Bence kendi bingildagina bak bebeninki yerindedir kesin kiz bingildaksiz bebemi olurBebenin oradini burasını inceleyip durmuyorumkiz valla yok vardiysaydi kapanmiştir ben goremeden bak kapali oluyomuş @avozge oyle demiş
yok iste kardeşimvarsada ben görmüyom
nasik yok diyorlar bak yukarda bence yok ama korkma zaten korkulcak bisey oksa doktor söylerdi tatlim
ayyy sorma salya omuzlarım kusmuk ne ararsan var
benimki 1 haftadir böyle ya 2 gundurde kaka yapmadi iyice çikdiriyor bi de aşi oldu ki kombo resmen
Canim incekte Orhan Pekuz diye birini önerdiler bana klipsli yöntem 1300 nakit 1500 kart ile ödeme subayevlerinde şubesi var kardeşi mesut pekuz orasi da 1200 kart 900 nakit ödeme dedi ben bi kac gundur iyi bir doktor arayişindayim ama abim anestezi uzmani klipsli saglikli olmuyor dedi ikilemde kaldim
Bluetooth hoparloru odayabkoyup beyaz gürültü aciyorum yoksa asla derin uyumuyor
Teşekkür ederim saolasınKız benimki ona da uyumuyor ne beyaz gürültüler ne kolik müzikleri denedim tam çıldırmalık
Kortizonlu kullanmak yerine coresatin pembe alsan? Bize bi doktor bole kortizonlu bi krem vermisti. Kendi doktoru o leke yapabilir bebek cildinde coresatin kullan demisti buyuk oglumda. Cok buyuk sorunlar olmadikca kullanmam ben kortizonlu kremleriKızlar günaydın doktor yanaklarindaki ve boyunaltina bunu vermiş kullanan bilgisi olan var mı kortizonlu bı ilaç.
Eki Görüntüle 3149210
Vucutta enfeksiyon varsa kakada lokosit cikabiliyo. Eritrositte kakada kan var demek diye hatirliyorum. O da yine enfeksiyon kaynakli olabilir ama alerjide olabilirHanımlar bebeğimin dışkısında 4-5 lökosit, 2-3 eritrosit görüldü diyor. Pazartesi günü uzman doktora gideceğiz de. Bu konuda bir fikri olan var mıdır? Daha önce bebeğinde görülen var mı?
1 haftadır falan böyle aşağı yukarı ama son günlerde iyice cozuttu. Algıları iyice açıldı artık çok fazla uyarana maruz kaldığı için uyuyamıyor heralde diyorum ama aşırı yorucu bir hal aldı artık hem onun için hem benim için ne zaman rahatlayacaklar acabaKaç gündür böyle? Bizde gündüzlerk uyumasada akşam 3saat uyurdu onnan sonra her saat başı uyanıyordu. Şimdi gece bile ağzını şapurdatıyor bilmem değişik sesler çıkarıyor gözü kapalı ama dalamıyoro 3saatte bende uyurdum uykumu alırdım
İdrar yolu enfeksiyonu ama çok değilmiş, hamilelikte bu kadar az değer olduğunda bolnau iç diyordu doktor ilaç bile vermiyordu.Hanımlar bebeğimin dışkısında 4-5 lökosit, 2-3 eritrosit görüldü diyor. Pazartesi günü uzman doktora gideceğiz de. Bu konuda bir fikri olan var mıdır? Daha önce bebeğinde görülen var mı?
Alternatif ilaç sor bence. Egzama ilaçlarmdan birinde kortizon var sute geçer diye bana bile kullandirmiyor doktorKızlar günaydın doktor yanaklarindaki ve boyunaltina bunu vermiş kullanan bilgisi olan var mı kortizonlu bı ilaç.
Eki Görüntüle 3149210
Idrari temiz cikti aslinda, gaita bu sekildeİdrar yolu enfeksiyonu ama çok değilmiş, hamilelikte bu kadar az değer olduğunda bolnau iç diyordu doktor ilaç bile vermiyordu.
