istememesi Ne memeden emiyor ne biberondan
Seninki ingiliz kraliyet ailesinden 1. Delirellanin oğlu ya ondan sevmiyordur tatlimKundaga sarınca çığlığı basıyor benim ki. Eller kollar disarda olacak
Kundak yapmazsam 2 saniye falan uyuyor benimki sıçrayip uyandiriyor ya kundak candırBenimki kundağa bayılıyodu ama artık huzursuzlanmaya başladı mızırdanıyor kundak yaparken artıkbide ne kadar sıkı sararsam sarayım bir şekilde onu gevşetip elleri dışarı çıkarmayı başarıyor yakında bende yapamıcam heralde ama hiç kundaksız gece uykusuna yatırmadım sıçrayıp kendini uyandırır mı bilmiyorum
Sen eds denedinmi canim eds ile meme reddi yapmasi imkansiz gibi biseyEskiden silikon ucu ile emiyor diye şikayet ediyordum. Şimdi emsin diye yalvarıyorum. Sanırım tamamen buraktı. Ne yapsam olmuyor. Emmiyor beni. Manuel pompa ile sağıyorum ama en fazla iki göğüsten 60cc çıkıyor. Moralim çok bozuk.
Dün bizimde yeşilimsi mukusluydu doktorum bebegin kakasinda sadece mukus varsa 8 saat önce yedigini düşün ve onu azalt dedi atiyorum 2 tabak yogurt mu yiyosun 1 e düşür dedi benimki süt ürünlerinden oluyor muhtemelen laktoz intoleransi vs olabilir dedim ama dr inek sütüne hassasiyettir dediKızımın kakası zaten hep mukusluydu ama kilo alımı iyi ve gaz sancısı yoktu, doktor tek başına bir şey ifade etmez demişti. Ama son günlerde o mukus bazen yeşil yeşil oluyor ve mukus miktarı artıyor. Alerjimsi bir şeyleri var herhalde zaten ama ondan mıdır yoksa bir enfeksiyon filan olabilir mi, doktora sorsam mı?
Evet gaz yaparmiş doktor bana dogum yaptigimda kavun mandalina portakal yeme dediKızlar portakal mandalina yiyor musunuz? Gaz yapıyormuş galiba eşim almış gelmiş hastayım diye bi tane portakal yedim inşallah çok zorlanmaz bebişim. Gaz yapsa da bağışıklığını güçlendirir korur diye yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?