- 2 Ağustos 2021
- 1.370
- 986
- 73
- 30
Bugünden sonra alışırmıki canım? Benimkisi hiç almıyor. İlk aylar bazen mama veriyordu kardeşim ben dışarıda olanda. Ama şimdi öğürüyo((( avent benimkisi ama yinede istemiyorBir sorum var, ilk defa biberona alıştırmaya çalıştığım için az akışlı yenidoğan mı almalıyım yoksa +2 ay mı?
Çok geçmiş olsun canımSelamlaaar. Ben bugun oglumu sunnet ettirdim. Kabus gibiydi. Ilk oglumda hic boyle olmamisti. Ter akti totomdan o kadar o kadar o kadar agladi ki cok sasirdim. Lne emzik ne mama ne kolik muzigi hic bisey kar etmedi. Doktor en sonunda buyuk cocuklar bile bizi bu kadar yormadi allah sana yardm etsin dedi. Bacaklari bagli olmasina ragmen zor zaptettik. Sirtim bi agriyo ki
Alıştırmak için uğraşıcaz mecbur, şimdi kısa kısa gidip geliyorum diye yanımda işe götürüyorum annem de geliyor, yer müsait bir odada bakıyor o. Ama karda kışta götüremem ki zaten. Kaşıkla içirmeye çalışsalar onla da ne kadarını yutup ne kadarını akıtacak, doyacak mı. Biberona alışır memeyi istemezse diye korkarken bizimki tersini yaptıBugünden sonra alışırmıki canım? Benimkisi hiç almıyor. İlk aylar bazen mama veriyordu kardeşim ben dışarıda olanda. Ama şimdi öğürüyo((( avent benimkisi ama yinede istemiyor
Ay valla bende anlamadım gerçekten çocuğun sağ tarafını ölçüyorum 38 gösteriyor solu ölçüyorum 36,6 gösteriyorCanım bende almıştım bundan pek doğru ölçmüyor haberin olsun buna güvenme normal klasik çubuk şeklinde olanlar en doğru sonucu veriyor
Banada pek inandirici gelmedi benim kizda kafa gidik herseye bahane bulup bebeyi hallediyo onada bi kulp takar eder icineBen kızımda yaptırdım aşırı kolikti hiç faydası olmadı dış cikarmada da faydası olmadı şimdi oglumada takmıyorum valla korkuyorum kızım gider çeker
Banada pek inandirici gelmedi benim kizda kafa gidik herseye bahane bulup bebeyi hallediyo onada bi kulp takar eder icine
Ben kendisi istediğinde yaptıracağım. Hem şuan asla kıyamam hem de bebeklerde küpe hiç yakışmıyor bana kalırsa.Kız anneleri kızlarınızın kulağını ne zaman deldireceksiniz? 4ayda falan yaptıranlar varmış
Hic koymadikBebesini sünnet ettiren annelere bi sorum var. Karton kutu koyduk biz sünnetten sonra. Bugün 2.gün. ne zamana kadar karton kutu koydunuz. Çocuğu çok rahatsiz ediyo sanki kucağıma alıp sarilamiyorum acıyacak diye
Bizim kız dönmüyo ama direkt ayağa kalkacak herhalde, ana kucağında otururken kalkacakmış gibi öyle bi kastırıyo ki kendiniKızlar bebisler dönmeye başladı mı?
Merhaba, bizim de kanlı kaka problemimiz var. Süt ürünleri ve dana etini kesmiş durumdayım, fakat hâlen arada kan görüyorum. Diyetin kaçıncı günü kakada kan kayboldu?Bizim kakamız aşırı kanlı oldugundan aetık direk doktor süt alerjisinden şüphelendi ve bayadır aptamil pregomis as kullanıyorum ben. Memnunum bazı bebekler tat yüzünden almıyormus ama bizim bebelerimiz kucuk oldugundan alıyor mamayı. Diyet de yapıyorum 10 gündür kakamız düzeldi kanlı yapmıyor artık süt ürünleri ile domates ve yumurtayı kesmiştim. Dün ikisini de actım bakacagım etkisini. Domates cok buyuk bi alerjenmiş. Benim arkadasımın oglunda coklu besin alerjisi vardı süt ürünlerini actıgı halde domatesi açamamış hala yediği an kabarıyormus cocuk. Domatesi de degerlendir
Kutu vs yok bizde doktor mu dedi kiBebesini sünnet ettiren annelere bi sorum var. Karton kutu koyduk biz sünnetten sonra. Bugün 2.gün. ne zamana kadar karton kutu koydunuz. Çocuğu çok rahatsiz ediyo sanki kucağıma alıp sarilamiyorum acıyacak diye
Gerek yok canım koymanaBebesini sünnet ettiren annelere bi sorum var. Karton kutu koyduk biz sünnetten sonra. Bugün 2.gün. ne zamana kadar karton kutu koydunuz. Çocuğu çok rahatsiz ediyo sanki kucağıma alıp sarilamiyorum acıyacak diye
Bebenin oradini burasını inceleyip durmuyorumYa ben senin yazılarına cok gülüyorum ahdjsjsknasıl yok bingıldagı doktor kontrol etmedi mi hiç
yok iste kardeşimYa cilgin misinnasi yok
nasik yok diyorlar bak yukarda bence yok ama korkma zaten korkulcak bisey oksa doktor söylerdi tatlimBazı bebelerin kapalı oluyormus valla nedenini hic bilmiyorum ben de bir gün bile aksatmadım hamile iken d vitaminimi ama bu kemikle alakalı bir durum fegil galiba çökmesi boyutu normal cunku
ayyy sorma salya omuzlarım kusmuk ne ararsan varKızlar bebeklerinizde ağız suyu akması başladımı? Son günlerde akmaya başladı bizimkisi
benimki 1 haftadir böyle ya 2 gundurde kaka yapmadi iyice çikdiriyor bi de aşi oldu ki kombo resmenAy bu bebe gecenin birinden beri ıkınıyor sürekli. Çocuk hiç uyuyamadı ya. Ne zaman bitecek bu gaz kaka sorunları. Valla bezdim artık
Ben biberon kullanmadım daha mamayi da kasik biberonla verdik çünkü. Lansinoh ve dr Brown çok yorum var. Ama bebege bagli, denemek lazım. Emzikte öyle yaptım benÖneri var mı daha yumuşak, daha memeye yakın diyebileceğiniz? Evde lansinoh ve avent vardı, ikisini de emmedi. Bir de dr. Browns alayım diyorum
Direk bezi mi bagladinizHic koymadik
Doktor koyabilirsiniz dedi bizde koyduk ama direk bezi bağlamaya cesaret edemedim siz direk bezi mi bagladinizKutu vs yok bizde doktor mu dedi ki
Ay herkes aynı şeyi söylemiş bende çıkartayım o zamanGerek yok canım koymana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?