Biz hiç kutu filan koymadık sakınmadıkta normal kucağa aldık keremde farkında değildi altını açınca ağlamıyordu normal diğer günler gibi geçti süreç bizim içinBebesini sünnet ettiren annelere bi sorum var. Karton kutu koyduk biz sünnetten sonra. Bugün 2.gün. ne zamana kadar karton kutu koydunuz. Çocuğu çok rahatsiz ediyo sanki kucağıma alıp sarilamiyorum acıyacak diye
Beze pipinin denk geldiği yere ya saf vazelin yada zeytinyağı sürüyordukDoktor koyabilirsiniz dedi bizde koyduk ama direk bezi bağlamaya cesaret edemedim siz direk bezi mi bagladiniz
Evet, sabah ve akşam kremletti doktor iyice o kadarDirek bezi mi bagladiniz
Hatta doktora özel davranmayın, normal zamandaki fobi davranış çocuğa, günlük hayatına devam etsin dediAy herkes aynı şeyi söylemiş bende çıkartayım o zaman
Merhaba siz Ankara’da yaşıyordunuz değil mi ?yanlış hatırlamıyorsam ben de oğlumu sünnet yaptıracağım aralıkta 4 aylık oluyor ama karar veremedim nerde yaptıracağıma Ankara’da yaşayıp yaptıran var mı acaba ??Hatta doktora özel davranmayın, normal zamandaki fobi davranış çocuğa, günlük hayatına devam etsin dedi
İstanbul :)Merhaba siz Ankara’da yaşıyordunuz değil mi ?yanlış hatırlamıyorsam ben de oğlumu sünnet yaptıracağım aralıkta 4 aylık oluyor ama karar veremedim nerde yaptıracağıma Ankara’da yaşayıp yaptıran var mı acaba ??
Ustune krem sıkıp gazli bez koyup kapattik bezi. Ama ucu acik o yuzden. Buyuk oglumda sargisi ucunu kapatiyodu onda direkt krem sıkıp bezi kapatiodukDoktor koyabilirsiniz dedi bizde koyduk ama direk bezi bağlamaya cesaret edemedim siz direk bezi mi bagladiniz
Benim de öyle. Ayağımda sallıyorum 2 gündür. Uyanıcak gibi olduğunda da sallamaya devam ediyorum. Yalnız bugün çok sık meme verdim, mormalde 3 saati bekliyodum ama baktım uyumuypr emzirdim tektar 2 saat sonra, derin uyudu. Acaba yeterimce doymadığı için mi uyumuyor diye düşündüm. Tabii varsayım bunların hepsi :)Kızlar uykuya bi türlü dalamayan bebişleri nasıl uyutuyosunuz? Uyuyamıyor bebe derin uykuya dalamıyor yarım saatte uyanıyor bütün günüm bebe uyutmaya çalışarak geçiyor bulamadım uyutmanın formülünü kanguruda gezdirirken uyuyor sadeceay çok yoruldum
Az kaldı deliricem nerdeyseKızlar uykuya bi türlü dalamayan bebişleri nasıl uyutuyosunuz? Uyuyamıyor bebe derin uykuya dalamıyor yarım saatte uyanıyor bütün günüm bebe uyutmaya çalışarak geçiyor bulamadım uyutmanın formülünü kanguruda gezdirirken uyuyor sadeceay çok yoruldum
Kolik muzigi acmayi denedin miAz kaldı deliricem nerdeyseBaşım çatlıyor ağrıdan. Saatlerdir beşik sallıyor yok anam dalmıyor dalmazda bu Ne atakmış batakmış
Canim incekte Orhan Pekuz diye birini önerdiler bana klipsli yöntem 1300 nakit 1500 kart ile ödeme subayevlerinde şubesi var kardeşi mesut pekuz orasi da 1200 kart 900 nakit ödeme dedi ben bi kac gundur iyi bir doktor arayişindayim ama abim anestezi uzmani klipsli saglikli olmuyor dedi ikilemde kaldimMerhaba siz Ankara’da yaşıyordunuz değil mi ?yanlış hatırlamıyorsam ben de oğlumu sünnet yaptıracağım aralıkta 4 aylık oluyor ama karar veremedim nerde yaptıracağıma Ankara’da yaşayıp yaptıran var mı acaba ??
