Canim bence abartiyosun. Kendi cocuguna istedigi ismi verir babasinin adini koymak istemis olabilir. Gelin koydu diye koymasin mi? Asaf da cok duyulan bi isim. Belki senden duydu hosuna gitti. Bizde 2 amcamin oglunun bi halamin oglunun ismi ayni mesela. Hayat zaten 3 bebeyle sana yeterince zor sen boyle seyler dusunup daha da zorlastirma kendine birak naparsa yapsinGörümcemden nefret ediyorum.. oglunun ismini benim oglanin ismini koydu yani babasinin ismini.. yanina hep icimde ukte kalan asafı ekledi birde kerc eder gibi.. hic icimden ne aramak ne evine gitmek geliyo esimde icten ice uzuluyor .. benim hic oglum olmasada koyamasakta babasinin ismini kalkip koysa bu kadar zoruma gitmezdi hala alışamadim.. ne yapmam lazim ben mi abartiyorum desem basindan dinleseniz belki hak verirsiniz bana.
Kiz anaaa koysun nolmuş büyükdedemin adini 3 amcam ve babam dahil hepsi çocuklarına koymuş sülale hüsnü kayniyorGörümcemden nefret ediyorum.. oglunun ismini benim oglanin ismini koydu yani babasinin ismini.. yanina hep icimde ukte kalan asafı ekledi birde kerc eder gibi.. hic icimden ne aramak ne evine gitmek geliyo esimde icten ice uzuluyor .. benim hic oglum olmasada koyamasakta babasinin ismini kalkip koysa bu kadar zoruma gitmezdi hala alışamadim.. ne yapmam lazim ben mi abartiyorum desem basindan dinleseniz belki hak verirsiniz bana.
Ama lafta esim tek erkek cocugu kaynana kayinbabaninda gonlu olmadi inadina koydular eşimin cok zoruna gitti her neyse artik olan oldu kendileride farkinda ama is isten gecti benim icimden cikmiyo yinedeCanim bence abartiyosun. Kendi cocuguna istedigi ismi verir babasinin adini koymak istemis olabilir. Gelin koydu diye koymasin mi? Asaf da cok duyulan bi isim. Belki senden duydu hosuna gitti. Bizde 2 amcamin oglunun bi halamin oglunun ismi ayni mesela. Hayat zaten 3 bebeyle sana yeterince zor sen boyle seyler dusunup daha da zorlastirma kendine birak naparsa yapsin
Nefrette bi duyguydu demi en iyisi gormezden gelmek haklisinKiz anaaa koysun nolmuş büyükdedemin adini 3 amcam ve babam dahil hepsi çocuklarına koymuş sülale hüsnü kayniyordaha bi de kuzenlerimin cocuklarinda bile var benim eşimde yiğenine yağız alp ismini yengesi hamileyken önermiş o da çok begenmiş koymuş ben hamileyken hep begendigimiz isimlere alp eklemek istiyordu ya kadin belki rahatsiz olacak bu durumdan desemde dinlemiyordu 9 ayda zor vazgecirdim cocugun adini 1 haftalikken zorla koyduk. Sinirnolman normal ha diyebilirdi ki yenge bende babamin adini koymayi çok istiyorum yanliş anlama diyebilirdi asaf ismini de sen koymadiysan koysun nolmuş nefrette bir duygu kendini yorma görümcelere duygu beslemeye degmez
Ahahsj hepsini deniyorum sıra sıra ama hiç biri işe yaramıyor bugün de yeni bişey çıkardı ayakta gezerken dik pozisyonda uyucakmış oturursan ya da kucakta yatar pozisyona getirirsen kıyamet kopuyorUmursama lafi sok otur☺arsizla arsiz olmazsan susmaz
Bizimde oyle surekli tükürük köpürtmesi akitmasi degisik dr normal dedi
Kantaron yagi oksizinc krem ☺
Önce yallah sonra Allah
Valla bebem atagami girdi atak bana mı girdi belli degilhuniyi taktim kafaya artik delirme noktasindayim
Hastayken aşı yapmıyorlar diye biliyorum bize sormuştu hasta mı diyeKızlar bebişim baya öksürüyor. Sağlık ocağına götürdüm ablasından bulaşmış malum okullu. Ama ciddi bişi yok temiz akıntısı var sadece dedi. Fakat yarın da 2 ay aşımız var. Bebeğim hasta olup üstüne aşı olursa daha da kötü olur mu sizce. ?
