2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım pedagog 2-4 yaş arası dil gelişimi için çok önemli eğer bu şekilde giderse ilerde Bizim gibi Türkçe konuşmayı öğrenmede zorluk çekebilirmiş. Ama pedagog bize sordu ne istiyorsunuz diye hani ingilizce mı gitsin,ikisi bir mı yoksa tamamen Türkçe mi? Biz İngilizce ye hevesi gitmesin dedik. O yüzden kendi ingilizce konuştuğunda evet diye desteklememizi arada ısrarlı olduğu zamanda evet bu İngilizce red demek Türkçe kırmızı şeklinde konuşmamızı söyledi. Öyle yapıyoruz şuan konuşması falan epey düzeldi ama sıkışınca ve hoşuna giden şarkıları hala ingilizce söyler Türkçelerini söylemiyor.
Mustela kırmızı hassas ciltler içindi ben şimdi yenidoğanı kullanıyorum çok hoş avakadolu

Daha süremedim koku işi fikrimi değiştirir net kız zeytinyağını poposuna karnına falan sürerken de asidini almak gerekiyor

Bebişine mama veren anneler kaç saatte kaç CV veriyorsunuz? Kuzum 4 saatte bir veriyorum normalde 120-150 arası içmesi gerekiyor ama son günlerde 90cc zor içiyor. Keyfide yerinde herhangi bir sorunu da yok. Anlamıyorum neden böyle

Benimkide öyle maalesef 90 zor içiyor bazen 50 falan kilo alımı yavaş o yüzden 500 gr almış bir ayda

Emiyor mu aralarda

2.5 saatte bir 90 içiyor. Boğazında kızarıklık olabilir o da iştahsızlık yapar

Bizimki 2,5-3 saatte bir 120 içiyor dün 150 vermeye başladım. Büyüdükçe az içiyorlar galiba arkadaşımında öyleydi. Kerem normalde dinlenmeden içerdi, son 1 haftadır dinlene dinlene yavaş yavaş içiyor umarım iştahı da azalmaz. Arkadaşım gece farklı gündüz farklı veriyor, kilo aldıran varmış ama gaz yapıyormuş filan sorarım yazarım

Gazi varsa da az icebiliyolar. Ya da kotu ihtimal bogazi fln aciyor olabilir. Ama kotuleri aklimiza getirmeyelim. Insallah istahi yine acilir.

Emiyor mu aralarda
Benim kızım emmiyor bıraktı memeyi
2.5 saatte bir 90 içiyor. Boğazında kızarıklık olabilir o da iştahsızlık yapar
Yok ya sorun olsa hiç içmezdi herhalde. Bu içiyor mesela 120 sen 60 içiyor ya da 90 içiyor.
Aptamil mi acaba? 120 zor içiyor 150 içer mi bilmiyorum
Gazi varsa da az icebiliyolar. Ya da kotu ihtimal bogazi fln aciyor olabilir. Ama kotuleri aklimiza getirmeyelim. Insallah istahi yine acilir.
Yok gazı da yok çocuğun derdini anlamadım.
Mamayı değiş dedi ama üç farklı mama verdik yok içmiyo yine herzaman içtiğini içti,birde zinco şurup yazdı dün vermeye başladık iştahını açacak inşallah
Koz işe yararsa de hele bana da bende sorayım doktora

Tamam söylerim mutlaka

Benmki gunduz 2 bucuk 3 saatte 120 gece 4 saatten fazla uyursa 150 iciyo. Ama bu hafta hrp az az icti. Atak haftasi cunku

Hastaneden çıkamaz olduk yine acile gittik
Çarşamba gününden beri öksürüğü vardı, doktor ciğer temiz dedi, RSV diye bir virüs varmış sürüntü alıp o var mı diye baktı negatif çıktı şükür. O virüs olunca çok hızlı ilerliyormuş yakın takip gerekirmiş. Negatif çıkınca haftaya gelin dedi. Nebülizatörle 6 saatte bir serum fizyolojik verin dedi.
Bugün öksürüğü arttı, baştan kuru öksürük gibiydi şimdi balgamlı öksürüyor ve hık hık sürekli. Akşam uyuyamadı öksürmekten biraz da ötüyo gibi geldi, dayanamadık kaptık götürdük. Ciğerini dinledi acildeki doktor, ciğer temiz dedi. Ama bebeklerde çok hızlı ilerleyebiliyormuş daha kötü olursa getirin dedi, geldik eve.
Burnu tıkanıp da nefes alamazsa diye çok korkuyorum ciğere inerse nasıl anlışılıyor? Nefes alması hızlı olursa getirin demişti bir de, dakikada 40tan fazla olursa sanırım. O zaman mı ciğere inmiş oluyor?

Geçmiş olsun canım ilerlemeden kolayca atlatır inşallah

Konak icin zeytin yagini ve karbonat karistirip yapardik baya kavlardi konaklari bunda pek yok suan bakalim ..

Benmki gunduz 2 bucuk 3 saatte 120 gece 4 saatten fazla uyursa 150 iciyo. Ama bu hafta hrp az az icti. Atak haftasi cunku
Ey maşallah. Benim memikler sanmiyorum o kadar süt yapabilsin ya. Bizim şey gibi oluyor. Her saat basi 2-3 dk emip 1 saat gecince yine istiyo gibi. Hic 2-3 saat ara verememisimdir geceler hariç:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…