- 27 Kasım 2021
- 375
- 517
- 23
- 35
ben emzirme danışmanlığı düşünüyorum aslında eşim izin verse direk bi emzirme danışmanı bulucam ama gereksiz görüyo eşim ve kayınvalidem. Eğer tek başına karar verebiliyosan bence emzirme danışmanı ayarla. Bi de süt az diye de bebekler emmek istemiyo o da etkili olabilirKızlar benim bir dert bitiyor bir dert başlıyor çocuk iki aylıkken dört tane iğne vurundu bir şey olmadı şu rota virüs aşısını yaptırdık iki günden beri ne emmek istiyor ne uyuyor hiçbir şey yapmak istemiyor sürekli ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım sütümde kesildi zaten silikonla zar zor emziriyordum iyice almamaya başladı makinayla sağdım yemin ederim 10 cc zorla çıktı ne yapacağımı şaşırdım sizce ne yapmam gerekiyor benim bu çocuğu memeyi tekrar döndermek için
Canım ben pamukla hafif haif yapmıştım zeytinyağı bekletip o şekilde direk tüm konaktan kurtulduk eğer yejiden tekrarlarsa sen öyle yap taraga bile gerek yok o kadar narinlerki direk geliyor pamuğa geçmiş olsun bebitoyaİyi çok şükür kafasında birşey kalmadı doktorda iyi dedi sorun yok sukur
Annem geldi bundan sonra bebegi birakip sürtme zamani
Sivi kaybi yasiyir olabilir gecen gün kaka testi yaptirdim sulu cikti probiyotik verdi düzeldi habgi probiyotik yaa bizimde hep sulu bı turlu Dr getirendik çocuğu şimdi de işe başladım çok zor bı arastirim isim söylersen
Canım ben pamukla hafif haif yapmıştım zeytinyağı bekletip o şekilde direk tüm konaktan kurtulduk eğer yejiden tekrarlarsa sen öyle yap taraga bile gerek yok o kadar narinlerki direk geliyor pamuğa geçmiş olsun bebitoya
Ben kullanmıştım faydasını görmedim bıraktım.İyi günler kizlar herkese kolay gelsin bebislerlebişey sorucam relactaz damla kullananlar ne kadar süre kullanmak gerek 5.6 gunde 1 kutu bitiyor fiyatı 200 lira
Eds denedin mi canım ?Kızlar benim bir dert bitiyor bir dert başlıyor çocuk iki aylıkken dört tane iğne vurundu bir şey olmadı şu rota virüs aşısını yaptırdık iki günden beri ne emmek istiyor ne uyuyor hiçbir şey yapmak istemiyor sürekli ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım sütümde kesildi zaten silikonla zar zor emziriyordum iyice almamaya başladı makinayla sağdım yemin ederim 10 cc zorla çıktı ne yapacağımı şaşırdım sizce ne yapmam gerekiyor benim bu çocuğu memeyi tekrar döndermek için
Ohoooo geçirdik çok zordu Allah sabır versinBebeğinde 12. Hafta atağı yaşayn var mıbi ağlama krizi geliyo ve sakinleştirmek çok zor
Kulağına iyice yaklaşıpBebeğinde 12. Hafta atağı yaşayn var mıbi ağlama krizi geliyo ve sakinleştirmek çok zor
Henüz gelmedi ama ben o atağa hazırladım kendimi yani inşallah hazırımdır en korktuğum dönemlerden biriBebeğinde 12. Hafta atağı yaşayn var mıbi ağlama krizi geliyo ve sakinleştirmek çok zor
Bizim kasların arası pek fena oldu yarın bende duş öncesi silecem. Ne kadar sürer geçmesi ya ben unutmuşum bunlarıCanım ben pamukla hafif haif yapmıştım zeytinyağı bekletip o şekilde direk tüm konaktan kurtulduk eğer yejiden tekrarlarsa sen öyle yap taraga bile gerek yok o kadar narinlerki direk geliyor pamuğa geçmiş olsun bebitoya
Denedim göğsümde, resmen hortumu yoldu attı sıpaBen kullanmıştım faydasını görmedim bıraktım.
Eds denedin mi canım ?
