Aa gerçekten mi demek ondanmış içim rahatladı resmen suanHanimlar epiduralden degil o. Havalar sogudu gece emzirmeye kalkinca usuyoruz ondan. Gece mutlaka yaninizda bi ceket bisi bulundurun kalkinca hemen giyin. Ilkinde ben de epiduralden sanmistim aunisini yasayip doktor bana bole dedi bunda giyyorum sıkıntım yok
Ya özür dilerim. Valla bilsem söylerdim. Ama ilk defa duydum dediğini. Mukusun alerji belirtisi olduğunu biliyorum ama mukus kısmının yeşil olup diğer kısmın farklı renk olması neden olur bilmiyorum.Ben de ikisinin arasında bir fark oluyor da ona göre cevap vericen diye bekliyorum dünden beri
Doktor whatsappına acil durumlar dışında mesai saati dışında mesaj atmayın yazmış, kakanın rengi çok acil değildir heralde diye dün soramadımbugün yazıcam
Ona daha vae dedi hemsire bi dahakı geldiğinde konusıruz dedi valla hangi ay bılmiyorum kiÇok geçmiş olsun. Canım menenjit aşısını kaçıncı ayda yaptıracaksın peki?
Gece uyurken vermeye calıs meme reddi olan bir arkadasım gece vererek alıstırmıs gündüz hic istwmemiş bebeği ac gezmis gece vererek alıstırmıs geri. Ama 4 5 aylıkmıs onun bebeğiGünaydın kızlar. Yine ben ve bitmeyen dertlerimle geldim. O kadar bunaldımki dayanmıyorum. Psikologa gidicem. Yeni hayatamı alışamadım yoksa kızım gerçekten çok zor bebekmikomşum yardıma gelen ablada diyorki ben iki çoçuk büyüttüm bu gerçekten çok zor bebek.memelerim taş kesti emmiyor diye
Bir haftadır emmiyor kiloda almadı bu haftahiç bir şekilde emziremiyorum bu çoçuğu. Uyumamasını geçtim emmeyi çok koyuyor bana Napiyim nasıl ediyim bilmiyorum evrak işlerimizde hall olmuyorki gideyim memlekete napıcam nasıl baş edicem hiç bilmiyorum
İkisi bir arafa olursa önsüt sonsut dengesizliği diyorlar devam etmezae yeşil kaka sıkıntı olmaz. Bizimkinin alerjisi oldugu halde hic yesil kakası olmadı. Sen kimdin kız bu aradaYa özür dilerim. Valla bilsem söylerdim. Ama ilk defa duydum dediğini. Mukusun alerji belirtisi olduğunu biliyorum ama mukus kısmının yeşil olup diğer kısmın farklı renk olması neden olur bilmiyorum.
Benim kızım bir ara hep yeşil yapıyordu. Şimdi çok az beni emdiği için(ona da emmek denirse tabi) sarı yapıyor. Mamadan dolayı herhalde. Kız söylersem ifşa olurum yav.İkisi bir arafa olursa önsüt sonsut dengesizliği diyorlar devam etmezae yeşil kaka sıkıntı olmaz. Bizimkinin alerjisi oldugu halde hic yesil kakası olmadı. Sen kimdin kız bu arada
Bebeğiniz mama yiyor muBen de ikisinin arasında bir fark oluyor da ona göre cevap vericen diye bekliyorum dünden beri
Doktor whatsappına acil durumlar dışında mesai saati dışında mesaj atmayın yazmış, kakanın rengi çok acil değildir heralde diye dün soramadımbugün yazıcam
Yok hayır sadece anne sütüBebeğiniz mama yiyor mu
Merhaba kızlae ay isim değiştirenler eskiden kimdi yazsın yav resimlerden de anlayamadım ben hic dikkat etmemişim ya da beynim durdukac gündür bebemle ugrasmaktan jic buraya giremedim. Süt ürünü yumurta domates diyeti yapıyorum kanlı kakamız düzeldi cok sukur ama mukus hala devam ediyoe. Bir de kaka yapamıyor ben poposuna zeytinyag sürüyorum oyle yapıyor. Ama buna fazla alıstırmak istemiyorum ne yapcam bilmiyorum. Kalca cıkıgı için doktora gittik gecen pazartesi makatında hafid catlak varmıs ıkımmaktan krem verdi doktor kullanıyorum ay neler cekti cocugum. Cocuk alerji bölümüne ayın 13 üne randevu aldım bi de devlet hastanesinde alerji bölümüne gideceğim bakalım onlar ne diyor herhangi bir test isterlerse yaptırmıcam kan testinden baska belli coxugumun süt alerjisi var. Bu arada bebemin duygu durumu sürekli değişiyor. Gectiğimiz iki gün aynı saatte aksam 7 de bi aglamaya basladı 2 saat sustıramadım arrık sesi filan kesildi bugun de tüm gün uyudu bebem cok sukur bi sıkıntı olmadı. Bu sefer de ay niye bu kadar uyudu diyosun bu analık tuhaf bişeymiş. Bu arada 2. Ay asılarımızı olduk. Verem için 3 gün banyo yasak. Cok sukır ates vs yapmadı aşılar takipteyim. Ebemiz 3. Ayda rota var yaptırmak istersen dedi. 3. Ayınds memlekete gitmiş olcam annemlerin yanına 3. Ayda olmazsa 4. Ayda yaptırursın dedi bir ay arayla 2 doz seklinde. Alerjik bebeklere etkisini sordum bilmiyormus. Alerji doktoruna sorcam. Ebe menenjit daha önemli dedi. Menenjiti kesin yaptıracam. Hpv de 9 ve 14 yasları arasınds en etkili oluyor ona daha var kızlar okul cagında yaptırırsınız ki ben kesin yaptırcam.
