2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya hani bu gaz kaka sorunu 3 ay olunca bitiyordu. 3 aylık olunca çocuk fabrika ayarlarına geri döndü resmen

Ya hani bu gaz kaka sorunu 3 ay olunca bitiyordu. 3 aylık olunca çocuk fabrika ayarlarına geri döndü resmen
Inan ayni seyi dusunuyorum gazdan ucucak cocuk. Hic bisey de fayda etmiyo valla. Buyuk oglum 3 ay dolmadan duzelmisti bu duzelmiyo sanki hep boyle kalicak

Ben dünyanın en güzel sesli bebesiyem diye düşünüyorlarsa
Hahaha belki de. Evet çok güzel sesleri ama baş ağrıyor bir süre sonra
Benımkısıde uluyor sanki aıuuuuuujğğğğ diyo ahhahaha
Haha bizimkinde o da var. Eşimle kv sürekli öyle söylediği için. Ozellikle kv.
Bacım burda kimseyle kavga edilmez onu anladim ben
Ya harika benimki de konuşuyor bağırıyor ama seninki gibi hiç durmadan değil çok hevesleniyorum ama evin içinde çığlık neşe olsun başlayınca bıkmam inş
Yakinda baslar sen hiç merak etme. sonra susturabilsene ask olsun. Aşırı geveze oluyorlar keşfettikçe
A asafmavi Göktuğ'da kafasindan çok terliyor doktora sordum çok normal dedi
Benim kızda öyle aşırı terliyor. Sürekli kuruluyirum saclarini
Inan ayni seyi dusunuyorum gazdan ucucak cocuk. Hic bisey de fayda etmiyo valla. Buyuk oglum 3 ay dolmadan duzelmisti bu duzelmiyo sanki hep boyle kalicak
Ya valla bezdim biktim. Çocugun hiç mutlu huzurlu günü olmuyor. Nerden çıktı bu sorun bi anda anlamıyorum. Tam 3 ay oldu başladı gaz kaka sorunu. Dün resmen ilk zamanları hatırlattı bana zorla kaka yaptırdık bebeye

Bugün de gittik boy 65 kilo 7 olmuşuz. kakası koyu yeşil tarzında onada normal dedi devamlı mama ile beslenen bebekte normal dedi, aşı düzenlememizi yaptı 7 sinde rota 1 hafta sonra da menenjit olacağız. Kasıgında et beni çıkmıştı zararsız görünüyor cıkmaya devam ederse başka yerlerinde o zaman tekrar ele alınmalı dedi. Hırıltısı ve horlamasını sordum doğduğundan beri var çünkü devamlı ciğerden gelen birşey değil ama benimde dikkatimi çekti dedi dr çok rahatsız ediyorsa bu durum KBB görsün bi dedi.

Anaa kız nasıl oldu o iş yurt dışında mısınız ondan mı

allah allah benim bebe niye o kadar uyuyor ya herkes genelde o saat aralığında uyuyor diyor, açlıktan bayılıyorda sesimi çıkmıyor garibin
Kiz gece uyandırmasam benim kizda uyur. Gunduzleri dayanamiyor ama.
Bizde ayniyiz duzelir diye bekledim ayni, hatta dun rezeneyi fazla kacirdim galiba kakasi yesil oldu bebenin
Gina geldi bana artik cok yoruldum. Bitmiyor. Sanirim tek cocukla kalacagim.
Maşallah hanimlar bebislerinizin kilosu cok iyi. Bizimki surekli kustugundan daha 6 kilo anca.
Benim kızımda anca 5800 oldu valla. Herkesin bebesi 7 kilo olmuş maşallah

Kızlar menenjit aşısı için düzenleme yaptı dr ama görsel de var anlamadığım 3 aynda hem nimerix hemde bexsero aynı anda mı yapılacak anlamadım

Eklentiler

• 14C26DF0-6F99-4E58-88F9-43CDA6238663.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar gece 12 de 90 Lik mama verince saat kaça kadar götürür.
Bizim ki 120 cc yiyor 3-4 saat götürüyor ama gece uykusuna yatmadan önce yiyor 3 de 120 4 gibi uyuyor sabah 9 bucuk 10 gibi uyanıyor ama uyanınca 150 lik yiyor Sonra rutin devam 3-4 saate bir 120

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…