2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aa gerçekten mi demek ondanmış içim rahatladı resmen suan

Ya özür dilerim. Valla bilsem söylerdim. Ama ilk defa duydum dediğini. Mukusun alerji belirtisi olduğunu biliyorum ama mukus kısmının yeşil olup diğer kısmın farklı renk olması neden olur bilmiyorum.

Gece uyurken vermeye calıs meme reddi olan bir arkadasım gece vererek alıstırmıs gündüz hic istwmemiş bebeği ac gezmis gece vererek alıstırmıs geri. Ama 4 5 aylıkmıs onun bebeği

Ya özür dilerim. Valla bilsem söylerdim. Ama ilk defa duydum dediğini. Mukusun alerji belirtisi olduğunu biliyorum ama mukus kısmının yeşil olup diğer kısmın farklı renk olması neden olur bilmiyorum.
İkisi bir arafa olursa önsüt sonsut dengesizliği diyorlar devam etmezae yeşil kaka sıkıntı olmaz. Bizimkinin alerjisi oldugu halde hic yesil kakası olmadı. Sen kimdin kız bu arada

İkisi bir arafa olursa önsüt sonsut dengesizliği diyorlar devam etmezae yeşil kaka sıkıntı olmaz. Bizimkinin alerjisi oldugu halde hic yesil kakası olmadı. Sen kimdin kız bu arada
Benim kızım bir ara hep yeşil yapıyordu. Şimdi çok az beni emdiği için(ona da emmek denirse tabi) sarı yapıyor. Mamadan dolayı herhalde. Kız söylersem ifşa olurum yav. bul beni özel msjlardan. Var mıydı bilmem. Olmazsa özelden yazam.

Bebeğiniz mama yiyor mu

Kızlar bebeğim çök öksürüyo. Burnu tıkalı öksürüyo doktorda bir şey yazamam demiş ne yapıyım ben ya çoçuk öksürmekten bir hal oldu

2 ayağının da altında çukuruna saat yönünde günde 3 4 kez masaj yap cnm, bizde etkili oldu.

Ben de combiotic aldım ama kusuyor anlamadım, aptamilde bu kadar degildi

Sırf süt sağmak mastit olmamak için Ataşehir'de hastane tipi makina kiraladık yine mastit oldum önceden bir iki saat gecsede mastit olmuyordum çok kötü oldu yaa
Sicakca ılık duş al, memeye masaj yap şu altında kanalları açıp sütün gelmesini sagliyor

Kızlar bebeğim çök öksürüyo. Burnu tıkalı öksürüyo doktorda bir şey yazamam demiş ne yapıyım ben ya çoçuk öksürmekten bir hal oldu
Mustela nin göğüs balsami var, rahatlatan. Bunu alabilirsin, doktoruna da sorabilirsin.

Acele etmeyiiiin. Olacak. 2 yasina kadar bi geciyo bi geliyo. Benim oglanda 3 gundur bisi yokti bugun hafif kizarik mesela. Sadece kabuk enfeksiyon gibi goruntu falan olunca elinizi surup kaldirmayin o kabigu kendi dussun
Yok ya, kizimda hiç yara olmadı. Acaba tutmadi mı diye endiselenmistim hatta. Yara olmayan da oluyormuş.

Benim yavrusum ellerini emiyordu ama şimdi baş parmaga sardı. Cuyk cuyk emiyor. Başta arastirdigimda biraz üzüldüm. 5-6 sebebi olabilir diyordu. En son sebebi anne bebek arasındaki bağın saglamlasamamasi, bebegin güvende hissetmemesi gibi şeyler olabilir diyordu. Ama asıl görüş normal olduğu yönündeydi. Bugün 3. Ay gelişim videosu izledim. Orada bahsetmisler. İyi bi gelisim gistergesiymis. İleride bebeğin kendini beslemeye başlamasının ilkel haliymis Valla çok güzel benim bi şikayetim yok. Nazar değmesin cok rahat boyle. Aksamlari emzirip gazını çıkarıyorum, yatağa bırakınca parmagini eme eme kendi uyuyor. Gece de uyanmıyor eskisi gibj ama parmagini emmeye başladığını görünce kendim kaldırıp emziriyorum. 1 yaşından sonra çoğu kendiliğinden birakirmis. Insallah oyle olur, ileriki yaşlara taşımaz. Bizm oralarda parmagini emen çocuk yavaş çocuk uslu çocuk olurlar diyorlar. Diğer kültürlerden arkadaşlarım da az çok aynı yorumları yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…