2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla hiç aliştirma taraftari değildim ama kolik okdugu icin bazen yeter ki sussun diyorum en son dayanamayip bibkova su doldurup içine sokuyorum anca sakinleşiyor

Kızlar günaydın doktor yanaklarindaki ve boyunaltina bunu vermiş kullanan bilgisi olan var mı kortizonlu bı ilaç.

Bence kendi bingildagina bak bebeninki yerindedir kesin kiz bingildaksiz bebemi olur

Hanımlar bebeğimin dışkısında 4-5 lökosit, 2-3 eritrosit görüldü diyor. Pazartesi günü uzman doktora gideceğiz de. Bu konuda bir fikri olan var mıdır? Daha önce bebeğinde görülen var mı?

Kızlar günaydın doktor yanaklarindaki ve boyunaltina bunu vermiş kullanan bilgisi olan var mı kortizonlu bı ilaç.
Eki Görüntüle 3149210
Kortizonlu kullanmak yerine coresatin pembe alsan? Bize bi doktor bole kortizonlu bi krem vermisti. Kendi doktoru o leke yapabilir bebek cildinde coresatin kullan demisti buyuk oglumda. Cok buyuk sorunlar olmadikca kullanmam ben kortizonlu kremleri

Hanımlar bebeğimin dışkısında 4-5 lökosit, 2-3 eritrosit görüldü diyor. Pazartesi günü uzman doktora gideceğiz de. Bu konuda bir fikri olan var mıdır? Daha önce bebeğinde görülen var mı?
Vucutta enfeksiyon varsa kakada lokosit cikabiliyo. Eritrositte kakada kan var demek diye hatirliyorum. O da yine enfeksiyon kaynakli olabilir ama alerjide olabilir

1 haftadır falan böyle aşağı yukarı ama son günlerde iyice cozuttu. Algıları iyice açıldı artık çok fazla uyarana maruz kaldığı için uyuyamıyor heralde diyorum ama aşırı yorucu bir hal aldı artık hem onun için hem benim için ne zaman rahatlayacaklar acaba

İdrar yolu enfeksiyonu ama çok değilmiş, hamilelikte bu kadar az değer olduğunda bolnau iç diyordu doktor ilaç bile vermiyordu.

2 gündür bizim bebis de miyk miyk. Denk geldi 2 yaş sendromu ablası da evde. Gerçekten zor geçiyor. Hep üzerimde. Cok gazlı. Çikolata yedim 2 gün önce, onun bana geri dönüşü sanıyorum ki

Öneri var mı daha yumuşak, daha memeye yakın diyebileceğiniz? Evde lansinoh ve avent vardı, ikisini de emmedi. Bir de dr. Browns alayım diyorum
Canım iş görür mü bilmem ama ben nuk un antikolik biberonunu kullanıyorum ucu yumuşak oğlum devamlı ondan içmek istiyor diğer iki tane daha vardı almadı onları

3 ayda bıçak gibi kesiliyormuş, az kalmış senin dayan
Ah keşke ama hiç inancım yok buna.
Kız anneleri kızlarınızın kulağını ne zaman deldireceksiniz? 4ayda falan yaptıranlar varmış
Hala ayniyiz bizde. 2 gündür gece uyumuyor gündüz direniyor. Surekli bi aglama. Ne yapacagimi sasirdim. Ara sira iyi oluyir sonra yine ayni.

Ben kulaklarını deldirmeyeceğim. Ileri de isterse kendi deldirsin .
Kızlar bebisler dönmeye başladı mı?
Çok oldu. Sağ tarafa dönüyor ama sola dönemiyor
CipisS canım nasıl oldunuz?

Allah yardımçımız olsun. Bu ataklar bitirdi bizi gerçekten(( saat 6den yarımsaat uyuduydu o kadar. Bari uyusada bende gözümü kapatsam gecede uyumayacak belli

Aman yaa boş ver. Sen daha iyi biliyorsun neyi nasıl yapacağını. Sendende fazlada kimse kızıbı sevemez düşünemez. Şişiriyorlar birde Ne lüzümsüz bir kelime

Kız benimki ona da uyumuyor ne beyaz gürültüler ne kolik müzikleri denedim tam çıldırmalık
Bize de bazen etki ediyor bazen hic takmiyor
Bunu sana kim soyledi baskasi mi canim benimki de sarilikta mama başladığımı soyledigimde 3 gunluk cocuga mama mi verilir dedi naoayim hastanedeni yatsin deyince kesti sesini eşimi de annesini uyarmasi konusunda tembihledim kaos çikarttirmasin bana ben çok mu merakliyim mama vermeye diye bak hala bebege mama veriyorum sirf onun yuzunden birakmak istiyorum ama doymayinca yapabilecegimiz hic birsey yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…