2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar benim raporum bitti. Normalde bugün işbaşı yapacaktım. Doktordan randevu aldım. Uzatmak için raporu. Doktorumda baska hastaneye geçecek sanırım. Muhtemelen devlete gececek ya sa yurt dısı dedi. Devlette ögrenciler var birtek, onlarda ameliyat yapamıyorlar dedi. Üc tNe kanser hastası kapıdan sönmüs fiyatı duyunca. Doktorumda devlete gidip öğrencilere eğitim vereceğim dedi. Özelden ayrılcakmıs.

Ya bı form reklamları mı abartmış bana mı öyle geliyore. Sürekli bi reklam çıkıyor. Reklamdan yazamıyorum.

Reactions: fsp
Ya bı form reklamları mı abartmış bana mı öyle geliyore. Sürekli bi reklam çıkıyor. Reklamdan yazamıyorum.
Tam yazicam ekran donuyo birde gitmek istemedigim reklama basiyorum geri donmeye bile bekliyorum .. alttan usten cikan reklamlarda cabasi

Bu testislerde toplanana su ne zmana gececek yaa sunnetini yapamam suan dedi 6. Aya kadar beklicekmisim.. eger ki gecmezse 1 yasa kadar sonrasi testisinden ameliyat arti sunnet

Bende senin gibiyim. İlk kızıma rota yaptırmadım. 3 yaşındayken. Rota ya yakalandı. 3 gün serumlarla hastahanede yattık. İshal kusma ateş. Çok fenaydı. O gün yaptırmadığıma pişman oldum. Bunda Allah’ın izni ile düşünüyorum yaptırmayı

Ay sağol canım aldık bundan sana ancak donebildim suanlik kaka aynı suluca sizinki ne kadar sürede katilasmistiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…