2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

CipisS profilini gördükçe canım cips istiyor lays baharatlı
Siz bebeklerinizle bi rutin oluşturabildiniz mi? Benim her gün ayrı bir macera. Asla kaçta uyuyacağını bilemiyorum. Her yerde uyku rutini oluşturun diyorlar ama ne mümkün. Acaba rutin için erken mi biraz?
Hahaha benim de istiyor valla ama yiyemiyorum biz biraz oluşturduk sanırım. Mamasını yiyor 30 dk 60dk arasında kaka gaz yapıp hoıp uykuya dalıyor gündüzleri. Akşam 6 dan sonra raz sorun yaşıyoruz sadece.
Hayır kız hanaaaa çocuk bayılır o zaman. Bazıları 100ml yi bölüyormuş gün içine. Ama ben sadece 1 kere gece 30cc veriyorum. Valla ben Bi şey diyemem ama emzik tutmadı mı versen cokurdatsa

Yok özele zaten gidiyorum ama aynı tas aynı hamam. Kesinlikle karşılar kan almaya. Olum kalım yoksa almiyolar. Oyle alışmışlar. Küçük çocuktan boşuna kan alınmamalı diye düşünüyorlar. Kizimin demirin baktırmak istedim bi ara. Asla almadılar kan. Sırbistan'a gidip orada kan aldirdik.

Benim beklentim yüksek sanırım bebeden. 8’de banyosunu yaptırdım 9 da uyuturum dedim, uyumadı.. şimdi memeye aldım memede uyutcam. 2 saat 35 dk olmuş bari şimdi uyusa

Benim gündüz de yok hiç, kucağımda tutsam uyuyor ama bırakınca uyanıyor genelde. Bakalım zamanla olacak herhalde ya. Bizimkinde de gaz sancısı oluyor baya.

Boşuna Atatürk beni türk hekimlerine emanet edin dememiş. Avrupalılar rahatlar çok, sanırım norveçtti orası, bebekler pusette dışarda uyurmuş karda kışta youtubeda izlemiştim. Çok değişik gelmişti ama daha dirençli oluyorlar. Senin bebeler de ilaç kullanmadan çoğu şeyi atlatırsa ileriki yaşlarında daha dayanıklı olurlar.

Uyku yapıyor, 2 aylık asi artı rota olduk. Ateş 38 e kadar çıktı 2 kez yarım olcek calpol verdim şu an durum stabil bizde. Menenjiti bir sonraki aya dedi doktor
Uyku yapıyor, 2 aylık asi artı rota olduk. Ateş 38 e kadar çıktı 2 kez yarım olcek calpol verdim şu an durum stabil bizde. Menenjiti bir sonraki aya dedi doktor
Rota aşısının hepsini içirdilermi acaba aklıma takıldı evde içirdik biz memlekete gitmiştik yapmadılar sağlık ocağında evde içirmek zorunda kaldık,şu şekilde değilmi

Eklentiler

• 2FA295ED-85CC-40F1-AB3E-A6E1446958D6.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 46
  • 8D5FA02B-8FA0-4A20-B193-43F50503F1F0.webp
    36 KB · Görüntüleme: 47
Benim bebişim gazdan kuduruyor birkaç gündür. Hiç böyle değildi bu çocuk azalacak diye beklerken arttı resmen bas bas bağırıyor sırtını tıpışlattırmıyor, ayak hareketi yaptırtmıyor, yatırınca ağlıyor, kaldırınca ağlıyor sürekli ağlıyor gaz sancısı gelince her gece yaşıyoruz bu durumu bazen gün içinde de oluyor çok üzülüyorum sab simplex aldık bugün işe yarar inşallah. Gazın yanı sıra da sürekli huzursuz huysuz çok az gülüyor, hep kucak istiyor kucağımda uyuyor uyumazsa kucağımda geziyor. Perişan oldum son bikaç gündür. 12 hafta atağı böyle bişey mi tecrübeli anneler? Hasta olsa bir yeri acısa hiç durmaz heralde. Gazı ve uykusu olduğunda çok ağlıyor kabusun içindeyim sanki bebekle yalnız kalmaya çok korkuyorum ağlama krizi gelecek diye

ben yalnızım 3gündür evde bahçeli geceleri çok korkunç oluyor ve 2 çocukla uğraşmak çok yorucu. Bugun çok gazı vardı uyumadı ağladı fitil yaptım az önce hala kıvranıyor gerçi ama biraz rahatlattı uyudu şükür. Sab simplex hiç kullanmadım ama işe yarar umarım sizde

Bez için ebebeğe gittiğimde alıyım dediğin gibi deneyeyim belki faydası olur. Kaç cc veriliyor

Sap simlexı sık sık kullan. Her emmeden sonra 3-4damla öyle etkisini görürsün inşa Allah