Benimkide yapıyo arada nefes alamayıp uyanıyor hık hık diyeKizlar bebegim uyurken normak dururken hava yutkunuyor ses cikararak nefes zorlugu yaşiyor gibi uykusunda da oyle oluyor sanki uyku apnesi gibi nasil tarif edecegimi anlamadik hık hık edip aglayarak uyaniyor bugün olmaya başladi aşina gelen var mi ya korkuyorum
Kiz tek erkek olunca nolcak. Millet kp ismi koymaktan kacar sen icine dert edion birak bosver canina yazikAma lafta esim tek erkek cocugu kaynana kayinbabaninda gonlu olmadi inadina koydular eşimin cok zoruna gitti her neyse artik olan oldu kendileride farkinda ama is isten gecti benim icimden cikmiyo yinede
Canm ertele sen onu. Bizimkinin asisini ertelediler 1 hafta. Zor olur bebegineKızlar bebişim baya öksürüyor. Sağlık ocağına götürdüm ablasından bulaşmış malum okullu. Ama ciddi bişi yok temiz akıntısı var sadece dedi. Fakat yarın da 2 ay aşımız var. Bebeğim hasta olup üstüne aşı olursa daha da kötü olur mu sizce. ?
Uyanikken de oluyor işteBenimkide yapıyo arada nefes alamayıp uyanıyor hık hık diye
Hastayken aşı yapmıyorlar diye biliyorum bize sormuştu hasta mı diye
Evet en iyisi daha sonra götürmek. Eziyet etmeye gerek yok yavrucağaCanm ertele sen onu. Bizimkinin asisini ertelediler 1 hafta. Zor olur bebegine
Öncesinde çok ağladıysa oluyor oyle.Kizlar bebegim uyurken normak dururken hava yutkunuyor ses cikararak nefes zorlugu yaşiyor gibi uykusunda da oyle oluyor sanki uyku apnesi gibi nasil tarif edecegimi anlamadik hık hık edip aglayarak uyaniyor bugün olmaya başladi aşina gelen var mi ya korkuyorum
Evet biz de hastaydık ne yazık ki bize de yapmadılar.Evet en iyisi daha sonra götürmek. Eziyet etmeye gerek yok yavrucağa
Canım sen oğlunun ismini içinden gelerek severek koyduysan boşver istersen herkes aynı ismi koysunGörümcemden nefret ediyorum.. oglunun ismini benim oglanin ismini koydu yani babasinin ismini.. yanina hep icimde ukte kalan asafı ekledi birde kerc eder gibi.. hic icimden ne aramak ne evine gitmek geliyo esimde icten ice uzuluyor .. benim hic oglum olmasada koyamasakta babasinin ismini kalkip koysa bu kadar zoruma gitmezdi hala alışamadim.. ne yapmam lazim ben mi abartiyorum desem basindan dinleseniz belki hak verirsiniz bana.
Burnu açık mı canım bebekler bazen nefesini tutuyorUyanikken de oluyor işte
Benim ki doğduğundan beri öyle uyanıkkende uyurken de ara da bi hiiiiiğ hiiiik diye ses çıkarıyor nefesi yetmiyormuş gibi bende çok korkmuştum dr sordum hatta ses kaydı atmıştım nefes alıp verme sesleri burun tıkanıklığı ile ilgili bir durum bu ciğerden gelmiyor demişti. Bu ara çok yapmıyor ama arada bir yapıyorKizlar bebegim uyurken normak dururken hava yutkunuyor ses cikararak nefes zorlugu yaşiyor gibi uykusunda da oyle oluyor sanki uyku apnesi gibi nasil tarif edecegimi anlamadik hık hık edip aglayarak uyaniyor bugün olmaya başladi aşina gelen var mi ya korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?