- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Bende o civarlarda yaptirdim bi sorun yasamadimKız anneleri kızlarınızın kulağını ne zaman deldireceksiniz? 4ayda falan yaptıranlar varmış
Dandiniko söyleAy ben denedim yok kolik müziği de işe yaramıyor benimkinde
Kızım yok ama daha bebekken delirmeye gerek var mı yaw, çok küçük bebeler daha, çocuk bile değillerKız anneleri kızlarınızın kulağını ne zaman deldireceksiniz? 4ayda falan yaptıranlar varmış
Kız bizim kıza da bir şeyler oldu dün. Aman uarabbi uyumadı asla. Biberonu red etti. Mama yemedi. Surekli agladi. Bir cildirdi bebe. Gece zorla yedirip banyo yaptırdım. Bir de gece çayı verdim. Sabaha kadar deliksiz uyudu. Bende dinl3ndim valla ne yalan söyleyim uyandirmadim mama icin falan.Evet benimkisi gündüzde uyumaz oldu. Ancak sürekli sallasam belki uyur o zamanda derin uykuya dalmıyor. Beklicem birazda olmazsa bir nörölöji uzmanına götürecem. Çaylar bile vız gelir tırız gider oldu.
Ee tamam kb söylemiş lüzümsüz bir cümle kayınvaliden niye sana söylüyorkiTakma canım. Biliyorum elinde değil bende olsam bende üzülürdüm. Sanki keyfinden veriyormuşsun gibi. Kimse anlamaz zaten seni sen kendini düşün
Inşallah öğrenirim bir günHerkes herseyi soler bosvermeyi ogrenmen lazim. Havlasin dursunlar
Memede ya da parmakta eds yapilabilir
Yani eşimde mama ile büyümüş. Anlamıyorum hiç.Kime ne… ayrıca sana bunu söyleyen kimse de keşke söylemese. Herkes istediğini düşünsün, ne yaşadığını sen bilirsin ancak. İnsanların ağzı da torba değil ki büzesin. Canını sıkma mamayla büyüyen de aynı anne sütüyle büyüyen de.
Ay allah razı olsun valla. Anneme de dedim soylemeyin artik yapacak bir sey yok diyeCanım moralini hiç bozma sen annesin hiicc kimse senden daha çok düşünemez senin çocuğunubenim kızımda birer damla süt geliyordu her gelen aaa mama mi ,himm ,ben hep emzirdim,anne sütü önemli,benim sütüm fışkırıyordu bütün çocuklarımı emzirdim diyerek beni iyice bunalıma sokuyordu zaten tansiyonum yüksek iyice yükseliyordu hasta oluyordum üstelik erken doğmuş bebeğin gerçekten anne sütüne çok ihtiyacı varken bana psikolojik şiddet uyguluyorlardi hatta arkadaşımin oğluyla benim kız aynı yastalar oda her sagmada beni arardı 120 cc çıktı demek için resmen nispet yapardı çok şükür benim kızım çok sağlıklı bir kez Corona oldu babasından bulaştı bir kezde son 4 molar dişi (en zor dişler)birlikte çıkardığı için hastalandı arkadaşımın oğlu ayda 2 kez doktorda ve antibiyotik olmadan iylesmiyor, anne sütü tabiki önemli ama olmayınca da olmuyor bundan dolayı bir anneye psikolojik baskı yanlış o yüzden boşver kim ne derse desin
Onu benin kızda öğrendi. Mamayı yutmuyor püf edip çıkarıyor ağzından.Gecenin 3ünde oynata oynata antibiyotik içirmeye çalışıyoruz, neyse ki yarın son yoksa ben de oynatacam
İlk doza bir an önce etki etsin de rahatlasın çocuk diye gece 3te başladık, bir haftadır mışıl mışıl uyuyan çocuğu uyandırıp ilaç içirmeye uğraşıyoruz.
