- 22 Ocak 2015
- 1.206
- 842
- 123
- 33
Sağıp ver sütünü göğüsün de rahat eder. Yada biberonu da almıyorsa sağ buzluğa koy ilerde mama yaparken kendi sütünü kullanırsınGünaydın kızlar. Yine ben ve bitmeyen dertlerimle geldim. O kadar bunaldımki dayanmıyorum. Psikologa gidicem. Yeni hayatamı alışamadım yoksa kızım gerçekten çok zor bebekmikomşum yardıma gelen ablada diyorki ben iki çoçuk büyüttüm bu gerçekten çok zor bebek.memelerim taş kesti emmiyor diye
Bir haftadır emmiyor kiloda almadı bu haftahiç bir şekilde emziremiyorum bu çoçuğu. Uyumamasını geçtim emmeyi çok koyuyor bana Napiyim nasıl ediyim bilmiyorum evrak işlerimizde hall olmuyorki gideyim memlekete napıcam nasıl baş edicem hiç bilmiyorum
canım biberom alsa mamayı veririmde almıyorki onuda itiyor ağzıyla. Yok kız ne Amerikası keşkeF Fatimeesss canim sen amerikadaydin sanirim dimi bi sorunu vardir bebeginin mutlaka neden aç aç dursun ki aci vs yiyomusun mesela sütün tadi degisiyor olabilir stresli olma alişacaksin agzinda vs yara gibi bişeyi olabilir burnu tikali olabilir bi doktora daniş bence yada online görüntülü emzirme danişmanlari ile görüş ha baktin olmuyor mama ver cocuğa
Sık sık havalandiriyorum ama fazla yapamam bu seferdr üsütüp kusuyor ankara sogudu cunku surekli yikiyorum temizliyorum dolu birakmam biran once bitse bu burun isi dicem kıs geldiSerum genize de kaçıyor ya yutuyorlar kakasını etkiler mi bilmiyorum ama. Birde sıcak ortam sıcak ve kuru hava burnu dolduruyor soğuğun aksine. Ortamı bol bol havalandır canım. Birde daha bugun bile söyledi doktor burnunu hep yıkayacaksın tıkalı bırakma dedi. Sen yine temizlemeye devam et canım
Ahahahah sorma, azıcık çiş yapsa daha bezde renk değişimi minicikken ağlıyor. Bez dayanmıyor vallaSeninki ingiliz kraliyet ailesinden 1. Delirellanin oğlu ya ondan sevmiyordur tatlimtoto sıkıya gelmiyo işte
Kundak yapmazsam 2 saniye falan uyuyor benimki sıçrayip uyandiriyor ya kundak candır
Sen eds denedinmi canim eds ile meme reddi yapmasi imkansiz gibi bisey
Dün bizimde yeşilimsi mukusluydu doktorum bebegin kakasinda sadece mukus varsa 8 saat önce yedigini düşün ve onu azalt dedi atiyorum 2 tabak yogurt mu yiyosun 1 e düşür dedi benimki süt ürünlerinden oluyor muhtemelen laktoz intoleransi vs olabilir dedim ama dr inek sütüne hassasiyettir dedi
Evet gaz yaparmiş doktor bana dogum yaptigimda kavun mandalina portakal yeme dedi
Kız ne meyvesi yicez biz portakal mandalina mevsimi hadi bakalım. Evdekiler bitene kadar yiyim bari az az eskisi kadar zorlanmıyor gaz çıkarırken baktım kötü oluyo keserim napimSeninki ingiliz kraliyet ailesinden 1. Delirellanin oğlu ya ondan sevmiyordur tatlimtoto sıkıya gelmiyo işte
Kundak yapmazsam 2 saniye falan uyuyor benimki sıçrayip uyandiriyor ya kundak candır
Sen eds denedinmi canim eds ile meme reddi yapmasi imkansiz gibi bisey
Dün bizimde yeşilimsi mukusluydu doktorum bebegin kakasinda sadece mukus varsa 8 saat önce yedigini düşün ve onu azalt dedi atiyorum 2 tabak yogurt mu yiyosun 1 e düşür dedi benimki süt ürünlerinden oluyor muhtemelen laktoz intoleransi vs olabilir dedim ama dr inek sütüne hassasiyettir dedi
Evet gaz yaparmiş doktor bana dogum yaptigimda kavun mandalina portakal yeme dedi
Hemen olmayabilir canim. Ates de olmayabilir. Benim buyuk oglumda ates vs yapmamisti. Yara izi de durup durup sonra cikabiliyo. Hemen cikip uzun sure gitmeyebiliyo. Gidip 3 ay sonra yeniden yara olabiliyo. Endiselenme yaniKızlar verem aşısından sonra kolunda hiç yara mara bişey olmadı bugün 4.gün, ateş de olmadı, niye böyle oldu ki?