Bluetooth hoparloru odayabkoyup beyaz gürültü aciyorum yoksa asla derin uyumuyorKızlar uykuya bi türlü dalamayan bebişleri nasıl uyutuyosunuz? Uyuyamıyor bebe derin uykuya dalamıyor yarım saatte uyanıyor bütün günüm bebe uyutmaya çalışarak geçiyor bulamadım uyutmanın formülünü kanguruda gezdirirken uyuyor sadeceay çok yoruldum
Yapıyorum her şeyi yinede olmuyor(( artık ilaç yazdıracam doktora doğduğundan beri bu çoçuk normal uyumuyor bu kadarda olmazKolik muzigi acmayi denedin mi
Canım tetanoz aşısı bir kaç doz yapılması gerekki ömürlük bağışıklığı sağlasın diye veyahud 5,10senelik koruma sağlıyor. Birde batan şeye bakıyor bazılarında aşı yapılıyor bazılarında sadece pansumanla idare ediliyor. Dediğim gibi kaç doz aşıdan kaynaklanıyor yapılan tedaviKizlar dünden önceki gün saglik ocaginda hemşire ben olsam sünneti 3 4 hafta sonra yaptirirm tetenoz aşisi etkisini gostermişken dedi madem tetenoz aşisi 3 4 haftaya etki ediyor neden biyerine pasli çivi vs batana aşi yapiyolar hemenkafamda deli sorular yine
Ben istediğinde 1,5 saatte de veriyorum ama aç olduğunu düşünmüyorum uyuyabilmek için istiyor emerken de uyuyamayınca sinirleniyorBenim de öyle. Ayağımda sallıyorum 2 gündür. Uyanıcak gibi olduğunda da sallamaya devam ediyorum. Yalnız bugün çok sık meme verdim, mormalde 3 saati bekliyodum ama baktım uyumuypr emzirdim tektar 2 saat sonra, derin uyudu. Acaba yeterimce doymadığı için mi uyumuyor diye düşündüm. Tabii varsayım bunların hepsi :)
Aynı aynı kucakta gezdir, beşikte salla, ayakta salla, emzir yok dalamıyor. Sadece kanguruya koyup dışarı çıkarsam uyuyor kanguruda onun dışında evde tek aktivitem bebek uyutmaya çalışmaAz kaldı deliricem nerdeyseBaşım çatlıyor ağrıdan. Saatlerdir beşik sallıyor yok anam dalmıyor dalmazda bu Ne atakmış batakmış
Ay ben denedim yok kolik müziği de işe yaramıyor benimkindeKolik muzigi acmayi denedin mi
Kız benimki ona da uyumuyor ne beyaz gürültüler ne kolik müzikleri denedim tam çıldırmalıkCanim incekte Orhan Pekuz diye birini önerdiler bana klipsli yöntem 1300 nakit 1500 kart ile ödeme subayevlerinde şubesi var kardeşi mesut pekuz orasi da 1200 kart 900 nakit ödeme dedi ben bi kac gundur iyi bir doktor arayişindayim ama abim anestezi uzmani klipsli saglikli olmuyor dedi ikilemde kaldim
Bluetooth hoparloru odayabkoyup beyaz gürültü aciyorum yoksa asla derin uyumuyor
Kaç gündür böyle? Bizde gündüzlerk uyumasada akşam 3saat uyurdu onnan sonra her saat başı uyanıyordu. Şimdi gece bile ağzını şapurdatıyor bilmem değişik sesler çıkarıyor gözü kapalı ama dalamıyorAynı aynı kucakta gezdir, beşikte salla, ayakta salla, emzir yok dalamıyor. Sadece kanguruya koyup dışarı çıkarsam uyuyor kanguruda onun dışında evde tek aktivitem bebek uyutmaya çalışmaemzir, altını değiş, uyutmaya çalış, tekrar emzir, altını değiş, uyutmaya çalış, emzir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?