2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selamlar, bebeğim bir haftadır ishal ama ateş yok çok şükür, anne sütü alıyor sadece neden olabilir aynı durumda olan var mı?

Kızlar selamlar, bebeğim bir haftadır ishal ama ateş yok çok şükür, anne sütü alıyor sadece neden olabilir aynı durumda olan var mı?
Salgın varmış bakteriyel bizimde vardı hafiften öyle dedi doktor corona yerine ishal salgını var bu sene dedi probiyotik verdi

İyi günler kizlar herkese kolay gelsin bebislerle bişey sorucam relactaz damla kullananlar ne kadar süre kullanmak gerek 5.6 gunde 1 kutu bitiyor fiyatı 200 lira

Kızlar benim bir dert bitiyor bir dert başlıyor çocuk iki aylıkken dört tane iğne vurundu bir şey olmadı şu rota virüs aşısını yaptırdık iki günden beri ne emmek istiyor ne uyuyor hiçbir şey yapmak istemiyor sürekli ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım sütümde kesildi zaten silikonla zar zor emziriyordum iyice almamaya başladı makinayla sağdım yemin ederim 10 cc zorla çıktı ne yapacağımı şaşırdım sizce ne yapmam gerekiyor benim bu çocuğu memeyi tekrar döndermek için

Galiba kendi çapımda bi çözüm buldum. Elimle sağıyorum kalanı içiyorum. Zaten süt çok olduğu için geriden süt geliyor emdikçe. Bide ilk zamanlar buz peçeteye koyup göğüslerimi serinlettim. Şimdi sağıyorum tazdik gidiyor sonra içiriyor. Sağamadığım zaman biraz emiyor bakıyorum nefes nefese hemen çekip göğüs pedine sıkıyorum sütü.

Umar
Umarım sorunsuz ilerler cnm emzirmek çok güzell bi duygu hep emsin isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…