Hic bisey kullanmadim bi faydasinida gormuyorum zaten emzire emzire duzeldi o kadarda yara olmadi kac sene sonrasi emzirmeye gore

Gaz için fitil kullanılıyor mu ben kabız olunca kullanılıyor sanıyordum eczaneye gittik bu damlayı önerdi anlık rahatlatma sağladığını ama yine de düzenli kullanmak gerektiğini söyledi şu an ıkına ıkına uyuyor beslenmek için uyandığında vereceğim. Hani bitiyodu bu gaz neden arttı anlamıyorum kendi kendine de çok yapıyor aslında ama yine de gazı var karnı ağrıyor ağlıyor ay ben bahçeli evde de yaşadım normalde korkmam yalnızlıktan ama bebekle yalnız kalmaktan korkuyorum aldım anneme gittim bugün başedemezsem yine ağlarsa diye yarına da arkadaşımı çağırdım bebekle yalnız kalmayı ne zaman öğrenicem bilmiyorum sizin gibi yalnız başa çıkabilen annelere çok özeniyorum kendi bebeğimden korkuyorum resmen

Sap simlexı sık sık kullan. Her emmeden sonra 3-4damla öyle etkisini görürsün inşa Allah
Günde 3 defa 3 damla dediler her emmeden sonra çok olmaz mı? Bi rahatsızlığı var da biz mi anlamıyoruz diye düşünmeye başladım ama öyle olsa hiç durmaz heralde en azından derin uykuya geçtiğinde ki geçebilirse, 3 4 saat uyanmadan uyuyabiliyor emmesinde de sorun yok atak haftasındayız heralde

Rota aşısının hepsini içirdilermi acaba aklıma takıldı evde içirdik biz memlekete gitmiştik yapmadılar sağlık ocağında evde içirmek zorunda kaldık,şu şekilde değilmi
Bizim aşının adı rotateq idi. Doktor sıktı bebeğimin ağzına. Sonuna kadar bitti mi bilemiyorum emin değilim açıkçası

5gündür yapmıyordu kakasını bugünde artık normalden fazla huzursuz olunca uyumayınca yaptım fitili. Kaka ile beraber tüm gazda çıkıyor zaten rahatlıyor hemen. Ben bence baş edemiyorum çırpınıyorum 3gündür Eşim hasta diye annesine gönderdim artık ne zaman iyileşirse gelecek o zamana kadar yalnızım maalesef

Ayy Allah yardımcın olsun yanına gelebilecek kimse yok mu aklımda bulunsun fitil çok çok zorlanırsa yaparım damlasını verdim şimdi bakalım fayda eder inşallah

Benimki de öyle biz doğduğundan beri mama meme şeklinde ilerliyorduk ama başından beri sütüm doyurmuyordu çünkü 1 saatte emse peşine yıkıyordu ortalığı. 30-60 cc veriyorduk devamlı. 20 gün önce ilaca başlamıştım kanama muhabbetine emzirmedim 10 gün sağdım attım. Tekrar Emmeye başldı evet senin gibi sütüm de var diyorum ama bu çocuk doymuyor birtürlü mama yiyince dediğin gibi pamuk gibi oluyor yüzü gülüyor kendi kendine gaz çıkarıyor falan yani. Memeyi de Şifa niyetine emiyor gün içinde işte toplasan 100 cc ya alıyordur anne sütü ya olmuyordur .

Çok geçmiş olsun canım

Kızlar akşam 9dan sabah 5-6a kadar kaç bez değişiyorsunuz? Bende bir tane. Oda aşırı dolu omuyor sanki 3-4kere yapılmış. Biraz koyu gibi. Gecede emiyor 3-4kere bu neden olurki? Normal değil dimi? Gece gündüze rağmen iyi emiyor

Yaa yavrum kiyamam bi kullanma klavuzu verseler keske yaninda benimki de sürekli ağlıyordu bende basiyodum mamayi ac diye bebe kolik aç degil dedi doktor ama bence hala doydugunu düşünmüyorum ben
Gaz yapabilir bende o tuzden almadim içinde süt şekeri var direkt laktoz bizde cok gaz yapiyor malesef
Kiz 6 saatte bir 10 damla vercen 3 damla neye etki ediyor ayrica emmeye baslamadan önce verin yazuyor kağıdında okuduysan
Bizimki de ayni yarin doktora sorcam ya bazen yapmadığı oluyo resmen

Günaydin kizlar oglum 3 gündür kesintisiz gece gündüz uykuda uyanik farketmiyor sürekli aşiri derecede ıkınıyor göbeğinin icinde bi siyahlik oluşmuş sanirim kan kurumuş gibi bu gaz falan degil bence acaba ne olabilir nette idrar yolu enfeksiyonu falan yaziyor ama aşiri üzülüyorum başina böyle bi durum gelen oldumu neden böyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…