- 22 Ocak 2015
- 1.206
- 842
- 123
- 33
Çalışırken bebeği nereye bırakacaksın. Beni de dert aldı şimdiden annem uzak kayinvalidemin gönlü yok. Çalışıyor onu bahane ediyo. Bilmiyorum nolcakBizde de aynı sorun var çalışmaya başlıyorum ne yapıcaz bilmiyorum, çeşitli biberonlar alıp açken deniycez. Ama senin çalışma gibi bir durum olmadığı için memede eds yapabilirsin. Tam ne sondası o bilmiyorum internette eds diye bakarsan bulursun, sondayı meme ucuna bağlıyorsun, memeyi çekiyor, sondadan mama da gidiyor ağzına
Ya o çikolatada not geçmişler eser miktarda süt içerebilir, süt içeren ürünlerle aynı hatta üretilmiştir diye. Ablam söyledi geçen bende yemedim duruyor çekmecedeTatlı yiyemiyorum maşesef sadecd arada ülkerin vegan cıkolatasından alıyorum. Ben de ekmek yiyorum cok o yüzden cok kilo veremiyorum
5 -6 biberon denedim. Mam marka biberonla tutmuştu kizim sadece. Ama onu da arada tutuyordu yavaş yavaş emiyordu defalarca teklif ettiğimizde. Bir de anne değil başkası teklif etsin. Anne teklif edince memenin seçenek olduğunu biliyor, reddediyor direktHerkese merhabalar. Size danışmak istediğim bir konu var ki beni çok zorluyor. Her türlü öneriye açığım. Kızımın anne sütüne ek olarak mama da alması gerekiyor ama asla biberon tutmuyor. Emzikte tutturamıyorum. Kaşıkla da verdiğimde döke saça çok zor oluyor. Bununla ilgili bir önerisi plan var mı?
Bizimde basladı bugun doktora sordum normalmiş bu aylarda baslatabilir artık dedi. Ellerinide götürür agzınaBu bebis çok salyalandi. Diş fln diyor internette. Benim kızım 5 aylikken dış çıkardı hiç salyasi olmamıştı.
Kime ne… ayrıca sana bunu söyleyen kimse de keşke söylemese. Herkes istediğini düşünsün, ne yaşadığını sen bilirsin ancak. İnsanların ağzı da torba değil ki büzesin. Canını sıkma mamayla büyüyen de aynı anne sütüyle büyüyen de.Moralim çok bozuk. Kızım mama içiyor diye kb çocuğu sisiriyorlar demiş. Ben ister miyim mama içsin. Günlerce ağladım beni emmiyor diye hastalandım resmen kafaya taktigim icin. Yeni yeni zorla kabullendim bu durumu ama söylenen seye bakın.
Ben de ekmek arası ekmek yiyeceğim yakımdaTatlı yiyemiyorum maşesef sadecd arada ülkerin vegan cıkolatasından alıyorum. Ben de ekmek yiyorum cok o yüzden cok kilo veremiyorum
Yoğurt bende de aynı etkiyi yapıyor. Poğaça yapmıştım yoğurt koyöıştım içine o bile bebişimi çok zorladı baya kusturdu. İnşallah en kısa sürede geçer bebişlerin bu aletjisiYa anladim canım bizde hiç kan olmadı ama mukus yediğim gıdaya göre aniden pişik ve köpüklü gürültülü kaka var bazı gıdaları kendim tespt ettim yemiyorum ama kakası genel olarak köpüklü mukuslu yediğim şey yoğun pişik yapmadugi sürece saldım artık çok yoruldum çünkü ama süt ürünü bal baharat asitli gıdalar paketli gıdalar çikolata tüketmiyorum diyer olayi baya zorluyor ya inşallah 6. Ayda geçer yoksa ek gıdada napicaz ki yoğurt hiç yaramıyor oğluma mesela ek gıdanın baş kahramanı inşallah duzelirler
Ya dimi bizde de direk ishal ve pişik yapiyoe ne yazık ki napicaz böyle inşallah geçer sürekli dua ediyorum Allah başka dert vermesin ama zor yani bu durumlar daYoğurt bende de aynı etkiyi yapıyor. Poğaça yapmıştım yoğurt koyöıştım içine o bile bebişimi çok zorladı baya kusturdu. İnşallah en kısa sürede geçer bebişlerin bu aletjisi
Canım moralini hiç bozma sen annesin hiicc kimse senden daha çok düşünemez senin çocuğunuMoralim çok bozuk. Kızım mama içiyor diye kb çocuğu sisiriyorlar demiş. Ben ister miyim mama içsin. Günlerce ağladım beni emmiyor diye hastalandım resmen kafaya taktigim icin. Yeni yeni zorla kabullendim bu durumu ama söylenen seye bakın.
Annem bakacak çok şükür şanslıyımÇalışırken bebeği nereye bırakacaksın. Beni de dert aldı şimdiden annem uzak kayinvalidemin gönlü yok. Çalışıyor onu bahane ediyo. Bilmiyorum nolcak
Bizim evler arası uzakAnnem bakacak çok şükür şanslıyım
Benim oglan da oylee puskurtuyodu. Enjektirle vermeye basladim. Az az sıkıyorum sapirdata sapirdata yutuyoGecenin 3ünde oynata oynata antibiyotik içirmeye çalışıyoruz, neyse ki yarın son yoksa ben de oynatacam
İlk doza bir an önce etki etsin de rahatlasın çocuk diye gece 3te başladık, bir haftadır mışıl mışıl uyuyan çocuğu uyandırıp ilaç içirmeye uğraşıyoruz.
En son kafama kuş takıp sallayarak ağzını açtırmaya uğraşıyodum az önce
Şimdiden ağzını kilitleyip açmamayı ve püf yapmayı öğrendi bebem, ek gıdaya kadar unutur inşallah
Ben de enjektörle sıkıyorum ağzına az az ama suratını ekşitip püff yapıyoBenim oglan da oylee puskurtuyodu. Enjektirle vermeye basladim. Az az sıkıyorum sapirdata sapirdata yutuyo
Evet evet epeydir eli hep ağızda ama baş parmaklarini emmek favorisi. Gece coyk coyk emme sesine uyanıyoruzBizimde basladı bugun doktora sordum normalmiş bu aylarda baslatabilir artık dedi. Ellerinide götürür agzına
Ah aynen cnm, vazgeçmedim de silikon üuç kullanıyorum. Hem ısırıyor hem de asabi, meme değişirken ağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?