Off Bu dünya senin gibi hassas biri için yasamasi çok zor bi yer. Ne zaman kulak tıkamayı öğreneceksin o zaman omuzlarından yük kalkacak. Uzule uzule olacak o da. Kalbini nasirlastiriyolar zorla insanın.Moralim çok bozuk. Kızım mama içiyor diye kb çocuğu sisiriyorlar demiş. Ben ister miyim mama içsin. Günlerce ağladım beni emmiyor diye hastalandım resmen kafaya taktigim icin. Yeni yeni zorla kabullendim bu durumu ama söylenen seye bakın.
Sanki günü günden artıyor hiç bitmiyor gibiÇoğu gitti azı kaldi
Atakla aşı kombo olmuş geçmiş olsun bizdede öyleydi. Geçer 1-2güne. Bizde 12haftadayız daha beter yaniOffff bugün biter mi sabaha kadar ıkınma ağlama ile gecti sabahtan beri huzursuz karni tok alti temiz uyumuyor uyusa da 5 dk sonra uyaniyor aşi olali 2 gün oldu onun huzursuzlugumu atak haftasundayiz o mu bilmiyorum kombo oldu dizimde uyuyor şuan ama uykusunda ciglik atiyorbeyaz gürültü cızırtısı beynimi zonklatiyor başim agriyor
Tatlı yiyemiyorum maşesef sadecd arada ülkerin vegan cıkolatasından alıyorum. Ben de ekmek yiyorum cok o yüzden cok kilo veremiyorumYa süt diyetinde ne yiyosınuz ben daha çok karbonhidrat yiyorum, tatlı olarak un helvası yapıyorum. Yani zayıflamam imkansız
10. Gün filan kayboldu. Ben dana etini be yumurtayı yiyorum. Düzelmiyorsa sut ürünleri ile beraber domatesi de kes ben domates yemiyorumMerhaba, bizim de kanlı kaka problemimiz var. Süt ürünleri ve dana etini kesmiş durumdayım, fakat hâlen arada kan görüyorum. Diyetin kaçıncı günü kakada kan kayboldu?
11.gundeyim epey azaldı, bı var bı yok gibi bı de ortalarda bı ufak kaçak oldu dikkatsizlikle. Olabilir domates ve yumurta tüketiyorum, dün yüzünde de ufak kabarmalar oldu. Farkli olarak domates ve cevizi biraz fazla tuketmistim. Sanırım çoklu alerji durumumuz var. Kan bı duzelse içim rahat edecek, takipte kalayım o halde kaçak yuzunden süreç uzamış olabilir. Doktorumuzda 14 gün içinde düzelme bekliyor, ona göre gastroenterolojiye sevk edecek. Size de geçmiş olsun çok. Domatesi bugün kesmiştim devam edicem10. Gün filan kayboldu. Ben dana etini be yumurtayı yiyorum. Düzelmiyorsa sut ürünleri ile beraber domatesi de kes ben domates yemiyorum
Bizdede aynı durum(( biberon kesinlikle almıyor. Öğürüyo. İlk bir ay alıyordu çok acıkınca ben evde olmayanda veriyordu eşim. Ama şimdi kusar aç kalır ama biberon emzik almazHerkese merhabalar. Size danışmak istediğim bir konu var ki beni çok zorluyor. Her türlü öneriye açığım. Kızımın anne sütüne ek olarak mama da alması gerekiyor ama asla biberon tutmuyor. Emzikte tutturamıyorum. Kaşıkla da verdiğimde döke saça çok zor oluyor. Bununla ilgili bir önerisi plan var mı?
Benimde diliyle itiyor ve öğürüyor. Meme çok güzel emiyor ama sanki biberon ve emzik emmeyi bilmiyor. Çok zorlanıyorum. Kaşıkla mama vermek çok zor.Bizdede aynı durum(( biberon kesinlikle almıyor. Öğürüyo. İlk bir ay alıyordu çok acıkınca ben evde olmayanda veriyordu eşim. Ama şimdi kusar aç kalır ama biberon emzik almaz
Aynen kaşıkla çok zor. Birde çok uzun sürüyo. Bebekte artık yarısını almıyorBenimde diliyle itiyor ve öğürüyor. Meme çok güzel emiyor ama sanki biberon ve emzik emmeyi bilmiyor. Çok zorlanıyorum. Kaşıkla mama vermek çok zor.