Ben amcamdan elektrikli ısıtıcı aldım sırf banyo için vallaKizlar ya havalar soğudu ya malum bebekleri nasıl yıkıyorsunuz ev soğuk ya. İki günde bir mi.yikiyosonuz hala
Bende epidural normal yaptım bende de aynı durum var suanda. Sanırım epiduralden kaynaklı bilemedimBide sezeryan olanlar benim belim tutulmuscasina hala.agriyo gece bebeği.kucagima almakta bile.gucluk çekiyorum boyun tutulursa donduremezsin ya başına aynı öyle belim sizde aynı durumu yaşayan var mı
Spinal anestezi oldum, bebek kilo aldıkça belim sırtım kopuyorBende epidural normal yaptım bende de aynı durum var suanda. Sanırım epiduralden kaynaklı bilemedim
AlerjiKızlar kakada mukus olması muhabetti çok geçmişti o neden oluyorki bugün biraz fark ettim
A aaa yara mı olması lazım? Bizde de yok yara izi falan olmazsa nolur tutmadı mı demek tekrar mı yaparlarHemen olmayabilir canim. Ates de olmayabilir. Benim buyuk oglumda ates vs yapmamisti. Yara izi de durup durup sonra cikabiliyo. Hemen cikip uzun sure gitmeyebiliyo. Gidip 3 ay sonra yeniden yara olabiliyo. Endiselenme yani
Ay baskasiydi o zaman o biberonu da almiyosa baska sıkıntı var doktora git bence@dn
canım biberom alsa mamayı veririmde almıyorki onuda itiyor ağzıyla. Yok kız ne Amerikası keşkeTürkiyedeyim ben
Bebiş instagramds parodi anne diye sayda var takipnetntam senlik
Garibim ya yükselen başakmi bu benim bebik gibiAhahahah sorma, azıcık çiş yapsa daha bezde renk değişimi minicikken ağlıyor. Bez dayanmıyor valla
Haberi yok kraliyet sarayinda değil mahalle apartmanın doğdu
3günde bir isitici ile isitip yikiyorumKizlar ya havalar soğudu ya malum bebekleri nasıl yıkıyorsunuz ev soğuk ya. İki günde bir mi.yikiyosonuz hala
Kuzenin omurilik doktoru prof. Belden vurulan igne ile bel agrisinin alakasi yok gebelikte gobek buyudukce hasar oluyor diyorBide sezeryan olanlar benim belim tutulmuscasina hala.agriyo gece bebeği.kucagima almakta bile.gucluk çekiyorum boyun tutulursa donduremezsin ya başına aynı öyle belim sizde aynı durumu yaşayan var mı
Sadece mukus varsa cok umursamaKızlar kakada mukus olması muhabetti çok geçmişti o neden oluyorki bugün biraz fark ettim
Banyoda elektrikli petek yakıyorum banyo yaptırmadan önce ama tabi hergün yıkamıyorumKizlar ya havalar soğudu ya malum bebekleri nasıl yıkıyorsunuz ev soğuk ya. İki günde bir mi.yikiyosonuz hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?