2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doymakla aclikla alakasi yok bence , beni emdikten sonra yataga koyuyorum konusuyor elini agzina goturmeye calisiyo emiyo.
Evet açlıkla alakası yok. Ellerini kendini tanıyormuş, elini emmekten haz aliyomus. Uykuya geçerken ediyorlarmış büyük çoğunlukla. Bizde de uyku öncesi gozlemliyorum.

Selam kızlar, kuzuların eller ağızda mı bakalım? Bizimki sürekli yumruk yapıp sokuyor diş mi acaba diyorum erken ama
Benimki de ellerini emiyor yumruğunu bazen baş parmağını. Aylık gelişimlerine göre yapıyorlar canım normal bisey

Kızlar bebeğim çök öksürüyo. Burnu tıkalı öksürüyo doktorda bir şey yazamam demiş ne yapıyım ben ya çoçuk öksürmekten bir hal oldu
Emmek istememesinin nedeni oymuş demek ki. Çocuk doktoruna götürdünüz mü yoksa aile hekimine filan mı sordunuz? Götürmediyseniz çocuk doktoruna götürün bence mutlaka, bronşiolit filan olmasın

Emmek istememesinin nedeni oymuş demek ki. Çocuk doktoruna götürdünüz mü yoksa aile hekimine filan mı sordunuz? Götürmediyseniz çocuk doktoruna götürün bence mutlaka, bronşiolit filan olmasın
F Fatimeesss tam bende yazacaktım senin bebek emmek istemiyordu bak rahatsız demekki. Hem burnu tıkalı hem öksürüyor emmek istememesi çok normal. Benimkide hasta oldu emmedi doğru düzgün. Bence doktora göster çünkü bizde bu şikayetlerle gittik hastaneye yattı 6saat. Bir sürü serum iğne hava verildi. Evde de kullandık. Hemen toparladı çok şükür

Kızlar bebeğim çök öksürüyo. Burnu tıkalı öksürüyo doktorda bir şey yazamam demiş ne yapıyım ben ya çoçuk öksürmekten bir hal oldu
Geçmiş olsun. Burnunu sık sık temizlemek ve bol bol emzirmek dışında pek yapılabilecek bir şey yok ne yazık ki. Bence emmek istemesinin sebebi burnunun tikali olmasidir. Nefes alisi normalse, atesi yoksa doktorluk bi sey yoktur. Yatağı hafif eğimli yapabilirsiniz. Odayı bol bol havalandırabilirsiniz. Hatta Turkiyede bilmiyorum neydi ama mint mentollü damlalar var, direkt kıyafetine değil ama ona değmeyecek bir yere perdeleri fln damlatilabiliyor. Burnunu açıyor. Burda kıyafete yapıştırılan mentollu stickerlar bile oluyor hatta.

Eklentiler

• 16654003876467182369628189264831.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 35
  • 16654004312346025504159036598474.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 33
Benm buyuk oglum 2 yil emdi. Cok rahat gece uyanip kendi uyurdu parmak emip. Birakmak iatemedi. Saclari uzundu sacini tutup emiyodu. Sacini kestirince birakti keske bu da emse

Evet evet bluemom haklı. Benim kızımın yanakları da öyle oluyodu yun yelek giydirince
Uzun süre de değil sabahları genelde bı haftadir elimde yelekte. Dur bakalım çıkarttım krem surdum.fark edecek mi. Ne kadar sürede toplandı sizin kızarıklık ne kadar sürede geçti sonra

Ocean 400 IU damla günde kaç daml verilmesi gerekiyor?
Günde 1 puf veriyorum 3 damlaya eşitmiş
Selam kızlar, kuzuların eller ağızda mı bakalım? Bizimki sürekli yumruk yapıp sokuyor diş mi acaba diyorum erken ama
Evet cokur cokyr emiyor biri yetmiyor bazen ikisini birden emiyor. Ultrasonda da emiyordu anne karnında

Çenesinde yanaklarında ensesinde olabilir canım böyle sürtünen şeyleri bebek ipiyle örmek lazım aklında olsun
Bebek yünü ile orgulerimiz ama cilt tipi hassas benim bebişim demekki kimi çocuklardada yumos peluş oyuncak alerji yaptığı gibi

Meme reddi yaşayan arkadaşlarım için paylaşmak istedim belki yardımı olur

özelden buldum tamam

deniyim hemen sağolasın denemediğimizz şey kalmıyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…