2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Off Bu dünya senin gibi hassas biri için yasamasi çok zor bi yer. Ne zaman kulak tıkamayı öğreneceksin o zaman omuzlarından yük kalkacak. Uzule uzule olacak o da. Kalbini nasirlastiriyolar zorla insanın.

Offff bugün biter mi sabaha kadar ıkınma ağlama ile gecti sabahtan beri huzursuz karni tok alti temiz uyumuyor uyusa da 5 dk sonra uyaniyor aşi olali 2 gün oldu onun huzursuzlugumu atak haftasundayiz o mu bilmiyorum kombo oldu dizimde uyuyor şuan ama uykusunda ciglik atiyor beyaz gürültü cızırtısı beynimi zonklatiyor başim agriyor

Atakla aşı kombo olmuş geçmiş olsun bizdede öyleydi. Geçer 1-2güne. Bizde 12haftadayız daha beter yani

Herkese merhabalar. Size danışmak istediğim bir konu var ki beni çok zorluyor. Her türlü öneriye açığım. Kızımın anne sütüne ek olarak mama da alması gerekiyor ama asla biberon tutmuyor. Emzikte tutturamıyorum. Kaşıkla da verdiğimde döke saça çok zor oluyor. Bununla ilgili bir önerisi plan var mı?

Ya süt diyetinde ne yiyosınuz ben daha çok karbonhidrat yiyorum, tatlı olarak un helvası yapıyorum. Yani zayıflamam imkansız
Tatlı yiyemiyorum maşesef sadecd arada ülkerin vegan cıkolatasından alıyorum. Ben de ekmek yiyorum cok o yüzden cok kilo veremiyorum

Merhaba, bizim de kanlı kaka problemimiz var. Süt ürünleri ve dana etini kesmiş durumdayım, fakat hâlen arada kan görüyorum. Diyetin kaçıncı günü kakada kan kayboldu?
10. Gün filan kayboldu. Ben dana etini be yumurtayı yiyorum. Düzelmiyorsa sut ürünleri ile beraber domatesi de kes ben domates yemiyorum

10. Gün filan kayboldu. Ben dana etini be yumurtayı yiyorum. Düzelmiyorsa sut ürünleri ile beraber domatesi de kes ben domates yemiyorum
11.gundeyim epey azaldı, bı var bı yok gibi bı de ortalarda bı ufak kaçak oldu dikkatsizlikle. Olabilir domates ve yumurta tüketiyorum, dün yüzünde de ufak kabarmalar oldu. Farkli olarak domates ve cevizi biraz fazla tuketmistim. Sanırım çoklu alerji durumumuz var. Kan bı duzelse içim rahat edecek, takipte kalayım o halde kaçak yuzunden süreç uzamış olabilir. Doktorumuzda 14 gün içinde düzelme bekliyor, ona göre gastroenterolojiye sevk edecek. Size de geçmiş olsun çok. Domatesi bugün kesmiştim devam edicem

Bizdede aynı durum(( biberon kesinlikle almıyor. Öğürüyo. İlk bir ay alıyordu çok acıkınca ben evde olmayanda veriyordu eşim. Ama şimdi kusar aç kalır ama biberon emzik almaz

Bizdede aynı durum(( biberon kesinlikle almıyor. Öğürüyo. İlk bir ay alıyordu çok acıkınca ben evde olmayanda veriyordu eşim. Ama şimdi kusar aç kalır ama biberon emzik almaz
Benimde diliyle itiyor ve öğürüyor. Meme çok güzel emiyor ama sanki biberon ve emzik emmeyi bilmiyor. Çok zorlanıyorum. Kaşıkla mama vermek çok zor.

