- 22 Ocak 2015
- 1.206
- 842
- 123
- 33
Ay yok kız maşallah biz 90 i arada görürüz binde bir.120 inhic görmedikBizim ki 120 cc yiyor 3-4 saat götürüyor ama gece uykusuna yatmadan önce yiyor 3 de 120 4 gibi uyuyor sabah 9 bucuk 10 gibi uyanıyor ama uyanınca 150 lik yiyorSonra rutin devam 3-4 saate bir 120
2 ay oluyor büyük kızımda 2. Ve 4. Ayda yaptırmıştık diye hatırlıyorum Neva için 3. ve 5.ayda yazdıKızlar rota aşısı bir ve ikinci doz arası bı ay değil mi 13 Ekim'de birinci doz 18 Kasım da 2. Dozu vurulcaz.
2 ay oluyor büyük kızımda 2. Ve 4. Ayda yaptırmıştık diye hatırlıyorum Neva için 3. ve 5.ayda yazdı
Bize de 2 ve 3 . Ayı verdi2 ay oluyor büyük kızımda 2. Ve 4. Ayda yaptırmıştık diye hatırlıyorum Neva için 3. ve 5.ayda yazdı
Öyle hiç duymadım canım yaBize de 2 ve 3 . Ayı verdi
Boy kilo takibi icin gittikBugün ne için gittiniz sağlık ocağına 3 aylıkken bizi cagirmadilar
Ama ben sadece mama veriyorum anne sütü kesildi 1 ay önceAy yok kız maşallah biz 90 i arada görürüz binde bir.120 inhic görmedikdiğerlerinde durum nasıl yoksa 120 vermeye çalışayım mı
KatılıyorumYa hani bu gaz kaka sorunu 3 ay olunca bitiyordu. 3 aylık olunca çocuk fabrika ayarlarına geri döndü resmen
Bende sadece mama verdiğim öğünde 120 veriyorum 3 saat duruyorAy yok kız maşallah biz 90 i arada görürüz binde bir.120 inhic görmedikdiğerlerinde durum nasıl yoksa 120 vermeye çalışayım mı
Valla gecede uyumada çıldırırım ben heraldeAy keske benimki de uyusagece bi uyaniyorum fıldır fıldır bana bakıyor minik çaki
Ahahahahhaaayyy çok güldüm benim yiğenimde asla türkçe konuşmazdi anaokuluna giderken konuşmaya başladi vallahi şuan ortaokula gidiyor ingilizce 1. Si okulda ilerde çok faydasi olur canım
Ben 2 yada 3 saatte bı emziriyorum. Günde bı kere binde bir iki kere mama veriyorumBende sadece mama verdiğim öğünde 120 veriyorum 3 saat duruyor
Ben bugün şanslı günümdeyim eşim pek bir enerjik kızı ona kitledim uyutmaya çalışıyor bende çaya bisküvi banıyorumuykular haram oldu gençliğim yalan oldu
Hain geceler dırırımmuykular haram oldu gençliğim yalan oldu
Baska napiyon ?Ben bugün şanslı günümdeyim eşim pek bir enerjik kızı ona kitledim uyutmaya çalışıyor bende çaya bisküvi banıyorum
Hiççç napamm başkaBaska napiyon ?
Bende bebe salliyom napimHiççç napamm başka
Eşim nöbetçi. Ama allahtan sallanan beşik almışızBen bugün şanslı günümdeyim eşim pek bir enerjik kızı ona kitledim uyutmaya çalışıyor bende çaya bisküvi banıyorum
Hain geceler dırırımm
Esime sallanan besik al desem sen ne ise yariyon der hemenEşim nöbetçi. Ama allahtan sallanan beşik almışız
Her zamankinden bi tik sicak suyla yikama ve terletme. Once terletip banyoyu cok sicak yapip yikarsan tekrar usumez terle de atar.Gunaydin kader arkadaşlarım
Cephede ilk 3 ayı 2 ileri 1 geri bitirdik, daha bu fragman dediler
Gaz "tam gaz" devam ediyor
Uyku sorunu devam ediyor
Bizde son durum böyle...
Ya sizde ?
Bu arada TECRÜBELİ Annelere soru;
Bebeğim 3 gündür midesini usutmus sanırım, kötü olduğunda midesi hem emmeye çalışıyor hem ağlıyor sonra da kusuyor, gerçek anlamda kusuyor fazla sütü cikarma degil yani, rahatlıyor kusunca bebem.
Havlu ısıtıp karnına koydum geçici iyi geldi. Başka deneyimi, önerisi olan var mı? Kötü olunca midesi ne emiyor ne uyuyor ağlıyor devamlı kusana kadar
Yapabileceğim baska şey var mı arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?