2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay okurken içim gitti yaannenle yalnız bırakma bir daha bence.

Merhaba kızlar, yataş juno yatağı var bende ve farkettimki kızım onda çok uzun saatler uyuyabiliyor kundaksoz biçimde. Gece de onda yatırmaya başladım ama emin olamadım. Kullanan var mı? Kendi yatğında mı yatırmam gerekir acaba çünkü o yatak biraz içe çöken bi yatak sert değil

Yeşil kaka hastalık belirtisimide benimkinin hep yeşil dr.normal dedi ama biz mamada kullanıyoruz ondanmıdırki
Kesin belirti değildir de başka bulgularla birleşince şüphe uyandırıyordur belki
Zaten hep mukusluydu ama Yeşil ve mukuslu oldu kakası, antibiyotikten sonra düzeldi sarı oldu. Seninki alerjik mamadandır muhtemelen

Alerjik mama kullanıyorum ben cnm zaten onda sonra yeşil oldu önceki nırmal mamalarda sarıydı, dr a sordum normal siyah olmadığı sürece problem yok dedi
Bana doktorum sadece mukuslu kaka alerji belirtisi değil ama yeşil olursa bana gelin demişti.

Malesef annem
İnşallah bingildagina birşey olmamıştır
Geçmiş olsun çok internete bakınca ama yağ sürüp tarayın diyorlar ben de bugün o şekilde yaptım uyanınca kontrol edicem kafasını.. korktum siz böyle diyince bilerek yapmamıştır üzülmeyin bebekler anne sütüyle hemencicik iyileşiyor

mandalina01 kuzum bebegin o hale gelene kadar annen napmis tam olarak. Isitme engeli mi var ciglik atmistir o bebek. Gorme engeli mi var kanamis diyosun saci kopmus diyosun. Gormemis duymamis mi. Bilerek eziyet etmis resmen. Boyle gelecekse gelmesin daha iyi. Aciklamasi ne yani merak ediyoeum

İlk defa çocuk buyutmuyormus açıklaması buydu çocuktan gikncikmadi öyle ses duysam ben koşardım zaten

Evet şimdi birşeyi kalmamış iyileşmiş çok şükür

Ay yavrum yaaa nasil üzüldüm daha iyi mi yani nasil bir cehalet bu yaşlilarimizdaki bazen aklim almiyor gerçekten
Senin yaninda onun arkasindan oyle konusan senin arkandan kinlere kimlere konusuyodur kocaman kadin utanmiyo da
Dün geldi hala ne mama verip duruyosun bu cocuga dedi keyfim öyle istiyor dogurdugumun hesabini mi vercem sana deyince kesti sesini evden kovmadigima dua etsin arkamdanda istedigini konuşsun hic umrumda degil valla

Ay yok artık ya. Cinnet geçirmelik. Tövbe tövbe. Nasıl şimdi bebiş iyi mi peki? Resmen travma yaratmış kadın

Ne kadar sessizlesti topik..
Benim kiz hep hastaydi bu ay. 2 bebekle cok zor anlar yasadim. Bakicimiz yaslandim artik gelmicwm hastayim dedi. Yeni bir bakici arıyorum. Cok bunaldim. Esim 2 gun izin aldi da bebeklerle tatile çıktık günü birlik. ( 2 saat uzaklıkta )

Nedir bu kakayla imtihanımız
İdrar yolu enf düzeldikten sonra normal sarı kakaya dönmüştük. Şimdi yine yeşil mukuslu kaka yapıyor, bu sefer hasta olduğu için balgamı atıyor herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…