Ben sallanan beşiğe koydum 1 saattir sallanıyor ayılamadı henüzSıkıldım bebe bakmaktan
Gün gelir oda ise yaramaz gorurum o zman ben senin besiginiBen sallanan beşiğe koydum 1 saattir sallanıyor ayılamadı henüz
Ay okurken içim gitti yaÇok moralim bozuk
Bebeğin kafasinda konak vardı
Bugün zeytinyağ surmustum yeni biraz bekletip yikayacaktim
annem geldi ve yapma etme desemde dinlemedi plastik tarakla kafasını öyle bir taramiski içeri bingeldim bebeginn kafasında kanlar var yirtmis taragin dişleri. Saçları yolunmus para kadar yer de hiç saç yok. Kıpkırmızı olmuş kafası.simdi sicraya sicraya uyuyor çocuk. Sinirimden kendimi parçalamak istiyorum.
Kesin belirti değildir de başka bulgularla birleşince şüphe uyandırıyordur belkiYeşil kaka hastalık belirtisimidebenimkinin hep yeşil dr.normal dedi ama biz mamada kullanıyoruz ondanmıdırki
Bana doktorum sadece mukuslu kaka alerji belirtisi değil ama yeşil olursa bana gelin demişti.Alerjik mama kullanıyorum ben cnm zaten onda sonra yeşil oldu önceki nırmal mamalarda sarıydı, dr a sordum normal siyah olmadığı sürece problem yok dedi
Bıngıldağa bir şey olmaz tarakla korkma. Kalın bir zar var sandığımız kadar hassas değisMalesef annem
İnşallah bingildagina birşey olmamıştır
Geçmiş olsun çokMalesef annem
İnşallah bingildagina birşey olmamıştır
Senin yaninda onun arkasindan oyle konusan senin arkandan kinlere kimlere konusuyodur kocaman kadin utanmiyo daBana dese agzina ....gerci eltim o an o ortamda yoktu olsaydi tükürürdü agzina
İlk defa çocuk buyutmuyormus açıklaması buydu çocuktan gikncikmadi öyle ses duysam ben koşardım zatenmandalina01 kuzum bebegin o hale gelene kadar annen napmis tam olarak. Isitme engeli mi var ciglik atmistir o bebek. Gorme engeli mi var kanamis diyosun saci kopmus diyosun. Gormemis duymamis mi. Bilerek eziyet etmis resmen. Boyle gelecekse gelmesin daha iyi. Aciklamasi ne yani merak ediyoeum
Evet şimdi birşeyi kalmamış iyileşmiş çok şükürGeçmiş olsun çokinternete bakınca ama yağ sürüp tarayın diyorlar ben de bugün o şekilde yaptım uyanınca kontrol edicem kafasını.. korktum siz böyle diyince bilerek yapmamıştır üzülmeyin bebekler anne sütüyle hemencicik iyileşiyor
Ay yavrum yaaa nasil üzüldüm daha iyi mi yani nasil bir cehalet bu yaşlilarimizdaki bazen aklim almiyor gerçektenÇok moralim bozuk
annem geldi ve yapma etme desemde dinlemedi plastik tarakla kafasını öyle bir taramiski içeri bingeldim bebeginn kafasında kanlar var yirtmis taragin dişleri. Saçları yolunmus para kadar yer de hiç saç yok. Kıpkırmızı olmuş kafası.simdi sicraya sicraya uyuyor çocuk. Sinirimden kendimi parçalamak istiyorum.
Dün geldi hala ne mama verip duruyosun bu cocuga dedi keyfim öyle istiyor dogurdugumun hesabini mi vercem sana deyince kesti sesini evden kovmadigima dua etsin arkamdanda istedigini konuşsun hic umrumda degil vallaSenin yaninda onun arkasindan oyle konusan senin arkandan kinlere kimlere konusuyodur kocaman kadin utanmiyo da
O gün gelene kadar sefasını sürüyorumGün gelir oda ise yaramaz gorurum o zman ben senin besigini
Ay yok artık ya. Cinnet geçirmelik. Tövbe tövbe. Nasıl şimdi bebiş iyi mi peki? Resmen travma yaratmış kadınÇok moralim bozuk
Sizi de boyle buyuttuyse allah korumus o zaman. Bi daha emanet etme bebegini nolurİlk defa çocuk buyutmuyormus açıklaması buydu çocuktan gikncikmadi öyle ses duysam ben koşardım zaten
Benim kiz hep hastaydi bu ay. 2 bebekle cok zor anlar yasadim. Bakicimiz yaslandim artik gelmicwm hastayim dedi. Yeni bir bakici arıyorum. Cok bunaldim. Esim 2 gun izin aldi da bebeklerle tatile çıktık günü birlik. ( 2 saat uzaklıktaNe kadar sessizlesti topik..
Hamileyken her şeyi biz yönetiyorduk, şimdi bebeler yönetiyor, tüm günümü alıyor valla. Zaten uyku zayıf, gaz çok, güne de kuşluk vakti basliyoruzNe kadar sessizlesti topik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?