Cigerlerini dinliyolar ve rontgen cekiyolar burda tespiti icin. Cok gecmis olsun.Hastaneden çıkamaz oldukyine acile gittik
Çarşamba gününden beri öksürüğü vardı, doktor ciğer temiz dedi, RSV diye bir virüs varmış sürüntü alıp o var mı diye baktı negatif çıktı şükür. O virüs olunca çok hızlı ilerliyormuş yakın takip gerekirmiş. Negatif çıkınca haftaya gelin dedi. Nebülizatörle 6 saatte bir serum fizyolojik verin dedi.
Bugün öksürüğü arttı, baştan kuru öksürük gibiydi şimdi balgamlı öksürüyor ve hık hık sürekli. Akşam uyuyamadı öksürmekten biraz da ötüyo gibi geldi, dayanamadık kaptık götürdük. Ciğerini dinledi acildeki doktor, ciğer temiz dedi. Ama bebeklerde çok hızlı ilerleyebiliyormuş daha kötü olursa getirin dedi, geldik eve.
Burnu tıkanıp da nefes alamazsa diye çok korkuyorumciğere inerse nasıl anlışılıyor? Nefes alması hızlı olursa getirin demişti bir de, dakikada 40tan fazla olursa sanırım. O zaman mı ciğere inmiş oluyor?
Geçmiş olsun canım birşey sorucam rota virüsünü danısıpta mı yaptırdın yoksa kendi fikrin miydi ben cok kararsızım yaptırıp yaptırmama konusunda özel asılara biraz mesafeli bakıyorum ama rotayı yaptırsam mı diye de düşünüyorumKızlar benim bir dert bitiyor bir dert başlıyor çocuk iki aylıkken dört tane iğne vurundu bir şey olmadı şu rota virüs aşısını yaptırdık iki günden beri ne emmek istiyor ne uyuyor hiçbir şey yapmak istemiyor sürekli ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım sütümde kesildi zaten silikonla zar zor emziriyordum iyice almamaya başladı makinayla sağdım yemin ederim 10 cc zorla çıktı ne yapacağımı şaşırdım sizce ne yapmam gerekiyor benim bu çocuğu memeyi tekrar döndermek için
Bi bizim kızı etkilemiyor herhalde bu damlalar2 gün biogaia vermeyi unuttum. Kakasi boyle daha kati posali gibi oldu.
Ay allahım deli ediyor beni. 4 saat geçse bile 90 zor içiyor bebeBenmki gunduz 2 bucuk 3 saatte 120 gece 4 saatten fazla uyursa 150 iciyo. Ama bu hafta hrp az az icti. Atak haftasi cunku
Birak.icmesin ara ara azaltiyolar olabiliyo. Ne kadar isterse o kadar verAy allahım deli ediyor beni. 4 saat geçse bile 90 zor içiyor bebe
Benmki de memeyi oyle keyif kahvesi gibi emiyo zaten. Mamadan bahsediyorum o kadar sut bende ne gezsinEy maşallah. Benim memikler sanmiyorum o kadar süt yapabilsin ya. Bizim şey gibi oluyor. Her saat basi 2-3 dk emip 1 saat gecince yine istiyo gibi. Hic 2-3 saat ara verememisimdir geceler hariç:/
Hava yagmurluysa normal ancak yagmur yoksa ayaz varsa pelus tarzı olanlar sıcacık tutuyor. Ben pelus tarzı aldım tulum seklinde. İçi pelus dısı kalın pamuklu şapkalıTecrübeli anneler kızıma mont alıcam sizce hangisi kullanışlı ve sıcak olur peluş tarzımı normal mi
Gecmis olsun benim buyuklerde hastaydi bana gecti simdide kucukte var belirtiler öksürüyo az az ama bilemedim yarin zaten randevumuz vardi onu bekliyorum tadi yok emmesi, hapsurmasi artti, burun kapali uyku sifir zaten geceden beri husursuzHastaneden çıkamaz oldukyine acile gittik
Çarşamba gününden beri öksürüğü vardı, doktor ciğer temiz dedi, RSV diye bir virüs varmış sürüntü alıp o var mı diye baktı negatif çıktı şükür. O virüs olunca çok hızlı ilerliyormuş yakın takip gerekirmiş. Negatif çıkınca haftaya gelin dedi. Nebülizatörle 6 saatte bir serum fizyolojik verin dedi.