Canım iş görür mü bilmem ama ben nuk un antikolik biberonunu kullanıyorum ucu yumuşak oğlum devamlı ondan içmek istiyor diğer iki tane daha vardı almadı onlarıÖneri var mı daha yumuşak, daha memeye yakın diyebileceğiniz? Evde lansinoh ve avent vardı, ikisini de emmedi. Bir de dr. Browns alayım diyorum
Ah keşke ama hiç inancım yok buna.3 ayda bıçak gibi kesiliyormuş, az kalmış senin dayan
Bizdede aynıYeni ilaça başladım onunda bir etkisi yok. Bence ataktan ya bu. Bende bu ataklardan bıktım hepsini sanki yaşamak zorundaymışız Çoçuk var çok rahat atlatıyor bizimkisi deliriyor. Bir hafta rahat edemedim ben ya Direniyo direniyo dalmıyor. Dalıncada acıkıyor yine uyut salla saatlerce aynı döngü içirisinde kalıyoruz
Hala ayniyiz bizde. 2 gündür gece uyumuyor gündüz direniyor. Surekli bi aglama. Ne yapacagimi sasirdim. Ara sira iyi oluyir sonra yine ayni.Kız anneleri kızlarınızın kulağını ne zaman deldireceksiniz? 4ayda falan yaptıranlar varmış
Çok oldu. Sağ tarafa dönüyor ama sola dönemiyorKızlar bebisler dönmeye başladı mı?
CipisS canım nasıl oldunuz?
Allah yardımçımız olsun. Bu ataklar bitirdi bizi gerçekten(( saat 6den yarımsaat uyuduydu o kadar. Bari uyusada bende gözümü kapatsam gecede uyumayacak belliAh keşke ama hiç inancım yok buna.
Hala ayniyiz bizde. 2 gündür gece uyumuyor gündüz direniyor. Surekli bi aglama. Ne yapacagimi sasirdim. Ara sira iyi oluyir sonra yine ayni.
Ben kulaklarını deldirmeyeceğim. Ileri de isterse kendi deldirsin .
Çok oldu. Sağ tarafa dönüyor ama sola dönemiyor
Aman yaa boş ver. Sen daha iyi biliyorsun neyi nasıl yapacağını. Sendende fazlada kimse kızıbı sevemez düşünemez. Şişiriyorlar birdeMoralim çok bozuk. Kızım mama içiyor diye kb çocuğu sisiriyorlar demiş. Ben ister miyim mama içsin. Günlerce ağladım beni emmiyor diye hastalandım resmen kafaya taktigim icin. Yeni yeni zorla kabullendim bu durumu ama söylenen seye bakın.
Çoğu gitti azı kaldiAy bu bebe gecenin birinden beri ıkınıyor sürekli. Çocuk hiç uyuyamadı ya. Ne zaman bitecek bu gaz kaka sorunları. Valla bezdim artık
Bize de bazen etki ediyor bazen hic takmiyorKız benimki ona da uyumuyor ne beyaz gürültüler ne kolik müzikleri denedim tam çıldırmalık
Bunu sana kim soyledi baskasi mi canim benimki de sarilikta mama başladığımı soyledigimde 3 gunluk cocuga mama mi verilir dedi naoayim hastanedeni yatsin deyince kesti sesini eşimi de annesini uyarmasi konusunda tembihledim kaos çikarttirmasin bana ben çok mu merakliyim mama vermeye diye bak hala bebege mama veriyorum sirf onun yuzunden birakmak istiyorum ama doymayinca yapabilecegimiz hic birsey yok malesefMoralim çok bozuk. Kızım mama içiyor diye kb çocuğu sisiriyorlar demiş. Ben ister miyim mama içsin. Günlerce ağladım beni emmiyor diye hastalandım resmen kafaya taktigim icin. Yeni yeni zorla kabullendim bu durumu ama söylenen seye bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?