- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Bebege 1 cay kasigi verdim kendik 2 bardak icmistim ard arda. bugun duzeldi kakasi artik 1 bardak icerim gozum korktuNe kadar veriyosun
Eninde sonunda bitiyo. Oturmaya basladiktan sonra inanilmaz eglenceli oluyo. Hele emekleme yurume evresi cilginlik. En zor kismi yenidogan kucak bebegi kismi. Az kaldi atlaticazGina geldi bana artik cok yoruldum. Bitmiyor. Sanirim tek cocukla kalacagim.
Birini secip yaptircaksin bence. Ben bi doz birinden bi doz birinden yaptirdim ogluma. 4. Ayda birini 6. Ayda birini yapmisti doktor. Cok.agir bi asiydi. Ikisine nasi dayansin bebeler.Kızlar menenjit aşısı için düzenleme yaptı dr ama görsel de var anlamadığım 3 aynda hem nimerix hemde bexsero aynı anda mı yapılacak anlamadım
Ben hic icmiyorum ya nefret ediyorum tadindan. Oglana veriyorum ara ara ama ne fayda. Mama suyuna zemzem koy diyen var ama nasi cesaret edicen isteBebege 1 cay kasigi verdim kendik 2 bardak icmistim ard arda. bugun duzeldi kakasi artik 1 bardak icerim gozum korktu
Ebe ile görüştüm oda hem rota hemde menenjit için ikisini aynı anda yapmayalım dedi 8 nde getir hem bexero göre rota aşısını yapalım ona göre de düzenleme yapalım şimdi hepsi birden ağır gelmesin dedi . Şimdi kafam karıştı dr aynı anda olarak yazmış reçeteyeBirini secip yaptircaksin bence. Ben bi doz birinden bi doz birinden yaptirdim ogluma. 4. Ayda birini 6. Ayda birini yapmisti doktor. Cok.agir bi asiydi. Ikisine nasi dayansin bebeler.
Valla dr.um elleme uyusun acıkınca uyanır dedi diye ellemiyorum bennKiz gece uyandırmasam benim kizda uyur. Gunduzleri dayanamiyor ama.
Gina geldi bana artik cok yoruldum. Bitmiyor. Sanirim tek cocukla kalacagim.
Benim kızımda anca 5800 oldu valla. Herkesin bebesi 7 kilo olmuş maşallah
Yok anam bacım biz Hatay dayız Mak. Yabancı dil arapça KürtçeAnaa kız nasıl oldu o iş yurt dışında mısınız ondan mı
4.ayı bitince yapılıyor aşı canımSelam kizlar asmden geldim boy 63 , kilo 7.400 olmus 4 aylik asisi var dedi ama 7 kasima verdi 3 ayi dolunca mi oluyo asi aralikta mi kafam karisti benim yanlis mi yazdi acebaagg
İnşallah canımAaa simdi anladım canım herşey düzelir inşallah birde pandemi minikleri çoğunlukla ekran mağduru oldu ayy yanlış yazmışım 3 Kasım değil kronolojik 3 Aralıkbenim kız 32 haftalık doğdu yinede aynı senenin kuşları bu tatlislar
Benim kızda sarılıktan çok kilo verip bur süre o kiloda kaldı 2 ay aşısında 5300dü.Maşallah hanimlar bebislerinizin kilosu cok iyi. Bizimki surekli kustugundan daha 6 kilo anca.
Cocugun ne sucu var anasi ingilizce iletisim kurmuyosaYok anam bacım biz Hatay dayız Mak. Yabancı dil arapça Kürtçevideolardan öğrendi sevdi günlük konuşmada kullanmaya başladı ezbere gitmiyor bildiğin öğretmiş gibi cümle kuruyor birşey anlatırken Türkçe anlatamayınca İngilizce söylüyor
Ela nın bana bakışının çevirisi buCocugun ne sucu var anasi ingilizce iletisim kurmuyosa
Ay keske benimki de uyusaallah allah benim bebe niye o kadar uyuyor ya herkes genelde o saat aralığında uyuyor diyor, açlıktan bayılıyorda sesimi çıkmıyor garibin
Ahahahahhaaayyy çok güldüm benim yiğenimde asla türkçe konuşmazdi anaokuluna giderken konuşmaya başladi vallahi şuan ortaokula gidiyor ingilizce 1. Si okulda ilerde çok faydasi olur canımYok anam bacım biz Hatay dayız Mak. Yabancı dil arapça Kürtçevideolardan öğrendi sevdi günlük konuşmada kullanmaya başladı ezbere gitmiyor bildiğin öğretmiş gibi cümle kuruyor birşey anlatırken Türkçe anlatamayınca İngilizce söylüyor
Zemzemden zarar gelmez getiren olsada icirsem keske .. baya faydasini goruyorum ben o gunde kuru fasulye yemistim cıldırmasın diye fazla kacirdik iste sjsjBen hic icmiyorum ya nefret ediyorum tadindan. Oglana veriyorum ara ara ama ne fayda. Mama suyuna zemzem koy diyen var ama nasi cesaret edicen iste
Aynen aradim yanlis yazmis aralikta olucak canim4.ayı bitince yapılıyor aşı canım
Dün arkadaş sabah 8 e kadar dedi benim ki 12 de 90 i aldı gece 2 30 da uyandıMenenjite daha var sanirimda rotayi rotarix yaptirdim hemşire hepsinin ayni marka olmasi gerekiyor dozlarin dedi
Kiz milletin yorumlarini görünce şok oldum benim oğlan aç heralde dolu dolu iki meme emiyor arkasina 60cc mama 12de 3te max 4te uyaniyor anaaa benimki minik ayicik
Ay inşallah canımAy keske benimki de uyusagece bi uyaniyorum fıldır fıldır bana bakıyor minik çaki
Ahahahahhaaayyy çok güldüm benim yiğenimde asla türkçe konuşmazdi anaokuluna giderken konuşmaya başladi vallahi şuan ortaokula gidiyor ingilizce 1. Si okulda ilerde çok faydasi olur canım
Aynen gündüz 2 saat ama sünnet olduktan sonra bir iştah kesildi hissettimBenimki max 3 saate acıkıyor
Bugün ne için gittiniz sağlık ocağına 3 aylıkken bizi cagirmadilarSelam kizlar asmden geldim boy 63 , kilo 7.400 olmus 4 aylik asisi var dedi ama 7 kasima verdi 3 ayi dolunca mi oluyo asi aralikta mi kafam karisti benim yanlis mi yazdi acebaagg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?