2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cigerlerini dinliyolar ve rontgen cekiyolar burda tespiti icin. Cok gecmis olsun.

Geçmiş olsun canım birşey sorucam rota virüsünü danısıpta mı yaptırdın yoksa kendi fikrin miydi ben cok kararsızım yaptırıp yaptırmama konusunda özel asılara biraz mesafeli bakıyorum ama rotayı yaptırsam mı diye de düşünüyorum

2 gün biogaia vermeyi unuttum. Kakasi boyle daha kati posali gibi oldu.

Ay allahım deli ediyor beni. 4 saat geçse bile 90 zor içiyor bebe
Birak.icmesin ara ara azaltiyolar olabiliyo. Ne kadar isterse o kadar ver
Ey maşallah. Benim memikler sanmiyorum o kadar süt yapabilsin ya. Bizim şey gibi oluyor. Her saat basi 2-3 dk emip 1 saat gecince yine istiyo gibi. Hic 2-3 saat ara verememisimdir geceler hariç:/
Benmki de memeyi oyle keyif kahvesi gibi emiyo zaten. Mamadan bahsediyorum o kadar sut bende ne gezsin

Tecrübeli anneler kızıma mont alıcam sizce hangisi kullanışlı ve sıcak olur peluş tarzımı normal mi

Eklentiler

• 11B1C9A5-98CD-442C-A5D3-51680D072D3C.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 91
  • 068833EB-A12A-4E42-A3D6-3908B664E274.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 95
Tecrübeli anneler kızıma mont alıcam sizce hangisi kullanışlı ve sıcak olur peluş tarzımı normal mi
Hava yagmurluysa normal ancak yagmur yoksa ayaz varsa pelus tarzı olanlar sıcacık tutuyor. Ben pelus tarzı aldım tulum seklinde. İçi pelus dısı kalın pamuklu şapkalı

Gecmis olsun benim buyuklerde hastaydi bana gecti simdide kucukte var belirtiler öksürüyo az az ama bilemedim yarin zaten randevumuz vardi onu bekliyorum tadi yok emmesi, hapsurmasi artti, burun kapali uyku sifir zaten geceden beri husursuz

Aynen dediğin gibi oldu ama o kanı görünce yıkılmıştım kadın haklı çıktı

Teşekkür ederim sanırım ben sabırsız davranıp beklemedim ondan oldu

Bizim ustte çok saç var. Konak var mi yok mu goremiyorum. Ama en azindan bir kez zeytin yaglayip yarim saat veklerip tararkm kknak taragiyla. Kizimda konak vardi, oyle gecmisti. 2 seferde geçmişti. Ilkinde cok bekletmemisim ya da iyi taramamisim.

Ben emzirirken çocuk oturuyor kucagimda resmen. Boy kisa oldugundan totosu koltuga yataga degiyor. beline baski yapmadigimdsn o sorun degil ama kucagimdayken de yere basiyor. Daha cok kucuk bassin istemiyorum ama engel de olamiyorum. Kizim kisaydi hic boyle dertlerim olmamisti. Insallah basmasi ileride sorun yasatmaz.

Mamayı değiş dedi ama üç farklı mama verdik yok içmiyo yine herzaman içtiğini içti,birde zinco şurup yazdı dün vermeye başladık iştahını açacak inşallah
Zinco gaz ilaci değil mi yahu?

Ortam sessiz biraz yazayım madem
Benim bebem çok içli içli ağlamaya başladı, uykudan uyanıyor bir anda nasıl ağlamak ama rüyasında mı korkuyor yalnız mı hissediyor acaba diyorum hemen sarıp sarmalıyorum..
Ve de emzik bağımlısı oldu memem yerine emziği istemeye başladı. Unutturmaya çalışıyorum ama zoor. Emziğr alışan bebeye emzik vermemek hayli yorucu

Evet evet oktivusun dedigi gibi astronot seklinde olanlar en iyisi. Bunu 1 ay once aldim. Gozume buyuk gözükuyordu ama şimdi giyse giyer

Eklentiler

• Screenshot_20221106_193140_Instagram.webp
    71,9 KB · Görüntüleme: 76
Benimki de öyle katılıyor neredeyse birden bire acayip korkuyorum o zaman birşeyin oldu biryerine mi vurdum pof

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…