Benimde diliyle itiyor ve öğürüyor. Meme çok güzel emiyor ama sanki biberon ve emzik emmeyi bilmiyor. Çok zorlanıyorum. Kaşıkla mama vermek çok zor.
Aynen kaşıkla çok zor. Birde çok uzun sürüyo. Bebekte artık yarısını almıyor Bir kaç kere denemiştim sonra bıraktım

Bizde de aynı sorun var çalışmaya başlıyorum ne yapıcaz bilmiyorum, çeşitli biberonlar alıp açken deniycez. Ama senin çalışma gibi bir durum olmadığı için memede eds yapabilirsin. Tam ne sondası o bilmiyorum internette eds diye bakarsan bulursun, sondayı meme ucuna bağlıyorsun, memeyi çekiyor, sondadan mama da gidiyor ağzına

Ya anladim canım bizde hiç kan olmadı ama mukus yediğim gıdaya göre aniden pişik ve köpüklü gürültülü kaka var bazı gıdaları kendim tespt ettim yemiyorum ama kakası genel olarak köpüklü mukuslu yediğim şey yoğun pişik yapmadugi sürece saldım artık çok yoruldum çünkü ama süt ürünü bal baharat asitli gıdalar paketli gıdalar çikolata tüketmiyorum diyer olayi baya zorluyor ya inşallah 6. Ayda geçer yoksa ek gıdada napicaz ki yoğurt hiç yaramıyor oğluma mesela ek gıdanın baş kahramanı inşallah duzelirler

Allah yardımçımız olsun. Bu ataklar bitirdi bizi gerçekten(( saat 6den yarımsaat uyuduydu o kadar. Bari uyusada bende gözümü kapatsam gecede uyumayacak belli
Aman yaa boş ver. Sen daha iyi biliyorsun neyi nasıl yapacağını. Sendende fazlada kimse kızıbı sevemez düşünemez. Şişiriyorlar birde Ne lüzümsüz bir kelime
Kız seninki daha beter herhalde. Benim kız yine ara sıra 1 saat uyuyor gündüzleri bende onunla uyuyorum bazen. Ama gece cok sorun yasiuorum. Insallah biter su donemler bir an once..

Ya inan o kadar üzüldüm ki. Ben ister miyim öyle olsun. Ne kadar çok çabaladım emsin diye ama olmadi yani.

Kv soyledi. Bende gelsin kendisi emzirdin o zaman olmayınca olmuyor ne yapayım çok denedim ama kabul etmiyor memeyi falan dedim. Sanki keyfi mama veriyormuşum gibi cümle kuruyorlar. Cocuk emdigi zaman bile doymuyormuş ki.
Off Bu dünya senin gibi hassas biri için yasamasi çok zor bi yer. Ne zaman kulak tıkamayı öğreneceksin o zaman omuzlarından yük kalkacak. Uzule uzule olacak o da. Kalbini nasirlastiriyolar zorla insanın.
kimseyi kirmak istemiyorum ama başkaları çekinmiyor. Esime soyledim bilmiyor musun babani sanki falan dedi. Oyle ama ben zaten üzülüyorum bu duruma.
Ayy bizimde öyle valla. Şaşırttı iyice uyumuyor çocuk gece gündüz

Evet benimkisi gündüzde uyumaz oldu. Ancak sürekli sallasam belki uyur o zamanda derin uykuya dalmıyor. Beklicem birazda olmazsa bir nörölöji uzmanına götürecem. Çaylar bile vız gelir tırız gider oldu.
Ee tamam kb söylemiş lüzümsüz bir cümle kayınvaliden niye sana söylüyorki Takma canım. Biliyorum elinde değil bende olsam bende üzülürdüm. Sanki keyfinden veriyormuşsun gibi. Kimse anlamaz zaten seni sen kendini düşün

Herkes herseyi soler bosvermeyi ogrenmen lazim. Havlasin dursunlar
Memede ya da parmakta eds yapilabilir

Kortizonlu kullanmak yerine coresatin pembe alsan? Bize bi doktor bole kortizonlu bi krem vermisti. Kendi doktoru o leke yapabilir bebek cildinde coresatin kullan demisti buyuk oglumda. Cok buyuk sorunlar olmadikca kullanmam ben kortizonlu kremleri
Doktor yazdı kızarıklık geçince bırak dedi. Dün akşam sürdüm bide sabah sürdüm. Fark etti. İki kere surerim yeterli olur

Hangi biberonu kullaniyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…