Bizde de aynı sorun var çalışmaya başlıyorum ne yapıcaz bilmiyorum, çeşitli biberonlar alıp açken deniycez. Ama senin çalışma gibi bir durum olmadığı için memede eds yapabilirsin. Tam ne sondası o bilmiyorum internette eds diye bakarsan bulursun, sondayı meme ucuna bağlıyorsun, memeyi çekiyor, sondadan mama da gidiyor ağzınaHerkese merhabalar. Size danışmak istediğim bir konu var ki beni çok zorluyor. Her türlü öneriye açığım. Kızımın anne sütüne ek olarak mama da alması gerekiyor ama asla biberon tutmuyor. Emzikte tutturamıyorum. Kaşıkla da verdiğimde döke saça çok zor oluyor. Bununla ilgili bir önerisi plan var mı?
Ya anladim canım bizde hiç kan olmadı ama mukus yediğim gıdaya göre aniden pişik ve köpüklü gürültülü kaka var bazı gıdaları kendim tespt ettim yemiyorum ama kakası genel olarak köpüklü mukuslu yediğim şey yoğun pişik yapmadugi sürece saldım artık çok yoruldum çünkü ama süt ürünü bal baharat asitli gıdalar paketli gıdalar çikolata tüketmiyorum diyer olayi baya zorluyor ya inşallah 6. Ayda geçer yoksa ek gıdada napicaz ki yoğurt hiç yaramıyor oğluma mesela ek gıdanın baş kahramanı inşallah duzelirlerSağol canım, kanlı kakamız vardı bizim o yüzden diyete girdim ben. Uzun süre köpüklü ve mukusluydu o zaman diyete girmemiştim ama kanlı kakaya cevirince doktora gidip tavsiyesi ile süt diyetine girdim. Kanlı kakamız düzeldi. Bir de bebem fk bası gaz cıkarıyordu sabahlar huzursuzdu aglıyordu ıkınıyordu sürekli, diyetten sonra bu problemler kalktı ama mukuslu kakamız devam ediyor, dun kontrol vardı doktor boyle devam edelim zaten genelde 6. Ayından sonra süt alerjisi bitiyor dedi. Biz hicbir test yaptırmadık zaten bunun öyle bir testi yok alerji testi diye ki deri testi vs diyorlar onlar 12 yasından önce dogru sonuc vermezmiş. Bize sadece gaita testi yaptı gizli kan var mı diye. Onda da negatif cıktı ama ben foto gosterince doktorumuz kan var kakasında deyip süt alerjisinden süphelendi.
Allah yardımçımız olsun. Bu ataklar bitirdi bizi gerçekten(( saat 6den yarımsaat uyuduydu o kadar. Bari uyusada bende gözümü kapatsam gecede uyumayacak belli
Kız seninki daha beter herhalde. Benim kız yine ara sıra 1 saat uyuyor gündüzleri bende onunla uyuyorum bazen. Ama gece cok sorun yasiuorum. Insallah biter su donemler bir an once..Aman yaa boş ver. Sen daha iyi biliyorsun neyi nasıl yapacağını. Sendende fazlada kimse kızıbı sevemez düşünemez. Şişiriyorlar birdeNe lüzümsüz bir kelime
Kv soyledi. Bende gelsin kendisi emzirdin o zaman olmayınca olmuyor ne yapayım çok denedim ama kabul etmiyor memeyi falan dedim. Sanki keyfi mama veriyormuşum gibi cümle kuruyorlar. Cocuk emdigi zaman bile doymuyormuş ki.Bize de bazen etki ediyor bazen hic takmiyor
Bunu sana kim soyledi baskasi mi canim benimki de sarilikta mama başladığımı soyledigimde 3 gunluk cocuga mama mi verilir dedi naoayim hastanedeni yatsin deyince kesti sesini eşimi de annesini uyarmasi konusunda tembihledim kaos çikarttirmasin bana ben çok mu merakliyim mama vermeye diye bak hala bebege mama veriyorum sirf onun yuzunden birakmak istiyorum ama doymayinca yapabilecegimiz hic birsey yok malesef
Off Bu dünya senin gibi hassas biri için yasamasi çok zor bi yer. Ne zaman kulak tıkamayı öğreneceksin o zaman omuzlarından yük kalkacak. Uzule uzule olacak o da. Kalbini nasirlastiriyolar zorla insanın.
