2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bence abartiyosun. Kendi cocuguna istedigi ismi verir babasinin adini koymak istemis olabilir. Gelin koydu diye koymasin mi? Asaf da cok duyulan bi isim. Belki senden duydu hosuna gitti. Bizde 2 amcamin oglunun bi halamin oglunun ismi ayni mesela. Hayat zaten 3 bebeyle sana yeterince zor sen boyle seyler dusunup daha da zorlastirma kendine birak naparsa yapsin

Kiz anaaa koysun nolmuş büyükdedemin adini 3 amcam ve babam dahil hepsi çocuklarına koymuş sülale hüsnü kayniyor daha bi de kuzenlerimin cocuklarinda bile var benim eşimde yiğenine yağız alp ismini yengesi hamileyken önermiş o da çok begenmiş koymuş ben hamileyken hep begendigimiz isimlere alp eklemek istiyordu ya kadin belki rahatsiz olacak bu durumdan desemde dinlemiyordu 9 ayda zor vazgecirdim cocugun adini 1 haftalikken zorla koyduk. Sinirnolman normal ha diyebilirdi ki yenge bende babamin adini koymayi çok istiyorum yanliş anlama diyebilirdi asaf ismini de sen koymadiysan koysun nolmuş nefrette bir duygu kendini yorma görümcelere duygu beslemeye degmez

Ama lafta esim tek erkek cocugu kaynana kayinbabaninda gonlu olmadi inadina koydular eşimin cok zoruna gitti her neyse artik olan oldu kendileride farkinda ama is isten gecti benim icimden cikmiyo yinede

Nefrette bi duyguydu demi en iyisi gormezden gelmek haklisin

Ahahsj hepsini deniyorum sıra sıra ama hiç biri işe yaramıyor bugün de yeni bişey çıkardı ayakta gezerken dik pozisyonda uyucakmış oturursan ya da kucakta yatar pozisyona getirirsen kıyamet kopuyor

Kizlar bebegim uyurken normak dururken hava yutkunuyor ses cikararak nefes zorlugu yaşiyor gibi uykusunda da oyle oluyor sanki uyku apnesi gibi nasil tarif edecegimi anlamadik hık hık edip aglayarak uyaniyor bugün olmaya başladi aşina gelen var mi ya korkuyorum

Kızlar bebişim baya öksürüyor. Sağlık ocağına götürdüm ablasından bulaşmış malum okullu. Ama ciddi bişi yok temiz akıntısı var sadece dedi. Fakat yarın da 2 ay aşımız var. Bebeğim hasta olup üstüne aşı olursa daha da kötü olur mu sizce. ?

Hastayken aşı yapmıyorlar diye biliyorum bize sormuştu hasta mı diye

Benimkide yapıyo arada nefes alamayıp uyanıyor hık hık diye

Ama lafta esim tek erkek cocugu kaynana kayinbabaninda gonlu olmadi inadina koydular eşimin cok zoruna gitti her neyse artik olan oldu kendileride farkinda ama is isten gecti benim icimden cikmiyo yinede
Kiz tek erkek olunca nolcak. Millet kp ismi koymaktan kacar sen icine dert edion birak bosver canina yazik

Canm ertele sen onu. Bizimkinin asisini ertelediler 1 hafta. Zor olur bebegine

Öncesinde çok ağladıysa oluyor oyle.

Canım sen oğlunun ismini içinden gelerek severek koyduysan boşver istersen herkes aynı ismi koysun canını sıkma gorumcen senin bebeye hep kız diyordu zaten

Benim ki doğduğundan beri öyle uyanıkkende uyurken de ara da bi hiiiiiğ hiiiik diye ses çıkarıyor nefesi yetmiyormuş gibi bende çok korkmuştum dr sordum hatta ses kaydı atmıştım nefes alıp verme sesleri burun tıkanıklığı ile ilgili bir durum bu ciğerden gelmiyor demişti. Bu ara çok yapmıyor ama arada bir yapıyor

Kızlar bebeğim bronşiti yeni atlattı sayılır ama çok fena salgın var heryerde oğlum bugğn hapşırıp durdu çok değil ama diğer günlere kıyasla daha çok. Uyurken de hırlıyor yine başa döneceğiz diye çok korkuyorum. Evde hava makinesi ile ilaçları duruyo serum fizyoloji de var biraz vermeli miyim ? Yada ne yapmam gerekir baya tıkalı gibi hırlıyor uykusunda , uyanıkken hırıltı yok ama devamlı burnunuda açıyorum. Dr yurt dışına cıktıgı için danışmadık.

Birde benim bebeğim artık mama ile besleniyor devamlı d vitamini ayrı olarak her sabah tok karna veririm . Bir yazı okudum devam sütlerinde d vitamini olan mamalarda ilave d vitamini kullanmaya gerek yok diye doğrumu ? Ben bugüne kadar hep verdim birşey olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…