Inan ayni seyi dusunuyorum gazdan ucucak cocuk. Hic bisey de fayda etmiyo valla. Buyuk oglum 3 ay dolmadan duzelmisti bu duzelmiyo sanki hep boyle kalicakYa hani bu gaz kaka sorunu 3 ay olunca bitiyordu. 3 aylık olunca çocuk fabrika ayarlarına geri döndü resmen
1250Canım üzme kendini bisey yoktur insallah bizede bi sorun olmamasina ragmen 6.ayda gelin dedi
Kiz başka forumlarda kavgaya mi karişiyosun cagir destege geleyim
Cok cok seste cikariyor benimkide ayni iki elini sokuyor sonra ögürüp agliyo saftirik
Ne kadara yaptirdin canim
Sağol canım gittik bugün dr normal dedi
Hahaha belki de. Evet çok güzel sesleri ama baş ağrıyor bir süre sonraBen dünyanın en güzel sesli bebesiyem diye düşünüyorlarsa
Haha bizimkinde o da var. Eşimle kv sürekli öyle söylediği için. Ozellikle kv.Benımkısıde uluyor sankiaıuuuuuujğğğğ diyo ahhahaha
Bacım burda kimseyle kavga edilmez onu anladim benCanım üzme kendini bisey yoktur insallah bizede bi sorun olmamasina ragmen 6.ayda gelin dedi
Kiz başka forumlarda kavgaya mi karişiyosun cagir destege geleyim
Cok cok seste cikariyor benimkide ayni iki elini sokuyor sonra ögürüp agliyo saftirik
Ne kadara yaptirdin canim
Yakinda baslar sen hiç merak etme.Ya harikabenimki de konuşuyor bağırıyor ama seninki gibi hiç durmadan değil çok hevesleniyorum ama evin içinde çığlık neşe olsun başlayınca bıkmam inş
Benim kızda öyle aşırı terliyor. Sürekli kuruluyirum saclarini
Ya valla bezdim biktim. Çocugun hiç mutlu huzurlu günü olmuyor. Nerden çıktı bu sorun bi anda anlamıyorum. Tam 3 ay oldu başladı gaz kaka sorunu. Dün resmen ilk zamanları hatırlattı bana zorla kaka yaptırdık bebeyeInan ayni seyi dusunuyorum gazdan ucucak cocuk. Hic bisey de fayda etmiyo valla. Buyuk oglum 3 ay dolmadan duzelmisti bu duzelmiyo sanki hep boyle kalicak
Benimki max 3 saate acıkıyorKızlar gece 12 de 90 Lik mama verince saat kaça kadar götürür.
Kızlar gece 12 de 90 Lik mama verince saat kaça kadar götürür.
120 veriyorum 4 saat zor dayanıyor
Bizde ayniyiz duzelir diye bekledim ayni, hatta dun rezeneyi fazla kacirdim galiba kakasi yesil oldu bebeninYa hani bu gaz kaka sorunu 3 ay olunca bitiyordu. 3 aylık olunca çocuk fabrika ayarlarına geri döndü resmen
Anaa kız nasıl oldu o iş yurt dışında mısınız ondan mıHaftaya bugün 3 olacakpedagog a göre bizimki ingilizce yi anadili kabul etmiş yani bu çocuğa siz konuşmuyor diyemezsiniz gayet aksanlı ve güzel konuşuyor dedi çocuk konuşuyor ama bizle aynı dili değil napim ben konuşmasını dedim bana göre konuşmuyor işte şimdi daha çok Türkçe konuşuyor ama hala sıkışınca ingilizceye kayıyor
Kiz gece uyandırmasam benim kizda uyur. Gunduzleri dayanamiyor ama.allah allah benim bebe niye o kadar uyuyor ya herkes genelde o saat aralığında uyuyor diyor, açlıktan bayılıyorda sesimi çıkmıyor garibin
Gina geldi bana artik cok yoruldum. Bitmiyor. Sanirim tek cocukla kalacagim.Bizde ayniyiz duzelir diye bekledim ayni, hatta dun rezeneyi fazla kacirdim galiba kakasi yesil oldu bebenin
Benim kızımda anca 5800 oldu valla. Herkesin bebesi 7 kilo olmuş maşallahMaşallah hanimlar bebislerinizin kilosu cok iyi. Bizimki surekli kustugundan daha 6 kilo anca.
Bende oyle diyodum dizdim boy boyKiz gece uyandırmasam benim kizda uyur. Gunduzleri dayanamiyor ama.
Gina geldi bana artik cok yoruldum. Bitmiyor. Sanirim tek cocukla kalacagim.
Benim kızımda anca 5800 oldu valla. Herkesin bebesi 7 kilo olmuş maşallah
Benimki 120 cc mamayi aksam 7 de hupletip 8 de uyuyo gece 2 ye kadar uyuyo bazenKızlar gece 12 de 90 Lik mama verince saat kaça kadar götürür.
Sen ne zaman dogurdun kuzum 4 ay asisi 4 ay dolunca yapilirSelam kizlar asmden geldim boy 63 , kilo 7.400 olmus 4 aylik asisi var dedi ama 7 kasima verdi 3 ayi dolunca mi oluyo asi aralikta mi kafam karisti benim yanlis mi yazdi acebaagg
Ne kadar veriyosunBizde ayniyiz duzelir diye bekledim ayni, hatta dun rezeneyi fazla kacirdim galiba kakasi yesil oldu bebenin
Bizim ki 120 cc yiyor 3-4 saat götürüyor ama gece uykusuna yatmadan önce yiyor 3 de 120 4 gibi uyuyor sabah 9 bucuk 10 gibi uyanıyor ama uyanınca 150 lik yiyorKızlar gece 12 de 90 Lik mama verince saat kaça kadar götürür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?