2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm
ben emzirme danışmanlığı düşünüyorum aslında eşim izin verse direk bi emzirme danışmanı bulucam ama gereksiz görüyo eşim ve kayınvalidem. Eğer tek başına karar verebiliyosan bence emzirme danışmanı ayarla. Bi de süt az diye de bebekler emmek istemiyo o da etkili olabilir

İyi çok şükür kafasında birşey kalmadı doktorda iyi dedi sorun yok sukur
Canım ben pamukla hafif haif yapmıştım zeytinyağı bekletip o şekilde direk tüm konaktan kurtulduk eğer yejiden tekrarlarsa sen öyle yap taraga bile gerek yok o kadar narinlerki direk geliyor pamuğa geçmiş olsun bebitoya

İyi günler kizlar herkese kolay gelsin bebislerle bişey sorucam relactaz damla kullananlar ne kadar süre kullanmak gerek 5.6 gunde 1 kutu bitiyor fiyatı 200 lira
Ben kullanmıştım faydasını görmedim bıraktım.
Eds denedin mi canım ?
Bebeğinde 12. Hafta atağı yaşayn var mı bi ağlama krizi geliyo ve sakinleştirmek çok zor
Ohoooo geçirdik çok zordu Allah sabır versin

Bizim kasların arası pek fena oldu yarın bende duş öncesi silecem. Ne kadar sürer geçmesi ya ben unutmuşum bunları

Ben kullanmıştım faydasını görmedim bıraktım.

Eds denedin mi canım ?

Ohoooo geçirdik çok zordu Allah sabır versin
Denedim göğsümde, resmen hortumu yoldu attı sıpa
250 tl ye emzirme danışmanı tuttum .Söylediği tek şey biberonu bırak memeleri çalıştır. Çocuk EMMİYOR EMMEK İSTEMİYOR. O defteride öylelikle kapattım . Yani emzirme danışmanının bişey yaptığı yok sana tutuş pozisyonu gösteriyor laf olsun diye bol bol emzir diyip duruyor. Ha evine emzirme danışmanı gelir eder onu bilemem ama ben onlinedan hiç memnun kalmadım

Bizim kasların arası pek fena oldu yarın bende duş öncesi silecem. Ne kadar sürer geçmesi ya ben unutmuşum bunları
Hemen geçiyor yaa bizim de geçen oldu ilk kez bı kez yaptım hemen kabuk kabuk dokuldu sonrada duşta az şampuanla yıkayıp güzel duruladim geçti başta baya endişe etmiştim bu ne nedenn oldu diye kasta da vardi oraya da yaptım aynı şekilde

Ön sağım yapmanın işe yaramasına sevindim bende işe yaramıyor. Makine ile sağım yapınca süt kaynamıyor ama öncesinde ne kadar sağarsam sağayım yinede bebek emince sütüm kaynıyor ve fışkırmaya başlıyor. Sağıp iyice uyarmakta istemiyorum zaten 1 memeyi bile bitiremiyor. Büyüdükçe yetişmesi daha kolaylaştı. İlerde daha da düzelir diye umuyorum

Alinti yapamadim site kafayi yemiş gibi G greenbirey bu canim ilk kolik sancisi icin vermisti daha kötü yapinca birakmiştim bu kaka olzyi olunca dr probiyotikler biraz pahali boşuna para verme tekrar onu kullan dedi 2 hafta kullandim dün biraktim cunku hiç uyutmamaya basladi

Eklentiler

• Screenshot_20221105-061223_Google.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 47
Bizim saçta daha çıkmadı ama kaşlar aman yarabbim

Aslında hazır bu kadar öğrenmişken korusaniz sen ya da eşin İngilizceniz iyiyse biriniz İngilizce biriniz Türkçe konuşsa çift dilli büyür ne güzel. Dile yeteneği var demek ki. Hatay gibi çok kültürlü bir ortamda büyüyeceği için ilerde diğer dilleri de çabuk öğrenir. Ama Türkçe konuşan ebeveyn İngilizceye, İngilizce konuşan da Türkçeye kaymamalı, kararlı davranmalı
Ben de çıkmayacak herhalde diyordum ama kafasında var baya. Oğlanı mustelanin bir sampuaniyla yıkamıştim hemen geçmişti ama hangisiydi unuttum

Konak bizde de çok oldu, baştan bilemedim yağladım çok fazla bekletmedim taramadım da temizlenmedi bir türlü, koca koca kabuklar oldu. Sonradan yağlayıp kafasına bi şapka geçirdim, 1-2 saat beklettim öyle, sonra da chicconun tarak setini almıştım onun plastik olanıyla ters yönde taradım. Kabuk kabuk kalktı çok güzel. Eşim ay yapma ay acır falan diye kıyamadı ama konak da çok rahatsız ediyo muhtemelen hep elini kafasına götürüp kaşımaya çalışıyodu, yavaş yavaş taradım o yüzden. Ama boyutu büyük olunca bi tarafı kabarıp kalkmış oluyo öbür tarafı kalkmıyo kendi kaşırken koparıyo veya tarak takılıyo nokta nokta birkaç yer kırmızı oldu kan gibi. Ayy çok mu taradım falan diye üzüldüm ama temizlendi çocuk da rahatladı götürmüyo elini artık. mandalina01 sen de üzülme yani annen çok hunharca yapmamıştır muhtemelen, yumuşak yapsan da olabiliyo

Zeytinyağı sürünce benim kızımın kaşları çok faha kötü oldu. Zeytinyağının asidini almak getekiyomuş. Bilmeyen varsa aklında olsun ben bilmiyodum şuan hindistan cevizi yağı sürüyorum daha iyi geliyo bence hem de daha güzel kokuyo

Bizim doktor bebe yağı sürün demişti. Osman gönülal diye bi doktor var onun videosunda da diyor ki zeytinyağındaki oleik asit konakları kabartır ama cildi kurutur, banyodan sonra organik yağlarla nemlendirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…