2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Her yarımsaatte bir uyanır oldu yoruldum ya Ne zaman düzelir bu ya. Melayonine başladık o bile etki etmigor bu çoçuğa napiyim ben

Her yarımsaatte bir uyanır oldu yoruldum ya Ne zaman düzelir bu ya. Melayonine başladık o bile etki etmigor bu çoçuğa napiyim ben
Dışarı ciki0 eve gelince bir uyuyorlar, her fun çıkarabiliyor musun disari ? Doktorumuz önermişti bize

Iyi haftalar hanımlar.. Atak haftasina girdik mi çıktık mı? Bebisleriniz nasil? Sizi en cok ne zorluyor?

bepanthol ve ya desitin mor deneyebilirsin canım

Penaten

Bebeğiniz yüzünde ki kuruluklar için hangi kremleri kullanıyorsunuz kızlar

La roche posay in Lipikar nemlendirici balsami kullanıyorum. Kasinda çıktı bizde de. Yeni neslin cildi hep atopik

Iyi haftalar hanımlar.. Atak haftasina girdik mi çıktık mı? Bebisleriniz nasil? Sizi en cok ne zorluyor?
Nasıl hesaplanıyor atak haftası ya benim normalde 40. Haftam 19 ağustosa denk geliyordu oğlum 8 Ağustos da doğdu. Benimkide uykuya dalmakta çok zorluk çekiyor bide ağlak bir bebek değildi şu 10 gündür belirli saatlerde anlamsızca ağlıyor ve gece 12 de uykusu geliyor bariz belli ama. 4 e kadar asla tam dalıp uyuyamıyor sabaha karşı anca uyuyoruz atak haftasındamıyız acaba

Tecrübeli anneler

Bebek onlukleri kaç aya kadar lazım? Kusmalarz salyalar ne zaman bitiyor

Umursama lafi sok otur☺arsizla arsiz olmazsan susmaz
Bu bebis çok salyalandi. Diş fln diyor internette. Benim kızım 5 aylikken dış çıkardı hiç salyasi olmamıştı.
Bizimde oyle surekli tükürük köpürtmesi akitmasi degisik dr normal dedi
Kantaron yagi oksizinc krem ☺
Önce yallah sonra Allah
Valla bebem atagami girdi atak bana mı girdi belli degil huniyi taktim kafaya artik delirme noktasindayim

19 agustosa gore hesapliycaksiniz diye biliyorum. Uykuya dalma bizde de sıkıntılı

Görümcemden nefret ediyorum.. oglunun ismini benim oglanin ismini koydu yani babasinin ismini.. yanina hep icimde ukte kalan asafı ekledi birde kerc eder gibi.. hic icimden ne aramak ne evine gitmek geliyo esimde icten ice uzuluyor .. benim hic oglum olmasada koyamasakta babasinin ismini kalkip koysa bu kadar zoruma gitmezdi hala alışamadim.. ne yapmam lazim ben mi abartiyorum desem basindan dinleseniz belki hak verirsiniz bana.

Neden bu kadar üzüyosun kendini her bebek anneyi emecek diye bi kural yok tabi ki ayri bi bağ ama sen istedigin surece her turlu baği kurarsin bebeginle mama verince ne oluyomus dünyanin sonumu yeterki saglikla buyusun ne anne babalar var evlatlarin sagligiyla imtihan olan buna sukur ve hamd olsun herkesin soyledigine kulak asma salla gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…