2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sağıp ver sütünü göğüsün de rahat eder. Yada biberonu da almıyorsa sağ buzluğa koy ilerde mama yaparken kendi sütünü kullanırsın

Kızlar yeni yeni süt sağıp buzluğa atıyorum. Sağdıklarımı poşete koyup derindondurucuya koyuyordum ama poşetin içindeki havanın alınması gerekiyormuş almadım hiçbir şey olur mu şimdiye kadar koyduklarıma derindondurucunun bi çekmecesini ayırdım sütler için orda saklıyorum

@dn
canım biberom alsa mamayı veririmde almıyorki onuda itiyor ağzıyla. Yok kız ne Amerikası keşke Türkiyedeyim ben

Sık sık havalandiriyorum ama fazla yapamam bu seferdr üsütüp kusuyor ankara sogudu cunku surekli yikiyorum temizliyorum dolu birakmam biran once bitse bu burun isi dicem kıs geldi

Ahahahah sorma, azıcık çiş yapsa daha bezde renk değişimi minicikken ağlıyor. Bez dayanmıyor valla

Haberi yok kraliyet sarayinda değil mahalle apartmanın doğdu

Kız ne meyvesi yicez biz portakal mandalina mevsimi hadi bakalım. Evdekiler bitene kadar yiyim bari az az eskisi kadar zorlanmıyor gaz çıkarırken baktım kötü oluyo keserim napim

Kizlar ya havalar soğudu ya malum bebekleri nasıl yıkıyorsunuz ev soğuk ya. İki günde bir mi.yikiyosonuz hala

Bide sezeryan olanlar benim belim tutulmuscasina hala.agriyo gece bebeği.kucagima almakta bile.gucluk çekiyorum boyun tutulursa donduremezsin ya başına aynı öyle belim sizde aynı durumu yaşayan var mı

Kızlar verem aşısından sonra kolunda hiç yara mara bişey olmadı bugün 4.gün, ateş de olmadı, niye böyle oldu ki?

Kızlar verem aşısından sonra kolunda hiç yara mara bişey olmadı bugün 4.gün, ateş de olmadı, niye böyle oldu ki?
Hemen olmayabilir canim. Ates de olmayabilir. Benim buyuk oglumda ates vs yapmamisti. Yara izi de durup durup sonra cikabiliyo. Hemen cikip uzun sure gitmeyebiliyo. Gidip 3 ay sonra yeniden yara olabiliyo. Endiselenme yani

Bide sezeryan olanlar benim belim tutulmuscasina hala.agriyo gece bebeği.kucagima almakta bile.gucluk çekiyorum boyun tutulursa donduremezsin ya başına aynı öyle belim sizde aynı durumu yaşayan var mı
Bende epidural normal yaptım bende de aynı durum var suanda. Sanırım epiduralden kaynaklı bilemedim

Kızlar kakada mukus olması muhabetti çok geçmişti o neden oluyorki bugün biraz fark ettim

Hemen olmayabilir canim. Ates de olmayabilir. Benim buyuk oglumda ates vs yapmamisti. Yara izi de durup durup sonra cikabiliyo. Hemen cikip uzun sure gitmeyebiliyo. Gidip 3 ay sonra yeniden yara olabiliyo. Endiselenme yani
A aaa yara mı olması lazım? Bizde de yok yara izi falan olmazsa nolur tutmadı mı demek tekrar mı yaparlar

@dn

canım biberom alsa mamayı veririmde almıyorki onuda itiyor ağzıyla. Yok kız ne Amerikası keşke Türkiyedeyim ben
Ay baskasiydi o zaman o biberonu da almiyosa baska sıkıntı var doktora git bence
Bebiş instagramds parodi anne diye sayda var takipnetntam senlik
Ahahahah sorma, azıcık çiş yapsa daha bezde renk değişimi minicikken ağlıyor. Bez dayanmıyor valla

Haberi yok kraliyet sarayinda değil mahalle apartmanın doğdu
Garibim ya yükselen başakmi bu benim bebik gibi
Kizlar ya havalar soğudu ya malum bebekleri nasıl yıkıyorsunuz ev soğuk ya. İki günde bir mi.yikiyosonuz hala
3günde bir isitici ile isitip yikiyorum
Kuzenin omurilik doktoru prof. Belden vurulan igne ile bel agrisinin alakasi yok gebelikte gobek buyudukce hasar oluyor diyor
Kızlar kakada mukus olması muhabetti çok geçmişti o neden oluyorki bugün biraz fark ettim
Sadece mukus varsa cok umursama

Benim bebeye 40 indan sonra bir sey oldu ya. Cok aglamaya basladi, gaz sancisi cekiyor sanki rahat uyutamiyoruz hic hep kucakta durmak istiyor, kucakta uyumak istiyor. Bi de aglamalar cogunlukla aksamlari, kolik mi diye dusunmeden edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…