- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Yonannn diyeydinBenimki de ayni
Benim kv gecen sene eltimin bebeyi salliyo anne yengem sallamaya aliştirmadi yatarak uyutuyor dedim işinin adi ne sallasin diyogavur karı
Hasta olabilir biz grip olduk ve tam olarak böyle başladi arkasindan burun tikanmasi ve öksürük geldi ilerleyen günlerde malesef
Bana dese agzina ....Ne kadar ayip ya
O başka tabi cnm, normal mama benimkiAlerjik mama kullanıyorum ben cnm zaten onda sonra yeşil oldu önceki nırmal mamalarda sarıydı, dr a sordum normal siyah olmadığı sürece problem yok dedi
Yaa inşallah öyle olmazBenimki de ayni
Benim kv gecen sene eltimin bebeyi salliyo anne yengem sallamaya aliştirmadi yatarak uyutuyor dedim işinin adi ne sallasin diyogavur karı
Hasta olabilir biz grip olduk ve tam olarak böyle başladi arkasindan burun tikanmasi ve öksürük geldi ilerleyen günlerde malesef
Aynen vallaInternete kalsa hersey hastalik
Kendi annen mi yapti onu, yavrum ya nasl cani yanmistir fazlasiyla abartmisÇok moralim bozuk
Bebeğin kafasinda konak vardı
Bugün zeytinyağ surmustum yeni biraz bekletip yikayacaktim
annem geldi ve yapma etme desemde dinlemedi plastik tarakla kafasını öyle bir taramiski içeri bingeldim bebeginn kafasında kanlar var yirtmis taragin dişleri. Saçları yolunmus para kadar yer de hiç saç yok. Kıpkırmızı olmuş kafası.simdi sicraya sicraya uyuyor çocuk. Sinirimden kendimi parçalamak istiyorum.
Valla benim dr normal dedi yeşil kakaya, siyah olmadığı sürece normal dediE bazen benim bebemde yeşil yapıyor
Malesef annemKendi annen mi yapti onu, yavrum ya nasl cani yanmistir fazlasiyla abartmis
Bingildagina bisey olmasada cani yanmistir sen yinede iyi dayanmissin annemde olsa haddini bildirirdimMalesef annem
İnşallah bingildagina birşey olmamıştır
Çok moralim bozuk
Bebeğin kafasinda konak vardı
Bugün zeytinyağ surmustum yeni biraz bekletip yikayacaktim
annem geldi ve yapma etme desemde dinlemedi plastik tarakla kafasını öyle bir taramiski içeri bingeldim bebeginn kafasında kanlar var yirtmis taragin dişleri. Saçları yolunmus para kadar yer de hiç saç yok. Kıpkırmızı olmuş kafası.simdi sicraya sicraya uyuyor çocuk. Sinirimden kendimi parçalamak istiyorum.
Bilmiyor ilk catismamiz değil pes ettim. Tek duam insalah iesey olmamıştır. Aciyi geçtim. Yarın doktor kontrolü vardı kadın bı baksinda için rahat etsin. Birde Nivea sürecekti son anda kurtardım çocuğuBingildagina bisey olmasada cani yanmistir sen yinede iyi dayanmissin annemde olsa haddini bildirirdim
Ben gelene kadar olan olmuştu büyük kizimin yanındaydım o harala gurelede olan olduYa kıyamam nasıl canı yanmıştır valla iyi sabır etmişsin ben anne falan dinlemezdim sanırım
Abooo afedersin sicmis sivayacakmis nerdeyse bebeyi iyice yakmaya .. hametan varsa sür biraz acisini alir kuzu yaBilmiyor ilk catismamiz değil pes ettim. Tek duam insalah iesey olmamıştır. Aciyi geçtim. Yarın doktor kontrolü vardı kadın bı baksinda için rahat etsin. Birde Nivea sürecekti son anda kurtardım çocuğu
Yok ben kendi yaptığım kremleri kullanıyorum onlardan sürdüm uyudu şimdilik ses yokAbooo afedersin sicmis sivayacakmis nerdeyse bebeyi iyice yakmaya .. hametan varsa sür biraz acisini alir kuzu ya
Yarina duzelir insallah gecmis olsunYok ben kendi yaptığım kremleri kullanıyorum onlardan sürdüm uyudu şimdilik ses yok
İnşallahYarina duzelir insallah gecmis olsun
E yani canım normal bence deValla benim dr normal dedi yeşil kakaya, siyah olmadığı sürece normal dedi
Hangi mamaYeşil kaka hastalık belirtisimidebenimkinin hep yeşil dr.normal dedi ama biz mamada kullanıyoruz ondanmıdırki
Aptamilin alerjik maması canım raporlu mama kullanıyorum benHangi mama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?