Bugün öksürüğü arttı, baştan kuru öksürük gibiydi şimdi balgamlı öksürüyor ve hık hık sürekli. Akşam uyuyamadı öksürmekten biraz da ötüyo gibi geldi, dayanamadık kaptık götürdük. Ciğerini dinledi acildeki doktor, ciğer temiz dedi. Ama bebeklerde çok hızlı ilerleyebiliyormuş daha kötü olursa getirin dedi, geldik eve.
Burnu tıkanıp da nefes alamazsa diye çok korkuyorumciğere inerse nasıl anlışılıyor? Nefes alması hızlı olursa getirin demişti bir de, dakikada 40tan fazla olursa sanırım. O zaman mı ciğere inmiş oluyor?
Aynen dediğin gibi oldu ama o kanı görünce yıkılmıştım kadın haklı çıktıKonak bizde de çok oldu, baştan bilemedim yağladım çok fazla bekletmedim taramadım da temizlenmedi bir türlü, koca koca kabuklar oldu. Sonradan yağlayıp kafasına bi şapka geçirdim, 1-2 saat beklettim öyle, sonra da chicconun tarak setini almıştım onun plastik olanıyla ters yönde taradım. Kabuk kabuk kalktı çok güzel. Eşim ay yapma ay acır falan diye kıyamadı ama konak da çok rahatsız ediyo muhtemelen hep elini kafasına götürüp kaşımaya çalışıyodu, yavaş yavaş taradım o yüzden. Ama boyutu büyük olunca bi tarafı kabarıp kalkmış oluyo öbür tarafı kalkmıyo kendi kaşırken koparıyo veya tarak takılıyo nokta nokta birkaç yer kırmızı oldu kan gibi. Ayy çok mu taradım falan diye üzüldüm ama temizlendi çocuk da rahatladı götürmüyo elini artık.mandalina01 sen de üzülme yani annen çok hunharca yapmamıştır muhtemelen, yumuşak yapsan da olabiliyo
Teşekkür ederim sanırım ben sabırsız davranıp beklemedim ondan olduCanım ben pamukla hafif haif yapmıştım zeytinyağı bekletip o şekilde direk tüm konaktan kurtulduk eğer yejiden tekrarlarsa sen öyle yap taraga bile gerek yok o kadar narinlerki direk geliyor pamuğa geçmiş olsun bebitoya
Bizim bebekler icin bunlar kullanisli degil astronot tarzi olursa daha rahat giyiliyo bunlari giyerken cok agliyolarTecrübeli anneler kızıma mont alıcam sizce hangisi kullanışlı ve sıcak olur peluş tarzımı normal mi
Zinco gaz ilaci değil mi yahu?Mamayı değiş dedi ama üç farklı mama verdik yok içmiyo yine herzaman içtiğini içti,birde zinco şurup yazdı dün vermeye başladık iştahını açacak inşallah
Evet evet oktivusun dedigi gibi astronot seklinde olanlar en iyisi. Bunu 1 ay once aldim. Gozume buyuk gözükuyordu ama şimdi giyse giyerTecrübeli anneler kızıma mont alıcam sizce hangisi kullanışlı ve sıcak olur peluş tarzımı normal mi
Zinco gaz ilaci değil mi yahu?
Yok çinko içeriyor iştahta açıyormuşZinco gaz ilaci değil mi yahu?
Benimki de öyle katılıyor neredeyse birden bire acayip korkuyorum o zaman birşeyin oldu biryerine mi vurdum pofOrtam sessiz biraz yazayım madem
Benim bebem çok içli içli ağlamaya başladı, uykudan uyanıyor bir anda nasıl ağlamak ama rüyasında mı korkuyor yalnız mı hissediyor acaba diyorum hemen sarıp sarmalıyorum..
Ve de emzik bağımlısı oldumemem yerine emziği istemeye başladı. Unutturmaya çalışıyorum ama zoor. Emziğr alışan bebeye emzik vermemek hayli yorucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?