2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de öyle ya neden acaba napsam bir taraf boş

Bende epidural normal yaptım bende de aynı durum var suanda. Sanırım epiduralden kaynaklı bilemedim
Hanimlar epiduralden degil o. Havalar sogudu gece emzirmeye kalkinca usuyoruz ondan. Gece mutlaka yaninizda bi ceket bisi bulundurun kalkinca hemen giyin. Ilkinde ben de epiduralden sanmistim aunisini yasayip doktor bana bole dedi bunda giyyorum sıkıntım yok

A aaa yara mı olması lazım? Bizde de yok yara izi falan olmazsa nolur tutmadı mı demek tekrar mı yaparlar
Acele etmeyiiiin. Olacak. 2 yasina kadar bi geciyo bi geliyo. Benim oglanda 3 gundur bisi yokti bugun hafif kizarik mesela. Sadece kabuk enfeksiyon gibi goruntu falan olunca elinizi surup kaldirmayin o kabigu kendi dussun

Kızlar emzirirken hemoroid oldunuz mu? Hangi ilaçlar güvenli biliginiz var mı?

Acele etmeyiiiin. Olacak. 2 yasina kadar bi geciyo bi geliyo. Benim oglanda 3 gundur bisi yokti bugun hafif kizarik mesela. Sadece kabuk enfeksiyon gibi goruntu falan olunca elinizi surup kaldirmayin o kabigu kendi dussun
Anaa ne acaip bişey bee nasıl olabiliyo sonradan bi gelip bi gidiyo durup dururken kabuk bağlıyo falan çok değişik bir takım şaşkınlıklar içindeyim şu an naaptılar benim çocuuuma

Doktor az demedi ama hasta olduğu için çok kilo alamaması normal burnu tıkalıydı emememiştir toparlar dedi. İlk ay 1.5kilo almıstı şimdi böyle alması az oluyor haliyle
İlk ay 1,5 kg aldıysa sindi 700 gr'i sorun etme bence. Zaten ortalama 750 Gr değil mi bu aylarda? Hem hastaymış emememiş sebebi de belli yani. Önemli olan 5. Ayda doğum kilosunu 2'ye katlaması. Bir ay az alır bir ay fazla dengeyi bulur.
Uykuluyken vermeyi dene. Oğlum 3-4 aylıkken meme reddi yaşamıştık yaklaşık 1 ay kadar biberon hiç kullanmama rağmen emzirmek isteyince kıyameti kopariyordu, hep uykuluyken emzirdim ne olduğunu anlamadan karnı doymuş oluyordu.

Benim bebeye 40 indan sonra bir sey oldu ya. Cok aglamaya basladi, gaz sancisi cekiyor sanki rahat uyutamiyoruz hic hep kucakta durmak istiyor, kucakta uyumak istiyor. Bi de aglamalar cogunlukla aksamlari, kolik mi diye dusunmeden edemiyorum.
40 sonrası atak, Atak sonrasi ayarlar bozuldu bizde de. Huzursuz hep, alt temiz karnı tok, yine de meme duye ağlıyor misal. Mama verince dd içmiyor.

Bide sezeryan olanlar benim belim tutulmuscasina hala.agriyo gece bebeği.kucagima almakta bile.gucluk çekiyorum boyun tutulursa donduremezsin ya başına aynı öyle belim sizde aynı durumu yaşayan var mı
Benim de karnım ağrıyor elim değse bile ağrıyor sanki içine taş doldurmuşlar yapmış olabilirler mi

40 sonrası atak, Atak sonrasi ayarlar bozuldu bizde de. Huzursuz hep, alt temiz karnı tok, yine de meme duye ağlıyor misal. Mama verince dd içmiyor.
Benim bebemde düne kadar o kadar akıllı bir bebeydi ki anlatamam nolduysa dün oldu atak gunu dün başladı galiba hiç uyumuyor mamayı yemiyor biberonu diliyle itiyor sadece meme istiyor ona da kızıyor homurdaniyor çünkü sütüm cidden çok azaldı birde mastit oldum bir gogsumde ki sertliği açamadım ateşim yok , kızarıklık vardı geçti ama sertlik duruyor neler yaptım olmuyor açılmıyor

Ataktan sonra bozuldu benimki de. Sık emzir, emmez ise sen sağ süt kalmasın memede. Valla ben kafayı yemiş durumdayım, duzelmezse baktım olmayacak EDS ile mamayi memeden vereceğim bunca zaman sonra. Dertlerinin mama açlık olduğunu da sanmıyorum. Annede takilmak istiyorlar bence ama takılırken sute de takılıyor. Bir de bugün şunu farkettim, silikon kullanan anneler sizde de aynı durum olabilir. Emiyor hararetle, yoruluyor, bakıyorum silikonda süt yok diğer memeye geciyirdum.ama bugün elimle kontrol ettim e süt geliyor sıkınca? Yorulunca güçlü mü çekmiyor da boşuna diğer memeye geçiyorum dedim.

Mama değiştin mi? Ben aptamil veriyordum 3 haftadır hipp veriyorum, kusma da arttı, mamadan dolayı mı istemiyor acaba diyorum. Sende değişiklik var mi

Sık emziriyorum onda problem yok şuan bile süt sağiyorum önce emziriyorum sonra uykudayken mama yapıyorum sonra sagiyordum rutinimiz böyleydi şimdiye kadar hiç problem olmadı oğlum biraz fazla istahliydi o yüzden mamayida yiyordu şimdi diliyle itiyor ya valla açta olsa almıyor şuan sütümü artırmak için ugrasamiyorum göğsüm düzelsin diye uğraşıyorum
Ben mamayı değiştirmedim Aptamil çok gaz yapıyor kızımdan biliyorum hiç kullanmadım o yüzden hipp combiotik kullanıyorum kusması yok çok şükür
Sen ilk hipp kullanıyordun neden aptamile geçtin belki mamayı degistirdigin için kusuyor olabilir Aptamil alıp tekrar dene olmazsa icine bir ölçek hipp bitene kadar katarsin sütünu sagip ver benimki sadece anne sütü istiyor ama yetmiyor şuan sütü biberonla da olsa içiyor birde ağzını yalıyor eşime diyorum ki sütlü bir süt annesi bul ben dinlenemiyorum ki akşama kadar birşey yiyemiyorum vakit bulamıyorum

Sırf süt sağmak mastit olmamak için Ataşehir'de hastane tipi makina kiraladık yine mastit oldum önceden bir iki saat gecsede mastit olmuyordum çok kötü oldu yaa

Çok geçmiş olsun. Canım menenjit aşısını kaçıncı ayda yaptıracaksın peki?

Bilmiyorum ki. Soruyu tam anlamadım o yüzden sormuştum. Ama sen doktoruna sor mutlaka
Ben de ikisinin arasında bir fark oluyor da ona göre cevap vericen diye bekliyorum dünden beri
Doktor whatsappına acil durumlar dışında mesai saati dışında mesaj atmayın yazmış, kakanın rengi çok acil değildir heralde diye dün soramadım bugün yazıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…