Aç olduğunu sanmam maşallahı var 84 günlük şuanEvet Benim oglanda yumruk yapip sokuyor agzina Iki elinide. Kac gunluk senin bebe
Evet açlıkla alakası yok. Ellerini kendini tanıyormuş, elini emmekten haz aliyomus. Uykuya geçerken ediyorlarmış büyük çoğunlukla. Bizde de uyku öncesi gozlemliyorum.Doymakla aclikla alakasi yok bence , beni emdikten sonra yataga koyuyorum konusuyor elini agzina goturmeye calisiyo emiyo.
Yelek rahatsız ediyor olmasın? Örgü ürünler yapıyor böyle sürtünen yerleriKizlar yanakları niye böyle oldu ki bütür bütür Eki Görüntüle 3143079
Benimki de ellerini emiyor yumruğunu bazen baş parmağını. Aylık gelişimlerine göre yapıyorlar canım normal biseySelam kızlar, kuzuların eller ağızda mı bakalım? Bizimki sürekli yumruk yapıp sokuyor diş mi acaba diyorum erken ama
Evet evet bluemom haklı. Benim kızımın yanakları da öyle oluyodu yun yelek giydirinceKizlar yanakları niye böyle oldu ki bütür bütür
Emmek istememesinin nedeni oymuş demek ki. Çocuk doktoruna götürdünüz mü yoksa aile hekimine filan mı sordunuz? Götürmediyseniz çocuk doktoruna götürün bence mutlaka, bronşiolit filan olmasınKızlar bebeğim çök öksürüyo. Burnu tıkalı öksürüyo doktorda bir şey yazamam demişne yapıyım ben ya çoçuk öksürmekten bir hal oldu
F Fatimeesss tam bende yazacaktım senin bebek emmek istemiyordu bak rahatsız demekki. Hem burnu tıkalı hem öksürüyor emmek istememesi çok normal. Benimkide hasta oldu emmedi doğru düzgün. Bence doktora göster çünkü bizde bu şikayetlerle gittik hastaneye yattı 6saat. Bir sürü serum iğne hava verildi. Evde de kullandık. Hemen toparladı çok şükürEmmek istememesinin nedeni oymuş demek ki. Çocuk doktoruna götürdünüz mü yoksa aile hekimine filan mı sordunuz? Götürmediyseniz çocuk doktoruna götürün bence mutlaka, bronşiolit filan olmasın
Geçmiş olsun. Burnunu sık sık temizlemek ve bol bol emzirmek dışında pek yapılabilecek bir şey yok ne yazık ki. Bence emmek istemesinin sebebi burnunun tikali olmasidir. Nefes alisi normalse, atesi yoksa doktorluk bi sey yoktur. Yatağı hafif eğimli yapabilirsiniz. Odayı bol bol havalandırabilirsiniz. Hatta Turkiyede bilmiyorum neydi ama mint mentollü damlalar var, direkt kıyafetine değil ama ona değmeyecek bir yere perdeleri fln damlatilabiliyor. Burnunu açıyor. Burda kıyafete yapıştırılan mentollu stickerlar bile oluyor hatta.Kızlar bebeğim çök öksürüyo. Burnu tıkalı öksürüyo doktorda bir şey yazamam demişne yapıyım ben ya çoçuk öksürmekten bir hal oldu
Benm buyuk oglum 2 yil emdi. Cok rahat gece uyanip kendi uyurdu parmak emip. Birakmak iatemedi. Saclari uzundu sacini tutup emiyodu. Sacini kestirince biraktiBenim yavrusum ellerini emiyordu ama şimdi baş parmaga sardı. Cuyk cuyk emiyor. Başta arastirdigimda biraz üzüldüm. 5-6 sebebi olabilir diyordu. En son sebebi anne bebek arasındaki bağın saglamlasamamasi, bebegin güvende hissetmemesi gibi şeyler olabilir diyordu. Ama asıl görüş normal olduğu yönündeydi. Bugün 3. Ay gelişim videosu izledim. Orada bahsetmisler. İyi bi gelisim gistergesiymis. İleride bebeğin kendini beslemeye başlamasının ilkel haliymis Valla çok güzel benim bi şikayetim yok. Nazar değmesin cok rahat boyle. Aksamlari emzirip gazını çıkarıyorum, yatağa bırakınca parmagini eme eme kendi uyuyor. Gece de uyanmıyor eskisi gibj ama parmagini emmeye başladığını görünce kendim kaldırıp emziriyorum. 1 yaşından sonra çoğu kendiliğinden birakirmis. Insallah oyle olur, ileriki yaşlara taşımaz. Bizm oralarda parmagini emen çocuk yavaş çocuk uslu çocuk olurlar diyorlar. Diğer kültürlerden arkadaşlarım da az çok aynı yorumları yaptı.