Ayy bizimde öyle valla. Şaşırttı iyice uyumuyor çocuk gece gündüzOffff bugün biter mi sabaha kadar ıkınma ağlama ile gecti sabahtan beri huzursuz karni tok alti temiz uyumuyor uyusa da 5 dk sonra uyaniyor aşi olali 2 gün oldu onun huzursuzlugumu atak haftasundayiz o mu bilmiyorum kombo oldu dizimde uyuyor şuan ama uykusunda ciglik atiyorbeyaz gürültü cızırtısı beynimi zonklatiyor başim agriyor
Kilo alımı nasıl bebişin
Çok şükür onda bı sorun yok canım o kadar kaka yapmaya en azından kilo alımı iyi diye beni rahatlatıyor yoksa çok kafaya takardimKilo alımı nasıl bebişinizin
Evet benimkisi gündüzde uyumaz oldu. Ancak sürekli sallasam belki uyur o zamanda derin uykuya dalmıyor. Beklicem birazda olmazsa bir nörölöji uzmanına götürecem. Çaylar bile vız gelir tırız gider oldu.Kız seninki daha beter herhalde. Benim kız yine ara sıra 1 saat uyuyor gündüzleri bende onunla uyuyorum bazen. Ama gece cok sorun yasiuorum. Insallah biter su donemler bir an once..
Ya inan o kadar üzüldüm ki. Ben ister miyim öyle olsun. Ne kadar çok çabaladım emsin diye ama olmadi yani.
Kv soyledi. Bende gelsin kendisi emzirdin o zaman olmayınca olmuyor ne yapayım çok denedim ama kabul etmiyor memeyi falan dedim. Sanki keyfi mama veriyormuşum gibi cümle kuruyorlar. Cocuk emdigi zaman bile doymuyormuş ki.
kimseyi kirmak istemiyorum ama başkaları çekinmiyor. Esime soyledim bilmiyor musun babani sanki falan dedi. Oyle ama ben zaten üzülüyorum bu duruma.
Ayy bizimde öyle valla. Şaşırttı iyice uyumuyor çocuk gece gündüz
Herkes herseyi soler bosvermeyi ogrenmen lazim. Havlasin dursunlarMoralim çok bozuk. Kızım mama içiyor diye kb çocuğu sisiriyorlar demiş. Ben ister miyim mama içsin. Günlerce ağladım beni emmiyor diye hastalandım resmen kafaya taktigim icin. Yeni yeni zorla kabullendim bu durumu ama söylenen seye bakın.
Memede ya da parmakta eds yapilabilirHerkese merhabalar. Size danışmak istediğim bir konu var ki beni çok zorluyor. Her türlü öneriye açığım. Kızımın anne sütüne ek olarak mama da alması gerekiyor ama asla biberon tutmuyor. Emzikte tutturamıyorum. Kaşıkla da verdiğimde döke saça çok zor oluyor. Bununla ilgili bir önerisi plan var mı?
Doktor yazdı kızarıklık geçince bırak dedi. Dün akşam sürdüm bide sabah sürdüm. Fark etti. İki kere surerim yeterli olurKortizonlu kullanmak yerine coresatin pembe alsan? Bize bi doktor bole kortizonlu bi krem vermisti. Kendi doktoru o leke yapabilir bebek cildinde coresatin kullan demisti buyuk oglumda. Cok buyuk sorunlar olmadikca kullanmam ben kortizonlu kremleri
Yanaklarına kuru egzama gibi dedi zatenAlternatif ilaç sor bence. Egzama ilaçlarmdan birinde kortizon var sute geçer diye bana bile kullandirmiyor doktor
Hangi biberonu kullaniyorsunHerkese merhabalar. Size danışmak istediğim bir konu var ki beni çok zorluyor. Her türlü öneriye açığım. Kızımın anne sütüne ek olarak mama da alması gerekiyor ama asla biberon tutmuyor. Emzikte tutturamıyorum. Kaşıkla da verdiğimde döke saça çok zor oluyor. Bununla ilgili bir önerisi plan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?