En son kafama kuş takıp sallayarak ağzını açtırmaya uğraşıyodum az önce
Şimdiden ağzını kilitleyip açmamayı ve püf yapmayı öğrendi bebem, ek gıdaya kadar unutur inşallah
Benimki de çok asabi istiyor ki öbür memedeki de çektiğinden gelsin meme değişmek için vakit kaybetmesinAh aynen cnm, vazgeçmedim de silikon üuç kullanıyorum. Hem ısırıyor hem de asabi, meme değişirken ağlıyor
Bepantpl hametan karışımı oğluma en iyi gelen şey oldu dene istersen sudo krem hiç bir işe yaramiyor bizdeKızlar pişik için çözümleriniz nelerdir bugün avmye gitmiştik kızım hep uyudu meğer altına yapmış fark etmemişim çok kızdım kendime pişik olmuş sudocrem sürdüm ama pek geçirecek gibi değil
Ahahsj ben bir küçücük aslandan giriyorum çocuk şarkıları bittikten sonra pop tan devam ediyorum baktım hala uyumadı felak nas Ayetel Kürsi inşirah ve kapanışDandiniko söylebenim bebe alisti ozellikle halası bölümünü bebeye işliyorum
Ah yavrularımızBenimki de çok asabi istiyor ki öbür memedeki de çektiğinden gelsin meme değişmek için vakit kaybetmesin
Benim oglan buzuki orhan kolik muzigi esliginde aaaaaaa die uzun uzun orta seste cigirinca uyuyo. Ama bogaz mogaz kalmiyoAhahsj ben bir küçücük aslandan giriyorum çocuk şarkıları bittikten sonra pop tan devam ediyorum baktım hala uyumadı felak nas Ayetel Kürsi inşirah ve kapanışsonra uyuyo mu yoo çenem yoruluyor beyaz gürültü açıyorum
Aynı durumdayız bende geçenlerde ilaç kullandım emzirmedim sütüm resmen geri gitti zaten doymuyordu bebeğim az az gelmeye başlamıştı ilk zamanlar güzel geliyordu neyse oğlan bronşit olunca herkes üzerime geldi anne sütü vermedin hasta ettin bari şimdi ver şifa olsun vs sanki biz istemiyor muyuz bebeğimizi en sağlıklı şekilde beslemeyi. Benim de yok yani 3-4 gündür sütüm de gelmiyor ne yapalım yani bebekler açlıktan çıldırsınlar mı ne istiyor bu millet ben anlamıyorum. Bi bebeği annesinden daha çok kimse düşünemez artık asla takmıyorum sende takma He de geç gereken cevapları da söylüyorum pat pat susuyorlar yetti yani cocuk doğduğundan beri meme meme meme alıp konuşanların ağzına tıkayasım geliyordu memeyi o dereceMoralim çok bozuk. Kızım mama içiyor diye kb çocuğu sisiriyorlar demiş. Ben ister miyim mama içsin. Günlerce ağladım beni emmiyor diye hastalandım resmen kafaya taktigim icin. Yeni yeni zorla kabullendim bu durumu ama söylenen seye bakın.
Benim kızımın da iki kaşının arasında kuruluk vardı. Hatta derileri pul pul olmuştu. Babam Mustela'nın bebe yağını verdi. Çok iyi geldi o. Geçti hemen...Bebeğiniz yüzünde ki kuruluklar için hangi kremleri kullanıyorsunuz kızlar
geçmiş olsun. Benim kızım da gündüz uyumuyor, kucakta durursa uyuyor, sanırım full sessizlik istiyor uyumak için e o da olmuyor. Oyalamak için bazen salıncağına koyuyorum, evde gezdiriyorum. Oyun halısı var hani şu piyanolu olanlardan ona ytırıp tepesine oyuncak asıyorum. Bu kadarcıkmeraba kızlar… yaklaşık 2 aydır hastaydım en son vestibüler migren tanısı kondu geçmiyordu dinlenmeyle bebeğime bile bakamaz hala geldim doktor ilaç kullanmam gerektiğini söyledi ve mecburen emzirmeyi bıraktım
Bide sizler bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz benimki kucakta uyuyor ve çok zorluyor beni.. bide gündüz hiç uyumuyor doğru düzgün ve sürekli bir mız mız ağlıyor sizler neler yapıyorsunuz nasıl oyalıyoyorsunuz… tabi oğlum kucağa da alışmış olabilir çünkü hastalığım sebebiyle yeterince ilgilenemedim benim dışımda gelişti herşey
Benim bebeğimin de kaşları pul pul oldu kabuk kabuk tu hep eczanedeki arkadaş bunu verdi kullandık faydasını gördüm siz yine isterseniz eczaneye yada dr danışınBebeğiniz yüzünde ki kuruluklar için hangi kremleri kullanıyorsunuz kızlar
Uyumayıp uyumayıp hep bizi dellendiriyolar biraz da onlar dellensinAh yavrularımız
Daha buna sabredemiyorlar, hayatta keske max bu kadar bekleseler
Ahahsj hiç denemedim bağırmayı bide onu deneyim bakim benimkinde de işe yarayacak mı gerçi benimki kendi ninnisini kendisi söylüyor hıııı hıııı hıııı hıııı diye bide ben ekleniyim en fazla yine uyumazBenim oglan buzuki orhan kolik muzigi esliginde aaaaaaa die uzun uzun orta seste cigirinca uyuyo. Ama bogaz mogaz kalmiyo
Çok çok geçmiş olsun Allah şifa versinmeraba kızlar… yaklaşık 2 aydır hastaydım en son vestibüler migren tanısı kondu geçmiyordu dinlenmeyle bebeğime bile bakamaz hala geldim doktor ilaç kullanmam gerektiğini söyledi ve mecburen emzirmeyi bıraktım
Bide sizler bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz benimki kucakta uyuyor ve çok zorluyor beni.. bide gündüz hiç uyumuyor doğru düzgün ve sürekli bir mız mız ağlıyor sizler neler yapıyorsunuz nasıl oyalıyoyorsunuz… tabi oğlum kucağa da alışmış olabilir çünkü hastalığım sebebiyle yeterince ilgilenemedim benim dışımda gelişti herşey
Benim kız 3 yaşında kulağını deldirmedim ilerde kendisi eğer isterse deldirsinKız anneleri kızlarınızın kulağını ne zaman deldireceksiniz? 4ayda falan yaptıranlar varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?