2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kız bizim kıza da bir şeyler oldu dün. Aman uarabbi uyumadı asla. Biberonu red etti. Mama yemedi. Surekli agladi. Bir cildirdi bebe. Gece zorla yedirip banyo yaptırdım. Bir de gece çayı verdim. Sabaha kadar deliksiz uyudu. Bende dinl3ndim valla ne yalan söyleyim uyandirmadim mama icin falan.

Inan takmak istemiyorum ama insanı zorla sınır hastası ediyorlar. Zaten evde sürekli yok sutu yetmiyordu yok sutu azdı yok beslenememis bilmem ne gibi şeyler dolanıyor. Moralim bozluyor o yüzden
Herkes herseyi soler bosvermeyi ogrenmen lazim. Havlasin dursunlar

Memede ya da parmakta eds yapilabilir
Inşallah öğrenirim bir gün
Yani eşimde mama ile büyümüş. Anlamıyorum hiç.
Ay allah razı olsun valla. Anneme de dedim soylemeyin artik yapacak bir sey yok diye
Onu benin kızda öğrendi. Mamayı yutmuyor püf edip çıkarıyor ağzından.

Kızlar pişik için çözümleriniz nelerdir bugün avmye gitmiştik kızım hep uyudu meğer altına yapmış fark etmemişim çok kızdım kendime pişik olmuş sudocrem sürdüm ama pek geçirecek gibi değil

Bepantpl hametan karışımı oğluma en iyi gelen şey oldu dene istersen sudo krem hiç bir işe yaramiyor bizde

Dandiniko söyle benim bebe alisti ozellikle halası bölümünü bebeye işliyorum
Ahahsj ben bir küçücük aslandan giriyorum çocuk şarkıları bittikten sonra pop tan devam ediyorum baktım hala uyumadı felak nas Ayetel Kürsi inşirah ve kapanış sonra uyuyo mu yoo çenem yoruluyor beyaz gürültü açıyorum

Benim oglan buzuki orhan kolik muzigi esliginde aaaaaaa die uzun uzun orta seste cigirinca uyuyo. Ama bogaz mogaz kalmiyo

meraba kızlar… yaklaşık 2 aydır hastaydım en son vestibüler migren tanısı kondu geçmiyordu dinlenmeyle bebeğime bile bakamaz hala geldim doktor ilaç kullanmam gerektiğini söyledi ve mecburen emzirmeyi bıraktım

Bide sizler bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz benimki kucakta uyuyor ve çok zorluyor beni.. bide gündüz hiç uyumuyor doğru düzgün ve sürekli bir mız mız ağlıyor sizler neler yapıyorsunuz nasıl oyalıyoyorsunuz… tabi oğlum kucağa da alışmış olabilir çünkü hastalığım sebebiyle yeterince ilgilenemedim benim dışımda gelişti herşey

Bebeğiniz yüzünde ki kuruluklar için hangi kremleri kullanıyorsunuz kızlar

Aynı durumdayız bende geçenlerde ilaç kullandım emzirmedim sütüm resmen geri gitti zaten doymuyordu bebeğim az az gelmeye başlamıştı ilk zamanlar güzel geliyordu neyse oğlan bronşit olunca herkes üzerime geldi anne sütü vermedin hasta ettin bari şimdi ver şifa olsun vs sanki biz istemiyor muyuz bebeğimizi en sağlıklı şekilde beslemeyi. Benim de yok yani 3-4 gündür sütüm de gelmiyor ne yapalım yani bebekler açlıktan çıldırsınlar mı ne istiyor bu millet ben anlamıyorum. Bi bebeği annesinden daha çok kimse düşünemez artık asla takmıyorum sende takma He de geç gereken cevapları da söylüyorum pat pat susuyorlar yetti yani cocuk doğduğundan beri meme meme meme alıp konuşanların ağzına tıkayasım geliyordu memeyi o derece benim kuzenimde 2 yaşa kadar emzirdi bebeği asla mama vermedi ama cocuk devamlı hasta devamlı grip devamlı bronşit değişik bir durum ya Allah’ın izniyle birşey olmaz süt olmayınca ne yapacağız mecbur yani mama vermek zorundayız bunuda herkesin kabullenmesi lazım keşke sütümüz olsa da emzirmeye devam etseydik o güzel hisse bu kadar erken veda etmeseydik ama ne yapalım

S
geçmiş olsun. Benim kızım da gündüz uyumuyor, kucakta durursa uyuyor, sanırım full sessizlik istiyor uyumak için e o da olmuyor. Oyalamak için bazen salıncağına koyuyorum, evde gezdiriyorum. Oyun halısı var hani şu piyanolu olanlardan ona ytırıp tepesine oyuncak asıyorum. Bu kadarcık

Bebeğiniz yüzünde ki kuruluklar için hangi kremleri kullanıyorsunuz kızlar
Benim bebeğimin de kaşları pul pul oldu kabuk kabuk tu hep eczanedeki arkadaş bunu verdi kullandık faydasını gördüm siz yine isterseniz eczaneye yada dr danışın

Eklentiler

• 7350D3E3-6AE2-48D9-960D-6E8E7E6A3279.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 61
Ah yavrularımız
Daha buna sabredemiyorlar, hayatta keske max bu kadar bekleseler
Uyumayıp uyumayıp hep bizi dellendiriyolar biraz da onlar dellensin mesela şimdi emzirmem lazım bebeyi ama o kadar zor uyudu ki bi daha uyumazsa diye korkumdan beşiğin başında bekliyorum alamıyorum beyefendiyi

Benim oglan buzuki orhan kolik muzigi esliginde aaaaaaa die uzun uzun orta seste cigirinca uyuyo. Ama bogaz mogaz kalmiyo
Ahahsj hiç denemedim bağırmayı bide onu deneyim bakim benimkinde de işe yarayacak mı gerçi benimki kendi ninnisini kendisi söylüyor hıııı hıııı hıııı hıııı diye bide ben ekleniyim en fazla yine uyumaz

Çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin çoğu kişi burda uyku sorunundan muzdaribiz bilmiyorum kucak alışkanlığı mı atak haftası mı ataksa da ne atakmış arkadaş bitmedi gitti çok yorucu benimki bazen kucakta emzirirken uyuyor bazen ayakta sallarken uyuyor tabi bırakır bırakmaz uyanıyor bırakmadan tutmam lazım bebeyi. Bazen yatarak emziriyorum öyle uyuyor ne zaman hangi pozisyonda ne kadar süre uyuyacağı hiç belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…