- 23 Aralık 2021
- 200
- 94
- 18
- 34
Benim travmalarım çok normal değilsem nedenlerim varSizi de boyle buyuttuyse allah korumus o zaman. Bi daha emanet etme bebegini nolur
İyi çok şükür kafasında birşey kalmadı doktorda iyi dedi sorun yok sukurAy yok artık ya. Cinnet geçirmelik. Tövbe tövbe. Nasıl şimdi bebiş iyi mi peki? Resmen travma yaratmış kadın
Normal bence senin durumundan etkileniyordur. Sen usuttuysen ona da yansıyorKızlar selamlar, bebeğim bir haftadır ishal ama ateş yok çok şükür, anne sütü alıyor sadece neden olabilir aynı durumda olan var mı?
Doguranin işi bitti forumla ya da uykusuz gecelerde uzun hava çekiyorlarNe kadar sessizlesti topik..
Okumaya giriyorum yazmaya vakit kalmiyorNe kadar sessizlesti topik..
Bana doktorum sadece mukuslu kaka alerji belirtisi değil ama yeşil olursa bana gelin demişti.
Ay sevindim vallaİyi çok şükür kafasında birşey kalmadı doktorda iyi dedi sorun yok sukur
Sürekli reklam çıkıyor ya. Sinirlerim bozuluyor. Haksız tek ayak cezasından sonra soğudumNe kadar sessizlesti topik..
Kimsenin sorusu yada sıkıntısı yok demek ki..Ne kadar sessizlesti topik..
Salgın varmış bakteriyel bizimde vardı hafiften öyle dedi doktor corona yerine ishal salgını var bu sene dedi probiyotik verdiKızlar selamlar, bebeğim bir haftadır ishal ama ateş yok çok şükür, anne sütü alıyor sadece neden olabilir aynı durumda olan var mı?
Yesil ve kokuluysa enfeksiyon belirtisi olabilir. Yesil ve mukusluysa da alerji belirtisi. Sadece yesilse önemli degilBenimkide normal yeşil kaka dedi bu dr.larında hepsi ayrı telden çalıyor
Bizimki arada yapıyor ben normal diye biliyorumBana doktorum sadece mukuslu kaka alerji belirtisi değil ama yeşil olursa bana gelin demişti.
Annem geldi bundan sonra bebegi birakip sürtme zamaniNe kadar sessizlesti topik..
Sivi kaybi yasiyir olabilir gecen gün kaka testi yaptirdim sulu cikti probiyotik verdi düzeldiKızlar selamlar, bebeğim bir haftadır ishal ama ateş yok çok şükür, anne sütü alıyor sadece neden olabilir aynı durumda olan var mı?
Benimde öyle koku yeşil tarzı yapıyor dr mama yiyen bebeklerde normal dedi 2 gün önceBenimkide normal yeşil kaka dedi bu dr.larında hepsi ayrı telden çalıyor
Aynen benim dr da normal dedi cnmBenimde öyle koku yeşil tarzı yapıyor dr mama yiyen bebeklerde normal dedi 2 gün önce
Galiba kendi çapımda bi çözüm buldum. Elimle sağıyorum kalanı içiyorum. Zaten süt çok olduğu için geriden süt geliyor emdikçe. Bide ilk zamanlar buz peçeteye koyup göğüslerimi serinlettim. Şimdi sağıyorum tazdik gidiyor sonra içiriyor. Sağamadığım zaman biraz emiyor bakıyorum nefes nefese hemen çekip göğüs pedine sıkıyorum sütü.Cnm malesef bulamadım ve bebeğim emmiyo artıkhasta oldu bi ara boğazı ağrıyodu memede de çok ağlıyodu ısrarla memeyi vermeye çalıştım ama her seferinde eşim de kayınvalidem de ağlatmayalım diyip bebeği aldılsr kucağımdan artık sağarak veriyorum sütümü nereye kadar olursa artık. Umarım sen bi çözüm bulabilirsin
Umarım sorunsuz ilerler cnm emzirmek çok güzell bi duygu hep emsin isterdimGaliba kendi çapımda bi çözüm buldum. Elimle sağıyorum kalanı içiyorum. Zaten süt çok olduğu için geriden süt geliyor emdikçe. Bide ilk zamanlar buz peçeteye koyup göğüslerimi serinlettim. Şimdi sağıyorum tazdik gidiyor sonra içiriyor. Sağamadığım zaman biraz emiyor bakıyorum nefes nefese hemen çekip göğüs pedine sıkıyorum sütü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?