Sık emziriyorum onda problem yok şuan bile süt sağiyorum önce emziriyorum sonra uykudayken mama yapıyorum sonra sagiyordum rutinimiz böyleydi şimdiye kadar hiç problem olmadı oğlum biraz fazla istahliydi o yüzden mamayida yiyordu şimdi diliyle itiyor ya valla açta olsa almıyor şuan sütümü artırmak için ugrasamiyorum göğsüm düzelsin diye uğraşıyorum
Ben mamayı değiştirmedim Aptamil çok gaz yapıyor kızımdan biliyorum hiç kullanmadım o yüzden hipp combiotik kullanıyorum kusması yok çok şükür
Sen ilk hipp kullanıyordun neden aptamile geçtin belki mamayı degistirdigin için kusuyor olabilir Aptamil alıp tekrar dene olmazsa icine bir ölçek hipp bitene kadar katarsin sütünu sagip ver benimki sadece anne sütü istiyor ama yetmiyor şuansütü biberonla da olsa içiyor birde ağzını yalıyor eşime diyorum ki sütlü bir süt annesi bul ben dinlenemiyorum ki akşama kadar birşey yiyemiyorum vakit bulamıyorum
Sicakca ılık duş al, memeye masaj yap şu altında kanalları açıp sütün gelmesini sagliyorSırf süt sağmak mastit olmamak için Ataşehir'de hastane tipi makina kiraladık yine mastit oldumönceden bir iki saat gecsede mastit olmuyordum çok kötü oldu yaa
Mustela nin göğüs balsami var, rahatlatan. Bunu alabilirsin, doktoruna da sorabilirsin.Kızlar bebeğim çök öksürüyo. Burnu tıkalı öksürüyo doktorda bir şey yazamam demişne yapıyım ben ya çoçuk öksürmekten bir hal oldu
Yok ya, kizimda hiç yara olmadı. Acaba tutmadi mı diye endiselenmistim hatta. Yara olmayan da oluyormuş.Acele etmeyiiiin. Olacak. 2 yasina kadar bi geciyo bi geliyo. Benim oglanda 3 gundur bisi yokti bugun hafif kizarik mesela. Sadece kabuk enfeksiyon gibi goruntu falan olunca elinizi surup kaldirmayin o kabigu kendi dussun
Hep mi ağızda aciktiginda veya doymadığınız mi ?Selam kızlar, kuzuların eller ağızda mı bakalım? Bizimki sürekli yumruk yapıp sokuyor diş mi acaba diyorum erken ama
Bizim uykuya geçerken emiyor genelde.Selam kızlar, kuzuların eller ağızda mı bakalım? Bizimki sürekli yumruk yapıp sokuyor diş mi acaba diyorum erken ama
Evet Benim oglanda yumruk yapip sokuyor agzina Iki elinide. Kac gunluk senin bebeSelam kızlar, kuzuların eller ağızda mı bakalım? Bizimki sürekli yumruk yapıp sokuyor diş mi acaba diyorum erken ama
Doymakla aclikla alakasi yok bence , beni emdikten sonra yataga koyuyorum konusuyor elini agzina goturmeye calisiyo emiyo.Bebem
Hep mi ağızda aciktiginda veya doymadığınız mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?