Bizim doktor prospan verdi hngi doktora goturuyosunKızlar bebeğim çök öksürüyo. Burnu tıkalı öksürüyo doktorda bir şey yazamam demişne yapıyım ben ya çoçuk öksürmekten bir hal oldu
Yaa bi kaç gündür giyyo hiç öyle dusunmedim bendeYelek rahatsız ediyor olmasın? Örgü ürünler yapıyor böyle sürtünen yerleri
Uzun süre de değil sabahları genelde bı haftadir elimde yelekte. Dur bakalım çıkarttım krem surdum.fark edecek mi. Ne kadar sürede toplandı sizin kızarıklık ne kadar sürede geçti sonraEvet evet bluemom haklı. Benim kızımın yanakları da öyle oluyodu yun yelek giydirince
Çenesinde yanaklarında ensesinde olabilir canım böyle sürtünen şeyleri bebek ipiyle örmek lazım aklında olsunYaa bi kaç gündür giyyo hiç öyle dusunmedim bende
Günde 1 puf veriyorum 3 damlaya eşitmişOcean 400 IU damla günde kaç daml verilmesi gerekiyor?
Evet cokur cokyr emiyor biri yetmiyor bazen ikisini birden emiyor. Ultrasonda da emiyordu anne karnındaSelam kızlar, kuzuların eller ağızda mı bakalım? Bizimki sürekli yumruk yapıp sokuyor diş mi acaba diyorum erken ama
Bebek yünü ile orgulerimiz ama cilt tipi hassas benim bebişim demekki kimi çocuklardada yumos peluş oyuncak alerji yaptığı gibiÇenesinde yanaklarında ensesinde olabilir canım böyle sürtünen şeyleri bebek ipiyle örmek lazım aklında olsun
Bebek yunlei naylon karisimli genelde. Ozellikle yuzde yuz pamuk olani olmali ki dokuntu yapmasinBebek yünü ile orgulerimiz ama cilt tipi hassas benim bebişim demekki kimi çocuklardada yumos peluş oyuncak alerji yaptığı gibi
özelden buldum tamamBenim kızım bir ara hep yeşil yapıyordu. Şimdi çok az beni emdiği için(ona da emmek denirse tabi) sarı yapıyor. Mamadan dolayı herhalde. Kız söylersem ifşa olurum yav.bul beni özel msjlardan. Var mıydı bilmem. Olmazsa özelden yazam.
deniyim hemen sağolasın denemediğimizz şey kalmıyor yaa2 ayağının da altında çukuruna saat yönünde günde 3 4 kez masaj yap cnm, bizde etkili oldu.
Ben de combiotic aldım ama kusuyor anlamadım, aptamilde bu kadar degildi
Sicakca ılık duş al, memeye masaj yap şu altında kanalları açıp sütün gelmesini sagliyor
Mustela nin göğüs balsami var, rahatlatan. Bunu alabilirsin, doktoruna da sorabilirsin.
Mustela Rahatlatıcı Göğüs Balsamı 40ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Mustela Rahatlatıcı Göğüs Balsamı 40ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?