Ohoooo geçirdik çok zordu Allah sabır versin
250 tl ye emzirme danışmanı tuttum .Söylediği tek şey biberonu bırak memeleri çalıştır. Çocuk EMMİYOR EMMEK İSTEMİYOR. O defteride öylelikle kapattım . Yani emzirme danışmanının bişey yaptığı yok sana tutuş pozisyonu gösteriyor laf olsun diye bol bol emzir diyip duruyor. Ha evine emzirme danışmanı gelir eder onu bilemem ama ben onlinedan hiç memnun kalmadımCnm
ben emzirme danışmanlığı düşünüyorum aslında eşim izin verse direk bi emzirme danışmanı bulucam ama gereksiz görüyo eşim ve kayınvalidem. Eğer tek başına karar verebiliyosan bence emzirme danışmanı ayarla. Bi de süt az diye de bebekler emmek istemiyo o da etkili olabilir
Yok gerekmiyor عمر diye yazılıyor Ömer. Araplar Umar diye söylüyor zaten.Ben de o yuzden sasirdim. Omer yazmasi icin m'den once bi de ye harfi olmasi gerekmiyo mu?
Şimdi düzelmişOyle yaziyodu zaten hepsi birbirine girdi desene
Hemen geçiyor yaa bizim de geçen oldu ilk kez bı kez yaptım hemen kabuk kabuk dokuldu sonrada duşta az şampuanla yıkayıp güzel duruladim geçti başta baya endişe etmiştim bu ne nedenn oldu diyeBizim kasların arası pek fena oldu yarın bende duş öncesi silecem. Ne kadar sürer geçmesi ya ben unutmuşum bunları
Ön sağım yapmanın işe yaramasına sevindim bende işe yaramıyor. Makine ile sağım yapınca süt kaynamıyor ama öncesinde ne kadar sağarsam sağayım yinede bebek emince sütüm kaynıyor ve fışkırmaya başlıyor. Sağıp iyice uyarmakta istemiyorum zaten 1 memeyi bile bitiremiyor. Büyüdükçe yetişmesi daha kolaylaştı. İlerde daha da düzelir diye umuyorumGaliba kendi çapımda bi çözüm buldum. Elimle sağıyorum kalanı içiyorum. Zaten süt çok olduğu için geriden süt geliyor emdikçe. Bide ilk zamanlar buz peçeteye koyup göğüslerimi serinlettim. Şimdi sağıyorum tazdik gidiyor sonra içiriyor. Sağamadığım zaman biraz emiyor bakıyorum nefes nefese hemen çekip göğüs pedine sıkıyorum sütü.
Aynen duzelttim karismis hep kopyalarken 3 cocuk olunca herseyi zor oluyoYok gerekmiyor عمر diye yazılıyor Ömer. Araplar Umar diye söylüyor zaten.
Şimdi düzelmiş
Bizim saçta daha çıkmadı ama kaşlar aman yarabbimHemen geçiyor yaa bizim de geçen oldu ilk kez bı kez yaptım hemen kabuk kabuk dokuldu sonrada duşta az şampuanla yıkayıp güzel duruladim geçti başta baya endişe etmiştim bu ne nedenn oldu diyekasta da vardi oraya da yaptım aynı şekilde
Aslında hazır bu kadar öğrenmişken korusaniz sen ya da eşin İngilizceniz iyiyse biriniz İngilizce biriniz Türkçe konuşsa çift dilli büyür ne güzel. Dile yeteneği var demek ki. Hatay gibi çok kültürlü bir ortamda büyüyeceği için ilerde diğer dilleri de çabuk öğrenir. Ama Türkçe konuşan ebeveyn İngilizceye, İngilizce konuşan da Türkçeye kaymamalı, kararlı davranmalıYok anam bacım biz Hatay dayız Mak. Yabancı dil arapça Kürtçevideolardan öğrendi sevdi günlük konuşmada kullanmaya başladı ezbere gitmiyor bildiğin öğretmiş gibi cümle kuruyor birşey anlatırken Türkçe anlatamayınca İngilizce söylüyor
Ben de çıkmayacak herhalde diyordum ama kafasında var baya. Oğlanı mustelanin bir sampuaniyla yıkamıştim hemen geçmişti ama hangisiydi unuttumBizim kasların arası pek fena oldu yarın bende duş öncesi silecem. Ne kadar sürer geçmesi ya ben unutmuşum bunları
Zeytinyağı sürünce benim kızımın kaşları çok faha kötü oldu. Zeytinyağının asidini almak getekiyomuş. Bilmeyen varsa aklında olsun ben bilmiyodumBizim kasların arası pek fena oldu yarın bende duş öncesi silecem. Ne kadar sürer geçmesi ya ben unutmuşum bunları
Bizim doktor bebe yağı sürün demişti. Osman gönülal diye bi doktor var onun videosunda da diyor ki zeytinyağındaki oleik asit konakları kabartır ama cildi kurutur, banyodan sonra organik yağlarla nemlendirinZeytinyağı sürünce benim kızımın kaşları çok faha kötü oldu. Zeytinyağının asidini almak getekiyomuş. Bilmeyen varsa aklında olsun ben bilmiyodumşuan hindistan cevizi yağı sürüyorum daha iyi geliyo bence hem de daha güzel kokuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?